Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω λεω να δοκιμασω b/b αλλα γιατι 3.4 και οχι την 5?

για αυτη δε λαμε Tom_B_B_v5.0?

egw dokimasa thn 5 kai de mou arese ka8olou

poly varos gia to tipota

kai gia ayto eixe kai sxetikh apotyxia pisteyw an krinw apo th symmetoxh toy kosmou

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

το official keyboard δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω και να στο στείλω (κάποιος εμπειρότερος σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει):).

Πάντως και επειδή γνωρίζω ότι έχεις το PCM Keyboard και επειδή το έχω κι εγώ (μου το είχε προτείνει ο Athanasso77 και ομολογώ ότι το έχω βολευτεί πάρα πολύ), πατώντας το κουμπάκι 123 στην αριστερή κάτω γωνία του πληκτρολογίου μπορείς να πηγαίνεις από μικρά σε κεφαλαία, από Ελληνικά σε Αγγλικά όπως και με το official πληκτρολόγιο:)

den enoousa afto alla ekeino pou zografizeis ta grammata stin othoni

:spider: thanks

παιδες αν περασουμε την official θα ξανακλειδωσει η SPL η συνεχιζουμε οπως ειμαστε?σημερα δοκιμασα και τη cpu μεχρι τα 273 δουλεθει ρολοι μολις το βαλεις 286 παγωνει και θελει βγαλσιμο μπαταριας..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδες αν περασουμε την official θα ξανακλειδωσει η SPL η συνεχιζουμε οπως ειμαστε?σημερα δοκιμασα και τη cpu μεχρι τα 273 δουλεθει ρολοι μολις το βαλεις 286 παγωνει και θελει βγαλσιμο μπαταριας..

Oχι δεν κλειδώνει. Είχα κι εγώ την official cid unlocked χωρίς να το ξέρω κιόλας :lol:

Με το wisbar τα παράτησα γιατί κοντεύω να το κάνω καρναβάλι το Αρτεμάκι μου και δεν λέει. Απο άποψη ταχύτητας πάντως δεν είδα καμιά σπουδαία πτώση με όλα τα καλούδια του wisbar φορτωμένα.Είχα και free 20mb σταθερά.

Η Vanilla ομολογώ οτι πετάει με φορτωμένα στο today resco explorer , batterystatus , HTC home και spb mobile shell. ;)

Nexus 4 > Stock for a little moment

otan peira to p3300 stin official rom eixe tropous grafeis thimase poioi einai?????????

Καλησπέρα,

δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ήξερα ότι υπήρχε:O.

Ούτως ή άλλως λίγο που το έτρεξα το πρωί μου φάνηκε μάλλον δύσχρηστο:wacko:.

Τέλος πάντων το ονομάζει transcriber. Δοκίμασα να το αντιγράψω και να στο στείλω αλλά είναι κλειδωμένο από το σύστημα. Το έψαξα και λίγο στο ip-mart αλλά δεν το βρήκα, βρήκα πάντως άλλα handwriting recognition softwares τα οποία όμως δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και για αυτό δεν μπορώ να στα προτείνω. Αν το βρω θα στο στείλω.

Εύχομαι σε εσένα αλλά και σε όλους στο forum

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Dive Now Work Later

καλη ανασταση σε ολους!εχουνε σπασει τα νευρα μου με την 4.02 cube,εχω τρελαθει στα κολληματα restart χαμηλη μνημη...να βαλω vanilla να ησυχασω?ενα link για την b/b 3.4?μονο την 5 μπορω να βρω..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

καλη ανασταση σε ολους!εχουνε σπασει τα νευρα μου με την 4.02 cube,εχω τρελαθει στα κολληματα restart χαμηλη μνημη...να βαλω vanilla να ησυχασω?ενα link για την b/b 3.4?μονο την 5 μπορω να βρω..

Βαλε την Β&Β 4.3 και καλη Ανασταση και σε εσενα και στο κινητο σου.

Περιμενω εντυπωσεις. :D

πολυ καλη gggppp333 !!κανενα προβλημα μεχρι τωρα και μου φαινεται και γρηγοροτερη:Dthank u!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

πολυ καλη gggppp333 !!κανενα προβλημα μεχρι τωρα και μου φαινεται και γρηγοροτερη:Dthank u!

Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε. :D

Γιατι κοντεψα να καταντησω γραφικος με την επιμονη μου στην Black & Blue v4.3.

Απλα δοκιμασα ολες τις ROMS και αυτη ειναι η μονη με αρκετα καλουδια, που επισης δεν πεφτει η μνημη με τιποτα.

Και αν πεσει λιγο, του κανεις ενα Ηibernate και ερχεται στα ισια του. ;)

Το μονο που ριχνει τη μνημη (αλλα αυτο γινεται με ολες τις ROMS) ειναι το Active Sync.

Γιατι αραγε? :(

otan peira to p3300 stin official rom eixe tropous grafeis thimase poioi einai?????????

Καλημέρα,

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους.

Το βρήκα το .cab του transcriber στους xda-developers.

Γίνε μέλος στο forum τους (το πιθανότερο είναι να είσαι ήδη), και κατέβασε το αρχείο από το link που σου στέλνω με π.μ..

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ακόμα θερμότερες ευχές για την Ανάσταση:

1. στον φίλο Mino :respect: που αναστήθηκε κι αυτός και ξαναεμφανίστηκε στο thread:lol:.

Εύχομαι να μην τα ξαναπούμε τα Χριστούγεννα:lol:.

και 2. στους φίλους lagoudakis :respect:, athanasso77 :respect: και freco :respect:.

Dive Now Work Later

καλησπερα και χριστος ανεστη σε ολους!

ολα καλα μεχρι στιγμης με την toutch 4.02 με τον κυβο..

εχω ενα θεματακι ομως που δεν βρισκω λυση.. υπαρχει τροπος να μπορω να στειλω μηνυμα στα ελληνικα γιατι το πληκτρολογιο που εχει δεν τα υποστηριζει και αναγκαστηκα στελνω μηνυματα σε greeklish :( το ιδιο συμβαινει σε ολα τα μενου και στις επαφες, τι να κανω?:(

• Administrators
υπαρχει τροπος να μπορω να στειλω μηνυμα στα ελληνικα γιατι το πληκτρολογιο που εχει δεν τα υποστηριζει και αναγκαστηκα στελνω μηνυματα σε greeklish :( το ιδιο συμβαινει σε ολα τα μενου και στις επαφες, τι να κανω?:(

Pocket CM keyboard

Modpic.gif

Γεια χαρα σε ολους και Χρονια Πολλά.

Προσπαθω να εγκαταστησω καποια rom αλλά δεν με αφηνει βγαζοντας error 300 invalid update tool . Τι κάνουμε;

Έχει σπάσει η οθόνη μου και βλέπω έξω σε e-shops, τιμή γύρω στα 170€. Φυσικά την αλλαγή θα την κάνω μόνος μου. (Αν όντως θα παραγγείλω) Τίποτα σε Ελλάδα δε παίζει; Αλλά ρε γμτ, μου χει μπει στο μάτι το Tytn II. (Βασικά από το Tytn το έχω άχτι) Είδομεν..

Γεια χαρα σε ολους και Χρονια Πολλά.

Προσπαθω να εγκαταστησω καποια rom αλλά δεν με αφηνει βγαζοντας error 300 invalid update tool . Τι κάνουμε;

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους. Χριστός Ανέστη (αν και καθυστερημένα :D δεν είχα PC δίπλα στη σούβλα :D )

Μάλλον η rom είναι για άλλη συσκευή και όχι για την Άρτεμη.

Δοκίμασε κάποια άλλη.

Unlock έκανες?

Κωνσταντίνος

Xρονια Πολλά.

Οχι για την συγκεκριμενη συσκευη ειναι (BLACK & BLUE ROM)την ειχα πανω στο τηλεφωνο και δουλευε μια χαρα αλλά με επιασε η διαολιά να δοκιμάσω την Artemis_Touch_3.01_full_ΕΛΛΗΝΙΚΗ η οποία δεν έκατσε μάλλον καλά γιατι το τηλεφωνο δεν μπουταρε και εκανε συνεχεια επανεκκινησεις.

Οποτε ειπα να επιστρεψω εκει που ημουν και να αφησω τα πειραματα.

Και τωρα δεν προχωραει με τιποτα και βγαζει αυτο το ERROR 300

• Administrators
Έχει σπάσει η οθόνη μου και βλέπω έξω σε e-shops, τιμή γύρω στα 170€. Φυσικά την αλλαγή θα την κάνω μόνος μου. (Αν όντως θα παραγγείλω) Τίποτα σε Ελλάδα δε παίζει;

Πολύ πολύ φτηνότερα...

http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=p3300+display

;)

Modpic.gif

Genuine λέει αλλά είναι όντως αυθεντική; :ninja:

Δεν είναι αυθεντική αλλά επειδή έχω δεί τέτοια οθόνη σε κινητό σε λειτουργία δεν έχει καμία διαφορά.Μια χαρά είναι.Την καλύτερη οθόνη για p3300 την είχε η brando αλλά τώρα σε μια ματιά που έριξα δεν την έχει πλέον

斯塔夫罗斯 :O

• Administrators
Από τις αξιολογήσεις του κάθε πωλητή μπορείς πολύ εύκολα να εξακριβώσεις την αξιοπιστία του. Ψάξτο λίγο... αξίζει σίγουρα! ;)

Modpic.gif