Jump to content

mihalis p.

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About mihalis p.

  • Ημ. Γέννησης 17/04/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mihalis p.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κρίμα. Περίμενα κατι καλύτερο απο την Apple ειδικά στην κατηγορία phablet. Κάκιστη υλοποίηση ειδικά στο μέγεθος. Θα παρω το Note 4 τελικά. Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερα specs,πολυ πιο πρακτικό, αντίστοιχη πλεον ποιότητα κατασκευής και μικρότερο μέγεθος φυσικά.
  2. Κατεβασε το sense 5 toolbox (εκδοση 2.4.1) και εισαι ετοιμος.(Παιζει και την sense 5.5 διοτι προφανως εκανες αναβαθμιση)
  3. Ναι, ειναι πιο γρηγορο, τουλαχιστον με το antutu benchmark, μου εδωσε 26700 (μικρη διαφορα για να την καταλαβει καποιος). Αλλα ειναι τοσο αθλια σε σχεση με την sense που την πεταξα σε 24 ωρες. Αν θελεις ταχυτητα βαζεις ενα κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις το υπερχρονιζεις ελαφρα (εχω το εχω στα 1890 για να εχω μπαταρια μεχρι το βραδυ) και παιρνεις μια επιδοση της ταξεως του 28000+. Φιλικα.
  4. Καμία σύγκριση μεταξύ iOS και android.IPhone χωρίς jailbreak είναι μισό τηλέφωνο(είχα το 5 και το 4).
  5. Να αλλάξουμε λίγο θεμα.... Προχθές μια φίλη πήρε το One και τα πλαϊνά πλαστικά είχαν χρώμα γκρι-ασπρο... Τα δικα σας τι χρώμα έχουν; Το δικό μου είναι άσπρο σαν το γάλα.
  6. Στη Βουλγαρία πάντως θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα στα 585€
  7. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....δεν θα δεις διαφορά έχει θέμα δυστυχώς με την μπαταρία.
  8. Δεν ξέρω φίλε μου για το Note2.Αυτό που ξέρω είναι ότι με το 5 (ως μέτρο σύγκρισης γιατί το είχα) έβγαζα τη μέρα μου και με το ONE στις 17.00 ψάχνω φορτιστή.Με ενεργό φυσικά το power saver.Παιχνίδια δεν παίζω,ούτε με την φώτο.
  9. Εχει θεμα με την μπαταρια του σε σκληρη χρηση (πολλη ομιλια,email & λιγο ιντερνετ) . Παιχνιδια και συνδεσεις σε 3G δικτυα ξεχαστε τα αν θελετε να βγαλετε μερα χωρις φορτηση. Κριμα. (Αρχιζω να σκεφτομαι τα 5αρι και μολις εκλεισα μηνα με το ΟΝΕ). Κριμα γιατι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο...
  10. Ετσι είναι εγώ με παραγγελία 11/3 θα το πάρω μάλλον αύριο (Θεσσαλονίκη) Εχει σταλθει ήδη :)
×
×
  • Create New...