didimas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αφού διάβασα τις οδηγίες από το σάιτ του frog για φορητότητα, επικοινώνησα με το 13897. Ο εκπρόσωπος όμως μου είπε πως δεν γίνεται πια τηλεφωνικά αλλά μόνο από καταστήματα Γερμανός και Κοσμοτέ. Στο κατάστημα της περιοχής μου (Άγιος Δημήτριος) πριν λίγο καιρό μου είπαν πως μόνο σε κεντρικά γίνεται φορητότητα σε Frog από άλλη εταιρία. Δεν καταλαβαίνω την πολιτική τους. Δεν θέλουν, χρειάζονται άλλους συνδρομητές; Μια ακόμα απορία, έχει κάποια χρέωση η φορητότητα; Επίσης, τα 600' προς Frog τα δίνει και με 5€ ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Η φορητοτητα κοστίζει σε ολες τις εταιρίες 30€.(Υπάρχει μια εξαίρεση για online φορητότητα στην q με 10€,και για cyta,δωρεάν προς το παρόν). Η απάντηση που σου εδωσαν φανερώνει μάλλον άγνοια. Οταν ζητας φορητότητα σε καρτοκινητό κοσμοτέ η αλλαγή γινεται σε κοσμοκάρτα πάντα και έπειτα εσυ το αλλάζεις σε whatsup(δωρεαν) ή frog (με κόστος 3€ τα οποία αν πεις στο cc οτι εξαρχής θέλεις φρογκ μπορεί και να στα πιστώσουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) αν κατάλαβα καλά, όταν πας προς q είναι 10€ από άλλο πάροχο. αν τους ζητήσω σε κοσμοκάρτα δηλαδή θα το κάνουν. έχω 4 τηλέφωνα σε q, σύνολο φορητότητας 33Χ4=132€. το οποίο το θεωρώ υπερβολικά μεγάλο ποσό. τα 33 μένουν στη κάρτα; ενισχύεται ακόμα περισσότερο η άποψη μου πως φέρονται σαν να μην θέλουν άλλους συνδρομητές. Edited February 21, 2018 by didimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αφού όλοι χρεώνουν τη μετακόμιση, δεν είναι ότι δεν θέλουν νέους συνδρομητές, αλλά ότι εστιάζουν στην παραμονή των παρόντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Τα 33 δυστυχώς δεν μένουν στην κάρτα,δινουν ως αρχικό χρόνο ομιλίας κάποιο πακέτο λεπτών δωρεαν μετά την αλλαγή σε κοσμοκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) αναφέρομαι στην cosmote όταν λέω πως δεν ενδιαφέρονται. όπως είδαμε παραπάνω η q και η cyta κάνουν προσφορές. δεν είναι εξάλλου μόνο το υπέρογκο ποσό, είναι και τα προσκόμματα που ανέφερα παραπάνω. Edited February 21, 2018 by didimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Ενδιαφέρονται για Νέους συνδρομητές και γιαυτό δίνουν τις κάρτες σχεδόν δωρεάν και με πολλές προσφορές. Για Συνδρομητές από φορητότητα δεν ενδιαφέρονται , και προφανώς θα έχουν κάνει τις εκτιμήσεις τους για τους λόγους που δεν τους συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλημερα Απο που προμηθευομαστε frog ?? Εχουν τα public ?? Με.το που την παρω ποσα χρηματα πρεπει να βαλω κ τι να κανω ωστε να εχω την καλυτερη προσφορα σε mb (αν τρεχει κατι καλο δλδ αυτην την περιοδο) Θα την χρησιμοποιω μονο για data Προμηθεύθηκα την προηγούμενη εβδομάδα μια νέα σύνδεση frog από κατάστημα cosmote. Μου ζητήσαν 12€. Μου δώσαν δώρο άλλη μία σύνδεση. Κάθε σύνδεση πιστώθηκε με υπόλοιπο 6,64€ 500Mb, 60’ προς όλους και 600’ προς frog. Προσπάθησα να μεταφέρω 5€ από το υπόλοιπο της δεύτερης σύνδεσης μέσω του EASY TRANSFER στην άλλη, αλλά δεν έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) φυσικα,ο αρχικος χρονος ομιλιας δεν μεταφερεται. Οταν συμπληρωσεις 20 ευρω μεσα στο 4μηνο απο κανονικες ανανεωσεις θα μπορεις να μεταφερεις σε αλλο αριθμο,και μονο το ποσο που προερχεται απο ανανεωσεις. ΑΚΥΡΟ (κατι εχω παθει σημερα,οπου γραφω,τρωω ή μου ριχνω ακυρο μετα απο λιγο :P ) αυτα που εγραψα ισχυουν για τα αλλα καρτοκινητα κοσμοτε,για frog ουτως ή αλλως οι μεταφορες δεν ισχυουν πλεον. Edited February 21, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 MΠOPEITE NA ENHMEPΩΘEITE ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ THΣ KAPTOKINHTHΣ ME IΣXY AΠO 26/3 ΣTA KATAΣTHMATA TOY ΔIKTYOY COSMOTE KAI ΓEPMANOΣ & ΣTO COSMOTE.GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 αναφέρομαι στην cosmote όταν λέω πως δεν ενδιαφέρονται. όπως είδαμε παραπάνω η q και η cyta κάνουν προσφορές. δεν είναι εξάλλου μόνο το υπέρογκο ποσό, είναι και τα προσκόμματα που ανέφερα παραπάνω. η cyta ειναι καινουργια στην πιτα γι'αυτο ηθελε να μαζεψει κοσμο (και της το επέτρεψαν θα ελεγα,αν δεχτουμε οτι υπαρχει συμφωνια καποιου ειδους).Τωρα που ερχεται η vodafone υποθετω οτι θα κοπει σιγα σιγα το τζαμπα.Η q το κανει μονο στις online αιτησεις αγνωστο μεχρι ποτε,απλα θυμιζω οτι η ναυαρχιδα των καρτοκινητων wind ειναι το f2g,οποτε δεν πολυχαλαει τη σουπα. Το ζητημα ειναι ουσιαστικα κανεις να μην χανει τους συνδρομητες του και να μπορει να κανει και κανενα συμβολαιο.Και μεσα σε ολα να προωθουν και νεα νουμερα για να δειχνουν αυξηση στη συνδρομητικη τους βαση. Τωρα που ξεκιναει δειλα δειλα η ανανεωση ανα διμηνο στα καρτοκινητα,να δουμε τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 η cyta ειναι καινουργια στην πιτα γι'αυτο ηθελε να μαζεψει κοσμο ... κι εγώ κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι. έχει μοιραστεί η πίτα καλώς και είναι όλοι ευχαριστημένοι. ενημερωτικά στο 13897 δεν δέχονται αιτήσεις ούτε και για κοσμοκάρτα. μόλις επέστρεψα και απ το κατάστημα κοσμοτέ, όπου με πληροφόρησαν πως δεν κάνουν καμιά προσφορά στα 30€, ακόμα και για τέσσερα νούμερα. νομίζω πως δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο, καθώς είμαστε και εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Πόσο ίντερνετ χρειάζεσαι και για τι χρηση, π.χ. για youtube; youtube ελαχιστο ,whats up εχω αλλα εμαθα οτι εχει προσφορα η frog 4gb με 4.4€ γι αυτο Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 MΠOPEITE NA ENHMEPΩΘEITE ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ THΣ KAPTOKINHTHΣ ME IΣXY AΠO 26/3 ΣTA KATAΣTHMATA TOY ΔIKTYOY COSMOTE KAI ΓEPMANOΣ & ΣTO COSMOTE.GR ΔΕΝ είναι offtopic: ΣΤΟ VODAFONE.GR ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 20/03 ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 13:23 21/2/2018. Αν δεν είναι αυτό Καρτελλλλλλλλλλλλλλλλλλ τότε ποιό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Έλα και κάποιος από wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 ΔΕΝ είναι offtopic: ΣΤΟ VODAFONE.GR ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 20/03 ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 13:23 21/2/2018. Αν δεν είναι αυτό Καρτελλλλλλλλλλλλλλλλλλ τότε ποιό είναι. Είναι καρτέλ, αλλά όχι από αυτά τα παραδείγματα. Εδώ εφαρμόζουν οδηγίες της ΕΕΤΤ ότι πρέπει να ενημερώνουν αναγκαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Οι εν λογω αλλαγες αφορουν τα μπονους mb στις ανανεώσεις και τις ανακοινωσε προχτες τελευταία και η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παιδια επειδη το μαγαζακι στην ομονοια εχει κλεισει και θελει φιλος να παρει νεο αριθμο frog ξερετε που μπορω να βρω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Γερμανο-κοσμοτε και σε μικρα μαγαζια που πουλανε πακετακια κινητης. Και οπως ειπαμε,αν δεν βρει φρογκ,παιρνει κοσμοκαρτα-wu και με 3€ το μετατρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τραγικοι Γυρισα τρεις γερμανους κ δυο cosmote Δεν ειχαν frog Ολοι σε προτρεπουν να παρεις whats up Μονο που το whats up στο πασαρουν ολοι με 10€ κ οχι με 5€ που εχει το frog Εγω νευριασα μιας κ το ηθελα μονο για data Οποτε να πανε να .... Θα παραμεινω με την προσφορα της q που εχει για data Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τραγικοι Γυρισα τρεις γερμανους κ δυο cosmote Δεν ειχαν frog Ολοι σε προτρεπουν να παρεις whats up Μονο που το whats up στο πασαρουν ολοι με 10€ κ οχι με 5€ που εχει το frog Εγω νευριασα μιας κ το ηθελα μονο για data Οποτε να πανε να .... Θα παραμεινω με την προσφορα της q που εχει για data Φιλε μου, δεν ξερω που μένεις αλλα στην cosmote στο γαλατσι εμένα μου το δώσανε δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Φιλε μου, δεν ξερω που μένεις αλλα στην cosmote στο γαλατσι εμένα μου το δώσανε δωρεαν. Ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 3 γιγα απο το φρογκ καθε σ/κ.το πακετο giga weekend εντελως δωρεαν για τα επομενα 2 σ/κ μεχρι 4/3,για 3 γιγα δωρο αυτο το σ/κ καλεσε 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μόλις το ενεργοποιήσα για τρίτο συνεχόμενο σκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Θα παραμεινω με την προσφορα της q που εχει για dataΠολύ καλή προσφορά με 3GB μέσα στο ΣΚ, το Frog γενικά για Internet νομίζω συμφέρει. Αξίζει συγκριτικά η Q Που αναφέρει ο φίλος? εγώ έχω βάλει κ το play now unlimited Κ με τα δώρα απο Frog έχω συνέχεια ιντερνετ φθηνό, έχω περάσει την κάρτα κ σε 4g router κ την βγάζω φίνα στο εξοχικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts