Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να φέρω ένα νούμερο βονταφονε στο φρογκ χρησιμοποιώντας κάρτα σιμ που είχα πάρει το Δεκέμβριο από το κατάστημα με την εφαρμογή της κοσμοτε.Αφού έχω τραβήξει σελφι και πάω στο επόμενο βήμα δεν με αφήνει να βάλω όνομα κ επώνυμο, μπορώ να βάλω πατρώνυμο διεύθυνση επάγγελμα αφμ ,η ημερομηνία γέννησης είναι προσυμπληρωμενη.Ξερει κανείς για ποιο λόγο γίνεται αυτό;

• Απαντήσεις 22,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απο κατάστημα την πηρες? Έγινε δηλ. αίτημα φορητοτητας και δεν πηγες δευτερη φορά να την ενεργοποιησεις? Προφανώς είναι ήδη ταυτοποιημένη στο όνομά σου γι'αυτό δεν σε αφήνει να αλλάξεις κάτι.

Edited by kmpatra

Την πήρα από το κατάστημα την περίοδο της προσφοράς για να κάνω την φορητότητα μόνος μου.,δεν έδωσα στοιχεία.Ζητησα κάρτα κ μου έδωσε δύο ο υπάλληλος.Στην εφαρμογή εάν δεν βάλω όνομα κ επώνυμο δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω.

Α τότε δεν είναι ταυτοποιημενη, μάλλον πρέπει να πας στο κατάστημα να το ολοκληρώσεις. Ή νεα σιμ με ηλεκτρονική παραγγελία (3€ χρέωση).

Τότε γιατί μου τις έδωσε;Αφού κάνω φωτό το διαβατήριο κ κάνω κ σελφι κ περνάω στην επόμενη φάση έχει την ημερομηνία γεννήσεως συμπληρωμένη από τα στοιχεία που έχω βάλει στην εφαρμογή μάλλον και βάζω ότι άλλο μου ζητάει αλλά δεν με αφήνει να βάλω όνομα κ επώνυμο.

17 minutes ago, Spiros285 said:

Τότε γιατί μου τις έδωσε;Αφού κάνω φωτό το διαβατήριο κ κάνω κ σελφι κ περνάω στην επόμενη φάση έχει την ημερομηνία γεννήσεως συμπληρωμένη από τα στοιχεία που έχω βάλει στην εφαρμογή μάλλον και βάζω ότι άλλο μου ζητάει αλλά δεν με αφήνει να βάλω όνομα κ επώνυμο.

Παλιότερα και άλλοι είχαν παραπονεθεί για προβλήματα ενεργοποίησης sim μέσω frog app. Σε κάποιους λύθηκε το πρόβλημα αν έκαναν την ενεργοποίηση μέσω Cosmote app

3 minutes ago, Spiros285 said:

Μέσω cosmote app προσπαθώ απλά επιλέγω frog αντί watch up.

Την cosmote sim στην οποία επάνω θες να ενεργοποιήσεις/κάνεις φορητότητα αυτό το νούμερο που τώρα είναi Vodafone που την βρήκες;

Την είχα πάρει από το κατάστημα frog για να κάνω φορητότητα να πάρω την προσφορά με 119 ευρώ αλλά δεν κατάφερα να την κάνω τότε.πηγα ζήτησα μια κάρτα μου έδωσε δύο δεν μου ζήτησε στοιχεία κ μου είπε έλα να σου βάλω την προσφορά όταν έρθεις φρογκ.Απλα προσπαθώ να κάνω τώρα την φορητότητα μπας και προλάβω την προσφορά της βονταφον με 95.

4 minutes ago, Spiros285 said:

Την είχα πάρει από το κατάστημα frog για να κάνω φορητότητα να πάρω την προσφορά με 119 ευρώ αλλά δεν κατάφερα να την κάνω τότε.πηγα ζήτησα μια κάρτα μου έδωσε δύο δεν μου ζήτησε στοιχεία κ μου είπε έλα να σου βάλω την προσφορά όταν έρθεις φρογκ.Απλα προσπαθώ να κάνω τώρα την φορητότητα μπας και προλάβω την προσφορά της βονταφον με 95.

Η προσφορά 119€ που λες νομίζω υπήρχε πριν αρκετό καιρό. Οι μη ενεργοποιημένες sim έχουν χρόνο λήξης. Συνήθως το γράφει επάνω στην συσκευασία. Μήπως έχει περάσει αυτό το χρονικό όριο.

Η συσκευασία έχει δύο ετικέτες η μια πάνω στην άλλη που όταν πάω να τις ξεχωρίσω βγαίνουν μαζί και μια τρίτη ετικέτα που φαίνεται το ICCID.Μεσα έξω στην συσκευασία δεν υπάρχει ημερομηνία,αν υπάρχει θα είναι στην ετικέτα που είναι από κάτω κ δεν μπορώ να διαβάσω.Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ να πάω whats up κ αύριο μπορεί να περάσω από την φρογκ.

22 minutes ago, Spiros285 said:

Η συσκευασία έχει δύο ετικέτες η μια πάνω στην άλλη που όταν πάω να τις ξεχωρίσω βγαίνουν μαζί και μια τρίτη ετικέτα που φαίνεται το ICCID.Μεσα έξω στην συσκευασία δεν υπάρχει ημερομηνία,αν υπάρχει θα είναι στην ετικέτα που είναι από κάτω κ δεν μπορώ να διαβάσω.Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ να πάω whats up κ αύριο μπορεί να περάσω από την φρογκ.

Πάντως, αφού το νούμερο δεν το έχεις χρησιμοποιεισει ποτέ, αφού δεν έχει γίνει ενεργοποίηση, γιατί δεν παραγγέλνεις απευθείας νέο νούμερο CU με το ετήσιο πακετο 95€;

Edited by opmgls

Φορητότητα προσπαθώ να κάνω ένα νούμερο cu που είναι σε χρήση,να το πάω κόσμοτε χωρίς να πληρώσω κατι αφού έχω τις καρτες που μου είχαν δώσει για φορητότητα.Θα δοκιμάσω το βράδυ πάλι κ βλέπουμε.Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες.

4 minutes ago, Spiros285 said:

Φορητότητα προσπαθώ να κάνω ένα νούμερο cu που είναι σε χρήση,να το πάω κόσμοτε χωρίς να πληρώσω κατι αφού έχω τις καρτες που μου είχαν δώσει για φορητότητα.Θα δοκιμάσω το βράδυ πάλι κ βλέπουμε.Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες.

Sorry μπερδεύτηκα με άλλες συζητήσεις που είχα σήμερα.

Νόμιζα ότι ήθελες προσωρινά να πας Cosmote να γυρίσεις Vodafone για το ετήσιο 95€

Edited by opmgls

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τα unlimited 4 σαββατοκύριακα γιατί δεν μου το εμφανίζει στην εφαρμογή ;

On 4/2/2026 at 6:14 ΠΜ, VIPdriver said:

Πηγαινοντας σε what's up μπορειτε να μεταφερετε (θαρρώ) χρηματα σε φιλους/συγγενείς. Αλλιώς μπορείτε να τα φάτε σε cosmote tv. 

Πως μπορείς να αγοράσεις πακέτα cosmote tv από υπόλοιπο καρτοκινητής.
Κάποτε ψάχτηκα για αγορά μηνιαίου πακέτου αλλά έλεγε για πληρωμή με κάρτα ή μέσω λογαριασμού σταθερής. 

17 minutes ago, balkos said:

Πως μπορείς να αγοράσεις πακέτα cosmote tv από υπόλοιπο καρτοκινητής.
Κάποτε ψάχτηκα για αγορά μηνιαίου πακέτου αλλά έλεγε για πληρωμή με κάρτα ή μέσω λογαριασμού σταθερής. 

https://www.whatsup.gr/paketa/DIY

Διάβασε και θα καταλάβεις.

Αν κάνω ΑΛΠΑΚ ένα φοιτητικό whatsup σε frog, μπορώ να πάρω το ετήσιο πακέτο; (144€)

Τηλεφωνικά μού είπαν όχι. Αλλά δε μού φάνηκαν και πολύ σίγουροι..

Ισχυρίζονται ότι το ετήσιο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε φορητότητα, νέους αριθμούς και ήδη υπάρχοντες αριθμούς frog.

Είναι κάποιος που έκανε ΑΛΠΑΚ και πήρε το ετήσιο;

Ευχαριστώ

Edited by user_one

6 minutes ago, user_one said:

Αν κάνω ΑΛΠΑΚ ένα φοιτητικό whatsup σε frog, μπορώ να πάρω το ετήσιο πακέτο; (144€)

Ισχυρίζονται ότι το ετήσιο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε φορητότητα και ήδη υπάρχοντες αριθμούς frog.

Ευχαριστώ

Έχουν βγάλει και ανακοίνωση που το επισημαίνουν πως πρέπει να έρχεσαι από άλλο δίκτυο για να πάρεις την προσφορά.

https://www.facebook.com/share/p/184bsFFNFB/

Edited by cu2goup

2 minutes ago, user_one said:

Ισχυρίζονται ότι το ετήσιο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε φορητότητα και ήδη υπάρχοντες αριθμούς frog.

Ευχαριστώ

Εαν δίνεται σε υπάρχοντες αριθμούς θα πρέπει να μπορείς να το πάρεις.
Αλλά με τον όρο υπάρχοντες αριθμοί εννοούμε όλους τους αριθμούς που βρίσκονται στην υπηρεσία Frog.
Νομίζω ο άνθρωπος που μίλησες εννοεί μόνο αυτούς τους αριθμούς frog που ήδη έχουν το ετήσιο πακέτο ενεργοποιημένο.
Εμείς εδώ ξέρουμε ότι το ετήσιο 144€ δίνεται σε νέους αριθμούς και σε φορητότητα από άλλη εταιρεία εκτός Cosmote.

2 ώρες πριν, user_one said:

Ισχυρίζονται ότι το ετήσιο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε φορητότητα, νέους αριθμούς και ήδη υπάρχοντες αριθμούς frog.

Ευχαριστώ

Είναι ξεκάθαρο από οταν ξεκίνησε η προσφορά ότι είναι αρνητική απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Φορητότητα η νέο νούμερο μόνο

Edited by kmpatra

19 ώρες πριν, cu2goup said:

https://www.whatsup.gr/paketa/DIY

Διάβασε και θα καταλάβεις.

Αυτό είναι για whats up. Επειδή είμαστε στο νήμα του frog θεώρησα ότι δε χρειαζόταν διευκρίνηση ότι αναφέρομαι μια κάτοχο καρτοκινητής frog. Ευχαριστώ πάντως. 

26 minutes ago, balkos said:

Αυτό είναι για whats up. Επειδή είμαστε στο νήμα του frog θεώρησα ότι δε χρειαζόταν διευκρίνηση ότι αναφέρομαι μια κάτοχο καρτοκινητής frog. Ευχαριστώ πάντως. 

Δεν υπάρχει όμως τέτοια δυνατότητα στο frog.