Jump to content

AnaCroN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AnaCroN

  1. http://www.esos.gr/80/52/vaseis-onomata-19-8-2008.htm
  2. Όχι δεν πάω για αστυνομία. Για Ικάρων μάλλον..
  3. Αγόρασέ της κανένα ακριβό δώρο να μη βγάλει άχνα
  4. Δεν φάσκει και αντιφάσκει η marieke. Την αλήθεια λέει..
  5. Φοβία με το αίμα είχε γιατί το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Σώβρακα και γραβάτες όλα στη θέση τους.:lol:
  6. Μια απ'τα ίδια και με τον στρατό. -"Γιατί Κωστάκη έβαλες πρώτη την Ευελπίδων?" -"Ε, μου είπε η μαμά μου ότι θα έχω σίγουρη δουλειά..." Είδα και το άλλο το φανταστικό.. Στις προκαταρκτικές υγειονομικές εξετάσεις ένα παλικάρι φοβόταν να του πάρουν αίμα.. Άντε να κρατήσει όπλο αυτός.. Δε βαριέσαι όμως.. Αρνιά να σφάζουμε
  7. Απλοί άνθρωποι είναι οι αστυνομικοί, όσοι περιμένετε τον robocop να σας προστατέψει σόρρυ αλλά παίζετε σε άλλο έργο.. Όπως υπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που ξύνονται όλη μέρα, όπως υπάρχουν πολιτικοί που κλέβουν λεφτά, όπως υπάρχουν αθλητές που ντοπάρονται, έτσι θα υπάρχουν και αστυνομικοί που δε νοιάζονται ή είναι ανίκανοι να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη της θέσης τους. 1000 άτομα μπαίνουν κάθε χρόνο στην ακαδημία, εννοείται ότι οι μισοί(μην πω οι 9 στους 10) θα είναι για τα μπάζα όπως και σε ΚΑΘΕ τομέα της καθημερινότητας. Δεν γίνεται να γεννηθούν όλοι ηγέτες. Ο WeskerS πάντως, δεν θα άφηνε ποτέ το Xsara με τα κλειδιά πάνω αφύλαχτο είμαι σίγουρος!
  8. Και να'ταν η μόνη σε αυτήν τη χώρα.. :lol:
  9. Η αλήθεια είναι πως μέσα στο σώμα (όχι μόνο αστυνομία) θα δουν πολλά τα μάτια μας.. Η διαφθορά σε αυτήν τη χώρα χτυπάει κόκκινο. Όλο και κάποιος γιος ταξίαρχου θα μας φάει τη θέση, όλο και κάποια αγγαρεία κάποιου βυσματία θα μας φορτωθεί, και άλλα χειρότερα. Το θέμα είναι να μην διαιωνίσουμε το πρόβλημα. Παρά τους άπειρους "βολεψάκηδες" που στελεχώνουν σήμερα στρατό και αστυνομία υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα και νοιάζονται πραγματικά για αυτήν. Εύχομαι στα παιδιά παραπάνω να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν την φύλαξη αυτής της χώρας ως λειτούργημα.
  10. Καμμία πρόβλεψη για στρατιωτικές σχολές πάλι.. αμάν πια..
  11. Δεν χρειάζεται να ελπίζεις σε θαύμα.. Μια τέτοια διακύμανση της βάσης είναι πολύ πιθανή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σχολή της περιφέρειας που οι θέσεις αυξήθηκαν.
  12. Άρα πιστεύεις ότι Αποτυχία Πανελληνίων = Ανικανότητα για σπουδές ? Δεν θα συμφωνήσω.. Ακόμα και στην περίπτωση που έχεις δίκιο όμως, λίγος σεβασμός στον κόπο του άλλου δεν βλάπτει, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις με ποιο άτομο μιλάς (Τι του έτυχε, τι έχει περάσει κ.α.)
  13. Λίγος σεβασμός στην προσπάθεια του άλλου.. Και τι έγινε που δίνει 3η φορά? Το σύστημα σε καλεί μέσα σε 3 φριχτές ώρες να αποδείξεις τι αξίζεις.. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε πάντα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί το παλικάρι σαν αστυφύλακας να είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας αλλά στις πανελλήνιες να κολλάει.. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το βάλει κάτω και να γίνει βοσκός? :p Εν ολίγοις, το αν γράφεις καλά στις πανελλήνιες δεν σημαίνει πάντα πόσο ικανός είσαι για κάποιο επάγγελμα.. Έλα όμως που πρέπει να γράψεις καλά.. Καταραμένο σύστημα ;)
  14. Θέλει και κάτι ακόμα που το συναντάς συχνά ειδικά στην Ελλάδα.. ΒΥΣΜΑ
  15. Έχει κανείς πληροφορίες για το ΑΕΙ Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών? Σχετικά με τις προοπτικές του επαγγέλματος του Αεροναυπηγού και την ζήτηση ενδιαφέρομαι... Thx!
  16. Μπορείς να είσαι μέχρι 21...
  17. Άκουσα από τελειόφοιτους ότι αλλάζουν τα όρια ύψους για τις προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών. Όποιος γνωρίζει επί του θέματος να μας διαφωτίσει! thx
  18. Εφόσον θέλεις σχολή που έχει σχέση με αρχιτεκτονική τότε πρέπει να δώσεις και ένα έξτρα μάθημα, το σχέδιο. Πάντως καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις διάβασμα γιατί τα ΑΕΙ της αρχιτεκτονικής είναι κάπως υψηλόβαθμα...
  19. Το γεγονός οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μιγαδικούς με πραγματικούς αριθμούς μας υποχρεώνει να δεχτούμε τον z ως πραγματικό αριθμο.. Γι αυτό και περιορίζω την προηγούμενη λύση μου στην περίπτωση που κάναμε λόγο ΜΟΝΟ για μέτρα και όχι για μιγαδικούς.
  20. Έχω περάσει πληροφορική Ιωαννίνων και ξαναδίνω φέτος για σχολή ικάρων (τμήμα ιπταμένων).. Εσύ για που θες?
  21. Προφανώς έφτασες εδώ: |z|=|w| Δεν μπορείς όμως να ισχυριστείς w=z ή w=-z (Όταν πάρεις μέτρα δεν πας αντίστροφα).. Το |z|=|w| όμως νομίζω αρκεί για να ισχυριστούμε ότι Μ(w)=M(z) δηλαδή οι εικόνες του w ανήκουν σε κύκλο (x-1)² + y² = 2² Άλλωστε η άσκηση δε σου ζητούσε να βρεις τον w. Διαγωνίσματα στα φροντιστήρια πότε ξεκινάτε?
  22. Αν και δεν είμαι θεωρητική κατεύθυνση, άκουσα ότι υπήρξαν αλλαγές στην ιστορία γενικής παιδείας. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, καλά θα κάνεις να ελέγξεις την ύλη.
  23. Η ΣΜΥ εδρεύει στα Τρίκαλα.. http://www.smy.gr/
  24. Το ενδεχόμενο κάποιος που αξίζει για 20 να πάρει 20 και κάποιος που αξίζει για 18 να πάρει και αυτός 20 το σκέφτηκες? Διότι όταν μιλάμε για θέματα σαν τα φετινά αυτό συμβαίνει..
  25. Συμφωνώ με τον Bayern7. Αν είσαι καλός μαθητής και ξέρεις πως να διαβάσεις θα διακριθείς ακόμα και αν σου βάλουν να τετραγωνίσεις τον κύκλο! Προσωπικά πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να μπαίνουν δύσκολα θέματα για να ξεχωρίζουν αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα σε βάθος.
×
×
  • Create New...