jimmis11 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 13 minutes ago, VIPdriver said: Εγω τους πηρα τηλ και ειπαν μονο νεα νουμερα! Μα κι εμένα με ρώτησαν μόλις πήγα, αν θέλω νέο νούμερο ή ανανέωση σε υπάρχον, όπως κι άλλους που ήταν στο κατάστημα την στιγμή που ήμουν κι εγώ. Άσχετο, αλλά οι 8-9 στους 10 που περίμεναν για κάρτα ήταν αλλοδαποί! 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) 30 minutes ago, jimmis11 said: Παιδιά μόλις πήρα κι εγώ μία κάρτα, από Θεσσαλονίκη, που θα χρησιμοποιήσω σε 5G Router στο εξοχικό. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως γίνεται ανανέωση σε υπάρχον FROG στα 99€ για ένα χρόνο. Αυτό που δεν μπόρεσα ακόμη να κάνω είναι να βλέπω την σύνδεση στο My Cosmote παρόλο που έκανα επιτυχώς την διαδικασία να προσθέσω την σύνδεση στο ID μου. Εκτός αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να εμφανιστεί... 1. Αυτό το υπάρχον frog που είχες μήπως το είχες πάρει πέρυσι τέτοια εποχή με την ίδια προσφορά; 2. Όπως έγραψε και ο kmpatra παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να φανεί. Edited 25 Νοέμβριος by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 7 minutes ago, opmgls said: 1. Αυτό το υπάρχον frog που είχες μήπως το είχες πάρει πέρυσι τέτοια εποχή με την ίδια προσφορά; 2. Όπως έγραψε και ο kmpatra παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να φανεί. Εγώ δεν είχα, πρώτη φορά πήρα κάρτα σήμερα. Απλά όταν πήγα με ρώτησαν αν είναι για ανανέωση ή για νέο αριθμό. Το ίδιο ρώτησαν και άλλους που μπήκαν στο κατάστημα. Μάλιστα νομίζω πως κάποιος πρέπει να το έκανε γιατί τον χρέωσαν 99€. 2 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drazenb Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Μια ερώτηση, το υπόλοιπο των μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται στην ανανέωση που κάνεις η χάνονται; πχ αγόρασα κάρτα με απεριόριστα τον Γενάρη του 24, ανανεώνοντας τώρα στο ίδιο νούμερο θα έχω 12 μηνες συν 3 μήνες η μόνο τους 12 μήνες από την νέα ενεργοποίηση; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drazenb Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) Υπόλοιπο μηνών από προηγούμενη ενεργοποίηση της προσφοράς προστίθενται με ανανέωση στο ίδιο νούμερο η χάνονται; Edited 25 Νοέμβριος by drazenb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 35 minutes ago, jimmis11 said: Εγώ δεν είχα, πρώτη φορά πήρα κάρτα σήμερα. Απλά όταν πήγα με ρώτησαν αν είναι για ανανέωση ή για νέο αριθμό. Το ίδιο ρώτησαν και άλλους που μπήκαν στο κατάστημα. Μάλιστα νομίζω πως κάποιος πρέπει να το έκανε γιατί τον χρέωσαν 99€. Αυτό το υπάρχον frog νούμερο που γίνεται "ανανέωση" είναι ανανέωση από την ίδια προσφορά που είχε γίνει έναρξη του νούμερου πέρυσι τέτοια εποχή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 4 minutes ago, opmgls said: Αυτό το υπάρχον frog νούμερο που γίνεται "ανανέωση" είναι ανανέωση από την ίδια προσφορά που είχε γίνει έναρξη του νούμερου πέρυσι τέτοια εποχή. Αυτό παιδιά καλύτερα να το ρωτήσετε. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο κατάστημα. Αν δεν έχει πολύ κόσμο εκείνη την ώρα απαντάνε. 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα; (Πέρυσι, δέχονταν μετρητά μόνο) 3 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, user_one said: Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα; (Πέρυσι, δέχονταν μετρητά μόνο) Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης... Οπότε κι αυτός κι εγώ πληρώσαμε με μετρητά. 3 ώρες πριν, kmpatra said: Θελει λιγο χρόνο. Εμφανίστηκε η σύνδεση στο My Cosmote αλλά ως "Υπόλοιπες συνδέσεις" και όχι στις "προσωπικές" γιατί όπως γράφει δεν είναι συσχετισμένη με το Α.Φ.Μ. μου. Προφανώς η υπάλληλος που το καταχώρησε για ενεργοποίηση στο κατάστημα δεν καταχώρησε και τον ΑΦΜ μου που της ζήτησα. Αυτό πως μπορεί να αλλάξει; Τι γίνεται αν χρειαστώ κάποια στιγμή υποστήριξη; Edited 25 Νοέμβριος by jimmis11 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, jimmis11 said: Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης... Οπότε κι αυτός κι εγώ πληρώσαμε με μετρητά. Πρόβλημα σύνδεσης.. Το pos είναι ελληνικό? 😊 ######## προσφορα εβδομάδας 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Εχω κ γω μια απορια: Τα 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα τα δηνουν στο φετινο unlimited με τα 99 σε περιπτωση που τα ενεργοποιησω στο αντιστοιχο περσινο πακετο? Η μονο σε ΝΕΟ αριθμο που βγαινει 109? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, jimmis11 said: Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης... Οπότε κι αυτός κι εγώ πληρώσαμε με μετρητά. Εμφανίστηκε η σύνδεση στο My Cosmote αλλά ως "Υπόλοιπες συνδέσεις" και όχι στις "προσωπικές" γιατί όπως γράφει δεν είναι συσχετισμένη με το Α.Φ.Μ. μου. Προφανώς η υπάλληλος που το καταχώρησε για ενεργοποίηση στο κατάστημα δεν καταχώρησε και τον ΑΦΜ μου που της ζήτησα. Αυτό πως μπορεί να αλλάξει; Τι γίνεται αν χρειαστώ κάποια στιγμή υποστήριξη; Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τον αριθμό ταυτότητας ζητάνε. Αν θεωρεις οτι χρειάζεται, πηγαινε σε κοσμοτε ή Γερμανό και ζήτα να περαστεί. Με τον ΑΔΤ εξυπηρετούν,και αυτόν μόνο κοιτάνε όταν χρειαστεί π.χ. να γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο. Edited 25 Νοέμβριος by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος On 23/11/2024 at 6:41 ΠΜ, opmgls said: Ακριβώς! @geotzia Επέμεινε! Ξαναπάρε τους τηλέφωνο. Τι να σκεφτούν για 2-3 μέρες; Αφου παραπλανούν; Πες ότι θα παραπονεθείς στην ΕΕΤΤ. Τέλος καλό όλα καλά, τελικά έγινε επιστροφή των χρημάτων σήμερα!!!! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 hour ago, Tragos13 said: Εχω κ γω μια απορια: Τα 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα τα δηνουν στο φετινο unlimited με τα 99 σε περιπτωση που τα ενεργοποιησω στο αντιστοιχο περσινο πακετο? Η μονο σε ΝΕΟ αριθμο που βγαινει 109? Τα δωρεάν 120 λεπτά κάθε μήνα είναι δώρο για 12 μήνες σε νέους (και από φορητότητα) αριθμούς στο δίκτυο της Cosmote. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, jimmis11 said: Έχουν POS αλλά για κακή μου τύχη την ώρα που πήγα είχε ένα μπροστά μου που προσπαθούσε να πληρώσει με κάρτα αλλά είχε πρόβλημα σύνδεσης... Οπότε κι αυτός κι εγώ πληρώσαμε με μετρητά. Κοιτα να δεις ατυχια βρε παιδι μου Δεν ειναι τιποτα, πες τους απλα να συνδεσουν το POS με το internet. Και περσι black friday, η ιδια γκαντεμια τους ειχε χτυπησει... Μηπως να κανουν συνδεση με αλλο δικτυο ; 2 1 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω τους πηρα τηλ και ειπαν μονο νεα νουμερα! Εγώ που έστειλα το πρωί στο messenger της Frog για να ρωτήσω αν είναι legit απεριόριστα, με ρώτησαν "σε ποια προσφορά αναφέρεστε"; Ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό... 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 6 minutes ago, gpapas640 said: Εγώ που έστειλα το πρωί στο messenger της Frog για να ρωτήσω αν είναι legit απεριόριστα, με ρώτησαν "σε ποια προσφορά αναφέρεστε"; Ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό... Ό,τι να ναι! 😂 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 9 minutes ago, p_k said: Ό,τι να ναι! 😂 Πέρα από την πλάκα, η εξυπηρέτηση της frog είναι σχεδόν πάντοτε υποδειγματική. Ειναι οι μοναδικοί που απαντούν to the point χωρίς copy paste έτοιμων απαντήσεων. Κάθε φορά βαθμολογώ με 10 κράζοντας στα σχόλια όλη την ΥΠΟΛΟΙΠΗ εξυπηρέτηση της κοσμοτέ (από τα καταστήματα μέχρι το chat του cosmote app). 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 hour ago, runner70 said: Κοιτα να δεις ατυχια βρε παιδι μου Δεν ειναι τιποτα, πες τους απλα να συνδεσουν το POS με το internet. Και περσι black friday, η ιδια γκαντεμια τους ειχε χτυπησει... Μηπως να κανουν συνδεση με αλλο δικτυο ; 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Τρεις ή εφτά ημέρες; 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τρεις ή εφτά ημέρες; Εννοεί λογικά ότι η προσφορά θα έχει διάρκεια 3 ημέρες δηλαδή θα μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέσα σε τρεις μέρες μετά θα χαθεί. Το 7 από κάτω είναι για τα απεριόριστα που θα έχεις μια εβδομάδα όταν την ενεργοποιήσεις Edit: Βασικά άκυρο από κάτω λέει ότι το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποίηση έως 2/12. Μάλλον έχουν κάνει λάθος και θα έπρεπε και εκείνο να είναι 7 ή η ημερομηνία που λέει από κάτω 29/11 Edited 26 Νοέμβριος by Jimakos43 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Μόλις αγόρασα το πακετακι από Θεσσαλονίκη. Δεν δούλευε το POS (δυστυχώς μου είπαν) Για περιαγωγη στην ΕΕ δίνει 9 GB τον μήνα. 4 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος On 24/11/2024 at 8:02 ΜΜ, VIPdriver said: Από αυριο έως 2/12 Εμαθα οτι παιζει και μια αλλη προσφορά με 1000 λεπτα ομιλίας και 10gb ανα μηνα για ενα χρονο με τα ιδια περίπου χρηματα,αυτο γίνετε σε ηδη υπάρχων frog νουμερο ή θελει νεα ενεργοποιηση? 4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 21 minutes ago, lefkaditis said: Εμαθα οτι παιζει και μια αλλη προσφορά με 1000 λεπτα ομιλίας και 10gb ανα μηνα για ενα χρονο με τα ιδια περίπου χρηματα,αυτο γίνετε σε ηδη υπάρχων frog νουμερο ή θελει νεα ενεργοποιηση? Αφού λέει με top up (δλδ ανανέωση) λογικά γίνεται σε υπάρχον νούμερο. Για σιγουριά πάρε τους ενα τηλ. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Καλησπέρα, καθώς είναι εβδομάδα διπλασιασμού (πακέτο των 3 ευρώ δίνει 2 ώρες ομιλίας αντί για 1), γνωρίζει κάποιος ποια μέρα γίνεται η επαναφορά σε 1 ώρα; Π.χ. Ισχύει μέχρι και την Κυριακή και από Δευτέρα γυρίζει πάλι στη 1 ώρα; 2 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts