michaelpap4 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Τα θεματα της στατιστικης ηταν υποκειμενικα ευκολα οπως και δυσκολα.... οποιος ειχε λυσει σωρο απο ασκήσεις ΕΚΤΟΣ βιβλιου θα του φαινοντουσαν τουλαχιστον γελοία,όπως ανεμενόταν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Απο οτι ακουσα μερικοι δυσκολευτηκαν στο 3ο θεμα στο β.Προσωπικα μου φανηκαν ευκολα. Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 τα θεματα ηταν ευκολα αλλα αλλα ηταν πολυ αρκετα πονηρα. Χρειαζοταν αρκετη σκεψη ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Στα θέματα στη στατιστική αν είχες διαβάσει, στη μια ώρα τελείωνες!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά ειμαι χάλια, νόμιζα οτι τα είχα ολα σωστά, άλλα πριν απο λίγο είδα τις λύσεις Φυσικής και διαπίστωσα το γέλιο λάθος που έκανα στο 4ο θεμα - δ. Ήταν γέλιο ερώτημα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μ@λ@κες το έχουνε 8 μονάδες, αφου στην ουσια ειναι μια πραξη! Δηλαδη εγραψα 92/100 και θεωρητικά δεν περνάω στη πρωτη μου επιλογη. Μου ερχεται να τα παρατήσω όλα...:( .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisg Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 :!: Κριτική για τα θέματα των μαθηματικών Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankoutr Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Έγώ έδωσα βιολογία και τα θέματα μου φάνηκαν κάπως άκυρα...:X Δηλαδή το 4ο θέμα μου ρθε λίγο κάπως,γιατί έψαχνα να βρω την άσκηση...έψαχνα...έψαχνα.... (μεταξύ μας: Δεν τη βρήκα!) πάντως με ένα καλό διάβασμα δεν είχες πρόβλημα! Γω ξέχασα να γράψω για το κυτταρικό τοίχωμα στα βακτήρια,και στο πυρετό για την ενίσχυση της φαγοκυττάρωσης....:cry: :cry: έβγαλα και κάτι απ την κοιλιά μου στην όξινη βροχη(υπερβάλλων ζήλος!:O ).... κανα 18 +1.-1 περιμένω....Ιδωμεν! Τωρά στα μαθηματικά είναι το θέμα.... ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 πυρετό για την ενίσχυση της φαγοκυττάρωσης....:QUOTE] me too!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 η στατιστικη ηταν ΠΟΛΥ ευκολη (αντικειμενικα) καμια συγκριση με προηγουμενες χρονιες. τα ελυσα σε 25 λεπτα και πρεπει να εχω παρει 20. το 3ο θεμα ηταν οντως λιγο "περιεργο", ειδικα πιστευω το 3γ το τελευταιο P(AUB') αν και εβγαινε με πολλους τροπους (ή με κατασκευη του ενδεχομενου είτε με Venn και τυπους). το περιεργο ειναι οτι δεν επεσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ συνδυαστικη!!! το 2ο ηταν τοσο ευκολο (το lim) που το κοιτουσα απο δω και απο κει μπας και εχω ξεχασει τιποτα! (για τη διαμεσο δε θα σου κοψουνε τιποτα, το πολυ μισο μοριο στα 100) οσο για το z=z συζ. ρωτησα μια καθηγητρια κανονικη (απο αυτες που διορθωνουνε σε πανελληνιες!) και μου ειπε οτι πριν 3 χρονια οι εντολη του υπουργειου ηταν οτι και οσοι δεν το ειχαν αποδειξει παιρνανε ολα τα μορια. βεβαια μου ειπε οτι εγω θα το αποδειξω γιατι ποτε δεν ξερεις, και αλλωστε η αποδειξη ειναι μια σειρα, οποτε γιατι να το ρισκαρεις... ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά ειμαι χάλια, νόμιζα οτι τα είχα ολα σωστά, άλλα πριν απο λίγο είδα τις λύσεις Φυσικής και διαπίστωσα το γέλιο λάθος που έκανα στο 4ο θεμα - δ. Ήταν γέλιο ερώτημα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μ@λ@κες το έχουνε 8 μονάδες, αφου στην ουσια ειναι μια πραξη! Δηλαδη εγραψα 92/100 και θεωρητικά δεν περνάω στη πρωτη μου επιλογη. Μου ερχεται να τα παρατήσω όλα...:( Φόρτσαρε στα άλλα μαθήματα,και αναπληρώνεις αυτήν την απώλεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Καταγγέλω την επιτροπή που έβαλε τα θέματα της Βιολογία. Θα έπρεπε να ντρέπονται για τα σημερινά θέματα του 4ου θέματα κυρίως γιατί όπως κάθε χρόνο βάζουν άσκηση τις γνωστές πανεύκολες για να πάρει ο κόσμος μόρια φέτος μας γαμ*** στην θεωρία. Κυρίως για θεωρητικούς ήταν τα θέματα, προσωπικά έγραψα γύρω στο 95-98 ανάλογα με το πόσο θα μου κόψουν από το ρόλο της διαπνοής... Κρίμα για τις τόσες ασκήσεις που έκανα...:( Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Φόρτσαρε στα άλλα μαθήματα,και αναπληρώνεις αυτήν την απώλεια. Δυστυχως για να αναπληρωθει αυτη η απωλεια πρεπει σε ολα τα επομενα να γραψω 20 :X Αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ειναι οτι εγραψα ολα ολοσωστα γυρω στις 6 σελιδες και στην τελευταια ερωτηση που ηταν μια σειρα εκανα λαθος και μου κοπηκαν 8 ολοκληρες μοναδες... .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 να ναι καλα οι ανθρωποι σημερα!!! τα θεματα ηταν αρκετα ευκολα με εξαιρεση το 3β που μου πηρε αρκετη ωρα να το βγαλω... για το 2 δεν το σχολιαζω....25 μοναδες τζαμπα!!!! Αντε παμε για κατευθυνση τωρα! THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Γιατί σας φάνηκε δύσκολο το 3β ρε παιδιά?? Εμένα μου βγήκε αμέσως!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 το 3β ηταν ευκολο απλα πιστευω ηταν λιγο "λαθος" γιατι για χ=2 βγαινανε τιμες στο Β που δεν ανηκαν στο Ω. ασε που ηταν προφανες το σωστο χ=-1 αφου στο γ σου ελεγε "για χ=-1" ... ηταν τοσο ευκολα που σου λεγανε ακομα και τη λυση για να εισαι σιγουρος! ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 δεν ηταν λαθος... τη χ=2 ετσι και αλλιως την απερριπτες αφου για χ=2 θα ισχυε ΑτομηΒ={3}... Μονο για χ=-1 ισχυε ΑτομηΒ={-1,3}... THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εγώ απ’ το πρωί έχω φοβερά νεύρα, έχασα το 19 από βλακία μου... έκανα λάθος στις πράξεις του 4γ :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδια ξερει κανεις για σιγουρα ποσο επιανε στην βαθμολογια αν δεν εγραφες τον τιτλο στην εκθεση??? τον αφησα για το τελος κ τελικα ξεχασα να τον βαλω... πειτε μου λιγο, με εχει φαει η αγωνια... thx προκαταβολικα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 δε νομιζω οτι υπαρχει στανταρ βαθμος που σου κοβουν για τον τιτλο.... καλα γι'αυτο σκας???η εκθεση να ειναι καλη και τον τιτλο ας τον ξεχασες;) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thounthoun Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Re paidia ego tin apodiksi tou P(A-B) tin ekana me diko mou tropo o opios itan analitika kai mathimatika tekmiriomenos omos.Enas allos filos mou pou eksetastike simera proforika tin ekane kai aftos me ton idio tropo me emena kai ipe oti ide ton eksetasti na tou simioni tis 4 mono apo tis 8 monades:( Pou ine lipon to oti kathe epistimonika tekmiriomeni apantisi ine apodekti?:mad: Lete na mou kopsoun ki emena i aplos ekinos na itan paraksenos?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnaCroN Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Άντε να δούμε τι ανωμαλία θα πέσει φέτος στην κατεύθυνση...:lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Η Βιολογια σημερα κατα τη γνωμη μου ηταν σχετικα ευκολη, αν κ πεσαν ολα τα αντιΣΟΣ. Ρε παιδια, στο 3β που ελεγε για τις πιθανες εισοδους: εγω που αντι για ασυνεχεια του δερματος, εβαλα σκετο δερμα, ποσο λετε να χασω; (max εδινε 2 μοναδες) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδια ξερει κανεις για σιγουρα ποσο επιανε στην βαθμολογια αν δεν εγραφες τον τιτλο στην εκθεση??? τον αφησα για το τελος κ τελικα ξεχασα να τον βαλω... πειτε μου λιγο, με εχει φαει η αγωνια... thx προκαταβολικα καποιος εδω ειχε πει 2.5/50 του τεστην 0,5 στα 20. ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Re paidia ego tin apodiksi tou P(A-B) tin ekana me diko mou tropo o opios itan analitika kai mathimatika tekmiriomenos omos.Enas allos filos mou pou eksetastike simera proforika tin ekane kai aftos me ton idio tropo me emena kai ipe oti ide ton eksetasti na tou simioni tis 4 mono apo tis 8 monades:( Pou ine lipon to oti kathe epistimonika tekmiriomeni apantisi ine apodekti?:mad: Lete na mou kopsoun ki emena i aplos ekinos na itan paraksenos?? οταν εννοεις τεκμηρηωμενη? εισαι σιγουρος οτι ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ... καλα, εχω μια απορια!!! οσοι δινουνε προφορικα: 1) πως κανουνε τις πραξεις?! 2) διαγραμματα Venn? 3) ιστογραμματα και τετοια??? ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά ειμαι χάλια, νόμιζα οτι τα είχα ολα σωστά, άλλα πριν απο λίγο είδα τις λύσεις Φυσικής και διαπίστωσα το γέλιο λάθος που έκανα στο 4ο θεμα - δ. Ήταν γέλιο ερώτημα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μ@λ@κες το έχουνε 8 μονάδες, αφου στην ουσια ειναι μια πραξη! Δηλαδη εγραψα 92/100 και θεωρητικά δεν περνάω στη πρωτη μου επιλογη. Μου ερχεται να τα παρατήσω όλα...:( Ποια είναι η πρώτη σου επιλογή; (για τη διαμεσο δε θα σου κοψουνε τιποτα, το πολυ μισο μοριο στα 100) Δε νομίζω :( . Πιστεύω πως είναι αρκετά σημαντικό το ότι είναι διατεταγμένες σε αύξουσα σειρά. Άλλωστε το βάζουν συχνά και σε ασκήσεις. Και μαθηματικό που ρώτησα μου είπε πως είναι πολύ σημαντικό και μάλλον θα μου κόψουν και τα 3 αφού ήταν και τα θέματα γελοία και τώρα θα κόβουν με το παραμικρό. Αν ήταν μόνο αυτό δε με πειράζει πάντως.. :) Στην κατεύθυνση ελπίζω να μη βάλουν μιγαδικούς (αν και δύσκολο) στο 3ο και 4ο γιατί με μπερδεύουν αρκετά... Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τις λύσεις των επαναληπτικών (μαθηματικά κατ.) του 2006; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts