minus21grams Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ερώτηση newbie χρήστη: Το υπόλοιπό μου (κάτι λιγότερο από €11) λήγει αύριο, 14 Φεβρουαρίου και δεν σκοπεύω να το αφήσω αναξιοποίητο. Μέχρι πότε έχω διορία να αγοράσω κάποιο πακέτο* προκειμένου να μην πάνε στο βρόντο τα χρήματα; Σήμερα 13/2 23:59 ή αύριο την ίδια ώρα; *μάλλον θα ενεργοποιήσω το “Giga Combo” που στοιχίζει €10,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Την ημέρα λήξης το βράδυ (23:59) λήγει, αλλά γνώμη μου καν'το σήμερα μην τυχει καμια αναβάθμιση συστημάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 3 ώρες πριν, minus21grams said: Ερώτηση newbie χρήστη: Το υπόλοιπό μου (κάτι λιγότερο από €11) λήγει αύριο, 14 Φεβρουαρίου και δεν σκοπεύω να το αφήσω αναξιοποίητο. Μέχρι πότε έχω διορία να αγοράσω κάποιο πακέτο* προκειμένου να μην πάνε στο βρόντο τα χρήματα; Σήμερα 13/2 23:59 ή αύριο την ίδια ώρα; *μάλλον θα ενεργοποιήσω το “Giga Combo” που στοιχίζει €10,90 Έχεις περιθώριο μέχρι τις 14/2/23 23:59 . Το έχω κάνει κι εγώ. Αλλά και σήμερα μετά τα μεσάνυχτα μπορείς να το κάνεις (για να μην ξεχαστείς), αφού αλλάζει η ημερομηνία. Το ίδιο πράγμα είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 50 minutes ago, johnnykap1 said: Έχεις περιθώριο μέχρι τις 14/2/23 23:59 . Το έχω κάνει κι εγώ. Αλλά και σήμερα μετά τα μεσάνυχτα μπορείς να το κάνεις (για να μην ξεχαστείς), αφού αλλάζει η ημερομηνία. Το ίδιο πράγμα είναι Αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το ενεργοποίησα λίγα λεπτά πριν απαντήσεις. Περισσότερο λόγω των ειδοποιήσεων που με ξένισαν λίγο: Τα ενημερωτικά SMS που στέλνει η Frog όταν πρόκειται να λήξει ένα πακέτο περιλαμβάνουν και την ώρα και μάλιστα με ακρίβεια δευτερολέπτου (θα μπορούσαν να το στρογγυλοποιήσουν) Σήμερα π.χ. έλαβα μήνυμα για κάτι data του extra bonus ανανέωσης το οποίο έλεγε «Τα MB που πήρες μέσα από το app λήγουν στις 13/02/2023, 17:48:37». Τελικά όμως το σύστημα αφορά μόνο τα χρονικά όρια των ενεργοποιημένων πακέτων και όχι το υπόλοιπο των χρημάτων. Τα €0,06 που έμειναν στο λογαριασμό, τους τα χαρίζω. 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) Το επΑΚΡΙΒΕΣ με λεπτομέρεια δευτερολέπτου όριο ισχύος στα πακέτα, ισχύει ΜΟΝΟ για τα data στην καρτοκινητή της Cosmote. Η ομιλία λήγει 12:00 μεσημέρι μετά από 31 μέρες από την μέρα (00:00:01 -23:59:59) ενεργοποίησης των πακέτων, άσχετα εάν αυτή η ενεργοποίηση γίνει στις 00:01 ή 23:59 μιας μέρας. Και τα sms στις 23:59:59 μετά από 31 μέρες. Για το υπόλοιπο ευρώ ακόμα και λίγες ώρες (2-3 ή και παραπάνω) από τα μεσάνυχτα αφού ολοκληρωθούν 60 μέρες από προηγούμενη κάρτα προλαβαίνει κάποιος να το παρατείνει. Όπως και η φραγή μπάινει στην πραγματικότητα αρκετές ώρες (ίσως και μετά το μεσημέρι) αφού έχουν ολοκληρωθεί 90 μέρες από προηγούμενη κάρτα. Προϋπόθεση να μην έχουν "πέσει" τα συστήματα στα app της Cosmote, βέβαια, όπως ανέφερε ο kouerti παραπανω , πχ λόγω αναβάθμισης εκείνη τη χρονική στιγμή που θα βάλεις κάρτα. Edited February 13, 2023 by Pppe 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 καλησπερα εχω ενα θεματακι με το app της frog εχω ενεργοποιημενο το προγραμμα cosmote one, το οποιο περιλαμβανει ενα σταθερο και 2 κινητα cosmokarta, και επαιρνα 2gb για 7 μερες οταν πληρωνα τον λογαριασμο του οτε μεσω app cosmote, το ενα νουμερο το εκανα frog, και σημερα που περασε το cosmote one τα gb, φαινονται στο app της cosmote, δουλευουν κανονικα, αλλα δεν φαινονται καθολου στο app της frog, πηρα το 13888 και μου προτειναν να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα το frog, το οποιο το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι, δεν ειναι κατι τρομερο αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα και σε αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Δε φαίνονται όλα σε όλα τα app. Πχ τα προς Cosmote one δε φαίνονται στο frog app. Είναι και "άλλα" που δε φαίνονται πχ στο My Cosmote app. Μην ανησυχείς αφού τα "γράφει" το ένα από τα δύο. Ισχύουν κανονικότατα προς χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 οκ, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Νέο πακέτο διαθέσιμο, ήρθε και sms σήμερα.Λέτε να μεταφέρει τα υπόλοιπα gb και λεπτά των υπολοίπων combo;; Των 8,90€ πχ;Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 NATIONAL COMBO XL • Τα MB που δεν καταναλώνονται μεταφέρονται αυτόματα για άλλες 30 ημέρες αν το πακέτο ενεργοποιηθεί πάλι πριν τη λήξη του. • Τα MB είναι επίσης διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ εφαρμόζεται όριο πολιτικής ορθής χρήσης στα 13,5 GB. Πέρα από αυτό το όριο και μέχρι την κατανάλωση MB, ισχύει επιπλέον χρέωση €0,00223/ MB. • Ο χρόνος ομιλίας προς τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα είναι επίσης διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. • Τα λεπτά του πακέτου έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσεις 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο. • Μπορείς να αγοράσεις μέχρι 4 πακέτα ανά ημερολογιακό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 14 minutes ago, Da_rudakos said: Νέο πακέτο διαθέσιμο, ήρθε και sms σήμερα. Λέτε να μεταφέρει τα υπόλοιπα gb και λεπτά των υπολοίπων combo;; Των 8,90€ πχ; Sent from my V2145 using Tapatalk Δυστυχώς μάλλον όχι.. μόνο μεταξύ ομοίων γίνεται το rollover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 33 minutes ago, Da_rudakos said: Νέο πακέτο διαθέσιμο, ήρθε και sms σήμερα. Λέτε να μεταφέρει τα υπόλοιπα gb και λεπτά των υπολοίπων combo;; Των 8,90€ πχ; Sent from my V2145 using Tapatalk Πακέτα των 25 ημερών ξέρουν να βγάζουν.. Πακέτα των 50 ημερών, θα βγάλουν ποτέ; Αυτό το νέο XL θα ήταν ενδιαφέρουσα επιλογή αν είχε διάρκεια 50 ημέρες 2 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Εν τω μεταξύ στην αρχή αυτό το πακέτο το είχαν 12€ και μετά το αλλάξανε στα 13,50€Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Πότε το είχαν στα 12€; Τώρα βγήκε πριν κάτι μέρες και πάντα 13,5 το βλέπω.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) Σας έδωσε κι εσάς 10 GB ή μόνο σε εμένα που έβαλα τελευταία αγαπημένη χώρα την Τουρκία;; 😉 Edited February 15, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Σας έδωσε κι εσάς 10 GB ή μόνο σε εμένα που έβαλα τελευταία αγαπημένη χώρα την Τουρκία;; 😉 10 gb και σε μενα λογικά λογω Τουρκίας Συρίας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Εγώ το γύρισα και στα 3 που έχουμε σπίτι ακόμη τίποτα. Πρέπει να κάνουμε κάτι;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) Εντάξει εδώ που τα λέμε λίγο τραγικό αυτό που τρέχουμε να βάλουμε αγαπημένη χώρα όποια καταστρέφεται για να πάρουμε ίντερνετ... Edited February 15, 2023 by kalitexnis_g 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 4 ώρες πριν, tolisfar said: Εγώ το γύρισα και στα 3 που έχουμε σπίτι ακόμη τίποτα. Πρέπει να κάνουμε κάτι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Μπούκωσε" το σύστημα από όσους σήμερα το μάθαμε από το kallitexni και "τρέξαμε" να βάλουμε "αγαπημένη χώρα". Ελπίζουμε η επόμενη "αγαπημένη χώρα" να ΜΗΝ είναι η δικιά μας!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 "Μπούκωσε" το σύστημα από όσους σήμερα το μάθαμε από το kallitexni και "τρέξαμε" να βάλουμε "αγαπημένη χώρα". Ελπίζουμε η επόμενη "αγαπημένη χώρα" να ΜΗΝ είναι η δικιά μας!!!Μωρέ μακάρι να μήν είναι ποτέ καμία. Και ας μήν σώσουμε και πάρουμε giga Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Πότε το είχαν στα 12€; Τώρα βγήκε πριν κάτι μέρες και πάντα 13,5 το βλέπω.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορεί και να κάνω λάθος και να μην ήταν αυτό το πακέτο αλλά είμαι σίγουρος ότι είχε βγάλει πακέτο με ίντερνετ και ομιλία εκτός απ αυτό με 8,90€ και 10,90€ και ένα καινούργιο με 12€ στο cosmote app όμως πριν 10-15 μέρες γιαυτό ίσως να το σύνδεσα (ίσως λάθος) με το καινούργιο 13,50€!Και ήμουν να το βάλω άλλα τελικά έβαλα από wifiGreece. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 13 minutes ago, dimi_1982 said: Μπορεί και να κάνω λάθος και να μην ήταν αυτό το πακέτο αλλά είμαι σίγουρος ότι είχε βγάλει πακέτο με ίντερνετ και ομιλία εκτός απ αυτό με 8,90€ και 10,90€ και ένα καινούργιο με 12€ στο cosmote app όμως πριν 10-15 μέρες γιαυτό ίσως να το σύνδεσα (ίσως λάθος) με το καινούργιο 13,50€! Και ήμουν να το βάλω άλλα τελικά έβαλα από wifiGreece. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι παραπάνω προσφέρει η ανανέωση μέσω του wifigreece ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Να ρωτήσω: με σταθερό και Frog στο ίδιο ΑΦΜ μπορεί να ενεργοποιηθεί Cosmote One? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 4 minutes ago, greatst said: Να ρωτήσω: με σταθερό και Frog στο ίδιο ΑΦΜ μπορεί να ενεργοποιηθεί Cosmote One? Ναι! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 5 minutes ago, cfotis13 said: Ναι! Ωραία! Το ρώτησα γιατί στην σελίδα https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html στο πράσινο πλαίσιο που λέει "Κάθε σπίτι μπορεί να αποκτήσει COSMOTE One!" στα καρτοκινητά στην εικόνα δείχνει μόνο τα λογότυπα του What's up και της COSMOKAPTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts