Jump to content

pasxal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pasxal

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pasxal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλό είναι αλλά έχει ένα προβληματάκι στην εναλλαγή οθόνης που το ψιλοχαλάει. Προσωπικά μ'αρέσει περισσότερο το helix launcher.
  2. Είναιι το ίδιο γιατί να μην κάνει;
  3. Για backup υπαρχουν αρκετές εφαρμογές. Μπορείς να ψάξεις στο market. Γνώμη μου πάντως είναι να βάλεις την galaxo. Μιας και λέω για galaxo έχω κάνει έναν οδηγο για debian σε galaxo. http://adigit.gr/archives/71
  4. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.:lol:
  5. Λίγο choky με αυτή που λές. Επίσης μια δύο φορές δεν έσβηνε η οθόνη και έκανα reboot. Κατά τα άλλα ok. Πάντως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η IK5.
  6. Η jc4 έχει αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Δεν ξέρω τι παίζει.
  7. Επίσημα τπτ. Ανεπίσημα υπάρχουν gaosp και musty.
  8. Τα directories εχω, αλλά μπορώ να το κάνω σε μορφή update.zip. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Προβλήματα αρκετα, αλλά είχα πολλα force closes και επέστρεψα στην 1.6 γιατί δεν τα μπορώ αυτα. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν την κράτησα και πολύ. Μπορείς να εξάγεις τις επαφές σου σαν vcard και να τις προσθέσεις σαν επαφές στο gmail. Μετά θα συγχρονίζει μόνο του.
  9. Αν εννοείς τα αρχεία (εικόνες,mp3 κλπ) δεν χάνονται. Τα μόνα που χάνονται (και αυτό επειδή χρειάζεται wipe) είναι οι προσωπικές σου ρυθμίσεις,οι επαφές (αν κανεις synch επανέρχονται) και οι εφαρμογές.
  10. Η 1.6 εχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Εμένα πρωσοπικά πλέον μου κρατάει 2 μέρες άνετα. Τώρα για 1.6 και 2.1 θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι η 2.1 είναι αποτέλεσμα δουλειάς των χρηστών galaxy οπότε σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα (όπως και υπάρχουν). Ανάμεσα πάντως σε gaosp 08 και mustymod 2.1 σε μένα τρέχει καλύτερα η musty (λιγότερα κολληματα αλλά με πρόβλημα στο wifi)αν και στο gaosp θα βρείτε και την ελληνική γλώσσα. Βέβαια αν βάλουμε ελληνικά επειδή προκύπτουν σιδηρόδρομοι πρέπει να γίνουν αλλαγές στα 9s για να παιξουν όλα σωστά. Ξέχασα να πω ότι αν βάλετε 2.1 δεν θα βρείτε στο market αρκετα από τα χρήσιμα apps. Οδηγίες και links για 1.6 στο frandroid για 2.1 gaosp mustymod Aν δοκιμάσετε gaosp μην βάλετε το 08 γιατί είναι broken. Αν το θέλει κάποιος το εχώ κάνει build.
  11. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάποιος εκ των έσω το δημοσίευσε πριν βγει επίσημο update για να παρει feedback και να μην βγάλει την πατατία όπως την είπες και τον κράζούν για μια ακόμη φορά όλοι.
  12. Ναι με odin το βάζεις. Το κάνεις extract και βάζεις κάθε αρχείο στο ανάλογο σημείο. Αυτό για την συσκευή μάλλον ισχύει σε μια περίοδο 7 η 14 ημερών αλλά και πάλι αν δεν γίνει με το update δεν χάνεις τπτ αν το ρωτήσεις.
  13. Δοκίμασε αυτό. http://www21.zippyshare.com/v/13660881/file.html
  14. Ποιο firmware εχεις;
  15. Update έχεις κάνει;
×
×
  • Create New...