Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω μία κάρτα Frog αποκλειστικά για χρήση ίντερνετ. Ισχύει κανονικά αυτό που βλέπω στο site για το rollover αν ανανεώσεις πριν την λήξη των 25 ημερών; Υπάρχει και άλλο εταιρία που προσφέρει κάτι ανάλογο; Γιατί από την εμπειρία μου από What's UP, Q και Vodafone a la carte δεν το έχω δει κάπου αλλού.

Επίσης, αν κατάλαβα καλά διαβάζοντας κάποια από τα πιο πρόσφατα μηνύματα υπάρχει έλλειψη σε κάρτες σε καταστήματα; Δηλαδή παίζει να πάω σε κάποιον Γερμανό ή σε κάποιο κατάστημα cosmote και να μην βρω;

Τέλος, ισχύει αυτό που λέει ο alany; Δεν μπορώ να στείλω πχ από κινητό What's UP υπόλοιπο σε ένα κινητό Frog;

Ευχαριστώ

To rollover ισχύει κανονικά για λεπτά ομιλίας και για το ιντερνετ. Αν θες να κάνεις φορητότητα δεν θα βρεις εύκολα κάρτα για καρτοκινητό.

Edited by alany

Χμμ. Δεν θέλω να κάνω φορητότητα από άλλο νούμερο, νέο νούμερο θέλω, άρα νέα sim κάρτα. Υπάρχει έλλειψη;

Αν δεν βρεις κάρτα αγόρασε μία κοσμοκάρτα ή whats up και κάνε αλλαγή πακέτου σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω για να μην χρεωθείς τα 10€.

Εγώ βασικά στο μυαλό μου το είχα ότι φορητότητα = μεταφορά από άλλη εταιρία (Wind/Vodafone) σε Cosmote στην προκειμένη περίπτωση. Μου κάνει εντύπωση που εδώ αναφέρεται για την μεταφορά από πακέτο σε άλλο πακέτο της ίδιας εταιρίας. Πάντως έστειλα για δοκιμή ALPAK από ένα What's Up νούμερο που ήδη έχω (όχι δηλαδή αυτό που αναφέρω ότι θα χρειαστώ και θα πάρω καινούριο) και μου έστειλε απάντηση ότι για μετατροπή σε Frog θέλει 10€. Δωρεάν είναι μόνο η μετατροπή από What's Up σε Cosmokarta.

EDIT: Επίσης, να υποθέσω πως ό,τι υπόλοιπο έχει μαζέψει κάποιος πχ σε What'up (σε χρήματα εννοώ) παραμένει στην μεταφορά σε άλλο πακέτο (πχ Frog), έτσι; Γιατί εγώ πχ στο What's Up έχω μαζέψει κάπου 90€ με τις ανανεώσεις που έκανα και στο πρώτο διάστημα (6μηνο νομίζω) μου τις διπλασίαζε, έβαζα 10€ και μου τα έκανε 20€. Τώρα απλά περιμένω να κλείσω χρόνο για να μπορώ να τα κάνω μεταφορά σε άλλο νούμερο.

Edited by dante02004

10 ευρώ η πρώτη αλλαγή.

3 ευρώ η δευτερη

Το κάνεις πρώτα δωρεαν αλλαγη και μετα πληρώνεις 3.

Το θέμα δεν είναι με ποιον τρόπο θα την κάνεις, είναι να προσπεράσεις το θέμα με τις ανύπαρκτες SIM σε καταστήματα. Online μόνο η wind/Q δέχεται από ό,τι ξέρω. Επιτυχή φορητότητα έκανα πριν μερικούς μήνες από κατάστημα αφού μπήκα πρώτα σε λίστα αναμονής και καλά. Μου την έκαναν σε 10 μέρες περίπου, κατ' εξαίρεση και καλά επειδή είχαν μια SIM από άλλον πελάτη που άλλαξε γνώμη. Μετά δοκίμασα για άλλο μέλος της οικογένειας, μας ακύρωσαν 2 φορές την αίτηση γιατί μετά από παρέλευση 1 μήνα δεν είχαν βρει ακόμα SIM. Τελικά την έκανα μέσω 13888 (αφού διαμαρτυρήθηκα ότι δεν μου το έκαναν από το κατάστημα) και courier, η όλη διαδικασία (πήγαινε-έλα του courier με τις SIM και μετά τα υπογεγραμμένα χαρτιά ταυτοποίησης) πήρε περίπου 1 εβδομάδα, κόστος €5 για τη SIM. Τέλος Μαΐου-αρχές Ιουνίου έγινε όλο αυτό, με κάθε επιφύλαξη γιατί αλλάζουν συνεχώς τις διαδικασίες.

Να ξέρεις δεν γίνεται απευθείας σε frog. Θα σου δώσουν cosmoκάρτα και θα πρέπει να το αλλάξεις με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω (ΑΛΠΑΚ, πρώτα σε whatsup με 0 κόστος και μετά σε frog με €3 κόστος, γιατί απευθείας σε frog χρεώνει €10).

Καλησπέρα σε κατάστημα Cosmote στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Λαγκαδά προχθές μια φίλη έκανε φορητότητα από Wind σε Cosmote είχαν φέρει κάρτες sim.

10 ευρώ η πρώτη αλλαγή.

3 ευρώ η δευτερη

Το κάνεις πρώτα δωρεαν αλλαγη και μετα πληρώνεις 3.

Επειδή χτες δοκίμασα από το κινητό της γυναίκας που είναι cosmokarta και μου έβγαλε τα ίδια (10€ για αλλαγή σε frog και 0€ για αλλαγή σε what's up) αν κατάλαβα καλά εννοείς να πάρω what's up, να το αλλάξω σε cosmokarta δωρεάν και μετά με 3€ σε frog, σωστά;

Μπορεί να γίνει στο καπάκι η αλλαγή; Ή πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα;

Για να γινει το rollover στα data, ποσο χρονο εχουμε περιθωριο απο τη στιγμη που ληγουν;

Πχ, αν ληγουν στις 20:00 μεχρι τι ωρα μπορω να στειλω το sms;

iphone 14 pro

Για να γινει το rollover στα data, ποσο χρονο εχουμε περιθωριο απο τη στιγμη που ληγουν;

Πχ, αν ληγουν στις 20:00 μεχρι τι ωρα μπορω να στειλω το sms;

Πριν λήξουν προφανώς.

Παίδες ξέρει κανείς για Τουρκία αν έχουμε κανενα πακέτο ίντερνετ ή αν δεν έχουμε πόσο πάει το μαλλί για κάθε mb ;;

1.20 Ευρώ το ΜΒ

1200 περίπου το GB

Καλό ταξίδι.

Συνιστάται τοπική κάρτα ή Vodafone U.K.

1.20 Ευρώ το ΜΒ

1200 περίπου το GB

Καλό ταξίδι.

Συνιστάται τοπική κάρτα ή Vodafone U.K.

Λίγες λεπτομέρειες για το δεύτερο; Και ποια η διαδικασία απόκτησης;

Από Δευτέρα έχουμε διπλασιασμό 60+60 ???

Καλό Σαββατοκύριακο

Θεωρητικά οχι, θα πάει στις 5/8.

Ξέχασα να ανανεώσω το frog και μηδενίστηκε το υπόλοιπό μου. Αν ανανεώσω τώρα και παρω την εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει περίπτωση να μου το επιστρέψουν;

Ξέχασα να ανανεώσω το frog και μηδενίστηκε το υπόλοιπό μου. Αν ανανεώσω τώρα και παρω την εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει περίπτωση να μου το επιστρέψουν;

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του υπολοίπου σου.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Αν παει απο 5/8 ο διπλασιασμος τοτε ειχαμε αυτη αυτην εβδομαδα?

Οχι δεν ειχαμε. Αυτη τη φορα θα παει μαλλον με 2 εβδομαδες κενο.

Εάν ήταν όλοι έτσι θα κάναμε

Nokia 8800 Scirocco

Διπλασιάζει απο σήμερα?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!