Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δίνει πλέον με το cosmote app δωρο 1gb;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Εβδομάδα διπλασιασμού ξεκίνησε για όσους τους ενδιαφέρει 63cd421ec7c9e5645203554e3c10f202.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5

Με 10€ online καρτα, ποσα MB και λεπτα προς ολους μπορω να παρω στο Frog?

Με 10€ online καρτα, ποσα MB και λεπτα προς ολους μπορω να παρω στο Frog?

3€ για 60+60´

4.45€ για 2gb

Nokia 8800 Scirocco

Τί εννοείς?

Ακριβώς αυτό που λέει και ο georgeavl3

τα πακέτα 2 και 5gb λειτουργούν(ή λειτουργούσαν) κανονικά σε Ε.Ε., παρ’όλο που δεν ήταν ανακοινωμένο στο σάιτ. Γι’αυτό λέει ότι ίσως το πήραν πρέφα και τα καταργήσανε για την Ε.Ε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακριβώς αυτό λέω

Και γιατί να μην σε χρεώσει με ημερήσιο ή ογκοχρέωση ; Κάτι άλλο συμβαίνει. Έχεις ανοιχτή την περιαγωγή δεδομένων ;

Εννοείται ότι είχα ανοιχτά την περιαγωγή δεδομένων .

Μήπως η Αγγλία έχει φύγει εκτός Ευρώπης και δεν λειτουργεί εκεί το σύστημα όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

Η Αγγλία πει του παρόντος δεν έχει φύγει από την ΕΕ . Αυτό αποδυκνυεται ότι στο κινητό μου αγόρασα πακέτο 3gb που στην ΕΕ γίνεται 1450 mb και δεν χρεωνομουνα.

Σας ευχαριστώ πάντως για την οποία βοήθεια σας . Είχα στο μυαλό μου ότι έπαιρνα ένα πακέτο που ανεπίσημα έπαιζε το Ίντερνετ και το ρίσκο που έπαιρνα να μην παίζει τελικά .

London for ever

Πρέπει να άλλαξαν τα δεδομένα που ξέραμε για το εξωτερικό.

Μόλις τσέκαρα κινητό που έχω στο Βέλγιο και διαπίστωσα ότι δεν επιτρέπει κλείσεις σε σταθερά/κινητά που είχα φορτωμένα με το πρόγραμμα 60'(3,03€).

Στην ιστοσελίδα της frog εξακολουθεί να γράφει "Η κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών προς όλους είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης."

Δεν ξέρω τι γίνετε!!!

Θα προσπαθήσω να το ξανάελέγξω και αν χρειαστεί θα επανέλθω.

Τα data που έχω με το πρόγραμμα 2Gb (4,4€) δουλεύουν κανονικά.

Edited by kerber

Πως μπορώ να στείλω το χρηματικό υπόλοιπο που έχω μαζέψει στο χαμογελο του παιδιού? Νομίζω έχει αναφερθεί εδώ..

Πως μπορώ να στείλω το χρηματικό υπόλοιπο που έχω μαζέψει στο χαμογελο του παιδιού? Νομίζω έχει αναφερθεί εδώ..

Με μια επίσκεψη στη σελίδα τους, θα το διαπιστώσεις.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Όσοι έχετε εφαρμογές, για να ελέγχετε τα υπόλοιπά σας, τσεκάρετε τα χρήματά σας...

Ειδικά αν κάνατε ανανέωση σήμερα...

Huawei Nova 5T

Πρέπει να άλλαξαν τα δεδομένα που ξέραμε για το εξωτερικό.

Μόλις τσέκαρα κινητό που έχω στο Βέλγιο και διαπίστωσα ότι δεν επιτρέπει κλείσεις σε σταθερά/κινητά που είχα φορτωμένα με το πρόγραμμα 60'(3,03€).

Στην ιστοσελίδα της frog εξακολουθεί να γράφει "Η κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών προς όλους είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης."

Δεν ξέρω τι γίνετε!!!

Θα προσπαθήσω να το ξανάελέγξω και αν χρειαστεί θα επανέλθω.

Τα data που έχω με το πρόγραμμα 2Gb (4,4€) δουλεύουν κανονικά.

Λάθος η πληροφορία. Απ ότι βλέπω το συγκεκριμένο κινητό δεν μπορεί να πάρει στο cosmote συμβόλαιο και σε σταθερό που έχω στην Ελλάδα ΑΛΛΑ παίρνει κανονικά στο frog που έχω επίσης στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω!!! Δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη.

Είναι πολύ ακριβά, καθώς είναι εκτός ΕΕ. Πιστεύω πως πιο πολύ σε συμφέρει να αγοράσεις μια SIM από εκεί να κάνεις τη δουλειά σου.

Είναι πολύ ακριβά, καθώς είναι εκτός ΕΕ. Πιστεύω πως πιο πολύ σε συμφέρει να αγοράσεις μια SIM από εκεί να κάνεις τη δουλειά σου.

Έτσι νομίζω κι εγώ

Δεν συμφέρει καθόλου ούτε καν ανοιχτό να το έχεις

Nokia 8800 Scirocco

Με πήραν 2-3 φορές από cosmote για προσφορά

Μοναδική προσφορά 900' προς cosmote

200' προς όλους με χρέωση ανά λεπτό

1gb internet μόνο με 17€

Πραγματικά πολύ γελάω μαζί τους όταν του λέω στο τέλος ΕΧΩ FROG

Nokia 8800 Scirocco

Με πήραν 2-3 φορές από cosmote για προσφορά

Μοναδική προσφορά 900' προς cosmote

200' προς όλους με χρέωση ανά λεπτό

1gb internet μόνο με 17€

Πραγματικά πολύ γελάω μαζί τους όταν του λέω στο τέλος ΕΧΩ FROG

Είναι τελείως ....

Έχοντας what's up, με 16,5 μου πρότειναν καρτοσυμβόλαιο (γελάει ο κόσμος....) με περισσότερα, αλλά σε λεπτά και μηνύματα, που προσωπικά μου είναι άχρηστα και τα 2 σε μεγάλες ποσότητες... Μόνο τα data αλλάζουν που πάνε στο "εκπληκτικό" ποσό του 1,5gb..... :down:

Edited by Vasileios
Προσωπικός χαρακτηρισμός
Huawei Nova 5T

Με μια επίσκεψη στη σελίδα τους, θα το διαπιστώσεις.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Να υπενθυμίσω και την κιβωτό.... παρότι άθεος, :) ο παππάς κάνει αντίστοιχη δουλειά και δεν τυγχανει ιδιας δημοσιότητας και ενίσχυσης, προσωπικά φροντίζω και για τις δύο ΜΚΟ

https://www.kivotostoukosmou.org/el/ipostirikse-mas

Τα φώτα σας παρακαλώ μιας και νεος στη frog.

Είχα ενεργοποιημένο το πακέτο 5gb για 25ημερες το οποίο έληγε 29/5

Σήμερα έκανα ανανέωση 10 ευρώ που μου εδωσε 1gb και 100 λεπτά προς όλους για έναν μήνα και 600mb για 15 ημέρες.

Το περίεργο είναι ότι το 1gb προστέθηκε στα υπόλοιπα του πακέτου των 5gb και πλέον το σύνολο έχει ημερομηνία ληξης απ' ότι λέει στην εφαρμογή 22/6.

Έτσι είναι το φυσιολογικό ή θα φάμε καμία φόλα στις 29 και θα χασω τα υπόλοιπα του πακέτου με τα 5gb;

Υ.Γ. Το 1gb και τα λεπτά είναι από την προσφορά για νεες συνδέσεις frog

Edited by Alex-T
My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5

Μια χαρά είσαι!!! Όσο παίρνεις το ¹gb θα προστίθεται με αυτό που έχεις.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να αποκτήσω ενα νέο νουμερο frog ποια είναι η διαδικασία?

Νεο νούμερο δεν πουλάνε πουθενα

Αν φτιαξω μια whats'up και στείλω ΑΛΠΑΚ στο 1314 θα με αφήσει να κάνω μεταφορα?

Το υπόλοιπο χρημάτων θα μεταφερθεί?

Καλησπέρα σας.

Δίνει ένας απέναντι από τη δουλειά κάρτες frog με 4Gb για 5€. Πήρα μια κάρτα , όλα κομπλέ και θέλω να μάθω, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πακέτο ; Να ανανεώσω αυτόν τον αριθμό η πάρω άλλον αύριο;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλησπέρα σας.

Δίνει ένας απέναντι από τη δουλειά κάρτες frog με 4Gb για 5€. Πήρα μια κάρτα , όλα κομπλέ και θέλω να μάθω, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πακέτο ; Να ανανεώσω αυτόν τον αριθμό η πάρω άλλον αύριο;

Πως και δεν το ρώτησες αυτό στον πωλητή της κάρτας;

Επίσημο τέτοιο πακέτο δεν υπάρχει. Μάλλον είναι κάποιο προνομιακό (;).

Sent from my iPad using Tapatalk