piter_stailad Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 17 ώρες πριν, Vasileios said: Στο App υπάρχουν ακόμα . Μήπως να αναφέρεις βλάβη Τον βρήκα τελικά στα μηνύματα. Και τον έβαλα χειροκίνητα στο box. Θυμόμουν ότι τις προηγούμενες φορές το box είναι ενημερωθεί αυτόματα με το κουπόνι, λάθος το θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 55 minutes ago, piter_stailad said: Τον βρήκα τελικά στα μηνύματα. Και τον έβαλα χειροκίνητα στο box. Θυμόμουν ότι τις προηγούμενες φορές το box είναι ενημερωθεί αυτόματα με το κουπόνι, λάθος το θυμάμαι; Ναι ποτε δεν εμπαινε αυτοματα στο box και καλυτερα κιολας. 1 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Η προσφορά με τα απεριόριστα στα frog stores είναι μέχρι 29/9. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 ότι πρέπει για φοιτητές (βασικά για τους γονείς που πληρώνουν), να μην μπλέκουν με συμβόλαια σταθ. internet 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 43 minutes ago, cu2goup said: Η προσφορά με τα απεριόριστα στα frog stores είναι μέχρι 29/9. 3 ερωτήσεις, το ποσό πρεπει να δοθεί εφάπαξ η μπορεί να γίνει σε δόσεις (3-4)? δεύτερον ειναι 24μηνο το συμβόλαιο? Τρίτον κρατάμε τον αριθμό μας διότι είμαι στην κόκκινη και ληγει σε έναν μήνα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 52 minutes ago, paraskevas013 said: 3 ερωτήσεις, το ποσό πρεπει να δοθεί εφάπαξ η μπορεί να γίνει σε δόσεις (3-4)? δεύτερον ειναι 24μηνο το συμβόλαιο? Τρίτον κρατάμε τον αριθμό μας διότι είμαι στην κόκκινη και ληγει σε έναν μήνα! Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο 1 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 13 minutes ago, taliban said: Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο Μόνο για φορητοτητα γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 1 hour ago, paraskevas013 said: 3 ερωτήσεις, το ποσό πρεπει να δοθεί εφάπαξ η μπορεί να γίνει σε δόσεις (3-4)? δεύτερον ειναι 24μηνο το συμβόλαιο? Τρίτον κρατάμε τον αριθμό μας διότι είμαι στην κόκκινη και ληγει σε έναν μήνα! Είναι καρτοκινητό και δεν μπορεί να γίνει σε δόσεις. Μπορεις να φερεις αριθμο απο άλλη εταιρία, ή μπορεις να παρεις νεο νουμερο. Ολες οι διαδικασιες γινονται απο τα 2 καταστήματα frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 Μετα τον χρονο τι γινεται? Μπορω να ανανεωσω για 1 χρονο παλι με 144 ευρω ή ακυρωνεται η καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 2 ώρες πριν, zoid70 said: Μετα τον χρονο τι γινεται? Μπορω να ανανεωσω για 1 χρονο παλι με 144 ευρω ή ακυρωνεται η καρτα? Αν θυμάμαι καλά μέχρι στιγμής όσοι το έκαναν μπορούσαν να ανανεώσουν για ένα χρόνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 9 minutes ago, hercoulis said: Αν θυμάμαι καλά μέχρι στιγμής όσοι το έκαναν μπορούσαν να ανανεώσουν για ένα χρόνο. Και εγω αυτο διαβασα. Οσοιντο ειχαν παρει, μπορουν ναντο ξαναπαρουν. Ας καλεσει στο frog store να το επιβεβαιώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 (edited) Καλημέρα. Συνεχίζει να υπάρχει ο διπλασιασμός στη frog (60+60) με τα 3€ κάθε 2η βδομάδα? Αν ναι, πότε είναι? ------------ Το βρήκα, σήμερα έχει διπλασιασμό Edited September 14, 2025 by nikiforos_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 On 11/9/2025 at 3:07 ΜΜ, taliban said: Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο Πήρα τηλέφωνο, . Και μου είπαν ότι μόνο με φυσική παρουσία στο καταστημα, μπορει να γίνει φορητοτητα απο αλλο παροχο...., οπως επισης για νέο αριθμό, το ίδιο..με φυσική παρουσία, και μετά γίνετε μεταβίβαση σε οποιο ονομα θελεις χωρις να χαθει η προσφορά, η οποια αφορα τον αριθμό, ανεξαρτητου ιδιοκτητη... Εγω βρίσκομαι Κρήτη , δεν μπορώ να ανέβω γιαυτό τον λόγο αν και εχω νουμερο για αλλαγη με φορητοτητα, και θελω και νεο αριθμο... Αν ξέρει κάποιος αλλο. τροπο ας το αναφέρει, εδώ η με πμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 On 11/9/2025 at 3:07 ΜΜ, taliban said: Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο Πώς γίνεται να απαντάς σε ερώτηση με τόση σιγουριά και τελικά να μην ισχύει αυτό που λες; Το έχεις κάνει εσύ προσωπικά και το δέχτηκαν;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 ποιος ειναι ο οικονομικότερος τροπος να ερθεις στο frog mobile απο αλλο παροχο για να παρεις την προσφορα με τα €144; 1 Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 27 minutes ago, kreppas said: ποιος ειναι ο οικονομικότερος τροπος να ερθεις στο frog mobile απο αλλο παροχο για να παρεις την προσφορα με τα €144; Σε ένα από τα δύο καταστήματα frog. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Σκέφτομαι σοβαρά αυτή την προσφορά με τα 144€. Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apost87 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 (edited) Quote Σκέφτομαι σοβαρά αυτή την προσφορά με τα 144€. Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi; Παρεμπιπτόντως, σκέφτομαι να αναβαθμίσω και το τηλέφωνό μου — έχω βάλει στο μάτι το iPhone 17 Air στο estore. Κρίνοντας από τις προδιαγραφές και την ενεργειακή του απόδοση, είναι ιδανικό για συχνά ταξίδια και χρήση VoWiFi. Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή τιμή, δεδομένου ότι περιλαμβάνει κλήσεις και internet. Edited October 6, 2025 by Apost87 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 2 ώρες πριν, nplatis said: Σκέφτομαι σοβαρά αυτή την προσφορά με τα 144€. Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi; Στο πακέτο αυτό με τα 144€ είχε 10-12gb για Ευρώπη αλλά καλό είναι να ρωτήσεις μήπως άλλαξε κάτι. 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Πράγματι, ρώτησα, έχει 9GB. Και κάμποσα λεπτά ομιλίας. Γενικά ΟΚ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό ή έχει κλείσει? Σήμερα στις 10 το πρωί ήταν κλειστό. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) 6 minutes ago, GSan said: Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό ή έχει κλείσει? Σήμερα στις 10 το πρωί ήταν κλειστό. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Ανοίγει μεσημέρι. Γράφει ωράριο. Edited September 25, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 9 ώρες πριν, GSan said: Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό ή έχει κλείσει? Πήγα την Τετάρτη 24/9 το μεσημέρι περίπου στις 13:30. Ήταν ανοικτό, πρόσεξα στην πόρτα χαρτί που έλεγε από .... έως 18.00. Δεν θυμάμαι τι ώρα άνοιγε,.. Αλλά θυμάμαι, ότι στο internet έλεγε ανοικτό έως τις 19.00 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Είναι λογικό βρε παιδιά αν θέλω από frog να πάω σε what's up να μου ζητάνε 10 ευρώ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Δυστυχώς ετσι είναι αρκετό καιρό τώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts