yannaros_gr Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 egw pou thelw na xanadwsw alla ton aprilio ginomai 19 kai tha me kalesoun na parousiastw pws tha parw apalagi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 :cry: Έχω σκάσει...Μ'αρέσει η Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών στο Πάντειο αλλα δεν ξέρω τι να κάνω απ' την άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης και αξιοπιστίας της σχολής/πανεπιστημίου..Μου είπαν τα παιδιά παραπάνω οτι είναι καλή αλλα ξέρει κανείς άλλος τίποτα παραπάνω? :( Η αδερφή μιας φίλης μου έχει μπει εκεί δυσκολούτσικη σχολή από ό,τι μου έλεγε και θέλει άπειρες ξένες γλώσσες μέχρι στιγμής έχει πάρει το proficiency στα Αγγλικά και τα αντίστοιχα σε Ιταλικά,Γαλλικά, Ισπανικά και τώρα τελιώνει τα Γερμανικά. Κοίτα αν μπορείς να χτυπήσεις καμιά στρατιωτική του πρώτου αλλά σε καμία περίπτωση υπαξιωματικών... Εγώ θέλω να μπω Ευελπίδων ή Ναυτ. Δοκίμων ή Ικάρων αν δεν πιάσω καμία από αυτές θα βαλω ΑΕΙ πληροφορικής σε Αθήνα και Ηράκλειο. Θα δούμε... Παιδιά, γράφω την Τετάρτη Φυσική κατ. στις ταλαντώσεις ΦΡΙΚΗ!!! και την Παρασκευή Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης πρώτο κεφάλαιο εκεί πολύ καλά κανένα πρόβλημα. Λίγοι μήνες έμειναν παιδιά :cry: :( ΚΟΥΡΑΓΙΟ! :!: :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Έλα ρε Μάνο :D Τις γλώσσες τις κάνει εκτός σχολής ή εντός? :p Οι στρατιωτικές του πρώτου είναι η Σ.Σ.Α.Σ ουσιαστικά και είναι πολύ ψηλά ρε γμτ..18300...Στρατολογία και Ψυχολογία.. :( Έχω ψιλοαπογοητευτεί.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 :cry: Έχω σκάσει...Μ'αρέσει η Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών στο Πάντειο αλλα δεν ξέρω τι να κάνω απ' την άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης και αξιοπιστίας της σχολής/πανεπιστημίου..Μου είπαν τα παιδιά παραπάνω οτι είναι καλή αλλα ξέρει κανείς άλλος τίποτα παραπάνω? :( Koita o aderfos mou dn mphke sthn panteio gia ~100 moria :( Alla mphke sto papei die8nwn k eurwpaikwn spoudwn. Ap oti leei einai mia xara alla apo apoyh eppagelmatikhs apokatastashs sigoura 8eleis xontro meso :P Egw 8elw hlektronikhs alla exei xamhlh bash :mad: to tei kai etsi 8a dw ti allo menei . Proteinetai kamia sxolh plz ;) One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 egw pou thelw na xanadwsw alla ton aprilio ginomai 19 kai tha me kalesoun na parousiastw pws tha parw apalagi? Φίλε μου θα πρέπει να ζητήσεις χαρτί απ'το σχολείο που να λέει ότι θα ξαναδώσεις πανελλήνιες και να το προσκομίσεις στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις, ώστε να ζητήσεις αναβολή! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Koita o aderfos mou dn mphke sthn panteio gia ~100 moria :( Alla mphke sto papei die8nwn k eurwpaikwn spoudwn. Ap oti leei einai mia xara alla apo apoyh eppagelmatikhs apokatastashs sigoura 8eleis xontro meso :P Egw 8elw hlektronikhs alla exei xamhlh bash :mad: to tei kai etsi 8a dw ti allo menei . Proteinetai kamia sxolh plz ;) Μάλιστα..Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες :) Δυστυχώς αν δεν μπείς σε στρατιωτική σχολή να έχεις σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ό,τι άλλο και αν κάνεις θα 'ναι δύσκολο.. Εκτός οτι έχουν υψηλή βάση οι στρατιωτικές σχολές δεν ξέρω αμα μπορώ να αντέξω τη νοοτροπία παρόλο που ο αρχικός μου στόχος απο πέρσυ ήταν Σ.Σ.Α.Σ Στρατολογικό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ρε παιδιά έχει σημασία και πόσο "χρήσιμο" (να το πω καταχρηστικά έτσι :p ) είναι και το επάγγελμα που θα κάνεις. πχ οι γιατροί θα χρειάζονται πάντα και θα απορροφόνται αρκετοί. Τώρα κάποιοι που τελειώνουν πχ Κοινωνικής Θεολογίας πόσες πιθανότητες έχουν να βρουν δουλειά? Πόσους θα απορροφήσει η αγορά εργασίας. Παράλληλα τα ακόρεστα επαγγέλματα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα... Άρα δεν είναι μόνο οι στρατιωτικές σχολές :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Egw 8elw hlektronikhs alla exei xamhlh bash :mad: to tei kai etsi 8a dw ti allo menei . Proteinetai kamia sxolh plz ;) rch: αμα σου αρεσει ηλεκτρονικη και βλεπεις οτι μπορεις να βγαλεις αρκετα μορια, σου προτεινω HΛEKΤΡΟNIKΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ KAI MHXΑΝΙKΩN YΠOΛ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ). Θα την δηλωσω κι εγω στο μηχανογραφικο ως τελευτεα μ επιλογη. Good luck! :rolleyes: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ρε παιδιά έχει σημασία και πόσο "χρήσιμο" (να το πω καταχρηστικά έτσι :p ) είναι και το επάγγελμα που θα κάνεις. πχ οι γιατροί θα χρειάζονται πάντα και θα απορροφόνται αρκετοί. Τώρα κάποιοι που τελειώνουν πχ Κοινωνικής Θεολογίας πόσες πιθανότητες έχουν να βρουν δουλειά? Πόσους θα απορροφήσει η αγορά εργασίας. Παράλληλα τα ακόρεστα επαγγέλματα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα... Άρα δεν είναι μόνο οι στρατιωτικές σχολές :) Δεκτό παλιέ :p :D Απλά το θέμα είναι οτι η επαγγελματική πορεία ενός απόφοιτου απο σχολή του πρώτου επιστημονικού πεδίου είναι εντελώς αβέβαιη...Μόνο η στρατιωτική σχολή σου προσφέρει (απο το δικό μου πεδίο πάντα) άμεση και σίγουρη αποκατάσταση..Για παράδειγμα μ'αρέσει η Ψυχολογία στη Φιλοσοφική του Πανεπ. Αθηνών και το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών αλλα το μετά δεν είναι σίγουρο,εξασφαλισμένο..Απ' αυτή την άποψη είπα για τις στρατιωτικές σχολές :) Για φέτος πάντως προβλέπεται αύξηση στις βάσεις λόγω της μείωσης των θέσεων.. :rolleyes: Περαστικά μας...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 κατι ασχετο,αλλα κ λιγακι σχετικο...τα ιδιωτικα πανεπιστημια ποτε θα αρχισουν να λειτουργουν ελλαδα?γιατι αν ειναι να ξεκινησουν σε 1-3 χρονια μην καθομαι τσαμπα κ διαβαζω φετος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Το διαβασμα θα σε βοηθησει ειτε πας σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο (οταν θα εχουμε)... Δεν θα παει χαμενο δλδ.. [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε όλοι εσεις οι μικροί φίλοι των 17 ετών ότι με τις πανελλαδικές(και όχι...πανελλήνιες),ο αγώνας της ζωής και το διάβασμα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,αλλά ΑΡΧΙΖΟΥΝ,τόσο το καλύτερο για τον εαυτό σας.Καλή προσπάθεια σε όλους...!! WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε όλοι εσεις οι μικροί φίλοι των 17 ετών ότι με τις πανελλαδικές(και όχι...πανελλήνιες),ο αγώνας της ζωής και το διάβασμα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,αλλά ΑΡΧΙΖΟΥΝ,τόσο το καλύτερο για τον εαυτό σας.Καλή προσπάθεια σε όλους...!! Αληθεια τι διαφορα υπαρχει στο πανελλαδικές και πανελλήνιες (ναι τεχνολογικη ειμαι...) :O .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεκτό παλιέ :p :D Απλά το θέμα είναι οτι η επαγγελματική πορεία ενός απόφοιτου απο σχολή του πρώτου επιστημονικού πεδίου είναι εντελώς αβέβαιη...Μόνο η στρατιωτική σχολή σου προσφέρει (απο το δικό μου πεδίο πάντα) άμεση και σίγουρη αποκατάσταση..Για παράδειγμα μ'αρέσει η Ψυχολογία στη Φιλοσοφική του Πανεπ. Αθηνών και το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών αλλα το μετά δεν είναι σίγουρο,εξασφαλισμένο..Απ' αυτή την άποψη είπα για τις στρατιωτικές σχολές :) Για φέτος πάντως προβλέπεται αύξηση στις βάσεις λόγω της μείωσης των θέσεων.. :rolleyes: Περαστικά μας...:O Πάω πάσο για τη θεωρητική κατεύθυνση. Και έχεις δίκιο :) . Ίσως οι δικηγόροι χαλάνε λίγο αυτό το απόλυτο για την αβέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση (συναρτήσει και αυτών που έλεγα παραπάνω). Πάντως όπως και να έχει οι στρατιωτικές σε βοηθούν να βρεις άμεσα δουλειά. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο σε περιορίζουν, μιας και δεν το έχω ψάξει καθόλου. (περιορισμός με την έννοια να είσαι υποχρεωτικά στο στρατό κάποια χρόνια ή οι μεταθέσεις κλπ). Αληθεια τι διαφορα υπαρχει στο πανελλαδικές και πανελλήνιες (ναι τεχνολογικη ειμαι...) :O Πανελλαδικές το έλεγαν την εποχή των δεσμών. Τώρα, μετά το 1999-2000 το κάναμε πανελλήνιες. Σε δουλειά να βρισκόμαστε;) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αληθεια τι διαφορα υπαρχει στο πανελλαδικές και πανελλήνιες (ναι τεχνολογικη ειμαι...) :O Πανελλαδικες σημαίνει ότι διεξάγονται εντός του ελλαδικού γεωγραφικού χώρου (όπως και συμβαίνει),ενώ πανελλήνιες ότι συμμετέχουν οι απανταχού Έλληνες στον κόσμο (όπως δε συμβαίνει...). WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Γνωρίζω οτι η Νομική Αθηνών είναι πιο "αναγνωρίσιμη" αλλα η Νομική Κομοτηνής είναι?Ή κυριαρχεί σκεπτικισμός απο τη μεριά εργοδοτών (αλλα και πελατών) προς τους απόφοιτους του Νομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θράκης? Για Θεσσαλονίκη γνωρίζω οτι είναι πολύ καλά απλά χρειάζομαι πληροφορίες για της Κομοτηνή :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γεια σας παιδεια,υπαρχει κανενας φοιτητης του μαθηματικου που μπορει να μυ πει αν απο το μαθηματικο κανοντας ενα μεταπτυχιακο στην πληροφορικη θεωρουμε ισαξιος με εναν απογοιτο τις πληροφορικης? ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ερχονται τα Χριστουγγενα, ερχονται οι διακοπες μας, αλλα και οι επαναληψεις. Δυστυχως πρεπει να περασουμε αυτες τις δυο βδομαδες διαβαζοντας :blink: :hypno: :sorry: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Δεν πειράζει :D Η επιτυχία θέλει κόπο :D Χαλάλι :) 5 μήνες θα σκιστούμε αλλα θα απολαύσουμε μετά ;) Υπάρχει κανείς εδώ απο Νομική Αθήνας,Θεσσαλονίκης ή Κομοτηνής? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Προτείνω το υπουργείο Παιδείας να εισάγει μέσα στο βιβλίο των Μαθηματικών κατεύθυνσης τον Μετασχηματισμό Laplace καθώς και τον Μετασχηματισμό Ζ.Όλα αυτά εννοείται να είναι εντός ύλης μαζί με τις διαφορικές εξισώσεις που θα έπρεπε να είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Δεν πειράζει :D Η επιτυχία θέλει κόπο :D Χαλάλι :) 5 μήνες θα σκιστούμε αλλα θα απολαύσουμε μετά ;) Υπάρχει κανείς εδώ απο Νομική Αθήνας,Θεσσαλονίκης ή Κομοτηνής? :) Είπαμε, υπάρχουν :whistle: :whistle: :cool: :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ρε παιδιά μην ασχολείστε με τις σχολές απο τώρα.Είναι πολύ νωρίς.Στόχος του καθενός είναι να βγάλει τον χ βαθμό.Μετά με βάση την βαθμολογία του θα κάνει το μηχανογραφικό βάζοντας τις σχολές που θέλει και τότε μπορεί με την ησυχία του να ρωτήσει για τις επιθυμούμενες σχολές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Άντε παιδιά καλό διάβασμα,τώρα μες στα Χριστούγεννα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Πες μου ότι το είπες ΜΟΝΟ για πλάκα... no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Καλές γιορτές και καλό διάβασμα! Όλη η ιστορία κρύβεται στις επαναλήψεις οπότε τώρα στις γιορτές καλό το γλέντι αλλά καλύψτε κενά! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts