Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, HEO said:

σε αναγκασαν να βαλεις μια καρτα ανανεωσης;;

Και εγώ έβαλα το πρόγραμμα με τα 144 ευρώ 

για να το ξεκαθαρισουμε:

Δεν φυγατε απο το καταστημα με μια σιμ με μηδεν υπολοιπο και μετα ενα χρονικο διαστημα πηγατε και βαλατε τα 144 ευρω, αλλα τα βαλατε στο καπακι μετα την φορητοτητα.

Το λεω αυτο γιατι σε αφηνουν με μηδεν το υπολοιπο, συμφερει σε περιπτωση  διπλης φορητοτητας.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

22 minutes ago, HEO said:

για να το ξεκαθαρισουμε:

Δεν φυγατε απο το καταστημα με μια σιμ με μηδεν υπολοιπο και μετα ενα χρονικο διαστημα πηγατε και βαλατε τα 144 ευρω, αλλα τα βαλατε στο καπακι μετα την φορητοτητα.

Το λεω αυτο γιατι σε αφηνουν με μηδεν το υπολοιπο, συμφερει σε περιπτωση  διπλης φορητοτητας.

Εγώ έκανα την αίτηση για φορητότητα επιτόπου στο κατάστημα. Επειδή η φορητότητα ήθελε μία μέρα (όπως και έγινε), δεν μπορούσα να δώσω εκείνη τη στιγμή τα 144€. Άρα έφυγα από το κατάστημα και όταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση είχε μέσα 0,02€ (δεν τα έβαλα εγώ, ακόμα τα έχει). Μετά ξαναπήγα στο κατάστημα και έδωσα 144€ για το πακέτο αυτό. Δεν έχω δώσει άλλα χρήματα. Δεν ξέρω αν άλλοι τα κατάφεραν με μία επίσκεψη!

9 minutes ago, nplatis said:

Εγώ έκανα την αίτηση για φορητότητα επιτόπου στο κατάστημα. Επειδή η φορητότητα ήθελε μία μέρα (όπως και έγινε), δεν μπορούσα να δώσω εκείνη τη στιγμή τα 144€. Άρα έφυγα από το κατάστημα και όταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση είχε μέσα 0,02€ (δεν τα έβαλα εγώ, ακόμα τα έχει). Μετά ξαναπήγα στο κατάστημα και έδωσα 144€ για το πακέτο αυτό. Δεν έχω δώσει άλλα χρήματα. Δεν ξέρω αν άλλοι τα κατάφεραν με μία επίσκεψη!

Και εγώ το ίδιο εκανα

επειδή τελικά με βλέπω να μετακομίζω απο cu σε frog.

Με την διαδικασία φορητότητας μέσω internet, απο την σελίδα frog

1) τι χρεώσεις θα έχω;

2) πόσο χρόνο θέλει η φορητότητα απο την στιγμή που θα την ζητήσω στην σελίδα μέχρι να έχω την κάρτα στα χέρια μου; Μετά πόσο χρόνο θέλει η ενεργοποίηση;

3) Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να κάνω την μεταφορά σε κατάστημα cosmote/γερμανός;

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr

10 minutes ago, tempo said:

1) τι χρεώσεις θα έχω;

2) πόσο χρόνο θέλει η φορητότητα απο την στιγμή που θα την ζητήσω στην σελίδα μέχρι να έχω την κάρτα στα χέρια μου; Μετά πόσο χρόνο θέλει η ενεργοποίηση;

3) Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να κάνω την μεταφορά σε κατάστημα cosmote/γερμανός;

1) 3€ η κάρτα σιμ με τα μεταφορικά.

2) 2 εργάσιμες για να έρθει η σιμ αν είσαι κάπου κεντρικά και κάτι λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που θα κάνεις την διαδικασία.

3) Μόνο αν λυπάσαι τα 3€ του κούριερ. Αλλά τις προσφορές του online δεν τις κάνει το κατάστημα.

Συμβουλή: περίμενε λιγάκι να βγάλει την προσφορά με τα απεριόριστα αν δεν βιάζεσαι.

ΥΓ: ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην ετήσια προσφορά των 144€ ε; Αυτό γίνεται μόνο στα καταστήματα frog Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Edited by cu2goup

8 minutes ago, tempo said:

1) τι χρεώσεις θα έχω;

1. Τρία ευρώ

2. Παλιότερα περίπου μία εβδομάδα, αλλά κυμαίνεται προς τα πάνω ανάλογα με το φόρτο εργασίας τους.

3. Αν βρεις κάρτα την παίρνεις δωρεάν άμεσα και απλά περιμένεις τη φορητότητα (1-2 εργάσιμες μέρες)

Στο κατάστημα πρέπει να πας και 2η φορα για την ενεργοποίηση με την ελπίδα να σε πεισουν να βάλεις και την πρώτη ανανέωση.

4 minutes ago, kmpatra said:

Στο κατάστημα πρέπει να πας και 2η φορα για την ενεργοποίηση με την ελπίδα να σε πεισουν να βάλεις και την πρώτη ανανέωση.

Θεωρητικά ούτως ή άλλως θα κάνεις ανανέωση.

Εγώ τους έχω δώσει τα λεφτά από την αρχή για να μην χρειαστεί να πάω ξανά στο κατάστημα. Και έγινε η δουλειά. Αλλά δεν το κάνουν αυτό παντού.

Edited by cu2goup

1 hour ago, cu2goup said:

Συμβουλή: περίμενε λιγάκι να βγάλει την προσφορά με τα απεριόριστα αν δεν βιάζεσαι.

θα έχω ενεργό το CU μέχρι 5 Νοεμβρίου. Ποιά προσφορά λες; Περιμένουμε κάτι;

Edited by tempo

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr

12 minutes ago, tempo said:

θα έχω ενεργό το CU μέχρι 5 Νοεμβρίου. Ποιά προσφορά λες; Περιμένουμε κάτι;

https://www.lagonika.gr/prosfores/aperiorista-gb-lepta-omilias-gia-9-mhnes-me-13euromhna-se-kartokinhta-cosmote/

Ρίξε μία ματιά.. συμβαίνει συχνά.

Edited by cu2goup

7 ώρες πριν, kmpatra said:

Νομίζω τα Γερμανός το κάνουν αυτό, σε πρώτο χρόνο κάνεις την αίτηση και σου ζητούν να πας ξάνα να πάρεις την sim αφού εγκριθεί όπου κάνουν και το πέσιμο για το 15ρι. Στα cosmote στη δίνουν με την μια όταν δεν πουν ότι δεν έχουν κάρτες.

Έκανα μια φορητότητα σε Γερμανό, να δεις που σε δύο μέρες που θα πάω πάλι θα έχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου και δεν θα πάρουν τίποτα.

Edited by spiliot

Τέλεια 🙂 θα ξεχάσω και εγώ το πορτοφόλι μου !

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

9 ώρες πριν, spiliot said:

Νομίζω τα Γερμανός το κάνουν αυτό, σε πρώτο χρόνο κάνεις την αίτηση και σου ζητούν να πας ξάνα να πάρεις την sim αφού εγκριθεί όπου κάνουν και το πέσιμο για το 15ρι. Στα cosmote στη δίνουν με την μια όταν δεν πουν ότι δεν έχουν κάρτες.

Έκανα μια φορητότητα σε Γερμανό, να δεις που σε δύο μέρες που θα πάω πάλι θα έχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου και δεν θα πάρουν τίποτα.

Πάντως εμένα μου είπαν να πάω ξανά αλλά τους κλαύτηκα και για να μου δώσουν τη σιμ, βγάλανε φωτοτυπία το φάκελο με το barcode και δεν μου δώσανε κι απόδειξη επειδή θα έβγαινε μετά τη φορητότητα.

Άρα δεν είναι τόσο απλό το να σε εξυπηρετήσουν. Αλλά γίνεται.

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Πάντως εμένα μου είπαν να πάω ξανά αλλά τους κλαύτηκα και για να μου δώσουν τη σιμ, βγάλανε φωτοτυπία το φάκελο με το barcode και δεν μου δώσανε κι απόδειξη επειδή θα έβγαινε μετά τη φορητότητα.

Άρα δεν είναι τόσο απλό το να σε εξυπηρετήσουν. Αλλά γίνεται.

Σε Γερμανό ή Κοσμοτέ;

On 17/10/2025 at 6:13 ΜΜ, johnnykap1 said:

Η ελάχιστη χρηματική ανανέωση είναι όπως έγραψε και ο GREGORYMO είναι 13€ μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και μέσω της εφαρμογής frog ή cosmote. Αν πας σε περίπτερο ή σε κατάστημα Γερμανός ή cosmote είναι 15€ η κάρτα ανανέωσης.

κάθε χρόνο το ανεβάζουν,κάποτε κάναμε ανανέωση με κάρτα των 5€,ωραία χρόνια τότε...

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

Ασχετο αλλά σχετικό πλέον και αστυνομικοί και στρατιωτικοί μπορούν να πάρουν να βγάλουν πλέον και πολιτική ταυτότητα όπως όλοι

On 20/10/2025 at 8:59 ΜΜ, HEO said:

σε αναγκασαν να βαλεις μια καρτα ανανεωσης;;

Δεν ξέρω σν βοηθάει, αλλά εμένα (σε κατάστημα cosmote πριν 2 χρόνια) μου ζήτησαν να πληρώσω και την πρώτη ανανέωση. Είχα διαβάσει εδώ μέσα να απαιτήσω να μπει το ποσό σαν υπόλοιπο στην κάρτα μου χωρίς αγορά πακέτου και έτσι έκανα. Χρειάστηκε να το ζητήσω και στο ταμείο την ώρα που πλήρωνα γιατί ήταν έτοιμοι να μου βάλουν πακέτο (παρόλο που είχα συμφωνήσει με τον υπάλληλο να μην μπει) και έφυγα με το ποσό ολόκληρο στην κάρτα μου κανονικά. 

Η εφαρμογή δουλεύει ή έχει κολλήσει και σε σας? (Τετάρτη βράδυ)

UPDATE  Δεν έχει κολλήσει η εφαρμογή, ολόκληρη η frog έχει κολλήσει. Δεν δουλεύει ούτε το 1330 (και sms και κλήση).  Ούτε η εφαρμογή της cosmote δείχνει τσ υπόλοιπα σε ομιλία και data της frog. Μόνο το χρηματικό υπόλοιπο βλέπει, όπως κι η εφαρμογή της frog. 

UPDATE 2  Επανήλθαν όλα μετά από ένα δίωρο. 

Edited by gag
update

3 minutes ago, Alexander_T said:

Σε μένα έχει κολλήσει η εφαρμογή what's up 

Και COSMOTE APP 

Φαντάζομαι θα ξέχασαν το banner περι αναβάθμισης συστημάτων κτλ.

8 minutes ago, elkons said:

Και COSMOTE APP 

Φαντάζομαι θα ξέχασαν το banner περι αναβάθμισης συστημάτων κτλ.

Κλασικά... 

Έχει πάρει κανείς το πακέτο των 15 ευρώ απο το Wifigreece τώρα πρόσφατα? Ειναι ακόμα απεριόριστο ίντερνετ?Γιατι πηρε πριν 3-4 μερες ενας φιλος μου και του λέει 40gb. 
Αλλα στο site τους λεει απεριόριστο κανονικά

Edited by Backpacker

10 ώρες πριν, Backpacker said:

Έχει πάρει κανείς το πακέτο των 15 ευρώ απο το Wifigreece τώρα πρόσφατα? Ειναι ακόμα απεριόριστο ίντερνετ?Γιατι πηρε πριν 3-4 μερες ενας φιλος μου και του λέει 40gb. 
Αλλα στο site τους λεει απεριόριστο κανονικά

Ναι αφου άλλαξαν και στην ιστοσελίδα της frog οι παροχές της 15αρας bundle, λογικό είναι να έληξε η προσφορά...

https://www.frogmobile.gr/el/promo/el_bundle_card_15

My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s.