Itchrist86 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ. ειχα κατι μικρα κολληματακια με το τηλεφωνο και ειπα ασ κανω αναβαθμιση το προβλημα με την αναβαθμιση ειναι οτι χαθηκαν τα ελληνικα και δεν μπορω με καποιν τροπο να τα επαναφερω εκανα hard format αλλα τιποτα. η αναβαθμιση εγεινε απο το nokia software update κανονικα χωρισ κανενα προβλημα το version του software ειναι 4.0726.2.0.1 Έχει αναφερθεί αρκετές φορές γιατί συμβαίνει αυτό. Η συσκευή σου είναι παρα-εισαγωγή. Προοριζοταν για αλλη αγορα εκτος της Ελληνικης . Το προβλημα διορθώνεται ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, βάζοντας όμως αυτό το product code 0529782. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiala Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΓΟΝΟ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ 0529782 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΓΟΝΟ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ 0529782 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? Ναι, το product code είναι το σωστό. Δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αυτό. Κάνε μια δοκιμή και με το αγγλικό NSU. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παίδες χαίρεται και πάλι! Ψάχνω για έξτρα προγραμματάκι-μετρητή μηνυμάτων και χρόνου εξερχομένων κλήσεων ανά μήνα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 γεια χαρα παιδια. αποφασισα να φτιαξω το πνιγμενο μου ν73. λογικα θα θελει αλλαγη πλακετας.. ξερετε ποσο παει?? επισης ξερετε αν πωλειται ξεχωριστα μονο το ενεργο καπακι πισω?? Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter2255 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 χιλια ευχαριστω δουλεψε και εχω παλι ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Πω πω τι κατάσταση είναι αυτή με τα symbian; Τελικά είναι καλύτερη η σειρά 40, κι ας δεν κάνει και καφέ! Απλά και εύχρηστα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 παιδια μια ΣΟΣ ερωτιση...η κοπελα στο nokia shop εδω μου ειπε οτι αυτοι εχουν τη δυνατοτητα να μου περασουν την προηγουμενη εκδοση και σε μια μερα να το εχω πισω...παντου διαβαζω ομως οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...ξερετε τιποτα???καιγομαι να βαλω την παλια εκδοση...αν ειναι αυριο θα το παω να το εχω πισω μεθαυριο και τεραρτη φευγω για αθηνα....λετε να μην ξερει καλα και να μου κανει ζημια και να κρατησει το κινητο για 10-15 μερες???σας παρακαλω αμα μπορειτε πειτε μου γιατι το gps το χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο...δεν εχω ιδεα απο αθηνα και τωρα επειδη ειμαι πρωτοετης φοιτητης θα μεινω μονιμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 παιδια μια ΣΟΣ ερωτιση...η κοπελα στο nokia shop εδω μου ειπε οτι αυτοι εχουν τη δυνατοτητα να μου περασουν την προηγουμενη εκδοση και σε μια μερα να το εχω πισω...παντου διαβαζω ομως οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...ξερετε τιποτα???καιγομαι να βαλω την παλια εκδοση...αν ειναι αυριο θα το παω να το εχω πισω μεθαυριο και τεραρτη φευγω για αθηνα....λετε να μην ξερει καλα και να μου κανει ζημια και να κρατησει το κινητο για 10-15 μερες???σας παρακαλω αμα μπορειτε πειτε μου γιατι το gps το χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο...δεν εχω ιδεα απο αθηνα και τωρα επειδη ειμαι πρωτοετης φοιτητης θα μεινω μονιμα... file mou nomizw atixises.giati de kaneis mia erwtisi se diaforetiko nokia shop? paidia thelw na rwtisw kati.otan p.x. trabate photo enan aspro toixo emfanizetai stin othoni enas kiklos san na einai apo antanaklasi(omokentroi kikloi kapws)? (ennow kata ti diarkeia tis apeikonisis stin othoni oxi afou exei trabixtei i photo) dokimaste kai peite plz... nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 παιδια μια ΣΟΣ ερωτιση...η κοπελα στο nokia shop εδω μου ειπε οτι αυτοι εχουν τη δυνατοτητα να μου περασουν την προηγουμενη εκδοση και σε μια μερα να το εχω πισω...παντου διαβαζω ομως οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...ξερετε τιποτα???καιγομαι να βαλω την παλια εκδοση...αν ειναι αυριο θα το παω να το εχω πισω μεθαυριο και τεραρτη φευγω για αθηνα....λετε να μην ξερει καλα και να μου κανει ζημια και να κρατησει το κινητο για 10-15 μερες???σας παρακαλω αμα μπορειτε πειτε μου γιατι το gps το χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο...δεν εχω ιδεα απο αθηνα και τωρα επειδη ειμαι πρωτοετης φοιτητης θα μεινω μονιμα... Και φυσικά έχουν τη δυνατότητα να περάσουν προηγούμενη έκδοση. ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Και φυσικά έχουν τη δυνατότητα να περάσουν προηγούμενη έκδοση. ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. εισαι σιγουρος φιλε μου???σωζομαι αν ειναι ετσι....αυτη τη στιγμη γελανε και τα μουστακια μου!!!:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Παίδες χαίρεται και πάλι! Ψάχνω για έξτρα προγραμματάκι-μετρητή μηνυμάτων και χρόνου εξερχομένων κλήσεων ανά μήνα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Παίδες δεν γνωρίζετε κάποιο προγραμματάκι που να το κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 paidia thelw na rwtisw kati.otan p.x. trabate photo enan aspro toixo emfanizetai stin othoni enas kiklos san na einai apo antanaklasi(omokentroi kikloi kapws)? (ennow kata ti diarkeia tis apeikonisis stin othoni oxi afou exei trabixtei i photo) dokimaste kai peite plz... anybody??? nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ξαφνικα σημερα οταν παω να ανοιξω το προγραμμα "ιστος" για το ιντερνετ μου πεταει το μηνυμα : "Ιστος, Χρησιμοποιειται ηδη" και δεν ανοιγει! Στον task manager τις εχω κλεισει ολες τις εφαρμογες. Δεν τρεχει τιποτα. Και με επανεκκινηση του τηλεφωνου εννοειται οτι δοκιμασα αλλα δε γινεται κατι... Τι αλλο μπορω να κανω? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ξαφνικα σημερα οταν παω να ανοιξω το προγραμμα "ιστος" για το ιντερνετ μου πεταει το μηνυμα : "Ιστος, Χρησιμοποιειται ηδη" και δεν ανοιγει! Στον task manager τις εχω κλεισει ολες τις εφαρμογες. Δεν τρεχει τιποτα. Και με επανεκκινηση του τηλεφωνου εννοειται οτι δοκιμασα αλλα δε γινεται κατι... Τι αλλο μπορω να κανω? Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό γίνεται πληκτρολογώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Και τι ακριβως γινεται με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Ποιες ρυθμισεις αλλαζουν? Χανεται τιποτα? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Δεν χανετε τιποτα μπενουν οι αρχικες ρυθμισεις που ειχε το κινητο. π.χ. ηχος μηνυματος, ενταση και οτι αλλο αλλαξες.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ζηταει κωδικο κλειδωματος τον οποιο εχω αλλαξει εδω και καιρο και δε τον θυμαμαι... Υπαρχει ο "ιστος" σαν εφαρμογη να κανω ξανα εγκατασταση μηπως και λυθει το προβλημα? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ζηταει κωδικο κλειδωματος τον οποιο εχω αλλαξει εδω και καιρο και δε τον θυμαμαι... Υπαρχει ο "ιστος" σαν εφαρμογη να κανω ξανα εγκατασταση μηπως και λυθει το προβλημα? Το πρόγραμμα "Ιστός" δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο browser όπως ο Opera. Τον βρίσκεις με μια σχετική αναζήτηση… -------------------------------------------------------- εισαι σιγουρος φιλε μου???σωζομαι αν ειναι ετσι....αυτη τη στιγμη γελανε και τα μουστακια μου!!!:lol::lol: Σίγουρα γίνεται!;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ζηταει κωδικο κλειδωματος τον οποιο εχω αλλαξει εδω και καιρο και δε τον θυμαμαι... Υπαρχει ο "ιστος" σαν εφαρμογη να κανω ξανα εγκατασταση μηπως και λυθει το προβλημα? Δεν το θυμάσαι ή βάζεις αυτόν που είσαι σχεδόν σίγουρος οτί είχες και δεν τον παίρνει?? Γιατί δεν βάζεις τον opera browser? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Οχι δεν τον θυμαμαι... Δοκιμασα μερικους που πιστευα οτι ειχα βαλει αλλα δεν ειναι αυτοι.. Το εχω ψαξει και δεν υπαρχει τροπος να ανακτησω αυτον το κωδικο με κανενα τροπο και με καμια εφαρμογη. Σε καταστημα nokia εχουν τη δυνατοτητα να βρουν τον κωδικο ασφαλειας? Επισης σχετικα με τον browser εχω και opera mini αλλα ο browser του N73 ειναι μακραν ο καλυτερος. Οσο για το προβλημα μου με τον "ιστο" απο ενα γρηγορο search στο google βρηκα οτι το εχουν παθει και αλλοι και συμβαινει οταν γινεται διαγραφη των cookies. Αυτο εγινε και σε μενα γιατι θυμηθηκα οτι την τελαυταια φορα πριν βγω απο το ιντερνετ ημουν σε σελιδα που οταν πας να κλεισεις τον browser λεει κατι τετοιο περιπου: "H μνημη του τηλεφωνου περιεχει ασφαλη στοιχεια. Θελετε διαγραφη της μνημης?" οποτε απο εκει κατι εγινε. Το αρχειο που μενει στη μνημη και βλεπει το τηλεφωνο οτι ο ιστος χρησιμοποιειται ειναι μαλλον το : c:/favourites/browserbookmarks/favourites.db To συγκεκριμενο αρχειο δε μπορεις να το κανεις τιποτα! Δοκιμασα τα παντα με τον χ-plore αλλα δε σε αφηνει να του κανεις απολυτως τιποτα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhaemond Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Σχετικά με την κάρτα μνήμης 2 GB που παρέχεται με τη συσκευασία ν73 me που πήρα, μπορώ να την έχω τοποθετημένη στη θέση της συνέχεια ή πρέπει να αφαιρείται μετά από κάποιο διάστημα; Πρώτη φορά που χρησομοποιώ κάρτα μνήμης και ρωτάω για να είμαστε σίγουροι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Σχετικά με την κάρτα μνήμης 2 GB που παρέχεται με τη συσκευασία ν73 me που πήρα, μπορώ να την έχω τοποθετημένη στη θέση της συνέχεια ή πρέπει να αφαιρείται μετά από κάποιο διάστημα; Πρώτη φορά που χρησομοποιώ κάρτα μνήμης και ρωτάω για να είμαστε σίγουροι.. Οχι δεν χρειαζεται να αφαιρεται . Την αφαιρεις στην περιπτωση που δουλευεις με card reader, ή στην περιπτωση που θες να παρεις back-up (την καρτα). [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Eχω τι κινητο σχεδον απο τοτε που βγηκε και η μπαταρια αρχησε να κανει κολπα :( εκει που διχνει οτι ειναι φουλ οταν μηλαω αρκετη ωρα κατεβενη στην μια γραμμη και μετα απο ληγο ερχετε παλη κανονικα.. το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Το N73 ME που εχω, ειναι στη Γερμανια.. ( ! ) μεσω Alpha Copy για επισκευη ή αντικατασταση. Ειχε προβλημα και καθε φορα που εκλεινε χανοταν η ωρα και η ημερομηνια, γενικα εκανε πολλα restart και διαφορα προβληματα. Ποσο ανειδικευτοι μπορουν να ειναι για να το στειλουν απο Κρητη-Αθηνα και απο Αθηνα-Γερμανια; Και αν αυτο ειναι πολιτικη της εταιρειας, ποσο ανευθυνοι τελικα μπορουν να γινουν; Υπ'οψιν κλεινει 10ημερο αυτη η ιστορια...και κανεις δεν ξερει ποσο θα συνεχισει. Καμια ιδεα για το πως να γινει να τους πιεσω για αντικατασταση συσκευης; ps. Χρονια ολοκληρα...ειχα να νιωσω τι εστι Alpha Copy... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts