kostas123464 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Χαζή ερώτηση. Το πακέτο με τα απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ στα 144€ ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 28 minutes ago, kostas123464 said: Χαζή ερώτηση. Το πακέτο με τα απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ στα 144€ ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει; Όχι.. μπορούν να γνωρίζουν κάτι παραπάνω στο κατάστημα αν σηκώσουν το τηλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Μήπως γνωρίζετε αν έχει πέσει προσωρινά η μόνιμα το wififreece; Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Για κάρτες Frog δοκίμασε το buypoint.gr. Το wifigreece δεν μου δουλευει αυτήν την στιγμή. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Kαλησπέρα καλη χρονια! Εχω εναν αριθμο frog, καθε μηνα απο τοτε που το πηρα εβαζα το συνδιαστικο πακετο με τα 11.8Ε (14Gb και 200 λεπτα), μεχρι στιγμης εχω μαζεψει αρκετα GB (τα οποια τα χρησιμοποιω το καλοκαιρι...). H απορία μου ειναι : εάν αλλαξω πακετο που βαζω και βαλω μεγαλυτερο ή μικροτερο συνδιαστικο θα χαθουν τα GB που εχω μαζεψει απο το rollover ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 33 minutes ago, panoc said: Kαλησπέρα καλη χρονια! Εχω εναν αριθμο frog, καθε μηνα απο τοτε που το πηρα εβαζα το συνδιαστικο πακετο με τα 11.8Ε (14Gb και 200 λεπτα), μεχρι στιγμης εχω μαζεψει αρκετα GB (τα οποια τα χρησιμοποιω το καλοκαιρι...). H απορία μου ειναι : εάν αλλαξω πακετο που βαζω και βαλω μεγαλυτερο ή μικροτερο συνδιαστικο θα χαθουν τα GB που εχω μαζεψει απο το rollover ; Ναι. Ρολοβερ γινεται μόνο στα ίδια πακέτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Επέστρεψα από το ταξίδι μου στην ΕΕ, και ενημερώνω ότι τα 3GB δωρεάν για ένα μήνα λόγω ανανέωσης, δούλεψαν κανονικά και έκανα χρήση από εκεί. Και ας γράφει η frog ότι δεν ισχύουν. Ενημερωτικά 😉 4 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Ναι. Ρολοβερ γινεται μόνο στα ίδια πακέτα Ευχωριστω ! 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Το υπόλοιπο ποια ώρα της ημερομηνίας λήξης, λήγει; Δηλαδή αν η εφαρμογή μου λέει ημερομηνία λήξης 10/1/2026, που είναι αύριο, το πρωί που θα σηκωθώ από τον ύπνο θα μου έχουν φύγει τα λεφτά και θα με έχουν πιάσει κυριολεκτικά στον ύπνο; ή λήγουν τη νύχτα όταν πάει 12.00 και μπει η 11/1; Να ξέρω δηλαδή αν είναι να αγοράσω σήμερα ή αύριο κάποιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Ως αυριο 23.59 (πριν μπει δηλ. η 11/1) κάνε ότι πρέπει να κανεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Να πούμε ότι σύμφωνα με τα σχόλια διαφήμισης στο fb, η προσφορά με τα 144€ είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του μήνα. Υ.Γ. για κάποιους που λέγανε να στείλουμε κάποιον φίλο με εξουσιοδότηση.. ονόματα δεν λέμε @VIPdriver Edited 10 Ιανουαρίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Για αλλαγή από cosmoκάρτα σε frog με το ΑΛΠΑΚ, τα πακέτα ομιλίας και δεδομένων που έχω αγοράσει και δεν έχουν ακόμη λήξει, χάνονται ή μεταφέρονται; Edited 12 Ιανουαρίου by t300 1 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Θα χαθούν ( παραμένουν μόνο τυχόν ίδια πακέτα που υπάρχουν και στα δύο πακέτα. ) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Νομίζω ότι τα δεδομένα παραμένουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου On 3/1/2026 at 6:34 ΜΜ, Konsta_ntina said: Εννοείται ότι δεν πρόκειται να δώσουν άλλα 60'. Το ήξερα ότι ήταν μουφα στην εφαρμογή, αλλά δεν με ενδιέφερε. Κάθε φορά έδινε 120' κατευθείαν. Εδω και 2 μηνες εχει ξαναλλαξει το μοντελο και το εχουν επαναφερει σε βδομαδα παρα βδομαδα τον διπλασιασμο. Δεν εχει παντα. 4 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, t300 said: Για αλλαγή από cosmoκάρτα σε frog με το ΑΛΠΑΚ, τα πακέτα ομιλίας και δεδομένων που έχω αγοράσει και δεν έχουν ακόμη λήξει, χάνονται ή μεταφέρονται; Παραμένουν το έκανα πριν μερικές μέρες. 5 ώρες πριν, Vasileios said: Θα χαθούν ( παραμένουν μόνο τυχόν ίδια πακέτα που υπάρχουν και στα δύο πακέτα. ) Όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι κοινά πακέτα. Εγώ είχα δεδομένα από πακέτο του what's up που δεν υπάρχει στο frog και πέρασαν κανονικά. Edited 12 Ιανουαρίου by cu2goup 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Η εβδομάδα που διανύουμε δεν είναι εβδομάδα διπλασιασμού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Είμαι στον 1' χρόνο του frog και παίρνω 60' welcome bonus. Το βλέπω στα extra αλλά δεν γράφει μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω... Να υποθέσω ότι κάποια στιγμή 'χάνεται' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, GREGORYMO said: Είμαι στον 1' χρόνο του frog και παίρνω 60' welcome bonus. Το βλέπω στα extra αλλά δεν γράφει μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω... Να υποθέσω ότι κάποια στιγμή 'χάνεται' ? Από την ημέρα που θα σου δώσουν αυτόματα τα 60 λεπτά, έχεις περιθώριο 30 ημερών για να ενεργοποιήσεις τα υπόλοιπα 60. Συγκεκριμένα θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 9 το πρωί της 30ης ημέρας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Καλησπέρα Τι ταχύτητα πρέπει να πιάνει η cosmote ? 5g? Το ίδιο είναι και για την frog? Γιατί έχω 2 νούμερα και πιάνουν 4g+. Και ένας φίλος μου είπε ότι έπρεπε να πιάνει 5g και μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάρτα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 13 minutes ago, arxioannis said: Καλησπέρα Τι ταχύτητα πρέπει να πιάνει η cosmote ? 5g? Το ίδιο είναι και για την frog? Γιατί έχω 2 νούμερα και πιάνουν 4g+. Και ένας φίλος μου είπε ότι έπρεπε να πιάνει 5g και μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάρτα sim Είναι 5g το κινητό σου; Γενικώς ναι, είναι 5g η Cosmote. Και η frog Cosmote είναι. Το ίδιο δίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Τελικά διάβασα και έστειλα μήνυμα στο 1333 με τη λέξη 5g, για να δω εάν υποστηρίζει η cosmote την συσκευή μου, γιατί μόνο αν την υποστηρίζει έχεις 5g, αλλιώς δεν έχεις και ας η συσκευή είναι 5g, όπως είναι η δική μου. Έχω ένα OnePlus 12r το οποίο είναι 5g αλλά επειδή δεν το έχουν στον κατάλογο με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν δουλεύει 5g, ενώ έχουν περάσει κάποιες πιο παλιές συσκευές όπως το oneplus 8, 11, Οπότε είμαστε στην αναμονή για να περάσουν κάποια στιγμή και άλλες συσκευές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Μίλα με το chat και θα στο φτιάξουν σε 5 λεπτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, arxioannis said: Τελικά διάβασα και έστειλα μήνυμα στο 1333 με τη λέξη 5g, για να δω εάν υποστηρίζει η cosmote την συσκευή μου, γιατί μόνο αν την υποστηρίζει έχεις 5g, αλλιώς δεν έχεις και ας η συσκευή είναι 5g, όπως είναι η δική μου. Έχω ένα OnePlus 12r το οποίο είναι 5g αλλά επειδή δεν το έχουν στον κατάλογο με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν δουλεύει 5g, ενώ έχουν περάσει κάποιες πιο παλιές συσκευές όπως το oneplus 8, 11, Οπότε είμαστε στην αναμονή για να περάσουν κάποια στιγμή και άλλες συσκευές Αν βάλεις τη σιμ σου σε μία συσκευή που υποστηρίζεται και ενεργοποιήσεις το 5g, μετά θα έχεις και στη δικιά σου συσκευή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Οκ, ευχαριστώ για τις προτάσεις, Θα προσπαθήσω πρώτα το chat 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts