alany Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω μία κάρτα Frog αποκλειστικά για χρήση ίντερνετ. Ισχύει κανονικά αυτό που βλέπω στο site για το rollover αν ανανεώσεις πριν την λήξη των 25 ημερών; Υπάρχει και άλλο εταιρία που προσφέρει κάτι ανάλογο; Γιατί από την εμπειρία μου από What's UP, Q και Vodafone a la carte δεν το έχω δει κάπου αλλού. Επίσης, αν κατάλαβα καλά διαβάζοντας κάποια από τα πιο πρόσφατα μηνύματα υπάρχει έλλειψη σε κάρτες σε καταστήματα; Δηλαδή παίζει να πάω σε κάποιον Γερμανό ή σε κάποιο κατάστημα cosmote και να μην βρω; Τέλος, ισχύει αυτό που λέει ο alany; Δεν μπορώ να στείλω πχ από κινητό What's UP υπόλοιπο σε ένα κινητό Frog; Ευχαριστώ To rollover ισχύει κανονικά για λεπτά ομιλίας και για το ιντερνετ. Αν θες να κάνεις φορητότητα δεν θα βρεις εύκολα κάρτα για καρτοκινητό. Edited July 19, 2019 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Χμμ. Δεν θέλω να κάνω φορητότητα από άλλο νούμερο, νέο νούμερο θέλω, άρα νέα sim κάρτα. Υπάρχει έλλειψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Χμμ. Δεν θέλω να κάνω φορητότητα από άλλο νούμερο, νέο νούμερο θέλω, άρα νέα sim κάρτα. Υπάρχει έλλειψη; Αν δεν βρεις κάρτα αγόρασε μία κοσμοκάρτα ή whats up και κάνε αλλαγή πακέτου σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω για να μην χρεωθείς τα 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) Εγώ βασικά στο μυαλό μου το είχα ότι φορητότητα = μεταφορά από άλλη εταιρία (Wind/Vodafone) σε Cosmote στην προκειμένη περίπτωση. Μου κάνει εντύπωση που εδώ αναφέρεται για την μεταφορά από πακέτο σε άλλο πακέτο της ίδιας εταιρίας. Πάντως έστειλα για δοκιμή ALPAK από ένα What's Up νούμερο που ήδη έχω (όχι δηλαδή αυτό που αναφέρω ότι θα χρειαστώ και θα πάρω καινούριο) και μου έστειλε απάντηση ότι για μετατροπή σε Frog θέλει 10€. Δωρεάν είναι μόνο η μετατροπή από What's Up σε Cosmokarta. EDIT: Επίσης, να υποθέσω πως ό,τι υπόλοιπο έχει μαζέψει κάποιος πχ σε What'up (σε χρήματα εννοώ) παραμένει στην μεταφορά σε άλλο πακέτο (πχ Frog), έτσι; Γιατί εγώ πχ στο What's Up έχω μαζέψει κάπου 90€ με τις ανανεώσεις που έκανα και στο πρώτο διάστημα (6μηνο νομίζω) μου τις διπλασίαζε, έβαζα 10€ και μου τα έκανε 20€. Τώρα απλά περιμένω να κλείσω χρόνο για να μπορώ να τα κάνω μεταφορά σε άλλο νούμερο. Edited July 19, 2019 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 10 ευρώ η πρώτη αλλαγή. 3 ευρώ η δευτερη Το κάνεις πρώτα δωρεαν αλλαγη και μετα πληρώνεις 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Το θέμα δεν είναι με ποιον τρόπο θα την κάνεις, είναι να προσπεράσεις το θέμα με τις ανύπαρκτες SIM σε καταστήματα. Online μόνο η wind/Q δέχεται από ό,τι ξέρω. Επιτυχή φορητότητα έκανα πριν μερικούς μήνες από κατάστημα αφού μπήκα πρώτα σε λίστα αναμονής και καλά. Μου την έκαναν σε 10 μέρες περίπου, κατ' εξαίρεση και καλά επειδή είχαν μια SIM από άλλον πελάτη που άλλαξε γνώμη. Μετά δοκίμασα για άλλο μέλος της οικογένειας, μας ακύρωσαν 2 φορές την αίτηση γιατί μετά από παρέλευση 1 μήνα δεν είχαν βρει ακόμα SIM. Τελικά την έκανα μέσω 13888 (αφού διαμαρτυρήθηκα ότι δεν μου το έκαναν από το κατάστημα) και courier, η όλη διαδικασία (πήγαινε-έλα του courier με τις SIM και μετά τα υπογεγραμμένα χαρτιά ταυτοποίησης) πήρε περίπου 1 εβδομάδα, κόστος €5 για τη SIM. Τέλος Μαΐου-αρχές Ιουνίου έγινε όλο αυτό, με κάθε επιφύλαξη γιατί αλλάζουν συνεχώς τις διαδικασίες. Να ξέρεις δεν γίνεται απευθείας σε frog. Θα σου δώσουν cosmoκάρτα και θα πρέπει να το αλλάξεις με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω (ΑΛΠΑΚ, πρώτα σε whatsup με 0 κόστος και μετά σε frog με €3 κόστος, γιατί απευθείας σε frog χρεώνει €10). Καλησπέρα σε κατάστημα Cosmote στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Λαγκαδά προχθές μια φίλη έκανε φορητότητα από Wind σε Cosmote είχαν φέρει κάρτες sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 10 ευρώ η πρώτη αλλαγή. 3 ευρώ η δευτερη Το κάνεις πρώτα δωρεαν αλλαγη και μετα πληρώνεις 3. Επειδή χτες δοκίμασα από το κινητό της γυναίκας που είναι cosmokarta και μου έβγαλε τα ίδια (10€ για αλλαγή σε frog και 0€ για αλλαγή σε what's up) αν κατάλαβα καλά εννοείς να πάρω what's up, να το αλλάξω σε cosmokarta δωρεάν και μετά με 3€ σε frog, σωστά; Μπορεί να γίνει στο καπάκι η αλλαγή; Ή πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Μπορεί να γίνει αμέσως η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Για να γινει το rollover στα data, ποσο χρονο εχουμε περιθωριο απο τη στιγμη που ληγουν; Πχ, αν ληγουν στις 20:00 μεχρι τι ωρα μπορω να στειλω το sms; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Για να γινει το rollover στα data, ποσο χρονο εχουμε περιθωριο απο τη στιγμη που ληγουν; Πχ, αν ληγουν στις 20:00 μεχρι τι ωρα μπορω να στειλω το sms;Πριν λήξουν προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Δεν εχει κανενα περιθωριο ανοχης? Αν το στελεις 5' μετα, τα εχασες? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι διότι θα σου έρθει μήνυμα πως δεν έχεις ενεργό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Παίδες ξέρει κανείς για Τουρκία αν έχουμε κανενα πακέτο ίντερνετ ή αν δεν έχουμε πόσο πάει το μαλλί για κάθε mb ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 1.20 Ευρώ το ΜΒ 1200 περίπου το GB Καλό ταξίδι. Συνιστάται τοπική κάρτα ή Vodafone U.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 1.20 Ευρώ το ΜΒ 1200 περίπου το GB Καλό ταξίδι. Συνιστάται τοπική κάρτα ή Vodafone U.K. Λίγες λεπτομέρειες για το δεύτερο; Και ποια η διαδικασία απόκτησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=444997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Από Δευτέρα έχουμε διπλασιασμό 60+60 ??? Καλό Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Από Δευτέρα έχουμε διπλασιασμό 60+60 ??? Καλό Σαββατοκύριακο Θεωρητικά οχι, θα πάει στις 5/8. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ξέχασα να ανανεώσω το frog και μηδενίστηκε το υπόλοιπό μου. Αν ανανεώσω τώρα και παρω την εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει περίπτωση να μου το επιστρέψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Θεωρητικά οχι, θα πάει στις 5/8. Αν παει απο 5/8 ο διπλασιασμος τοτε ειχαμε αυτη αυτην εβδομαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Νομίζω ότι εάν καλέσεις 1330 και είσαι σε εβδομάδα διπλασιασμού, θα στο πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ξέχασα να ανανεώσω το frog και μηδενίστηκε το υπόλοιπό μου. Αν ανανεώσω τώρα και παρω την εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει περίπτωση να μου το επιστρέψουν; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του υπολοίπου σου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αν παει απο 5/8 ο διπλασιασμος τοτε ειχαμε αυτη αυτην εβδομαδα? Οχι δεν ειχαμε. Αυτη τη φορα θα παει μαλλον με 2 εβδομαδες κενο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ξέχασα να ανανεώσω το frog και μηδενίστηκε το υπόλοιπό μου. Αν ανανεώσω τώρα και παρω την εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει περίπτωση να μου το επιστρέψουν; Εάν ήταν όλοι έτσι θα κάναμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Διπλασιάζει απο σήμερα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts