Jump to content

charmed_powers

Members
  • Δημοσιεύσεις

    771
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by charmed_powers

  1. "The Walking Dead" Finale Hits Series High. AMC’S "The Walking Dead" is the MOST WATCHED drama series among adults 18-49 in basic cable HISTORY.Sunday Finale attracts 4 million adults 18-49; garners a 4.1 HH rating with 6 MILLION TOTAL VIEWERS! http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/06/walking-dead-finale-draws-6-million-viewers-3-0-adults-18-49-rating/74468 Με λίγα λόγια τα πήρε όλα και έφυγε!;) Πολύ καλό φινάλε!
  2. Απλά επειδή ο 1 κύκλος ουσιαστικά ολοκληρώνεται σε ένα μήνα μόνο και θα κάνουμε 1 χρόνο για νέο επεισόδιο για αυτό πιστεύω το τόνιζουν αρκετοί το θέμα της αναμονής. Αν παιζόταν ενα καλοκαίρι όπως πολλές σειρές καλωδιακών καναλιών και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το άλλο καλοκαίρι θα "παλευόταν" πιο εύκολα το θέμα. Και το γεγονός ότι είναι μια τόσο καλή σειρά σε κάνει να ανυπομονείς περισσότερο!
  3. Αχ...θέλω να πληροφορήσω για αυτούς που δε το ξέρουν ότι μετά το τέλος του 1 κύκλου την επόμενη κυριακή θα αργήσουμε πολύ να δούμε νέο επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο 2 κύκλος θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2011.Δηλαδή σε 11 μήνες.Υπομονή λοιπόν until then...!
  4. Αυτό το ερώτημα μπορεί να μας απαντηθεί στις 5 Δεκεμβρίου όπου τελειώνει και ο πρώτος κύκλος.Εχω και εγώ μεγάλη απορία για το πώς ξεκίνησε όλο αυτό...Ελπίζω να μηv κρύβεται η Umbrella Corp. απο πίσω πάντως :p Το 3 επεισόδιο διατήρησε και αυτό πολύ ψηλά τα νούμερα αφού το είδαν 5.1 εκατομ. τηλεθεατές!
  5. Οπως είπε και ο marvin ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται απο 6 επεισόδια και το τελευταίο θα παιχτεί στις 5 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα. Η 2 σεζόν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα έχει 13 επεισόδια αλλά το πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα είναι άγνωστο ακόμα...Διάβασα κάτι για Φεβρουάριο αλλά τίποτα επίσημο...Λογικά θα περιμένουμε αρκετά για τον 2 κύκλο όπως φαίνεται.
  6. http://i1221.photobucket.com/albums/dd462/supernatural_chaos1/TheWalkingDeadPoster.jpg Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων στην Αμερική η οποία προσπαθεί να γλιτώσει απο τους walking dead στους οποίους φαίνεται να έχει μετατραπεί η πλειοψηφία του πληθυσμού.Δε διευκρινίστηκε ακόμη αν αυτή η κατάσταση είναι παγκόσμια (που το θεωρώ λογικότερο) ή όχι. Ξεκίνησε τη Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στο κανάλι AMC και βασίζεται στη σειρά comic books με το ίδιο όνομα απο τους Robert Kirkman,Tony Moore και Charlie Adlard.Ηδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει αφού συγκέντρωσε τα βλέμματα 5.3 εκατομμυρίων τηλεθεατών κάνοντας το πρώτο επεισόδιο τo most-watched premiere episode of any AMC television series. Εκτός απο αυτό,ήδη το κανάλι μετά απο μόλις 2 επεισόδια την ανανέωσε και για 2 σεζόν που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια. Προσωπικά μου έκανε τη καλύτερη εντύπωση λόγω της κινηματογραφικής αίσθησης που μου άφησε!Το 2 επεισόδιο μου αρέσε ακόμη περισσότερο απο τη πρεμιέρα αφου έχοντας μπει στο ζουμί η αγωνία και η δράση χτυπούσαν πραγματικά κόκκινο και γενικά το όλο σκηνικό φάνταζε πολύ πραγματικό. Νομίζω είναι το must-see για φέτος!;)
  7. Σημερα τελειωσα και τον 4 κυκλο...Ακομη μια πολυ καλη σεζον με ενα αναπαντεχο φιναλε :( Ενταξει δε το περιμενα αυτο το τελος...Τι να λεμε τωρα.Προς αναμονη του 5 αν και δε ξερω με νευριασαν αρκετα με ολο αυτο που εγινε. But i guess everything happens for a reason...even that.
  8. The episode of True Blood that aired against the Emmys hit a new ratings high for the show, bringing in 5.4 million viewers. It even added another 1.2 million during the 11:30pm encore.
  9. Την ξεκινησα προχτες και ειμαι στο 7 επεισοδιο του 1 κυκλου!Και εχω φαει σκαλωμα!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοοοοσο καιρο το ανεβαλλα να την ξεκινησω! Απολαυστικοτατος Michael C. Hall :D Υπεροχο σεναριο...πολυ καλη πλοκη...αντε να δουμε και τη συνεχεια!Προτεινεται ανεπιφυλακτα:)
  10. Παντως απο Amityville και Haunting σου προτεινω Haunting περισσοτερο ανεπιφυλακτα!Μου αρεσε παρα πολυ και δε το περιμενα οταν ξεκινουσε η ταινια...
  11. Μερικά trivia ;) Sales for the first season DVD of HBO's True Blood have officially sold more than The Sopranos season one DVD. The hit show, produced by Alan Ball, have sold 1.3 million copies, which is 37 percent more than the 943,000 DVDs of “The Sopranos” first season. The show has even outsold HBO's Sex and the City, which sold 426,000 copies of its season one DVDs.
  12. http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/15/supernatural-season-6-spoilers/ Ο Eric Kripke αποχωρει απο το τιμονι της σειρας μετα απο 5 χρονια...δε φευγει απο τη σειρα απλα θα ειναι αλλοι οι ρολοι του πλεον! Και μια ιδεα για το τι να περιμενουμε να δουμε στον 6 κυκλο!;)
  13. Καλα η τελευταια σκηνη του 3 επεισοδιου....δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω...να κλαψω...να ανατριχιασω.....πολλα συναισθηματα και ολα μαζι ταυτοχρονα:p Οσο για την Pam,ναι,με αυτη τη συγκεκριμενη σκηνη φανταζομαι ανεβηκε στην εκτιμηση πολλων...!χεχε!
  14. Πω πω και εγω σε ζηλευω που το βλεπεις για 1 φορα...!:D Και πολυ περισσοτερο που θα δεις το τελευταιο επεισοδιο για 1 φορα....αχ...ειχα τελειωσει τη σειρα ακριβως πριν ενα χρονο και πιστεψε με το τελος will rock your world...;) Λεω και εγω να την ξαναρχισω(μολις τελειωσω το 2 κυκλο Fringe βασικα:p) γιατι πραγματικα σειρα σαν το Six Feet Under δε πρεπει να τη βλεπεις μονο μια φορα...η 2 επιβαλλεται!:)
  15. Τι να λεμε τωρα...Μολις ειδα το finale του 5...ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλο...:D Δε θα ηθελα με τιποτα να ειναι αυτο το τελος της σειρας φυσικα και για αυτο χαιρομαι που θα εχουμε ακομα ενα κυκλο τουλαχιστον...αν και πιστευω πως αν το 5x22 προοριζοταν για Series Finale θα βλεπαμε κατι αρκετα διαφορετικο... Εν αναμονη της 6 σεζον λοιπον...!:)
  16. Το πρώτο από τα έξι συνολικά minisodes του True Blood είναι εδώ!Είναι κάποιες σκηνές και γεγονότα που διαδραματίζονται ανάμεσα στο 2 και 3 κύκλο και θα τις δούμε όλες μέχρι τις 13 Ιουνίου που αρχίζει ο 3 κύκλος! http://tv.yahoo.com/true-blood/show/39147/videos/19332804
  17. Η ομιλια της Bullock κατα τη παραλαβη του Oscar...καταπληκτικη!Εξυπνη,συγκινητικη και με πολυ χιουμορ...!Μπραβο της! Επισης διαβασα οτι αρχικα ειχε απορριψει το ρολο της στο "The Blind Side" 3 φορες πριν τελικα τον δεχτει...Που να ηξερε!
  18. Να πουμε πως αν και αυτος ο κυκλος προοριζοταν να ειναι ο τελευταιος η σειρα ανανεωθηκε και για 6 σεζον!Το κυριο story θα ολοκληρωθει φετος οπως ολα δειχνουν...και για το τι προκειται να δουμε του χρονου δεν υπαρχει καμια πληροφορια..
  19. Πολυ καλο οντως το επεισοδιο!Και το τελος απλα...τραγικο...!Και πολυ εξυπνο!
  20. χαχα!Ποσο τελεια ηταν η σκηνη στο 5x13 στο τελος που Οπως πολυ καλο και το 5x12!!Γενικα μπορει να εχει πεσει λιιιγο η σειρα αλλα εχει ακομα τις πολυ καλες στιγμες της!!
  21. Ολοι ξεραμε οτι θα γινει και τελικα...εγινε!!!Παει για 2 δις τωρα! On January 25, 2010, Avatar became the highest-grossing film of all time, surpassing Cameron's previous film Titanic.
  22. Κοιτα με το Avatar και τη φορα που πηρε δε μου φανταζει και τοοοσο αδυνατο πλεον!!!χεχε! Σε 3 βδομαδες εφτασε $1,025,378,961...Ο James Cameron παντως μπορει να κοιμαται ησυχος...Οι 2 πρωτες θεσεις ειναι δικες του οτι και να γινει!
  23. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ο Matt Bateman:respect: «Ποτέ μια ταινία δεν έφτασε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το ένα δισ. δολάρια», είπε, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις δεν αποκλείεται οι εισπράξεις να φτάσουν τα 4 δισεκατομμύρια. (απο troktiko) Χμμμ...αν ο Τιτανικος ειχε για 13 χρονια τη πρωτια...το Avatar παει για 25ετια και βαλε :p
  24. Μετα απο μολις 17 ημερες το Avatar ξεπερασε το 1 δισ. δολλαρια σε εσοδα και εγινε το 4 highest grossing film στην ιστορια!Και ετσι οπως παει ειναι πολυ πιθανο να καταφερει να ξεπερασει και τον Τιτανικο...παλι του J.Cameron!:p
  25. Εγω παντως μολις παρηγγειλα το γαλαζιο πακετακι απο Amazon αγγλιας!Το εχει σε 68% εκπτωση ;) Τζαμπα πραμα :D
×
×
  • Create New...