Vasileios Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Για 6 και για 10 ευρώ είναι αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Για 6 και για 10 ευρώ είναι αξιόπιστη. Αυτό το πακέτο με τα 10€ θέλω να πάρω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Αυτό το πακέτο με τα 10€ θέλω να πάρωΠάρτο να μας πεις και εμάς αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Πάρτο να μας πεις και εμάς αν δουλεύει. Αυτό ρώτησα πιο επάνω αν πρόσεξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 (edited) Είναι αξιόπιστη για 6 και για 10 ευρώ. Έχουν αναφέρει αρκετοί που το βάλαν. Τώρα για 30 δεν έχω αναφορά ακόμα αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην ισχύει και αυτό , αλλά δεν έχει κάτι παραπάνω στις κάρτες των 30 από ότι ένα απλό περίπτερο. Edited July 28, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Έχω πάρει 10 ευρώ όλα καλά μετά από μερικές ώρες μου έστειλε μέσω Viber μια ξυσμένη κάρτα έβαλα τον κωδικό και όλα καλά Έχτες αγόρασα την 6 ευρώ αλλά την αγόρασα μετά της 9 το βράδι που είναι κλειστό το μαγαζί ; Περιμένω σήμερα να δω τι θα γίνει Θα μου στείλει την κάρτα ; ή θα μπει αυτόματα το πακέτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Έχω πάρει 10 ευρώ όλα καλά μετά από μερικές ώρες μου έστειλε μέσω Viber μια ξυσμένη κάρτα έβαλα τον κωδικό και όλα καλά Έχτες αγόρασα την 6 ευρώ αλλά την αγόρασα μετά της 9 το βράδι που είναι κλειστό το μαγαζί ; Περιμένω σήμερα να δω τι θα γίνει Θα μου στείλει την κάρτα ; ή θα μπει αυτόματα το πακέτο ; Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Αυτή των 10€ όντως σου δίνει απεριόριστα δεδομένα? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Παιδιά, αυτές οι κάρτες ισχύουν και για αριθμούς που έγιναν Frog με μεταφορά από What's Up ή Cosmoκάρτα, ή μόνο για αυτούς που γεννήθηκαν Frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Θεωρητικά φρογκ είναι φρογκ, ανεξάρτητα προέλευσης. Πάντως σε άλλη κάρτα γράφει ότι δεν ισχύει για πρώτη ενεργοποίηση. Πάντως ξέρω μερικούς που δούλεψε σε φρογκ κανονικά αλλά όχι σε πρώτη ενεργοποίηση. Πρώτη ενεργοποίηση θα δοκιμάσω μόλις τελειώσει το απεριόριστο κοσμοτε, τέλος Σεπτέμβρη δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Αν δοκιμάσεις κάποιος με διπλασιασμό ( παλιά προσφορά) τα απεριόριστα με 10€ ας μας πει αν χαθεί η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Ανανέωσα με 10€ πριν απο καμια ωρα. Δεν εχω λαβει κανενα κωδικο μεχρι τωρα και δεν εχει ενεργοποιηθει καποιο πακετο. Αν λαβω κατι θα ενημερωσω. Ο αριθμος επικοινωνιας που δινουν εχει φραγη εισερχομενων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 (edited) Ανανέωσα με 10€ πριν απο καμια ωρα. Δεν εχω λαβει κανενα κωδικο μεχρι τωρα και δεν εχει ενεργοποιηθει καποιο πακετο. Αν λαβω κατι θα ενημερωσω. Ο αριθμος επικοινωνιας που δινουν εχει φραγη εισερχομενων....Παίρνεις στο σταθερό αλλά λέει ανανέωση από 9:00-18:00. Τώρα είσαι στο όριο. Να δούμε τι θα γίνει. Θεωρητικά προλαβαίνεις για σήμερα. Εσύ θα ενεργοποιήσεις πακέτο καλώντας ένα νούμερο και θα βάλεις τον κωδικό. Έχεις viber σε αυτό το νούμερο? Σου ζήτησαν όνομα και αριθμό? Edited July 30, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Δεν εχω viber σε αυτο τον αριθμο. Εδωσα κανονικα τα στοιχεια μου με αριθμο τηλεφωνου αυτον που θελω να γινει η ανανεωση. Εχουν και το email για να στειλουν τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Η καλοκαιρινή προσφορά για απεριόριστα με 9.90 ευρώ ενεργοποιείται με μήνυμα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Θα σε πάρουν αύριο τηλ να σε ρωτήσουν που θες να σου στείλουν μια φωτό Με ξυσμένη κάρτα θα βάλεις την κάρτα και ενεργοποιητε αυτόματα το πακέτο ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανανέωσα με 10€ πριν απο καμια ωρα. Δεν εχω λαβει κανενα κωδικο μεχρι τωρα και δεν εχει ενεργοποιηθει καποιο πακετο. Αν λαβω κατι θα ενημερωσω. Ο αριθμος επικοινωνιας που δινουν εχει φραγη εισερχομενων.... Θα σε πάρουν αύριο τηλ να σε ρωτήσουν που θες να σου στείλουν μια φωτό Με ξυσμένη κάρτα θα βάλεις την κάρτα και ενεργοποιητε αυτόματα το πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Η καλοκαιρινή προσφορά για απεριόριστα με 9.90 ευρώ ενεργοποιείται με μήνυμα; ΑΠΕΡ30 στο 1256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Θα σε πάρουν αύριο τηλ να σε ρωτήσουν που θες να σου στείλουν μια φωτό Με ξυσμένη κάρτα θα βάλεις την κάρτα και ενεργοποιητε αυτόματα το πακέτο ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σε πάρουν αύριο τηλ να σε ρωτήσουν που θες να σου στείλουν μια φωτό Με ξυσμένη κάρτα θα βάλεις την κάρτα και ενεργοποιητε αυτόματα το πακέτο Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έστειλαν τον κωδικό στο email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 (edited) Θα σε πάρουν αύριο τηλ να σε ρωτήσουν που θες να σου στείλουν μια φωτό Με ξυσμένη κάρτα θα βάλεις την κάρτα και ενεργοποιητε αυτόματα το πακέτο Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έστειλαν τον κωδικό στο email.Ισχύει ο μήνας από την στιγμή έκδοσης του κωδικού ή μπορείς να τον βάλεις οπότε θέλεις και μετράει από τότε 30 ημέρες? Edited August 2, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ισχύει ο μήνας από την στιγμή έκδοσης του κωδικού ή μπορείς να τον βάλεις οπότε θέλεις και μετράει από τότε 30 ημέρες? Η καρτα εχει ημερομηνια ληξεως (7/22 στη δικη μου περιπτωση). Μεχρι τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιηθει και οι παροχες της θα ισχυουν για 30 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Η καρτα εχει ημερομηνια ληξεως (7/22 στη δικη μου περιπτωση). Μεχρι τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιηθει και οι παροχες της θα ισχυουν για 30 ημερες.Πολύ καλό αυτό για να παραγγείλουμε πιο πριν να μην έχουμε αυτή την καθυστέρηση. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ισχύει ο μήνας από την στιγμή έκδοσης του κωδικού ή μπορείς να τον βάλεις οπότε θέλεις και μετράει από τότε 30 ημέρες? Από την στιγμή που θα βάλεις την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Με αυτήν την κάρτα 10€ ανανεώνεται και το δίμηνο φραγης-μηδενισμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Με αυτήν την κάρτα 10€ ανανεώνεται και το δίμηνο φραγης-μηδενισμου? Ναι φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaqv68 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Καλημέρα Η κάρτα 10€ έχει και 200 προς ολους όπως λέει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts