Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, Vasileios said:

Στο App υπάρχουν ακόμα . Μήπως να αναφέρεις βλάβη 

Τον βρήκα τελικά στα μηνύματα. Και τον έβαλα χειροκίνητα στο box. Θυμόμουν ότι τις προηγούμενες φορές το box είναι ενημερωθεί αυτόματα με το κουπόνι, λάθος το θυμάμαι; 

55 minutes ago, piter_stailad said:

Τον βρήκα τελικά στα μηνύματα. Και τον έβαλα χειροκίνητα στο box. Θυμόμουν ότι τις προηγούμενες φορές το box είναι ενημερωθεί αυτόματα με το κουπόνι, λάθος το θυμάμαι; 

Ναι ποτε δεν εμπαινε αυτοματα στο box και καλυτερα κιολας.

ότι πρέπει για φοιτητές (βασικά για τους γονείς που πληρώνουν), να μην μπλέκουν με συμβόλαια σταθ. internet

43 minutes ago, cu2goup said:

Η προσφορά με τα απεριόριστα στα frog stores είναι μέχρι 29/9.

FB_IMG_1757586519546.jpg

3 ερωτήσεις, το ποσό πρεπει να δοθεί εφάπαξ η μπορεί να γίνει σε δόσεις (3-4)? δεύτερον ειναι 24μηνο το συμβόλαιο? Τρίτον κρατάμε τον αριθμό μας διότι είμαι στην κόκκινη και ληγει σε έναν μήνα! 

52 minutes ago, paraskevas013 said:

3 ερωτήσεις, το ποσό πρεπει να δοθεί εφάπαξ η μπορεί να γίνει σε δόσεις (3-4)? δεύτερον ειναι 24μηνο το συμβόλαιο? Τρίτον κρατάμε τον αριθμό μας διότι είμαι στην κόκκινη και ληγει σε έναν μήνα! 

Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 minutes ago, taliban said:

Κάνεις αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά για έναν χρόνο

Μόνο για φορητοτητα γίνετε? 

1 hour ago, paraskevas013 said:

Είναι καρτοκινητό και δεν μπορεί να γίνει σε δόσεις. Μπορεις να φερεις αριθμο απο άλλη εταιρία, ή μπορεις να παρεις νεο νουμερο. Ολες οι διαδικασιες γινονται απο τα 2 καταστήματα frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μετα τον χρονο τι γινεται? Μπορω να ανανεωσω για 1 χρονο παλι με 144 ευρω ή ακυρωνεται η καρτα?

2 ώρες πριν, zoid70 said:

Μετα τον χρονο τι γινεται? Μπορω να ανανεωσω για 1 χρονο παλι με 144 ευρω ή ακυρωνεται η καρτα?

Αν θυμάμαι καλά μέχρι  στιγμής όσοι το έκαναν μπορούσαν να ανανεώσουν για ένα χρόνο. 

9 minutes ago, hercoulis said:

Αν θυμάμαι καλά μέχρι  στιγμής όσοι το έκαναν μπορούσαν να ανανεώσουν για ένα χρόνο. 

Και εγω αυτο διαβασα. Οσοιντο ειχαν παρει, μπορουν ναντο ξαναπαρουν. Ας καλεσει στο frog store να το επιβεβαιώσει.

Καλημέρα.

Συνεχίζει να υπάρχει ο διπλασιασμός στη frog (60+60) με τα 3€ κάθε 2η βδομάδα?

Αν ναι, πότε είναι?

------------

Το βρήκα, σήμερα έχει διπλασιασμό 

Edited by nikiforos_

On 11/9/2025 at 3:07 ΜΜ, taliban said:

Πήρα τηλέφωνο, . Και μου είπαν ότι μόνο με φυσική παρουσία στο καταστημα, μπορει να γίνει φορητοτητα απο αλλο παροχο...., οπως επισης για νέο αριθμό, το ίδιο..με φυσική παρουσία, και μετά γίνετε μεταβίβαση σε οποιο ονομα θελεις χωρις να χαθει η προσφορά, η οποια αφορα τον αριθμό, ανεξαρτητου ιδιοκτητη... Εγω βρίσκομαι Κρήτη , δεν μπορώ να ανέβω γιαυτό τον λόγο αν και εχω νουμερο για αλλαγη με  φορητοτητα, και  θελω και νεο αριθμο... Αν ξέρει κάποιος αλλο.  τροπο ας το αναφέρει, εδώ η με πμ..

On 11/9/2025 at 3:07 ΜΜ, taliban said:

Πώς γίνεται να απαντάς σε ερώτηση με τόση σιγουριά και τελικά να μην ισχύει αυτό που λες; 

Το έχεις κάνει εσύ προσωπικά και το δέχτηκαν;;

27 minutes ago, kreppas said:

ποιος ειναι ο οικονομικότερος τροπος να ερθεις στο frog mobile απο αλλο παροχο για να παρεις την προσφορα με τα €144;

Σε ένα από τα δύο καταστήματα frog. 

Σκέφτομαι σοβαρά αυτή την προσφορά με τα 144€.

Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi;

Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi;  Παρεμπιπτόντως, σκέφτομαι να αναβαθμίσω και το τηλέφωνό μου — έχω βάλει στο μάτι το iPhone 17 Air στο estore.
 Κρίνοντας από τις προδιαγραφές και την ενεργειακή του απόδοση, είναι ιδανικό για συχνά ταξίδια και χρήση VoWiFi.

Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή τιμή, δεδομένου ότι περιλαμβάνει κλήσεις και internet.

Edited by Apost87

2 ώρες πριν, nplatis said:

Δεν είχα ποτέ Frog μέχρι τώρα και δεν το ξέρω πολύ καλά. Υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη σε σχέση με ένα συμβόλαιο; π.χ. roaming στην Ευρώπη (τι είναι διαθέσιμο με αυτό το πακέτο;), vowifi;

Στο πακέτο αυτό με τα 144€ είχε 10-12gb για Ευρώπη αλλά καλό είναι να ρωτήσεις μήπως άλλαξε κάτι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

6 minutes ago, GSan said:

Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό ή έχει κλείσει?

Σήμερα στις 10 το πρωί ήταν κλειστό.

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.

Ανοίγει μεσημέρι. Γράφει ωράριο.

Edited by Konsta_ntina

9 ώρες πριν, GSan said:

Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό ή έχει κλείσει?

Πήγα την Τετάρτη 24/9 το μεσημέρι περίπου στις 13:30. Ήταν ανοικτό, πρόσεξα στην πόρτα χαρτί που έλεγε από .... έως 18.00. Δεν θυμάμαι τι ώρα άνοιγε,.. Αλλά θυμάμαι, ότι στο internet έλεγε ανοικτό έως τις 19.00