Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν από την αρχή frog ?

Οχι δεν ηταν, ήρθε με φορητότητα

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλά το πήγαινες, αλλά στο τέλος το χάλασες. Ναι, τα 600' προς Frog, δεν απαιτούν ανανέωση από 10€ και άνω, αλλά ανανέωση οποιασδήποτε αξίας, δηλαδή από 5€ και άνω. Τα 100' προς όλους, όμως, αποδίδονται σε νέους συνδρομητές, για τους 6 πρώτους μήνες, στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα και όχι κάθε πρώτη του μηνός, βρέξει χιονίσει.

Να μαντεψω ...το φανταζεσαι οτι θα συμβαινει αυτο που λες. Και δεν μιλησα πουθενα για βρεξει-χιονισει. Λαμβανεις μηνυμα και απαιτει μεσα σε λιγες μερες να κανεις μια ανανεωση.

Να μαντεψω ...το φανταζεσαι οτι θα συμβαινει αυτο που λες. Και δεν μιλησα πουθενα για βρεξει-χιονισει. Λαμβανεις μηνυμα και απαιτει μεσα σε λιγες μερες να κανεις μια ανανεωση.

Όχι, δεν το φαντάζομαι. Είχα ένα πακέτο ανταγωνιστικό του Frog (Taza) για λίγο καιρό και συνέβαινε ακριβώς αυτό: Έδινε τα 100' προς όλους, στην πρώτη ανανέωση από 5€ και άνω κάθε μήνα. Τον τρίτο μήνα που δεν έβαλα κάρτα, δεν τα πήρα. Η ίδια ακριβώς προσφορά, ισχύει και στο Frog, ως αντίγραφο της προσφοράς του Taza.

Όχι, δεν το φαντάζομαι. Είχα ένα πακέτο ανταγωνιστικό του Frog (Taza) για λίγο καιρό και συνέβαινε ακριβώς αυτό: Έδινε τα 100' προς όλους, στην πρώτη ανανέωση από 5€ και άνω κάθε μήνα. Τον τρίτο μήνα που δεν έβαλα κάρτα, δεν τα πήρα. Η ίδια ακριβώς προσφορά, ισχύει και στο Frog, ως αντίγραφο της προσφοράς του Taza.

Το μήνυμα που στέλνει η frog δεν αναφέρει ότι απαιτεί κάθε μήνα ανανέωση για να δώσει τα 100'. Σε 10 μέρες θα το δω και θα επανέλθω. Όπως και να χει όμως εσύ το φαντάζεσαι από τη στιγμή που δεν έχεις το ίδιο.

Στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 5 ευρώ δίδονται τα 100 λεπτά.

Άμα συνεχίσετε να διαφημίζετε την προσφορά του ίντερνετ με τα 2gb να είστε σίγουροι ότι θα την κόψει... και για τον φίλο που ψάχνει σιμ στην Θεσσαλονίκη, έχει στον οτε στην παπάφη και ναι εννοείται ότι πληρώνεις 5€ για αντικατάσταση.. και για τον άλλο φίλο που ρωτάει, ναι mycosmos δεν μπορείς να φτιάξεις πλέον.. ισχύει μόνο για όσους είχαν κάνει παλιά..

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει Παπάφη?? Μόλις έχασα 1 ώρα..

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@runner70

Μάλλον είσαι πιο αισιόδοξος απ'όσο θα'πρεπε. Της Cosmote προϊόν είναι το Frog, όχι της Wind. Όλοι μας γνωρίζουμε, τι εστί Cosmote, από άποψη τσιγκουνιάς. Μόνο η Wind μοιράζει λεπτά προς όλους και MB με το τσουβάλι.

Τι βλακεία είναι πάλι αυτή της κλεφτο-κοσμοτέ, εμ έκανε τις κάρτες από 10€ και πάνω, εμ τώρα να καταναλώνεις το ποσό της κάρτας εντός τριμήνου. Ήρθε μήνυμα πριν λίγες μέρες στην μητέρα μου ότι είχε 5€ και κάτι που λήγουν σε 5 μέρες, της έβαλα χωρίς ακόμη να το χρειάζεται καινούργιο πακέτο frog 60 λεπτά με 3€. Σήμερα της ήρθε νέο μήνυμα ότι σήμερα τάδε ώρα λήγουν τα 2€ και κάτι. Εκτός από το να βάλει καινούργια δεκάευρη κάρτα για να τα σώσει τι άλλο μπορεί να κάνει; (Γερμανό δεν έχουμε για να βάλει 5).

Τι βλακεία είναι πάλι αυτή της κλεφτο-κοσμοτέ, εμ έκανε τις κάρτες από 10€ και πάνω, εμ τώρα να καταναλώνεις το ποσό της κάρτας εντός τριμήνου. Ήρθε μήνυμα πριν λίγες μέρες στην μητέρα μου ότι είχε 5€ και κάτι που λήγουν σε 5 μέρες, της έβαλα χωρίς ακόμη να το χρειάζεται καινούργιο πακέτο frog 60 λεπτά με 3€. Σήμερα της ήρθε νέο μήνυμα ότι σήμερα τάδε ώρα λήγουν τα 2€ και κάτι. Εκτός από το να βάλει καινούργια δεκάευρη κάρτα για να τα σώσει τι άλλο μπορεί να κάνει; (Γερμανό δεν έχουμε για να βάλει 5).

Μεταφορά 5 ευρώ από άλλο κινητό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενα μήνυμα για καλο σκοπό...πχ αν Στείλεις ΑΕΚ στο 19059 βοηθάς την ΜΚΟ Praksis που βοηθάει τα ασυνόδευτα παιδιά που ήρθαν απο Συρία και αλλα μέρη.Πρόχειρα μου ήρθε αυτο που ειναι κάτω από 2€.

Αυτό με το τρίμηνο ξέρει κανείς αν ισχύει μόνο στην κλεφτο-κοσμοτε ή ισχύει σε όλες;

Ισχύει στην κλεφτο-κοσμοτέ και στην ημικλεφτο-βόνταφον.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε όλα τα δίκτυα ισχύει, αλλά μόνο η wind δεν το τηρεί.

Η Wind δεν το τηρεί και θέλω να πιστεύω, ότι δε θα το εφαρμόσει στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να αποφύγει μεγάλες (ενδεχομένως) απώλειες πελατών. Αυτός είναι ένας (αρκετά καλός) τρόπος, για να αντισταθμίσει (μερικώς) την πολύ κακή ποιότητα του 3G και 4G δικτύου της.

Edited by Gm87

Για να πάρω ένα νέο αριθμό frog, τι συμφέρει περισσότερο, να αναζητήσω κάτι που είναι από την αρχή τέτοιο; Ή κάποιο what's up και να το μετατρέψω; Να σημειώσω ότι θέλω να είναι micro SIM.

Sent from my XT1562

Για να πάρω ένα νέο αριθμό frog, τι συμφέρει περισσότερο, να αναζητήσω κάτι που είναι από την αρχή τέτοιο; Ή κάποιο what's up και να το μετατρέψω; Να σημειώσω ότι θέλω να είναι micro SIM.

Sent from my XT1562

Το 2ο,γιατι Frog καρτες δεν υπαρχουν πολλες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ευχαριστώ. Βασικά την θέλω μόνο για τις διακοπές, μπας και προλάβω την προσφορά με τα 2gb. Οπότε, δεν με χαλάει να πάρω ότι βρω και ακόμα και αν είναι mini sim να την κόψω σε micro αν χρειαστεί τελικά να την βάλω σε τηλέφωνο. Πήρα και ένα f2g και έδωσε 2gb. Απλά έχω μια αμφιβολία για το σήμα στο νησί που θα πάω, γιατί ακόμα και να πιάνει 4G, το mi-fi που θα χρησιμοποιήσω είναι μόνο 3G. Και μέχρι πέρυσι μόνο η Cosmote είχε καλό σήμα εκεί στο 3G. Πήρα και ένα range extender μπας και πιάσουμε κανένα wi-fi. Αν δεν δουλέψει, πιστεύω με 2gb από wind, 5-6 από vodafone, και άλλα 2 αν πάρω το frog(και προλάβω την προσφορά), θα μας καλύψουν για 4-5 συσκευές και 12 μέρες περίπου.

Σε όλα τα δίκτυα ισχύει, αλλά μόνο η wind δεν το τηρεί.

άρα δεν ισχύει σε "όλα τα δίκτυα"..

Στο 1/3 των δικτύων δεν ισχύει άρα ισχύει σε μερικά δίκτυα (στα 2 από τα 3 που παρέχουν κάρτοκινητά)

Απαράδεκτο που έγινε και δε θα τους βγει σε καλό. Πήγαν να εκβιάσουν συχνές "ανανεώσεις" αλλά απλά χάνουν συνδρομές αυτών που είχαν δεύτερα νούμερα (τα πρώτα έτσι και αλλιώς ανανέωναν κάθε 3 μήνες). Λίγο λίγο τσιμπούσαν ανανεώσεις με τον παλιό τρόπο (κάθε 12 μήνες ή 6) να μη χαθεί το υπόλοιπο. Σήμερα απλά παρατάς τον αριθμό ή αφήνεις να λήξει το υπόλοιπο και ίσως πριν το 12μηνο που χάνεις τον αριθμό ίσως βάλεις κάρτα. "Ίσως" λέω γιατί μπορεί να έχεις αντιληφθεί ότι τελικά δε χρειαζόσουν τον δεύτερο αριθμό οπότε και απαλλάσσεσαι από αυτόν και τον ψυχαναναγκασμό να το έχεις ενεργό. Θέλω να ελπίζω πως η φρογκ σαν μη κύρια εταιρία θα ξανασκεφτεί να επαναφέρει το 6μηνο. Εμένα με το τρίμηνο με έχασε πάντως (ίσως τώρα που καλοκαιριάζει καθώς έχω ακόμα τον αριθμό βάλω 5Ε αν ισχύει και ο διπλασιασμός που είχα για να πάρω κανα mb).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

άρα δεν ισχύει σε "όλα τα δίκτυα"..

Στο 1/3 των δικτύων δεν ισχύει άρα ισχύει σε μερικά δίκτυα (στα 2 από τα 3 που παρέχουν κάρτοκινητά)

Ξαναλεω πως ισχυει σε ολα. Και η wind εβγαλε ανακοινωση πως η διαρκεια ανανεωσης ειναι 3μηνιαια αλλά δεν το τηρει. Ατυπα, δεν το τηρει. Μπορει αυριο να αρχισει να το τηρει.

Ξαναλεω πως ισχυει σε ολα. Και η wind εβγαλε ανακοινωση πως η διαρκεια ανανεωσης ειναι 3μηνιαια αλλά δεν το τηρει. Ατυπα, δεν το τηρει. Μπορει αυριο να αρχισει να το τηρει.

έχεις κάποιο λινκ για την ανακοίνωση (από το σαιτ της εταιρίας) της wind, ή στο είπε 'κάποιος';

έχεις κάποιο λινκ για την ανακοίνωση (από το σαιτ της εταιρίας) της wind, ή στο είπε 'κάποιος';

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Τέλος από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND Card, Q card και WIND F2G.

Συγκεκριμένα από την ανωτέρω ημερομηνία η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση αλλάζει και μειώνεται από 6 μήνες σε 90 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή.

Από την ως άνω ημερομηνία, κάθε αρχική ενεργοποίηση σύνδεσης, εφόσον σε αυτή υπάρχει χρηματικό ποσό, ή μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, η διάρκεια ισχύος του διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου ορίζεται σε 90 ημέρες.

Στην περίπτωση όπου υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο και πραγματοποιήσουν νέα ανανέωση μετά την ανωτέρω ημερομηνία, το νέο υπόλοιπό τους θα έχει διάρκεια 90 ημέρες ενώ το υφιστάμενο εναπομένον υπόλοιπό τους θα έχει τη μεταγενέστερη από τις δύο ημερομηνίες διάρκειας των ανανεώσεων.

Μπράβο στη γουιντ! Έψαχνα να κάνω φορητότητα απο βονταφον (βαρέθηκα να με κλέβουν) και ήμουν ανάμεσα σε κιου και φρογκ. Το ότι επιλέγουν (ενώ δεν έχουν την υποχρέωση) να σου δίνουν το 2πλασιο χρόνο από τους άλλους, δείχνει σεβασμό στον πελάτη.

Μπράβο στη γουιντ! Έψαχνα να κάνω φορητότητα απο βονταφον (βαρέθηκα να με κλέβουν) και ήμουν ανάμεσα σε κιου και φρογκ. Το ότι επιλέγουν (ενώ δεν έχουν την υποχρέωση) να σου δίνουν το 2πλασιο χρόνο από τους άλλους, δείχνει σεβασμό στον πελάτη.

Υποχρέωση μπορεί να μην έχουν,αλλά αν είναι αναγκασμενοι να δώσουν τα διπλάσια και παραπάνω,μήπως και καταφέρουν να φτάσουν την Κοσμοτε.Αν ήταν να δίνουν τα ίδια,δεν θα είχε λόγο κάποιος να φύγει από μια εταιρεία για μια άλλη εφόσον θα ήταν ικανοποιημενος.