Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω τους πηρα τηλ και ειπαν μονο νεα νουμερα!

Μα κι εμένα με ρώτησαν μόλις πήγα, αν θέλω νέο νούμερο ή ανανέωση σε υπάρχον, όπως κι άλλους που ήταν στο κατάστημα την στιγμή που ήμουν κι εγώ.

Άσχετο, αλλά οι 8-9 στους 10 που περίμεναν για κάρτα ήταν αλλοδαποί!

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

30 minutes ago, jimmis11 said:

Παιδιά μόλις πήρα κι εγώ μία κάρτα, από Θεσσαλονίκη, που θα χρησιμοποιήσω σε 5G Router στο εξοχικό.

Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως γίνεται ανανέωση σε υπάρχον FROG στα 99€ για ένα χρόνο.

Αυτό που δεν μπόρεσα ακόμη να κάνω είναι να βλέπω την σύνδεση στο My Cosmote παρόλο που έκανα επιτυχώς την διαδικασία να προσθέσω την σύνδεση στο ID μου. Εκτός αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να εμφανιστεί...   

1. Αυτό το υπάρχον frog που είχες μήπως το είχες πάρει πέρυσι τέτοια εποχή με την ίδια προσφορά;
2. Όπως έγραψε και ο kmpatra παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να φανεί.

Edited by opmgls

7 minutes ago, opmgls said:

1. Αυτό το υπάρχον frog που είχες μήπως το είχες πάρει πέρυσι τέτοια εποχή με την ίδια προσφορά;
2. Όπως έγραψε και ο kmpatra παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να φανεί.

Εγώ δεν είχα, πρώτη φορά πήρα κάρτα σήμερα.

Απλά όταν πήγα με ρώτησαν αν είναι για ανανέωση ή για νέο αριθμό. Το ίδιο ρώτησαν και άλλους που μπήκαν στο κατάστημα.

Μάλιστα νομίζω πως κάποιος πρέπει να το έκανε γιατί τον χρέωσαν 99€.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Μια ερώτηση, το υπόλοιπο των μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται στην ανανέωση που κάνεις η χάνονται;  πχ αγόρασα κάρτα με απεριόριστα  τον Γενάρη του 24, ανανεώνοντας τώρα στο ίδιο νούμερο θα έχω 12 μηνες συν 3 μήνες η μόνο τους 12 μήνες από την νέα ενεργοποίηση; 

Υπόλοιπο μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται με ανανέωση στο ίδιο νούμερο η χάνονται; 

Edited by drazenb

35 minutes ago, jimmis11 said:

Εγώ δεν είχα, πρώτη φορά πήρα κάρτα σήμερα.

Απλά όταν πήγα με ρώτησαν αν είναι για ανανέωση ή για νέο αριθμό. Το ίδιο ρώτησαν και άλλους που μπήκαν στο κατάστημα.

Μάλιστα νομίζω πως κάποιος πρέπει να το έκανε γιατί τον χρέωσαν 99€.

Αυτό το υπάρχον frog νούμερο που γίνεται "ανανέωση" είναι ανανέωση από την ίδια προσφορά που είχε γίνει έναρξη του νούμερου πέρυσι τέτοια εποχή. 

4 minutes ago, opmgls said:

Αυτό το υπάρχον frog νούμερο που γίνεται "ανανέωση" είναι ανανέωση από την ίδια προσφορά που είχε γίνει έναρξη του νούμερου πέρυσι τέτοια εποχή. 

Αυτό παιδιά καλύτερα να το ρωτήσετε. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο κατάστημα. Αν δεν έχει πολύ κόσμο εκείνη την ώρα απαντάνε.

Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα; (Πέρυσι, δέχονταν μετρητά μόνο)

1 ώρα πριν, user_one said:

Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα; (Πέρυσι, δέχονταν μετρητά μόνο)

Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης...

Οπότε κι αυτός κι εγώ πληρώσαμε με μετρητά.

3 ώρες πριν, kmpatra said:

Θελει λιγο χρόνο.

Εμφανίστηκε η σύνδεση στο My Cosmote αλλά ως "Υπόλοιπες συνδέσεις" και όχι στις "προσωπικές" γιατί όπως γράφει δεν είναι συσχετισμένη με το Α.Φ.Μ. μου.

Προφανώς η υπάλληλος που το καταχώρησε για ενεργοποίηση στο κατάστημα δεν καταχώρησε και τον ΑΦΜ μου που της ζήτησα. 

Αυτό πως μπορεί να αλλάξει;

Τι γίνεται αν χρειαστώ κάποια στιγμή υποστήριξη;

Edited by jimmis11

2 ώρες πριν, jimmis11 said:

Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης...

Πρόβλημα σύνδεσης.. Το pos είναι ελληνικό?

😊

########
προσφορα εβδομάδας 

IMG_6470.png

Εχω κ γω μια απορια: Τα 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα τα δηνουν στο φετινο unlimited με τα 99 σε περιπτωση που τα ενεργοποιησω στο αντιστοιχο περσινο πακετο? Η μονο σε ΝΕΟ αριθμο που βγαινει 109?

3 ώρες πριν, jimmis11 said:

Εμφανίστηκε η σύνδεση στο My Cosmote αλλά ως "Υπόλοιπες συνδέσεις" και όχι στις "προσωπικές" γιατί όπως γράφει δεν είναι συσχετισμένη με το Α.Φ.Μ. μου.

Προφανώς η υπάλληλος που το καταχώρησε για ενεργοποίηση στο κατάστημα δεν καταχώρησε και τον ΑΦΜ μου που της ζήτησα. 

Αυτό πως μπορεί να αλλάξει;

Τι γίνεται αν χρειαστώ κάποια στιγμή υποστήριξη;

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τον αριθμό ταυτότητας ζητάνε. Αν θεωρεις οτι χρειάζεται, πηγαινε σε κοσμοτε ή Γερμανό και ζήτα να περαστεί. Με τον ΑΔΤ εξυπηρετούν,και αυτόν μόνο κοιτάνε όταν χρειαστεί π.χ. να γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο.

Edited by kmpatra

On 23/11/2024 at 6:41 ΠΜ, opmgls said:

Ακριβώς!
@geotzia Επέμεινε! Ξαναπάρε τους τηλέφωνο. Τι να σκεφτούν για 2-3 μέρες; Αφου παραπλανούν; Πες ότι θα παραπονεθείς στην ΕΕΤΤ.

Τέλος καλό όλα καλά, τελικά έγινε επιστροφή των χρημάτων σήμερα!!!!

1 hour ago, Tragos13 said:

Εχω κ γω μια απορια: Τα 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα τα δηνουν στο φετινο unlimited με τα 99 σε περιπτωση που τα ενεργοποιησω στο αντιστοιχο περσινο πακετο? Η μονο σε ΝΕΟ αριθμο που βγαινει 109?

Τα δωρεάν 120 λεπτά κάθε μήνα είναι δώρο για 12 μήνες σε νέους (και από φορητότητα) αριθμούς στο δίκτυο της Cosmote.

4 ώρες πριν, jimmis11 said:

Κοιτα να δεις ατυχια βρε παιδι μου :classic_rolleyes: Δεν ειναι τιποτα, πες τους απλα να συνδεσουν το POS με το internet.

Και περσι black friday,  η ιδια γκαντεμια τους ειχε χτυπησει... :classic_rolleyes: Μηπως να κανουν συνδεση με αλλο δικτυο ; :classic_laugh:

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω τους πηρα τηλ και ειπαν μονο νεα νουμερα!

Εγώ που έστειλα το πρωί στο messenger της Frog για να ρωτήσω αν είναι legit απεριόριστα, με ρώτησαν "σε ποια προσφορά αναφέρεστε";

Ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό...

6 minutes ago, gpapas640 said:

Εγώ που έστειλα το πρωί στο messenger της Frog για να ρωτήσω αν είναι legit απεριόριστα, με ρώτησαν "σε ποια προσφορά αναφέρεστε";

Ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό...

Ό,τι να ναι! 😂

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

9 minutes ago, p_k said:

Ό,τι να ναι! 😂

Πέρα από την πλάκα, η εξυπηρέτηση της frog είναι σχεδόν πάντοτε υποδειγματική. Ειναι οι μοναδικοί που απαντούν to the point χωρίς copy paste έτοιμων απαντήσεων. Κάθε φορά βαθμολογώ με 10 κράζοντας στα σχόλια όλη την ΥΠΟΛΟΙΠΗ εξυπηρέτηση της κοσμοτέ (από τα καταστήματα μέχρι το chat του cosmote app).

1 hour ago, runner70 said:

Κοιτα να δεις ατυχια βρε παιδι μου :classic_rolleyes: Δεν ειναι τιποτα, πες τους απλα να συνδεσουν το POS με το internet.

Και περσι black friday,  η ιδια γκαντεμια τους ειχε χτυπησει... :classic_rolleyes: Μηπως να κανουν συνδεση με αλλο δικτυο ; :classic_laugh:

pos-blk-18.thumb.jpg.eb8e7acfa78a266483c9f956fb35b871.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Τρεις ή εφτά ημέρες;

Screenshot_20241126_Frog.thumb.jpg.3e25f729403a58ef938fb248a29db4a8.jpg

Εννοεί λογικά ότι η προσφορά θα έχει διάρκεια 3 ημέρες δηλαδή θα μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέσα σε τρεις μέρες μετά θα χαθεί. Το 7 από κάτω είναι για τα απεριόριστα που θα έχεις μια εβδομάδα όταν την ενεργοποιήσεις 

Edit: Βασικά άκυρο από κάτω λέει ότι το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποίηση έως 2/12. Μάλλον έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε και εκείνο να είναι 7 ή η ημερομηνία που λέει από κάτω 29/11

Edited by Jimakos43

Μόλις αγόρασα το πακετακι από Θεσσαλονίκη.

Δεν δούλευε το POS (δυστυχώς μου είπαν)

Για περιαγωγη στην ΕΕ δίνει 9 GB τον μήνα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

On 24/11/2024 at 8:02 ΜΜ, VIPdriver said:

Από αυριο έως 2/12

img_1_1732471079777.thumb.jpg.b67d7e70df8f9f3f2bf1515d88c0115b.jpg

Εμαθα οτι παιζει και μια αλλη προσφορά με 1000 λεπτα ομιλίας και 10gb ανα μηνα για ενα χρονο με τα ιδια περίπου χρηματα,αυτο γίνετε σε ηδη υπάρχων frog νουμερο ή θελει νεα ενεργοποιηση?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

21 minutes ago, lefkaditis said:

Εμαθα οτι παιζει και μια αλλη προσφορά με 1000 λεπτα ομιλίας και 10gb ανα μηνα για ενα χρονο με τα ιδια περίπου χρηματα,αυτο γίνετε σε ηδη υπάρχων frog νουμερο ή θελει νεα ενεργοποιηση?

Αφού λέει με top up (δλδ ανανέωση) λογικά γίνεται σε υπάρχον νούμερο. Για σιγουριά πάρε τους ενα τηλ.

img_1_1732618153891.thumb.jpg.8eaa24ae270aebbea7faafd1e11b20cb.jpg

Καλησπέρα, καθώς είναι εβδομάδα διπλασιασμού (πακέτο των 3 ευρώ δίνει 2 ώρες ομιλίας αντί για 1), γνωρίζει κάποιος ποια μέρα γίνεται η επαναφορά σε 1 ώρα; Π.χ. Ισχύει μέχρι και την Κυριακή και από Δευτέρα γυρίζει πάλι στη 1 ώρα;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview