Jump to content

pankoutr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pankoutr

  1. Kαλημέρα κι απο μένα! Είχα κάποιες απορίες όσον αφορά τις χρεώσεις, το gt500 που χω πάρει είναι κλειδωμένο απ την κοσμοτέ και παντού μου έχει προφίλ της cosmote. Βασικά ήθελα να ξέρω αν και πως γίνεται να αποδεσμέυσω τον broswer και το gps απ το wap έτσι ώστε να λειτουργούν μόνο με σύνδεση wi-fi και να μην χρεώνομαι :O Υπάρχει τέτοια επιλογή? :ninja:
  2. god bless LG τότε! :bow::up: Γιατί το παλιό μου SE είχε φάει ουκ ολίγες κατάρες :O
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κοίταξα και έχω την έκδοση V10a. Βασικά ήθελα να του κάνω αναβάθμιση τώρα που είναι άδεια ακόμα το τηλέφωνο γιατί μετά φοβάμαι πως τα σβήνει όλα όπως στα SE :O
  4. Καλησπέρα! Πριν λίγο αγόρασα κι εγώ ένα GT 500 απ την cosmote κι όσο περνάει η ώρα και το ανακαλύπτω τόσο πιο πολύ μ αρέσει. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι έχε περασμένο το my view της cosmote ενώ στο κουτί δεν φέρει τίποτα διακριτικά ούτε μου το είπαν στο κατάστημα,αλλά νταξ,μικρό το κακό. Συνδέθηκα και στο ίντερνετ με wi-fi και μου κανε εντύπωση γιατί φόρτωνε σχετικά γρήγορα τις σελίδες! :D:D Βασικά ήθελα να ρωτήσω 2-3 γιατί δεν πρόλαβα να διαβασω οολες τις σελίδες. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού που έχει το κινητό. Απ ότι κατάλαβα απ τα ποστς σας, να κάνουμε αναβάθμιση μόνοι μας δεν παίζει,ε? Και κάτι τελευταίο: για ποιες λειτουργίες του κινητού χρεώνεσαι? Για το gps μπαίνει και κατεβάζει τους χάρτες? Αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi εκείνη την ώρα μήπως γίνεται τσαμπέ? :ninja::ninja:
  5. Κι εμένα μ αρεσεί η εμφάνιση, εντάξει η ελειψη wi-fi είναι λίγο κάπως,μιας και το εμφανίζει για κινητό κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προσωπικά μ αρέσει! Θα περιμένω να κυκλοφορήσει και εδώ για να δούμε και τελική τιμή αλλά μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον :D
  6. Ναι αυτό είναι!!:happy::happy::happy::happy: Σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο παίζει χρόνια και τώρα θυμήθηκε να μου κάνει κλικ εμένα!:lol: :O
  7. Σ ευχαριστώ αλλά όπως λέω το τραγούδι που παίζει στην Ελλάδα είναι άλλο,απλά η διαφήμιση είναι η ίδια :O
  8. Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω το τραγούδι που παίζει στη καινούρια διαφήμιση της vodafone. Η διαφήμιση είναι αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=3gP9xB3PZ5A αλλά το τραγούδι που παίζει στην ελλάδα είναι άλλο :wacko::wacko::wacko: Αν έχει ηδη αναφερθεί λυπάμαι αλλά δε το βρήκα. Ευχαριστώ :):)
  9. 24ΜΒ έχω ελεύθερα αλλά καλού κακού θα τ αδειάσω τώρα να χουμε να κινούμαστε! Κι από αύριο καρτούλα γιατί όλο το ανέβαλλα! :O
  10. Η αλήθεια είναι ότι κάρτα μνήμης δεν έχω βάλει ακόμα,αλλά σίγουρα δεν το χω φορτώσει πολύ το κινητό :mobile: Λες να φταίει αυτό? Ααααα,τώρααααα θα τ αδειάσω όλο,τώρα!! :w00t::w00t:
  11. Καλησπέρα και Καλή χρονιά! Έχω το c702 περίπου ένα μήνα, και μετά την 2η εβδομάδα μου κάνει πολυυυυ συχνά επανεκκίνηση από μόνο του το κινητό! Μιλάμε για περίπου 2 φορές τη μέρα ίσως και πιο συχνά. Επίσης χθες έκλεισε κιόλας μόνο του χωρίς να ξανανοίξει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα? Είναι θέμα λογισμικού ή ν αρχίσω να το πετάω στον τοίχο μπας και στρώσει?? :p:p:p Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση λογισμικού μήπως φταίει αυτό, αν και δεν έχω τσεκάρει ακόμα αν έχει βγει η επόμενη έκδοση. Όποιος έχει καμιά ιδέα ας μας πει:O ( για να μη γεμίσει και σημάδια ο τοίχος,όχι τιποτα άλλο :p :rolleyes: )
  12. Nαι-ναι κι εμένα μου κόλλησε ξαφνικά αυτό!!:respect: :D Μαζί με το Dov'e l amore - Cher :cool:
  13. Καλησπέρα! Τον προσεχή μήνα ετοιμάζεται η αναβάθμιση μου, και επειδή ψάχνω κινητό με wifi έχω καταλήξει στο P1 και το G900. Ήθελα να ρωτήσω, αντιμετωπίζετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο P1 με τη σύνδεση του wifi σε ελεύθερα δίκτυα? Αν ναι λύνεται μήπως με κάποια αναβάθμιση λογισμικού? thanks!
  14. Παιδια να ρωτήσω κάτι χαζό?? Έχω το 6120 και εγκατέστησα κάποια θεματάκια,αλλα μερικά θέλω να τα σβήσω. Πως τα σβήνω? Απ τη διαχείρηση δεδομένων??:X:confused: άκυρο,το βρήκα!:rolleyes:
  15. Μ αρέσει πολύ το κινητό σε γκρί χρώμα αλλα φοβάμαι να το πάρω για τα πλήκτρα:cry:...άραγε στις καινούριες παρτίδες τα χουν διορθώσει?? Δεν έχω όρεξη για τρεχάματα...:mad:
  16. :lol::lol: Φυσάγαμε-ξεφυσάγαμε,τα βγάλαμε πέρα τελικά!! Συμφωνώ,άμα είσαι διαβασμένος έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να κρατήσεις την ψυχραιμία σου-και μ αυτή την έννοια δεν σε προδίδει το μυαλό σου.:blink:
  17. Πράγματί! Κι εγώ πήγα να γράψω χημεία λες και θα πήγαινα σε πάρτυ! Βέβαια δεν περίμενα τέτοια θέματα,αλλά ήμουν ανίδεη(=ηλίθια=χαρούμενη!!:lol:)... Και να ξέρετε ότι αν έχετε διαβάσει,δεν υπάρχει περίπτωση να σας εγκαταλείψει το μυαλό σας! Αρκεί να κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου-και του πανικου! Εγώ χημεία ακόμα απορώ πως έμεινα τόση ψύχραιμη...
  18. Χμμ,εσύ η ίδια λες ότι τα γουστάρεις τα μαθηματικά! Έχω την εντύπωση ότι αν πας σε κάποια ιατρική θα το κάνεις για χατήρι των γονιών σου...ίσως κάνω λάθος,αλλά αυτό μου βγάζει το μήνυμα σου! Εγώ πιστεύω ότι αφού σ αρέσουν τα μαθηματικά,κι είσαι ήδη μέσα στο τμήμα(συγχαρητήρια παρεπιπτόντως!) αξίζει να το κυνηγήσεις! Και μην μένεις στα μαθηματικά...έχει άπειρες επιλογές μετά! Από οικονομικά μέχρι αστρονομία! Αλλά αυτά θα τα δεις και μόνη σου από μέσα...ρίξε μια ματιά στα μεταπτυχιακά και θα καταλάβεις!;) Καλή τύχη!
  19. Το ξέρω ότι έιναι περσινο,(σιγά μην είχαν ενημερώσει το site!),αλλά δεν φαντάζομαι ότι θα χει αλλάξει κάτι! Ωστόσο δεν χάνω και τίποτα να πάρω τηλ.:mobile:
  20. Τουλάχιστον στην δικιά μου σχολή έτσι λέει,αλλά φαντάζομαι ότι θα ισχύει το ίδιο και στις άλλες... http://www.aua.gr/site/aitiseis/grammaties/dhkEis.pdf
  21. Και μένα ζητάνε ακτονογραφία θώρακος,δερματολογικές και παθολογικές εξετάσεις απο δημόσιο νοσοκομείο. Εσύ γιατί δεν θες να βγάλεις ακτινογραφία? Πάντως αν δεν την πας εκείνη την ώρα θα πρέπει να υπογράψεις ότι θα την φέρεις εντός 20 ημερών αλλιώς η εγγραφή δεν ολοκληρώνεται.
  22. Ναι,ισχύει αυτό με το 20%. Στο τμήμα μου παίρνουν οι 26 πρώτοι,αλλά σε κάποια άλλα τμήματα με 300+ εισακτέους παίρνουν μέχρι κι εβδομήντα άτομα! Απ το τίποτα καλά είναι και τα 500€!:cool: Ε,αν βάλεις και κάμια 400αριά ακόμα παίρνεις καλό υπολογιστή! Συμφωνώ.:respect: Κι εγώ αν διάλεγα τώρα δαγκωτό μαθηματικά θα πήγαινα. Ειδικά αν έχεις κλίση σε μαθηματικά μην το συζητάς! Εγώ πήρα βιολογία και χτύπαγα το κεφάλι μου,τελευταία μέρα τα έβγαλα όλα!:p(καλά σ αυτό φταίω εγώ,μαθηματικά όμως και να θες δεν μπορείς να τα παρατήσεις όλα για τελευταία μέρα!:X)
  23. Ξέρω κι εγώ,εκλογές έρχονται,φοβάμαι μην τα κόψουν! Αλλά αφού έχουν σκοπό ν ανακοινώσουν προθεσμίες δεν νομίζω να κάτσει καμιά στραβή!
  24. Πήγα σχολείο σήμερα αλλά δεν είχαν έρθει τα χαρτιά εισαγωγής... Είχαν έρθει όμως οι κατάλογοι με τις σειρές εισαγωγής,οπότε όσοι θέλατε να μάθετε πάρτε σχολείο τηλ. Πέρασα 17η,κι από τότε κάνουν λαπτόπια τα μάτια μου!!!:lol: (Ελπίζω να μην τις κόψουν φέτος τις επιδοτήσεις!:X)
  25. :lol::lol: Μόλις το πήρα!!! Πολύ γέλιο!!:lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...