Nikolas14 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλησπερα παιδια.Εχω συνδεση cosmote και πληρωνω παγιο περιπου 25 ευρω.Σκεφτομαι αλλαγη σε frog για να παραμεινω σε cosmote(λογω σηματος).Με συμφερει;ποσο περιπου θα μου κοστιζει το μηνα;;μιλαω περιπου μια ωρα το μηνα προς ολα τα δικτυα καταναλωνω περιπου 1,5 gb δεδομενα και στελνω αντε 20 μηνυματα.Μηπως με συμφερει να το κανω whats up;ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον μπει στο κοπο να μου απαντησει.. Στο Frog με 10€ το μηνα καρτα εχεις 2GB με 4,4€ για 25 μερες,μαζι με Bonus 2GB για 30 μερες 60' με 3,02€ για 30 μερες,τα οποια διπλασιαζονται καθε 2 βδομαδες περιπου,αν και αλλες φορες ειναι ανα 3.Για τα sms εχει τα 100sms 4€,αν και η χρεωση αν δεν εχεις πακετο ειναι 2,8€ συνολο(0,14€ x 20). Το 0,14€ ανα sms ειναι η χρεωση του sms χωρις πακετο.Πως γινεται η αλλαγη απο συμβολαιο σε Frog: 1)Για να διακοψεις το συμβολαιο γινεται με 2 τροπους: α) Πριν την ληξη του:Καταγγελια λογω αυξησεων απο την πλευρα της Cosmote ή διακοπη συμβολαιου απο μερος σου πριν την ληξη της δεσμευσης (συνηθως ειναι 24 μηνες αν και υπαρχουν συμβολαια με δεσμευση για 24 ή 18 μηνες).Αν το διακοψεις εκ μερους πληρωνεις ρητρα αποδεσμευσης.Κυμαινεται γυρω στα 100-130€ περιπου.Αν καταγγελεις εσυ το συμβολαιο λογω αυξησεων απο την Cosmote εχεις περιθωριο 1 μηνα απο την ενημερωση στον εντυπο/ηλεκτρονικο λογαριασμο ή απο την ανακοινωση των αλλαγων να διακοψεις.Τωρα εγινε στους 3 μηνες. Σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να κανεις και καταγγελια στην Ε.Ε.Τ.Τ. γιατι οσοι διεκοψαν μεσα στο 2017 επρεπε να κανουν καταγγελια ωστε να φυγουν χωρις να πληρωσουν.Σε περιπτωση ομως που πηρες επιδοτηση συσκευης δεν μπορεις να φυγεις και πληρωνεις τουλαχιστον το ποσο της επιδοτησης που δοθηκε απο την εταιρεια προς εσενα. 2) Αν παρεις τους κωδικους διακοπης απο το 13888 πηγαινεις σε ενα καταστημα ζητας να γινει καρτοκινητο.Συνηθως το συστημα το μετατρεπει σε κοσμοκαρτα.Αρα αν πας στο Frog πρεπει να κανεις και αλλαγη πακετου(ΑΛΠΑΚ).Το ιδιο και για Whats Up.Στο Frog ωστοσο πληρωνεις 3€ χρεωση. Σε περιπτωση που το συμβολαιο εληξε φευγεις αμεσως,αλλιως αν ειναι στο τελος του ζητας την τελευταια μερα να γινει η αλλαγη σε καρτοκινητο απο συμβολαιο ωστε να εισαι καλυμμενος.Αλλιως ζητανε προστιμο επειδη εφυγες πριν την ληξη του συμβολαιου. Οσο για το Frog: 1) Δεν εχει Easy transfer,δηλαδη μεταφορα υπολοιπου απο αλλο καρτοκινητο 2) Δεν εχει νυχτερινο πακετο ιντερνετ 3) Λιγοτερα δωρα και προσφορες Το Whats Up εχει περισσοτερες προσφορες,το easy transfer,νυχτερινο πακετο ιντερνετ και καποιες υπηρεσιες οι οποιες ειναι χρησιμες. Για την χρηση σου το Frog ειναι η πιο οικονομικη λυση. Στο Whats Up θα εδινες παραπανω γιατι θα υπερκαλυπτες το κομματι ομιλια και δεν θα σου εφταναν τα MB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel131983 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις με βοηθησες πολυ οπως και οι υπολοιποι να παρω την αποφαση μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 έβαλα το πακέτο με τα 2GB το πρωί αλλά το δώρο άφαντο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γεια σας και καλη χρονια. Ηθελα να ρωτησω αν το πακετο 2gb και των 60 λεπτων ειναι διαθεσιμα για περιαγωγη στην Γερμανια. Thanks x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γεια σας και καλη χρονια. Ηθελα να ρωτησω αν το πακετο 2gb και των 60 λεπτων ειναι διαθεσιμα για περιαγωγη στην Γερμανια. Thanks x Κατά 99.999999% είναι. Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Βουλγαρία και όλα λειτουργούσαν σαν να ήμουν στην Ελλάδα. Όποτε θεωρώ πως το ίδιο συμβαίνει και στην Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μια από τα ίδια και εδώ! Έβαλα το πακέτο των 2gb στις 17:00 σήμερα, αλλά για δώρο ούτε λόγος μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σιγά σιγά τα κόβουν για να αποφύγουν το μαζικό κράξιμο. Όπως κάνουν οι πολιτικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εγώ έκανα ανανέωση 10€ εχθές σε frog που είχε φραγή και πήρα το πακέτο με τα 5GB. Έδωσε και 200ΜΒ επιπλέον. Σήμερα κοιτάζω στην εφαρμογή και έχει δώσει και άλλα 2GB με διάρκεια 1 μήνα (7/2 λήγουν σε αντίθεση με τα 5 που λήγουν στις 2/2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αυτά τα πακέτα των 2GB και 5GB έχουν κανονικά 4G πρόσβαση; Σε σύγκριση δηλαδή με το "κοινό" πακέτο internet mobile 600mb με 6€ υπάρχει κάποια διαφορά και τα δίνουν φθηνότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αυτά τα πακέτα των 2GB και 5GB έχουν κανονικά 4G πρόσβαση; Σε σύγκριση δηλαδή με το "κοινό" πακέτο internet mobile 600mb με 6€ υπάρχει κάποια διαφορά και τα δίνουν φθηνότερα; Των 2γιγα έχει κανονικό 4τζι, των 5γιγα δεν το έχω αγοράσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Κανονικα εχουν 4g και τα 2 Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το πακέτο των 5γιγα πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 8.5€ κοστίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αλλαγή από Cosmokarta προς FROG γίνεται με το sms ΑΛΠΑΚ; Θέλω να πω, υπάρχει δεύτερο SMS που σε ρωτάει αν είσαι για what's up ή FROG ή γίνεται με άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 8.5€ κοστίζει Ευχαριστώ. Όταν σταματήσει το 2+2 (το πήρα σήμερα), θα συμφέρει πιο πολύ το 5αρι. Θ'αναγκαστω βέβαια να βάζω 10αρα κάρτα, αλλά θα σταματήσω να βάζω στο whats up, οπότε μικρή ή ζημιά. Ίσως μεγαλύτερη για την κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αλλαγή από Cosmokarta προς FROG γίνεται με το sms ΑΛΠΑΚ; Θέλω να πω, υπάρχει δεύτερο SMS που σε ρωτάει αν είσαι για what's up ή FROG ή γίνεται με άλλο τρόπο; Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και στην συνέχεια F στο 1314 και θα γίνει η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 οπότε μικρή ή ζημιά. Ίσως μεγαλύτερη για την κοσμοτε. Μπα, οι μεγάλες επιχειρήσεις γνωρίζουν τρόπους για να προστατεύουν τα κέρδη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και στην συνέχεια F στο 1314 και θα γίνει η αλλαγή. 3€ το κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Γεια σας και καλη χρονια. Ηθελα να ρωτησω αν το πακετο 2gb και των 60 λεπτων ειναι διαθεσιμα για περιαγωγη στην Γερμανια. Thanks x Στην Αυστρία που βρίσκομαι data και λεπτά χρησιμοποιούνται κανονικά και με το νόμο. Πιστεύω ότι τα ίδιο ισχύει και στη Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα.Ενω εχω 600 προς frog και μου το λεει οταν στελνω Υ στο 1330 στην εφαρμογη δεν τα δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 η εφαρμογη δεν τα δειχνει τις περισσοτερες φορες,τα λεπτα προς φρογκ,γνωστο το προβλημα. Το μηνυμα μπορεις να το εμπιστευτεις άνετα,τα γραφει ολα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Έχω ένα νούμερο Frog που έχει λήξει εδώ και 8 μήνες. Αν του βάλω κάρτα θα πάψουν οι φραγές που ισχύουν ως τώρα, έτσι δεν είναι; Θα μπορώ δηλαδή να το λειτουργήσω το νούμερο κανονικά, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Έχω ένα νούμερο Frog που έχει λήξει εδώ και 8 μήνες. Αν του βάλω κάρτα θα πάψουν οι φραγές που ισχύουν ως τώρα, έτσι δεν είναι; Θα μπορώ δηλαδή να το λειτουργήσω το νούμερο κανονικά, έτσι; Ναι, μόλις ανανεώσεις θα επανέλθει. Υ.Γ Με την προϋπόθεση, με τον όρο "λήξη" να εννοείς τη φραγή. Διότι αν έληξε το 13μηνο εδώ και 8 μήνες, το νούμερο το έχασες. Edited January 11, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ναι, μόλις ανανεώσεις θα επανέλθει. Υ.Γ Με την προϋπόθεση, με τον όρο "λήξη" να εννοείς τη φραγή. Διότι αν έληξε το 13μηνο εδώ και 8 μήνες, το νούμερο το έχασες. Σ' ευχαριστώ. Ναι, τη φραγή εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σ' ευχαριστώ. Ναι, τη φραγή εννοώ. Η πρώτη εφαρμογή φραγής 4μήνου στην C-Ote έγινε πριν 4 μήνες {Και την έχω ...εγώ...Χα χα!! }. Δλδ αρχές Σεπτεμβρίου 2017 και ΟΧΙ άμεσα από 1/9, αλλά λίγες μέρες αργότερα. Πότε έβαλες κάρτα € τελευταία φορά πρέπει να βρεις για να διαπιστώσεις ΑΝ σου ανήκει ακόμα ο αριθμός frog στον οποίο αναφέρερεσαι. ΑΝ του έβαλες μέσα στο 2017 είσαι ΟΚ ακόμα , ακόμα και Γενάρη 2017 να είναι αυτή η τελευταία κάρτα. ΑΝ το 2016 τελευταία κάρτα, πρέπει να το ψάξεις, μήπως έχεις χάσει την κατοχή του αριθμού αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts