basket Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 παιδια γεια σας εδω και 1 εβδομαδα στεις υπενθυμισεις δεν μου ακουγεται ο ηχος που εχω βαλει9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchap81 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 καλημερα σε ολους,μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε στον media player επιλεκτικη ανανεωση στην βιβλιοθηκη γιατι καθε φορα που βαζω καινουριο mp3 μεσα στην storage card κανω ανανεωση ξανα απο την αρχη και μετα πρεπει να σβηνω απο την βιβλιοθηκη ολους τους ηχους που υπαρχουν στα προγραμματα και τις εφαρμογες που εχω μεσα και ειναι και πολλοι!!!ωστε να μου μεινουν μονο τα mp3.Τελος στο destinator μπορουμε να κανουμε κατι και να απαγορευει τις αριστερς στροφες?ειχα ρωτησει και πιο παλια αλλα δεν ειχα λαβει απαντηση. κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Καλημερα σε ολους,απο χθες εχω μπει και εγω στο club του p3300 θα ηθελα την βοηθεια σας στα παρακατω θεματα: 1.πως (η με ποιο προγραμμα) θα μπορουσα να κανω αυτουσιατην μεταφορα των επαφων μου απο το ρ910 χωρις να χασω photo call και τηλεφωνα (με το outlook δεν γινεται). 2. Εχω κατεβασει το destinator with speedcams αλλα δεν μουειναι σαφεις ο τροπος εγκαταστασης . 3. Προς αποφυγη των διπλων επαφων ειδα οτι μπορει να γινει επεμβαση στη registry πως θα φτασω ως εκει? Υπαρχει καποιος file manager ή εγω δεν ξερω πως να φτασω στη registry. Την βοηθεια σας παρακαλω.(ειναι μεχρι να εγκλιματιστω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Καλημερα σε ολους,απο χθες εχω μπει και εγω στο club του p3300 θα ηθελα την βοηθεια σας στα παρακατω θεματα: 1.πως (η με ποιο προγραμμα) θα μπορουσα να κανω αυτουσιατην μεταφορα των επαφων μου απο το ρ910 χωρις να χασω photo call και τηλεφωνα (με το outlook δεν γινεται). 2. Εχω κατεβασει το destinator with speedcams αλλα δεν μουειναι σαφεις ο τροπος εγκαταστασης . 3. Προς αποφυγη των διπλων επαφων ειδα οτι μπορει να γινει επεμβαση στη registry πως θα φτασω ως εκει? Υπαρχει καποιος file manager ή εγω δεν ξερω πως να φτασω στη registry. Την βοηθεια σας παρακαλω.(ειναι μεχρι να εγκλιματιστω) 1. Δεν ξέρω κάτι άλλο γι αυτό. Μόνο outlook. 2. Κάνεις unzip και τρέχείς το exe για να τρέξει το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Shortcut κανεις με τον explorer παρακάτω. 3. Resco File explorer (must have). Έχει και registry editor. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 1. Δεν ξέρω κάτι άλλο γι αυτό. Μόνο outlook. 2. Κάνεις unzip και τρέχείς το exe για να τρέξει το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Shortcut κανεις με τον explorer παρακάτω. 3. Resco File explorer (must have). Έχει και registry editor. Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.unzip κανω στο pc ή στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Στο PC και αντιγραφή όλο τον φάκελο στην SD κάρτα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theris1 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Μια ερωτηση παιδια, οταν μου ηρθε ο λογαριασμος του κινητου(Ρ3300) ειδα οτι εχει πολλες συνδεσεις με GPRS και δεν ξερω πιο prog. κανει συνδεση μεσο gprs? Παράθεση ----<<<<T H E R I S>>>>---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Στο PC και αντιγραφή όλο τον φάκελο στην SD κάρτα. ολα καλα αλλα μου ζητα serial... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ολα καλα αλλα μου ζητα serial... Aπό εκεί που το κατέβασες θα βρείς και το k&yg3n.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Aπό εκεί που το κατέβασες θα βρείς και το k&yg3n.:D θα πρεπε αλλα δεν υπαρχει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Μια ερωτηση παιδια, οταν μου ηρθε ο λογαριασμος του κινητου(Ρ3300) ειδα οτι εχει πολλες συνδεσεις με GPRS και δεν ξερω πιο prog. κανει συνδεση μεσο gprs? Κατέβασε το Nodata. (freeware). Με ένα κλικ θα κλείνεις και θα ανοίγεις το GPRS όποτε θέλεις και θα γλυτώσεις τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Προγράμματα που συνδέονται μέσω GPRS για update είναι πάρα πολλά. Τρέχα βρες πoιό είναι. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Κατέβασε το Nodata. (freeware). Με ένα κλικ θα κλείνεις και θα ανοίγεις το GPRS όποτε θέλεις και θα γλυτώσεις τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Προγράμματα που συνδέονται μέσω GPRS για update είναι πάρα πολλά. Τρέχα βρες πoιό είναι. I MPOREIS APLA NA DIAGRAPSEIS TIS RI8MISEIS GPRS APO TIS SINDESEIS ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 I MPOREIS APLA NA DIAGRAPSEIS TIS RI8MISEIS GPRS APO TIS SINDESEIS ;) Σωστό κι αυτό, αλλά αν θέλεις να στείλεις ή να λάβεις MMS κάποια στιγμή ή να λάβεις ένα email στην παραλία!!! :p :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Σωστό κι αυτό, αλλά αν θέλεις να στείλεις ή να λάβεις MMS κάποια στιγμή ή να λάβεις ένα email στην παραλία!!! :p :lol: POLI APLA DEN SBINEIS TIS RI8MISEIS GIA MMS ALLA MONO GIA INTERNET:) OSO GIA TA MAIL EGO EXO TO TIM PLUS OPOTE:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παίδες help. P3300 το κινητό (λογικό:P) και ΤΙΜ καρτοκινητή. Δεν δουλεύουν όμως τα mms μου . Δεν στέλνει , δεν δέχεται.. Κάτι που μπορώ να κάνω?Κάποια ρύθμιση? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παίδες help. P3300 το κινητό (λογικό:P) και ΤΙΜ καρτοκινητή. Δεν δουλεύουν όμως τα mms μου . Δεν στέλνει , δεν δέχεται.. Κάτι που μπορώ να κάνω?Κάποια ρύθμιση? PERNA TIS RI8MISEIS POU SOU ESTEILA :) META PIGENE ENARKI-RI8MISEIS-SINDESEIS-GIA PROXORIMENOUS -EPELEKSE DIKTIA STO DEYTERO PEDIO BALE TIM MMS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 PERNA TIS RI8MISEIS POU SOU ESTEILA :) META PIGENE ENARKI-RI8MISEIS-SINDESEIS-GIA PROXORIMENOUS -EPELEKSE DIKTIA STO DEYTERO PEDIO BALE TIM MMS Eyxaristo filaraki ;) Itan lathos ta ports:) :) Na sai kala.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 POLI APLA DEN SBINEIS TIS RI8MISEIS GIA MMS ALLA MONO GIA INTERNET:) OSO GIA TA MAIL EGO EXO TO TIM PLUS OPOTE:p καλησπερα. αυτες τις ρυθμισεις δεν μπορω να της καταλαβω. κοσμοτε εχω. δεν μπορω να μπω σε καμμια σελιδα σε ιντερνετ απο το κινητο (ανεξαρτητα, οχι οταν συνδεθω απο το pc ):( Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 PERNA TIS RI8MISEIS POU SOU ESTEILA :) META PIGENE ENARKI-RI8MISEIS-SINDESEIS-GIA PROXORIMENOUS -EPELEKSE DIKTIA STO DEYTERO PEDIO BALE TIM MMS File an mporeis kai se emena gia tim syndesh se pm :) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 καλησπερα. αυτες τις ρυθμισεις δεν μπορω να της καταλαβω. κοσμοτε εχω. δεν μπορω να μπω σε καμμια σελιδα σε ιντερνετ απο το κινητο (ανεξαρτητα, οχι οταν συνδεθω απο το pc ):( an epilekseis stis ri8miseis (enarksi-ri8miseis-sindeseis-sindeseis-gia proxorimenous-epilekste diktia)Ο ISP μου logika prepei na exeis net otan einai sindemeno sto pc souanikse meta tin explorer kai tsekare;) prosexe omos mi sinde8eis me internet gprs giati o megaliteros logariasmos kinitou pou exo dei einai arketes xiliades eyro:X :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΜ....ΓΙΑΤΙ???ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ????ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 an epilekseis stis ri8miseis (enarksi-ri8miseis-sindeseis-sindeseis-gia proxorimenous-epilekste diktia)Ο ISP μου logika prepei na exeis net otan einai sindemeno sto pc souanikse meta tin explorer kai tsekare;) prosexe omos mi sinde8eis me internet gprs giati o megaliteros logariasmos kinitou pou exo dei einai arketes xiliades eyro:X :X θα το τσεκαρω Κωστα. αν κ μου ανοιγει το gprs κ με χρεωνει τζαμπα, αλλα δε βλεπω καμμια σελιδα:mad: τι τροπος υπαρχει για ανεξαρτητο ιντερνετ? να παω κοσμοτε να ρωτησω? κ κατι ακομα.. το μειλ μου που χρησιμοποιω (pathfinder) πως μπορω να το συγρονισω στο ppc? θελω να εχω προσβαση κ οταν ειμαι εκτος σπιτιου. να μπαινω απο το κινητο. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΜ....ΓΙΑΤΙ???ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ????ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ??? Η συσκευή σου είναι από την Ace Hellas ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Καλημέρα σε όλους απο στιγμή σε στιγμή θα παραγγείλω το P3300 και δεν ξέρω που θα βρώ βάση αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΜ....ΓΙΑΤΙ???ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ????ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ???αν ειναι ελληνικο απο ace πηγαινε εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-γλωσσα-sms και δες αν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη των 160 χαρακτηρων;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts