runner70 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μην νομίζεις ότι στέλνεις 10€ ή 2.48 και πάνε καθαρά σε αυτούς τους οργανισμούς. Γιατί νομίζεις λένε 2.48; Γιατί τα 0.48 θα είναι το φπα που θα πάρει το κράτος και έπειτα από τα 2 ευρώ κάποια χρήματα θα πάρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Δλδ δίνεις 2.5 και αν θα πάρει καθαρά τα μισά. Τα υπόλοιπα πάνε καθαρά ως κέρδος στην εταιρεία και στο κράτος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Μην νομίζεις ότι στέλνεις 10€ ή 2.48 και πάνε καθαρά σε αυτούς τους οργανισμούς. Γιατί νομίζεις λένε 2.48; Γιατί τα 0.48 θα είναι το φπα που θα πάρει το κράτος και έπειτα από τα 2 ευρώ κάποια χρήματα θα πάρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Δλδ δίνεις 2.5 και αν θα πάρει καθαρά τα μισά. Τα υπόλοιπα πάνε καθαρά ως κέρδος στην εταιρεία και στο κράτος. κανεις μια δωρεα να βοηθησεις και ερχεται …. το κρατος και σου παιρνει φορο ρε φιλε! :lol: Edited December 1, 2018 by Vasileios sic Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Και να ήταν μόνο αυτό αυτό. Εδώ σου παίρνει φόρο στο φόρο. Ο ΦΠΑ που πληρώνεις μπαίνει επί συνόλου καθαρού ποσού και τέλους κινητής. Δηλαδή στην υπολογισμό το τέλος είναι 12% του καθαρού, και μετά το αποτέλεσμα επιβαρύνεται με άλλα 24%. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Μπαίνοντας στην εφαρμογή My Cosmote εμφανίζεται το δώρο 1GB για 5 ημέρες. Επιλέγω τη σύνδεση για την απόδοση αλλά δεν συμβαίνει τίποτε. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Αυτό έπαθα και εγώ. Τρώει κόλλημα μάλλον. Μόλις πατήσεις περίμενε λίγο και θα σου βγάλει την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Εβδομάδα διπλασιασμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μπαίνοντας στην εφαρμογή My Cosmote εμφανίζεται το δώρο 1GB για 5 ημέρες. Επιλέγω τη σύνδεση για την απόδοση αλλά δεν συμβαίνει τίποτε. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρω. Πού είναι αυτό το δώρο στην εφαρμογή My Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλημέρα, σκέφτομαι να μετατρέψω το wu της μητέρας μου σε frog μιας και μόνο μερικές κλήσεις κάνει μόνο και συγκεκριμένα το πακέτο με τα 3 ευρώ που δίνει 60 λεπτά. Θα ήθελα να ρωτήσω που στέλνουμε μήνυμα και τι για την μετατροπή, αν γίνετε online ανανέωση μέσω της εφαρμογής cosmote και αν μπορώ να βλέπω την κατανάλωση που έχει μέσω της εφαρμογής. Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Αυτη ειναι εβδομαδα 60+60. Εαν βαλω την αλλη εβδομαδα μόνο τα 60, θα προστεθουν στα υπολοιπα 60+60 που εχω και ολα μαζι θα ληγουν σε 1 μηνα, ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Αυτη ειναι εβδομαδα 60+60. Εαν βαλω την αλλη εβδομαδα μόνο τα 60, θα προστεθουν στα υπολοιπα 60+60 που εχω και ολα μαζι θα ληγουν σε 1 μηνα, ή οχι; Ναι.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ναι.......... Στωωω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 να στειλει συμβολαιο σε frog γινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ναι , γίνεται από συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Υπάρχει ΚΑΙ ανανέωση 6 ευρω/3 )μήνες βρίσκεις φιλο/συγγενή με συμβόλαιο και σου στέλνει 6ευρω με SMS (του δίνεις 7 για Να καλύψεις έξοδα). Λειτουργεί ο διπλασιασμός με αυτόν τον τρόπο ανανέωσης; :blink: Επειδή αλλιώς, το όφελος είναι 0,66€/μήνα, οπότε μάλλον δεν αξίζει. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Πού είναι αυτό το δώρο στην εφαρμογή My Cosmote; Φαίνεται ότι εμφανίζεται σε κάθε είσοδο στην εφαρμογή από νέα συσκευή. Άλλως δοκίμασε, αφού διαγράψεις το cache και μετά data από options-apps-storage, νέο login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλημέρα, σκέφτομαι να μετατρέψω το wu της μητέρας μου σε frog μιας και μόνο μερικές κλήσεις κάνει μόνο και συγκεκριμένα το πακέτο με τα 3 ευρώ που δίνει 60 λεπτά. Θα ήθελα να ρωτήσω που στέλνουμε μήνυμα και τι για την μετατροπή, αν γίνετε online ανανέωση μέσω της εφαρμογής cosmote και αν μπορώ να βλέπω την κατανάλωση που έχει μέσω της εφαρμογής. Ευχαριστώ. Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7683042#post7683042 αν το πας απευθείας απο wu σε frog θα σου ζητήσει 10€.. Με το "κόλπο" αυτό (αν παίζει ακόμη) θα σου κοστίσει 3€. Η εφαρμογή δεν είναι τόσο πλήρης όσο η wu αλλά τα βασικά τα βλέπεις και μπορείς να ανανεώσεις με κατώτερη ανανέωση 10€ το μήνα και στο frog... οπότε θα μπορεις για πιο οικονομικά να βάζεις κάθε 2 μήνες 10€.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα. Και σε whats up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Και σε whats up; Μόνο σε Frog μου είχε πει και παλιότερα ότι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα. Θα το τσεκάρω. Πάντως στο δικό μου frog προτίμησα να αφήσω τα ψιλά που είχα μέσα να λήξουν και δεν ανανέωσα, θα το κάνω μία μέρα πριν λήξει το πακέτο data μου για να έχω να ξανα-αγοράσω πακέτο. Μην νομίζεις ότι στέλνεις 10€ ή 2.48 και πάνε καθαρά σε αυτούς τους οργανισμούς. Γιατί νομίζεις λένε 2.48; Γιατί τα 0.48 θα είναι το φπα που θα πάρει το κράτος και έπειτα από τα 2 ευρώ κάποια χρήματα θα πάρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Δλδ δίνεις 2.5 και αν θα πάρει καθαρά τα μισά. Τα υπόλοιπα πάνε καθαρά ως κέρδος στην εταιρεία και στο κράτος. Τα περισσευούμενα ευρώ του διπλασιασμού τα ξόδευα σε sms σε διαγωνισμούς απο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές φορές είχα κερδίσει προσκλήσεις για σινεμά, θέατροπου με ενδιαφέρουν. Πλέον όμως δεν ακούω ραδιόφωνο και δεν μαθαίνω καθόλου για σχετικούς διαγωνισμούς. Αν ξέρετε κάποιον σταθμό που κάνει τέτοιους διαγωνισμούς σε κάποια χρονική ζώνη παρακαλώ γράψτε το μου! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Τα περισσευούμενα ευρώ του διπλασιασμού τα ξόδευα σε sms σε διαγωνισμούς απο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές φορές είχα κερδίσει προσκλήσεις για σινεμά, θέατροπου με ενδιαφέρουν. Πλέον όμως δεν ακούω ραδιόφωνο και δεν μαθαίνω καθόλου για σχετικούς διαγωνισμούς. Αν ξέρετε κάποιον σταθμό που κάνει τέτοιους διαγωνισμούς σε κάποια χρονική ζώνη παρακαλώ γράψτε το μου! Ευχαριστώ. Αυτό θυμίζει την ΕΛΤΑ καρτοκινητή και τον τριπλασιασμό του χρόνο ομιλίας. Κάποια στιγμή άλλαξαν τους όρους χρήσης κι εξαίρεσαν τα sms προς 5ψήφια λόγω Τατιάνας :p Μην ξεχνάτε και το deals for you Edited December 5, 2018 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αυτό θυμίζει την ΕΛΤΑ καρτοκινητή και τον τριπλασιασμό του χρόνο ομιλίας. Κάποια στιγμή άλλαξαν τους όρους χρήσης κι εξαίρεσαν τα sms προς 5ψήφια λόγω Τατιάνας :p Μην ξεχνάτε και το deals for you Α, ναι ευχαριστώ, deals for you! Το είχα ξεχάσει! Και σήμερα είδα ότι η Athens Voice έχει τέτοιου είδους διαγωνισμό με sms που κερδίζεις δώρα, θα ξοδέψω κι εκεί μερικά €! Όσο για τους διάφορους κοινωνφελείς σκοπούς, πολλές φορές κάνω μια μικροκατάθεση από το e-banking αντί να στέλνω sms και να δίνω 24% στον ΦΠΑ. SMS έχει τύχει να στείλω μόνο τελευταία στιγμή πριν λήξει κάποιο υπόλοιπο, για να μην πάει χαμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Απέκτησα ένα νούμερο frog και λέω να το κρατήσω ως δεύτερο. Θέλω να το χρησιμοποιήσω κυρίως για δεδομένα. Το πακέτο 5gb με 8.5 ευρώ για 25 ημέρες μου φαίνεται καλή προσφορά. Είναι όμως 3g ή 4g; Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Απέκτησα ένα νούμερο frog και λέω να το κρατήσω ως δεύτερο. Θέλω να το χρησιμοποιήσω κυρίως για δεδομένα. Το πακέτο 5gb με 8.5 ευρώ για 25 ημέρες μου φαίνεται καλή προσφορά. Είναι όμως 3g ή 4g; Είναι 4G κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα. Ειναι δυνατον να αυξανουν την ελάχιστη ανανεωση online και να κρατανε στα 6ε μεσω καταστηματων; Τραγικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts