Vasileios Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Με 3 ευρώ γίνεται αλλαγή από άλλο καρτοκινητό σε FROG στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μετά F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Στο 1330 το 17317 πλέον σου δίνει 2giga + 2 στα 4.44€? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Στο 1330 το 17317 πλέον σου δίνει 2giga + 2 στα 4.44€? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, πλέον δεν σου δίνει το δώρο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μπείτε μέσω cosmote app και πάρτε 1 γιγα δώρο σήμερα για 24ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μπείτε μέσω cosmote app και πάρτε 1 γιγα δώρο σήμερα για 24ωρες Και στο 1330 άν καλέσεις στο δίνει το 1gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Πήγα σήμερα να προμηθευτώ από ένα κατάστημα μια κάρτα ανανέωσης χρόνου και μου είπε ότι δεν διαθέτει frog παρά μόνο cosmote what's up. Μπορώ να κάνω την δουλειά μου αγοράζοντας άλλη κάρτα της cosmote? Θες νεο νούμερο φρογκ? Αν ναι μπορείς να κανεις αυτό που απάντησε ο vasileios, να πάρεις σύνδεση κοσμοτε/whatsup και να την μετατρέψεις σε φρογκ. Καρτες ανανέωσης δεν εχουν τα καταστήματα κοσμοτε/γερμανος,κανουν μεσω του συστήματος την ανανέωση. Αν ηταν αλλο καταστημα ψιλικών π.χ. και με καρτα ανανέωσης χρονου κοσμοτε κανεις τη δουλειά σου. Οπως επισης και οι κωδικοι απο τα μηχανακια που βγαζουν ειναι γενικα για καρτοκινητά κοσμοτέ και οχι ειδικά για φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Πήγα σήμερα να προμηθευτώ από ένα κατάστημα μια κάρτα ανανέωσης χρόνου και μου είπε ότι δεν διαθέτει frog παρά μόνο cosmote what's up. Μπορώ να κάνω την δουλειά μου αγοράζοντας άλλη κάρτα της cosmote? Δες στο Κοσμοτε Τσιμισκη, συνήθως έχει Φρογκ. Τους πρώτους 6 μήνες σε συμφέρει να βάζεις 10ε/μηνα. Εγώ προτιμώ ονλαιν με χρεωστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Χωρίς να το εχει ξεκαθαρισει πως απαντανε ολοι σαν να θελει πακέτο συνδεσης? Ρωταω μηπως δεν βλέπω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Θες νεο νούμερο φρογκ? Αν ναι μπορείς να κανεις αυτό που απάντησε ο vasileios, να πάρεις σύνδεση κοσμοτε/whatsup και να την μετατρέψεις σε φρογκ. Καρτες ανανέωσης δεν εχουν τα καταστήματα κοσμοτε/γερμανος,κανουν μεσω του συστήματος την ανανέωση. Αν ηταν αλλο καταστημα ψιλικών π.χ. και με καρτα ανανέωσης χρονου κοσμοτε κανεις τη δουλειά σου. Οπως επισης και οι κωδικοι απο τα μηχανακια που βγαζουν ειναι γενικα για καρτοκινητά κοσμοτέ και οχι ειδικά για φρογκ. Δες στο Κοσμοτε Τσιμισκη, συνήθως έχει Φρογκ. Τους πρώτους 6 μήνες σε συμφέρει να βάζεις 10ε/μηνα. Εγώ προτιμώ ονλαιν με χρεωστική. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andfree Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Το πακέτο "300' προς frog" με 1€ και το πακέτο "300 sms προς frog" με 1€ έχουν καταργηθεί. Δεν είδα να προηγήθηκε σχετική ανακοίνωση. Προς frog ισχύει πλέον μόνο το πακέτο "300' & 300 SMS" με 2,02€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 ΔΩPO 2GB ΓIA 1 MHNA AΠO TO FROG ΣTHN EΠOMENH ANANEΩΣH XPONOY OMIΛIAΣ. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 31/03/2018 FROG OFFERS YOU 2GB FOR 1 MONTH THE NEXT TIME YOU TOP UP YOUR TIME. THE OFFER IS VALID UNTIL 31/03/2018 Μου ήρθε αυτό το sms,. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά μόνο για μένα αλλά δεν μου έχει ξανατύχει από frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μου ήρθε αυτό το sms,. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά μόνο για μένα αλλά δεν μου έχει ξανατύχει από frog. Έκανα ανανέωση χωρίς να το ξέρω και μου ήρθαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μου ήρθε αυτό το sms,. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά μόνο για μένα αλλά δεν μου έχει ξανατύχει από frog.Ήρθε και σε μένα το ίδιο! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 μου ήρθε και εμένα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μου ήρθε αυτό το sms,. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά μόνο για μένα αλλά δεν μου έχει ξανατύχει από frog. Για να μη λέει ποσό, θα το δίνει και με ανανέωση των 5€... Ή θέλει από 10€ και πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με 5€ τα έδωσε άλλα έχετε υπόψιν ότι τρώει πρώτα από τα mb του πακέτου γιατί αυτά έχουν διάρκεια ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Το πακέτο "300' προς frog" με 1€ και το πακέτο "300 sms προς frog" με 1€ έχουν καταργηθεί. Δεν είδα να προηγήθηκε σχετική ανακοίνωση. Προς frog ισχύει πλέον μόνο το πακέτο "300' & 300 SMS" με 2,02€. Φυσικά και προηγήθηκε ανακοίνωση, στις 26/5/2017. Μπορείς να την βρεις στον κατάλογο των ανακοινώσεων στην σελίδα του frog, εκεί που λέει 'επικοινωνία->ανακοινώσεις'. Έλαβα και εγώ το sms για δώρο 2gb με ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι τέλος Μαρτίου. Από την στιγμή που δεν αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο ποσό ανανέωσης θεωρώ πως μια ανανέωση 5€ ή 6€ αρκεί. Βέβαια μόνο εφόσον ανανεώσει κάποιος θα ξέρουμε. edit άρα δίνει το δώρο και με ανανέωση 5€ όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με 5€ τα έδωσε άλλα έχετε υπόψιν ότι τρώει πρώτα από τα mb του πακέτου γιατί αυτά έχουν διάρκεια ένα μήνα. Ευχαριστώ! Λογικά ξοδεύονται τα ΜΒ του πακέτου που λήγει πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μας χαϊδεύουν μέχρι να κοπούν εντελώς τα 2gb δώρο από πάσης φύσεως ανανεώσεις και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) 14200 για 5GB με 8.5 ευρώ. Edited March 22, 2018 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 μόλις έκανα ανανέωση, πέρασα το πακέτο των 2gb στέλνοντας 17317 στο 1330 αλλά δεν πήρα τα έξτρα 2gb Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εγω εκανα ανανεωση 5€ με χρεωστικη μεσω cosmote αλλα δεν μου εδωσε τα 2 γιγα δωρο...περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μπορει να μην τα δωσουν αμεσα. Σε εμενα μου τα εδωσαν μετα απο 14 ώρες. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Ηρθε τελικα το δωρο με 7 ωρες καθυστερηση και πανω που θα αγοραζα πακετο...ευτυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 ναι ήρθε και σε μένα τελικά με καθυστέρηση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts