Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην νομίζεις ότι στέλνεις 10€ ή 2.48 και πάνε καθαρά σε αυτούς τους οργανισμούς. Γιατί νομίζεις λένε 2.48; Γιατί τα 0.48 θα είναι το φπα που θα πάρει το κράτος και έπειτα από τα 2 ευρώ κάποια χρήματα θα πάρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Δλδ δίνεις 2.5 και αν θα πάρει καθαρά τα μισά. Τα υπόλοιπα πάνε καθαρά ως κέρδος στην εταιρεία και στο κράτος.

Μην νομίζεις ότι στέλνεις 10€ ή 2.48 και πάνε καθαρά σε αυτούς τους οργανισμούς. Γιατί νομίζεις λένε 2.48; Γιατί τα 0.48 θα είναι το φπα που θα πάρει το κράτος και έπειτα από τα 2 ευρώ κάποια χρήματα θα πάρει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιπλέον. Δλδ δίνεις 2.5 και αν θα πάρει καθαρά τα μισά. Τα υπόλοιπα πάνε καθαρά ως κέρδος στην εταιρεία και στο κράτος.

κανεις μια δωρεα να βοηθησεις και ερχεται …. το κρατος και σου παιρνει φορο ρε φιλε! :lol:

Edited by Vasileios
sic

iphone 14 pro

Και να ήταν μόνο αυτό αυτό. Εδώ σου παίρνει φόρο στο φόρο. Ο ΦΠΑ που πληρώνεις μπαίνει επί συνόλου καθαρού ποσού και τέλους κινητής. Δηλαδή στην υπολογισμό το τέλος είναι 12% του καθαρού, και μετά το αποτέλεσμα επιβαρύνεται με άλλα 24%.

Sent from my moto g(6) play

Μπαίνοντας στην εφαρμογή My Cosmote εμφανίζεται το δώρο 1GB για 5 ημέρες. Επιλέγω τη σύνδεση για την απόδοση αλλά δεν συμβαίνει τίποτε. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Αυτό έπαθα και εγώ. Τρώει κόλλημα μάλλον. Μόλις πατήσεις περίμενε λίγο και θα σου βγάλει την επιλογή

Μπαίνοντας στην εφαρμογή My Cosmote εμφανίζεται το δώρο 1GB για 5 ημέρες. Επιλέγω τη σύνδεση για την απόδοση αλλά δεν συμβαίνει τίποτε. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Πού είναι αυτό το δώρο στην εφαρμογή My Cosmote;

Καλημέρα, σκέφτομαι να μετατρέψω το wu της μητέρας μου σε frog μιας και μόνο μερικές κλήσεις κάνει μόνο και συγκεκριμένα το πακέτο με τα 3 ευρώ που δίνει 60 λεπτά. Θα ήθελα να ρωτήσω που στέλνουμε μήνυμα και τι για την μετατροπή, αν γίνετε online ανανέωση μέσω της εφαρμογής cosmote και αν μπορώ να βλέπω την κατανάλωση που έχει μέσω της εφαρμογής. Ευχαριστώ.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Αυτη ειναι εβδομαδα 60+60. Εαν βαλω την αλλη εβδομαδα μόνο τα 60, θα προστεθουν στα υπολοιπα 60+60 που εχω και ολα μαζι θα ληγουν σε 1 μηνα, ή οχι;

Αυτη ειναι εβδομαδα 60+60. Εαν βαλω την αλλη εβδομαδα μόνο τα 60, θα προστεθουν στα υπολοιπα 60+60 που εχω και ολα μαζι θα ληγουν σε 1 μηνα, ή οχι;

Ναι..........

Υπάρχει ΚΑΙ ανανέωση 6 ευρω/3 )μήνες βρίσκεις φιλο/συγγενή με συμβόλαιο και σου στέλνει 6ευρω με SMS (του δίνεις 7 για Να καλύψεις έξοδα).

Λειτουργεί ο διπλασιασμός με αυτόν τον τρόπο ανανέωσης; :blink:

Επειδή αλλιώς, το όφελος είναι 0,66€/μήνα, οπότε μάλλον δεν αξίζει.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Πού είναι αυτό το δώρο στην εφαρμογή My Cosmote;

Φαίνεται ότι εμφανίζεται σε κάθε είσοδο στην εφαρμογή από νέα συσκευή. Άλλως δοκίμασε, αφού διαγράψεις το cache και μετά data από options-apps-storage, νέο login.

Καλημέρα, σκέφτομαι να μετατρέψω το wu της μητέρας μου σε frog μιας και μόνο μερικές κλήσεις κάνει μόνο και συγκεκριμένα το πακέτο με τα 3 ευρώ που δίνει 60 λεπτά. Θα ήθελα να ρωτήσω που στέλνουμε μήνυμα και τι για την μετατροπή, αν γίνετε online ανανέωση μέσω της εφαρμογής cosmote και αν μπορώ να βλέπω την κατανάλωση που έχει μέσω της εφαρμογής. Ευχαριστώ.

Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7683042#post7683042

αν το πας απευθείας απο wu σε frog θα σου ζητήσει 10€.. Με το "κόλπο" αυτό (αν παίζει ακόμη) θα σου κοστίσει 3€. Η εφαρμογή δεν είναι τόσο πλήρης όσο η wu αλλά τα βασικά τα βλέπεις και μπορείς να ανανεώσεις με κατώτερη ανανέωση 10€ το μήνα και στο frog... οπότε θα μπορεις για πιο οικονομικά να βάζεις κάθε 2 μήνες 10€..

Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα.

Καλημέρα. Στα καταστήματα της cosmote ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης από 6€ και πάνω. Πριν λίγο ανανέωσα.

Και σε whats up;

Θα το τσεκάρω.

Πάντως στο δικό μου frog προτίμησα να αφήσω τα ψιλά που είχα μέσα να λήξουν και δεν ανανέωσα, θα το κάνω μία μέρα πριν λήξει το πακέτο data μου για να έχω να ξανα-αγοράσω πακέτο.

Τα περισσευούμενα ευρώ του διπλασιασμού τα ξόδευα σε sms σε διαγωνισμούς απο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές φορές είχα κερδίσει προσκλήσεις για σινεμά, θέατροπου με ενδιαφέρουν. Πλέον όμως δεν ακούω ραδιόφωνο και δεν μαθαίνω καθόλου για σχετικούς διαγωνισμούς.

Αν ξέρετε κάποιον σταθμό που κάνει τέτοιους διαγωνισμούς σε κάποια χρονική ζώνη παρακαλώ γράψτε το μου! Ευχαριστώ.

Τα περισσευούμενα ευρώ του διπλασιασμού τα ξόδευα σε sms σε διαγωνισμούς απο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές φορές είχα κερδίσει προσκλήσεις για σινεμά, θέατροπου με ενδιαφέρουν. Πλέον όμως δεν ακούω ραδιόφωνο και δεν μαθαίνω καθόλου για σχετικούς διαγωνισμούς.

Αν ξέρετε κάποιον σταθμό που κάνει τέτοιους διαγωνισμούς σε κάποια χρονική ζώνη παρακαλώ γράψτε το μου! Ευχαριστώ.

Αυτό θυμίζει την ΕΛΤΑ καρτοκινητή και τον τριπλασιασμό του χρόνο ομιλίας.

Κάποια στιγμή άλλαξαν τους όρους χρήσης κι εξαίρεσαν τα sms προς 5ψήφια λόγω Τατιάνας :p

Μην ξεχνάτε και το deals for you

Edited by user_one

Αυτό θυμίζει την ΕΛΤΑ καρτοκινητή και τον τριπλασιασμό του χρόνο ομιλίας.

Κάποια στιγμή άλλαξαν τους όρους χρήσης κι εξαίρεσαν τα sms προς 5ψήφια λόγω Τατιάνας :p

Μην ξεχνάτε και το deals for you

Α, ναι ευχαριστώ, deals for you! Το είχα ξεχάσει! Και σήμερα είδα ότι η Athens Voice έχει τέτοιου είδους διαγωνισμό με sms που κερδίζεις δώρα, θα ξοδέψω κι εκεί μερικά €!

Όσο για τους διάφορους κοινωνφελείς σκοπούς, πολλές φορές κάνω μια μικροκατάθεση από το e-banking αντί να στέλνω sms και να δίνω 24% στον ΦΠΑ. SMS έχει τύχει να στείλω μόνο τελευταία στιγμή πριν λήξει κάποιο υπόλοιπο, για να μην πάει χαμένο.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Απέκτησα ένα νούμερο frog και λέω να το κρατήσω ως δεύτερο. Θέλω να το χρησιμοποιήσω κυρίως για δεδομένα. Το πακέτο 5gb με 8.5 ευρώ για 25 ημέρες μου φαίνεται καλή προσφορά. Είναι όμως 3g ή 4g;
Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Απέκτησα ένα νούμερο frog και λέω να το κρατήσω ως δεύτερο. Θέλω να το χρησιμοποιήσω κυρίως για δεδομένα. Το πακέτο 5gb με 8.5 ευρώ για 25 ημέρες μου φαίνεται καλή προσφορά. Είναι όμως 3g ή 4g;

Είναι 4G κανονικά.

Ειναι δυνατον να αυξανουν την ελάχιστη ανανεωση online και να κρατανε στα 6ε μεσω καταστηματων; Τραγικοί.