Gm87 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ευχαριστώ! Λογικά, κάτι τέτοιο θα κάνω. Ομως, σοβαρά τώρα, αυτός ο τρόπος που σας είχε στείλει με pm ο φίλος mr_47, ποιός ήταν? Ελεγε, ότι το είχε κάνει και στο δικό του Frog. Υπάρχει κάποιο "κόλπο"? Ολη μας γνωρίζουμε, ότι η Cosmote, μάλλον λόγω μεγέθους, είναι πολύ δυσκίνητη, σε σύγκριση με τις άλλες δύο εταιρείες (ότι έκαναν οι άλλες το 1999, το κάνει η Cosmote το 2015). Υπάρχει κάποιος τρόπος που θα την "μπερδέψει" και θα σου δώσει τη μικρή κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Αυτός ήταν ο τρόπος. Στο παρέθεσε από άλλο χρήστη. Αν είναι frog καθαρόαιμο και όχι από μετατροπή αλλού πακέτου (cosmokarta,what's up) δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Για αυτό πας και κόβεις την κάρτα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μα αυτό είναι το θέμα. Είναι Frog που προέρχεται από What's Up. Κι'όμως, στην Cosmote μου λένε, ότι δεν παίζει ρόλο και δεν δικαιούμαι micro sim, από τη στιγμή που έχει γίνει Frog. Αλλαγή πακέτου δεν μπορώ να κάνω, γιατί η sim που έχω τώρα, έχει καταστραφεί. Στα καταστήματα Γερμανός που είναι κοντά μου, δεν τις κόβουν (ρώτησα σε 4 μαγαζιά). Κρίμα, γιατί ήθελα να αποφύγω μαγαζιά με μεταχειρισμένα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μα αυτό είναι το θέμα. Είναι Frog που προέρχεται από What's Up. Κι'όμως, στην Cosmote μου λένε, ότι δεν παίζει ρόλο και δεν δικαιούμαι micro sim, από τη στιγμή που έχει γίνει Frog. Αλλαγή πακέτου δεν μπορώ να κάνω, γιατί η sim που έχω τώρα, έχει καταστραφεί. Στα καταστήματα Γερμανός που είναι κοντά μου, δεν τις κόβουν (ρώτησα σε 4 μαγαζιά). Κρίμα, γιατί ήθελα να αποφύγω μαγαζιά με μεταχειρισμένα κλπ. Και τι διαφορά εχει αν θα την κόψει ο Γερμανός ή κάποιο άλλο κατάστημα;Δεν είναι και καμια επιστήμη να κόψεις μια κάρτα! Αν δεν τους πεις τι είναι η κάρτα θα το καταλάβουν;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός, δεν τις κόβουν (πρέπει να πας σε Wind να στην κόψουν, αν θέλουν βέβαια, μία και είναι άλλης εταιρείας!!!). Αν πεις ότι σου μπλόκαρε, θα μπουν στο σύστημα της Cosmote για να στην ξεμπλοκάρουν. Αν δε γίνεται, σίγουρα θα σου δώσουν κανονική κάρτα. Ασε, μεγάλο μπλέξιμο αυτό με τις sim του Frog. Στο Γερμανό που βρίσκεται στη Σταδίου 10 στην Αθήνα κόβουν δωρεάν τη σιμ. Το έκανα δυο φορές πρόσφατα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Το ειχα γραψει σε πιο παλιο post Εγω εχω twin sim σε frog η διδικασια που ειχα κανει ειναι : ΤΟ θέμα έχει ως εξής : όταν ήταν άλλο πακέτο{what‘s up} πριν 5 -6 μηνες είχα κάνει αντικατάταση . η κάρτα που μου είχαν δώσει με την αντικατάσταση ήταν κοσμοτέ . http://i62.tinypic.com/f56lqb.jpg Μετά έκανα την αλλαγή σε frog .Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος ένα 4g usb flash και χρειάστηκε να κάνω πάλι αντικατάσταση για να έχω δυο κάρτες για τα τηλ και για το 4g usb flash πήγα και έγινε κανονικά αντικατασταση και το πακέτο ήταν frog ... οταν την εκανα σε twinsim http://i62.tinypic.com/34t50u8.jpg Edited August 10, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μα αυτό είναι το θέμα. Είναι Frog που προέρχεται από What's Up. Κι'όμως, στην Cosmote μου λένε, ότι δεν παίζει ρόλο και δεν δικαιούμαι micro sim, από τη στιγμή που έχει γίνει Frog. Αλλαγή πακέτου δεν μπορώ να κάνω, γιατί η sim που έχω τώρα, έχει καταστραφεί. Στα καταστήματα Γερμανός που είναι κοντά μου, δεν τις κόβουν (ρώτησα σε 4 μαγαζιά). Κρίμα, γιατί ήθελα να αποφύγω μαγαζιά με μεταχειρισμένα κλπ. Προφανώς μη ενημερωμένοι υπάλληλοι Αλλάζει η κάρτα σου εφόσον ήταν Whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μετατροπή SIM σε microSIM, έγινε. Μου την κοψανε επιτυχώς κι ας ήταν και μεγάλη, δηλαδη το τσιπακι μεγάλο. Όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μετατροπή SIM σε microSIM, έγινε. Μου την κοψανε επιτυχώς κι ας ήταν και μεγάλη, δηλαδη το τσιπακι μεγάλο. Όλα καλά. 9 στις 10 φορές δεν υπάρχει πρόβλημα, άσχετα αν θέλουν να πάρουν το 5ευρω για αντικατάσταση Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 παρακαλώ ας μου πει κάποιος πως μαθαίνω υπόλοιπο στα mb στη frog??? είμαι με κινητό κ το site τους είναι για μπατσες δεν μπορω να το βρω πουθενά.. Ούτε με google δεν το βρίσκω έλεος, μυστικό το εχουν.. :mad: το1298 δε λέει τίποτα για το θεμα . τι τηλέφωνο υπόλοιπου είναι? μονο με πληροφορεί οτι σύντομα οι καρτες θα είναι τριμηνες... Άντε να το κόβουμε το νουμερο γιατί παραγινε.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 παρακαλώ ας μου πει κάποιος πως μαθαίνω υπόλοιπο στα mb στη frog??? είμαι με κινητό κ το site τους είναι για μπατσες δεν μπορω να το βρω πουθενά.. Ούτε με google δεν το βρίσκω έλεος, μυστικό το εχουν.. :mad: το1298 δε λέει τίποτα για το θεμα . τι τηλέφωνο υπόλοιπου είναι? μονο με πληροφορεί οτι σύντομα οι καρτες θα είναι τριμηνες... Άντε να το κόβουμε το νουμερο γιατί παραγινε.. στείλε μνμ γράφοντας Υ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 ή ΥΠ στο 1298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Δεν ξέρω γιατί αυτές οι πληροφορίες είναι μυστικές για τη φρογκ. Έστειλα υπ στο 1330 και όχι υ και δούλεψε. Έστειλε 4-5 μυνήματα και το τελευταιο ηταν αυτό που ήθελα. Κάτι πρέπει να κάνουν με το θέμα. Παντελώς περίεργη αντιμετώπιση του ζητήματος ενημέρωση υπόλοιπου. Btw το να φτιάξουν κάνα app η web account τους έχει περάσει απο το μυαλό? ΥΓ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση τα παιδιά του forum. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λειτουργεί με Υ ή ΥΠ ή στα λατινικά YP ή Y , u ή U δεν παίζουν Μετά την ενοποίηση του 1314 με το 1298 μπορεις να στείλεις σε οποιονδήποτε από τους 3 αριθμούς μαζί με το 1330 Μία ακόμα μυστική πληροφορία : για 500 ΜΒ ή 1.5GB στέλνουμε 200 στο 1330 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Την αντικατάσταση με twinsim στην έκαναν αφού το είχες μετατρέψει σε frog από άλλο πακέτο; Γιατί εμένα ένας στο γερμανό μου είπε ότι δεν γίνεται αν πλέον έχει γίνει frog.Μήπως έπεσα σε άσχετο υπάλληλο; ΤΟ θέμα έχει ως εξής : όταν ήταν άλλο πακέτο πριν 5 -6 μηνες είχα κάνει αντικατάταση . η κάρτα που μου είχαν δώσει με την αντικατάσταση ήταν κοσμοτέ . Μετά έκανα την αλλαγή σε frog .Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος ένα 4g usb flash και χρειάστηκε να κάνω πάλι αντικατάσταση για να έχω δυο κάρτες για τα τηλ και για το 4g usb flash πήγα και έγινε κανονικά αντικατασταση και το πακέτο ήταν frog ... οταν την εκανα σε twinsim Επιβεβαιωνω τον oxxy οτι αν το frog προερχεται απο μετατροπη what's up/cosmokarta, τοτε μπορεις να παρεις κανονικα twin sim. Αν ειναι απο τη μανα του frog τοτε οχι. Δηλαδη κατι αντιστοιχο με την εγγραφη στο cosmote.gr που μπορεις να κανεις εγγραφη αν το frog σου ηταν πρωην what's up/cosmokarta. Στη φορμα που συμπληρωσε ο υπαλληλος απο οτι κοιταξα δεν πρεπει να εγραφε οτι πλεον ειναι frog. Απλα εκανε αντικατασταση της καρτας sim. Συνεπως ο υπαλληλος που ειχα πεσει στο γερμανο ηταν αλλος ενας απο τους ασχετους αφου μας εδιωξε και δεν το προσπαθησαμε καν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Επιβεβαιωνω τον oxxy οτι αν το frog προερχεται απο μετατροπη what's up/cosmokarta, τοτε μπορεις να παρεις κανονικα twin sim. Αν ειναι απο τη μανα του frog τοτε οχι. Δηλαδη κατι αντιστοιχο με την εγγραφη στο cosmote.gr που μπορεις να κανεις εγγραφη αν το frog σου ηταν πρωην what's up/cosmokarta. Στη φορμα που συμπληρωσε ο υπαλληλος απο οτι κοιταξα δεν πρεπει να εγραφε οτι πλεον ειναι frog. Απλα εκανε αντικατασταση της καρτας sim. Συνεπως ο υπαλληλος που ειχα πεσει στο γερμανο ηταν αλλος ενας απο τους ασχετους αφου μας εδιωξε και δεν το προσπαθησαμε καν. http://i57.tinypic.com/21o5uvb.jpg:yahoo::yahoo::yahoo: Προφανώς και πολλή υπάλληλοι του γερμανού δεν ξέρουν την δουλειά τους ... το έχεις η δεν το εχεις το αντικείμενο... Να πάει και το παιδί που λέει πιο πίσω στο γερμανό να αλλάξει την κάρτα αφού ηταν what's up και εάν του πει πάλι δεν γίνετε να του τα χώσει κανονικά. και να του πει να μπει στο σύστημα να του αλλάξει την κάρτα... και μετα να βγάζει τελικά συμπεράσματα χωρίς να δοκιμάσει Edited August 14, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Η κότα γέννησε τ' αυγό ή το αυγό την κότα; :blink: Είναι τέτοιοι επειδή παίρνουν ένα 500άρικο το μήνα ή επειδή παίρνουν ένα 500άρικο τον μήνα είναι τέτοιοι;;; :confused::wacko: Πάντως, και όταν ήμασταν πλούσιοι και έπαιρναν 751 τον μήνα πάλι έτσι ήταν! :lol: Έχει σχέση αν αγαπάς την δουλειά σου και εάν είσαι ενημερωμένος με τα λεφτά. Προφανώς και όχι για αυτό δεν είναι εξυπηρετική γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν τα έχουν εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Σε εμενα μου ειχαν παρει 1€ για να την κοψουν σε ενα απο αυτα. Κλέψιμο το κοφτακι κάνει 8 ευρώ από ebay και 12 ευρώ από Ελλάδα. και ξοδεύουν 3 δευτερόλεπτα για το κόψιμο.... εμένα πότε δεν μου ζήτησε κανείς χρήματα για αυτό. Edited August 23, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κλέψιμο το κοφτακι κάνει 8 ευρώ από ebay και 12 ευρώ από Ελλάδα. και ξοδεύουν 3 δευτερόλεπτα για το κόψιμο.... εμένα πότε δεν μου ζήτησε κανείς χρήματα για αυτό. Οταν θελεις την καρτα την ιδια στιγμη, δεν θα καθεσαι να περιμενεις ποτε θα παραλαβεις το κοφτακι. Ασε που δεν θα βγαλει τα λεφτα του. Ποσες καρτες να κοψεις οταν σε αρκετα πακετα κυκλοφορουν micro sim; Εκτος και αν το παρεις και πεις οτι θα εξυπηρετησεις καθε γνωστο, φιλο, συγγενη για να πεις οτι εβγαλε τα λεφτα του. Οσο για το οτι ειναι "κλεψιμο" ακομα και το 1€ για αυτη την ενεργεια των 3 δευτερολεπτων, θα συμφωνησω αλλα ο χρονος που θα χασεις για να πας σε καποιο που δεν σε χρεωνει, θα ειναι παραπανω. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Οταν θελεις την καρτα την ιδια στιγμη, δεν θα καθεσαι να περιμενεις ποτε θα παραλαβεις το κοφτακι. Ασε που δεν θα βγαλει τα λεφτα του. Ποσες καρτες να κοψεις οταν σε αρκετα πακετα κυκλοφορουν micro sim; Εκτος και αν το παρεις και πεις οτι θα εξυπηρετησεις καθε γνωστο, φιλο, συγγενη για να πεις οτι εβγαλε τα λεφτα του. Οσο για το οτι ειναι "κλεψιμο" ακομα και το 1€ για αυτη την ενεργεια των 3 δευτερολεπτων, θα συμφωνησω αλλα ο χρονος που θα χασεις για να πας σε καποιο που δεν σε χρεωνει, θα ειναι παραπανω. Το κόστος για το κοφτακι το έγραψα για να δείξω ότι είναι ευτελή αξία. Σε οποίο μαγαζί και εάν έχω μπει σε Αθήνα και επαρχία ποτέ δεν μου ζήτησαν χρήματα για το κόψιμο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 http://i61.tinypic.com/157d4ba.jpg Αυτό που αναφέρεται στην 4η από το τέλος τελεία, ότι με μεταφορά από καρτοκινητό cosmote σε καρτοκινητό cosmote δεν ανανεώνεται η διάρκεια του λογαριασμού, δεν ισχύει. Είναι πεντακάθαρο ψέμα. Μόλις έκανα μεταφορά υπολοίπου σε 2 καρτοκινητά cosmote (5€ στο καθένα) και η διάρκειά τους ανανεώθηκε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Μία ακόμα ανάγνωση ίσως βοηθήσει. συγκεκριμένα Πουθενά απολύτως δεν λέει "δεν ανανεώνεται η διάρκεια του λογαριασμού" δευτερον:5 τελείες από το τέλος και όχι 4 λέει ότι επεκτείνεται η διάρκεια του καρτοκινητού με ποσά "από 5 ευρώ και άνω". Δηλαδή με 2 ευρώ δεν ανανεώνεται. Συνιστώ ξανά μία ακόμα ανάγνωση. Edited August 24, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Μία ακόμα ανάγνωση ίσως βοηθήσει. συγκεκριμένα Πουθενά απολύτως δεν λέει "δεν ανανεώνεται η διάρκεια του λογαριασμού" δευτερον:5 τελείες από το τέλος και όχι 4 λέει ότι επεκτείνεται η διάρκεια του καρτοκινητού με ποσά "από 5 ευρώ και άνω". Δηλαδή με 2 ευρώ δεν ανανεώνεται. Συνιστώ ξανά μία ακόμα ανάγνωση. Το κείμενο του post στο mail ήταν "διαφορετικό", αλλά το παραβλέπω... Κοίταξε το συνημμένο. Στο κομμάτι με το μπλε περίγραμμα, αναφέρει αυτό που γράφεις. Στο κομμάτι με το κόκκινο περίγραμμα, αναφέρει αυτό που σου λέω. Επίσης, αφού στο κείμενο έρχεται μετά (εσκεμμένα) ο διαχωρισμός μεταφοράς υπολοίπου από συμβόλαιο και μεταφοράς υπολοίπου από καρτοκινητό, σημαίνει ότι ακυρώνεται το προηγούμενο. Από τα λίγα που ξέρω, σχετικά με την ανάγνωση κειμένου..... Edit: Το συνημμένο δε χωράει στο post. Το φτιάχνω και το προσθέτω. Edit2: Όσο και να κόψω την εικόνα, δεν το δέχεται. Edited August 24, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Απλά δώσε μία παραπομπή στο κομμάτι με το κόκκινο περίγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Στην 5η τελεία από το τέλος είναι αυτό που γράφεις και συμφωνούμε σε αυτό, για τη μεταφορά από συμβόλαιο ΚΑΙ καρτοκινητό, που από 5€ και πάνω, ανανεώνει τη διάρκεια της σύνδεσης. Στην τρίτη τελεία από το τέλος είναι αυτό που σου γράφω και διαφωνούμε. Σε αυτή διευκρινίζει ότι μεταφορά μόνο από συνδρομητή συμβολαίου "πιάνεται" σαν ανανέωση χρόνου ομιλίας. Η μεταφορά από συνδρομητή καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου πιάνεται μόνο σαν μεταφορά και όχι σαν ανανέωση χρόνου ομιλίας. Και γι' αυτό δε συμπεριλαμβάνονται και τα προνόμια της ανανέωσης. Όπου, προνόμιο της ανανέωσης, φαντάζομαι, είναι και η ανανέωση της χρηματικής διάρκειας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts