Jump to content

drum2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drum2004

  1. αδελφε, εισαι δυναμη λεμε. αυτο ηταν. μολις τωρα εκανα επεξεργασια στην καρτα μου, κ εκανα αφαιρεση της φωτογραφιας κ ολα οκ. να σαι καλα... σε ευχαριστω πολυ!!!!!
  2. Bασιλη τη βρηκα την ακρη. ηταν ενα widget με τ ην ονομασια APN... δεν με δουλευε ομως γιατι ηθελε πρωτα να τικαρω το κουτακι για το ιντερνετ μεσω δικτυου.:) σε εκεινο το lacation ρε γμτ, πως αλλαζει η φωτογραφια που εχω περασει? δε το βρισκω με τιποτα.:O
  3. κατεβασα τα δυο widgetsoid free που βρηκα στο μαρκετ, αλλα δεν μου παιζουν. δεν ξερω πως να το αναζητησω στα αγγλικα το widget που θα μου ανοιγικλεινει τη συνδεση με το ιντερνετ μεσω παροχου.
  4. να ρωτησω κατι ακομα? στο προγραμματακι location, με τους χαρτες κτλ, εχει παρει μια φωτογραφια. τωρα πως την εβαλα ουτε κ που καταλαβα.:p πως μπορει να αλλαξει αντικατασταθει? δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις. κ κατι ακομα.... βρηκα στο μαρκετ κατι ωραια widget για να ανοιγοι το gps, το wi-fi, κ το bluetooth. για να βρω κ ενα που να ανοιγει το ιντερνετ μεσω του δικτυου μου, πως πρεπει να το αναζητησω στο μαρκετ? (το δικο του το μαμα το λεει "κινητες" σαν συντομευση)
  5. Συγνώμη αλλά από την ορολογία που διάβασα δεν κατάλαβα κ πολλά. Μαμα είναι το τηλέφωνο δεν εχω πειράξει τίποτα στο λογισμικό του. Πριν λίγο ξανά έκανα επανεκκίνηση κ ξανά τα ίδια. Είχε μείνει άσπρη η οθόνη καθώς μίλαγα στο skype. Υποχρεωτικά έκανα επανεκκίνηση. Χάλασαν όλα τα εικονίδια όπως επίσης κ οι εφαρμογές σημειώσεις κ η μετάφραση. Έχει αρχίσει να με πιάνει απογοήτευση. 6 ημερών συσκευή είναι. Κ το wildfire μαμα είναι...
  6. καλησπερα... εχω κ ενα wildfire, κ εκει το βγαζει κανονικα. οπως επισης κ το προβλημα με τα εικονιδια μετα απο επανεκκινηση. πρεπει να τα πεταω κ ξανα τοποθετηση. κατι δεν παει καλα στη συσκευη....
  7. χαχαα... εκεινο το τσαντισμενο ε? χαχαα.. μα ρε γμτ μου σπαει τα νευρα. ειδικα αυτο που δεν με ειδοποιει με αριθμο, στα εισερχομενα μειλ πανω στο εικονιδιο του gmail, ενω στο σμσ παραδειγμα μου βγαζει το νουμερακι πανω στο εικονιδιο κ ετσι ξερω οτι εχω νεο σμσ. ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε.
  8. εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ. μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ. αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα. επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα.
  9. να το ξαναπω παλι μπας κ βρεθει λυση. παω κανονικα στο μαρκετ απο τις εφαρμογες. το κουμπακι που λεει "εκκαθαριση δεδομενων" ειναι γκρι... σκοτεινο...νεκρο. ενεργο δειχνει μονο αυτο που λεει "μετακινηση στην καρτα sd" κ το "διαγραφη μνημης". ολα τα αλλα γκρι..απενεργοποιημενα.
  10. πηγα εκει κανονικα Βασιλη. το κουτακι που πρεπει να πατησω ειναι απενεργοποιημενο... δεν μπορω δλδ να του κανω εκαθαριση δεδομενων. θα με σκασει αυτο το τηλεφωνο...:(
  11. αν κ δεν νομιζω να ειναι αυτο, γιατι δεν θελω να εχει ηχο, δεν μπορω κιολας να το βρω που ειναι. εγω θελω να μου εμφανιζει πανω στο εικονιδιο του gmail, στην αρχικη μου οθονη το σηματακι του τον αριθμο 1-2... αναλογα με ποσα μειλ εχω. οπως το εμφανιζει στο σηματακι των σμσ... edit: το βρηκα αυτο... καμμια σχεση ομως. δεν ειναι αυτο που ζηταω. μολις τωρα ηρθε μειλ στο λογαριασμο @gmail, κ μου εβγαλε ειδοποιηση μονο πανω στην κορυφη της οθονης. στο σηματακι του gmail, δεν εβγαλε τιποτα. πως γινεται αυτο ρε γμτ? στο wildfire που ειχα πριν εμφανιζε αριθμο πανω στο σηματακι.
  12. 2.3.4 δειχνει οτι εχει στο δικο μου... πολυ αρχαια ε? πηγα να κανω εκαθαρισση δεδομενων αλλα το αναλογο κουτακι ηταν απενεργοποιημενο.. κατι δεν παει καλα ε?
  13. κανενας +φορουμιτης δε χρησιμοποιει ......@windowslive.com για μειλ, εκτος του @gmail? καποιος που να ξερει τις ρυθμισεις στις θυρες κ στα παραθυρια δηλαδη.:p κ αυτο το σημαδακι στο ρημαδι το gmail, που σε ειδοποιει οτι εχεις 1-2-3 νεα μειλ, πως στην ευχη το εμφανιζει? τι ρυθμιση θελει? στο wildfire μου το εμφανιζε ρε γμτ.
  14. τα χαπια μου ρε γμτ. μου ερχονται mail στο gmail αλλα δεν μου βγαζει ειδοποιηση κ αργω να τα δω. τι στα διαλα θελει ρυθμιση? εννοω στο εικονιδιο της συντομευσης. εβγαζε πανω του εναν αριθμο, αναλογα με το ποσα mail εχω. στο αντιστοιχο εικονιδιο των sms, μου βγαζει κανονικα αριθμο οταν ερχεται καποιο σμσ. τι φταιει? μου εχει τσακισει τα νευρα.:mad: κ επεισης δεν μπορω να περασω σωστες ρυθμισεις κ για το mail που εχω στο @windowslive. κατι πρεπει να γινεται με τις θυρες κ τα ποπ....
  15. δεν μπορω να στειλω η να λαβω μειλ απο τον λογαριασμο που εχω στο windowslive. ενω στην αρχη μου εδειξε οτι περναει αυτοματα τις ρυθμισεις, με θυρες pop κ τετοια, στη συνεχεια που δοκιμασα να στειλω μειλ δεν τα καταφερα. το gmail δουλευει κανονικα παντως, αλλα το .......@windowslive.com με τιποτα. δε βρισκω με τιποτα καποια βοηθεια να περασω τις ρυθμισεις χειροκινητα.
  16. παιδια? ξερει κανενας φιλος να μου υποδειξει καποιο widget που να ανοιγοκλεινει τη συνδεση του τηλεφωνου με το ιντερνετ? το δικο του το μαμα που το λεει "κινητες" στη συντομευση ειναι ατσαλο καπως κ θελω να βαλω ενα που να ταιριαζει με τα αλλα τρια που εχω κατεβασει απο το μαρκετ, οπως του GPS, WI-FI, k Bluetooth. δεν μπορει να συγχονιστει ο λογαριασμος mail που εχω στο windowslive. μπορει να βοηθησει κανενας φιλος?
  17. πως να στο εξηγησω τωρα? ειχα περασει ολες τις φωτο απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου σε εναν φακελο στον υπολογιστη. εχω βαλει τωρα την καρτα για να τις μεταφερω στο νεο τηλεφωνο. τις περασα, αλλα απο το μενου γκαλερι δεν μου τις εμφανιζει ολες. λογικα πρεπει να τις μεταφερω σε καποιον συγκεκριμενο φακελλο της καρτας. το ιδιο κ με τα βιντεο. δεν μου τα εμφανιζει. ουτε σε φακελους τα βγαζει οπως τα ειχα πριν. οκ.. εριξα χυμα τους φακελους μεσα στην καρτα κ τα εμφανιζει κανονικα. ουφφφ.. αλλο προβληματακι τωρα. κατεβασα απο το μαρκετ το Call meter κ το wiki. μου τα εμφανιζει σαν συντομευση στην οθονη με το σηματακι του adroit... αλλαζει αυτο? εκανα απεγκατασταση, κ ξανα εγκατασταση κ λυθηκε κ αυτο. ενας μεταφραστης που ειχε μου εξαφανιστηκε.. βοηθεια παιδες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  18. ετσι νομιζα κ εγω Βασιλη, αλλα δεν.. εμφανιζει ελαχιστες.:(
  19. παιδια μια ερωτηση.. σε ποιον φακελο στην καρτα πρεπει να βαλω τις φωτογραφιες που θελω, για να τις εμφανιζει το τηλεφωνο απο το μενου εικονες?
  20. καμμια συμβουλη? τιποτα?
  21. τα κατεβασα κ τα δυο, αλλα ρυθμιση για το φωτισμο της οθονης δε βρισκω αναθεμα το. ακυρο.. τη βρηκα τη ρυθμιση. σε ευχαριστω φιλε μου,να σαι καλα.
  22. καλησπερα στην παρεα... μετα απο ενα διαστημα με htc androit, λεω να ξαναγυρισω σε ΝΟΚΙΑ, κ στο συγκεκριμενο μοντελο Ε7... θελω τη γνωμη σας παιδες... αξιζει η μεταναστευση μου στο συγκεκριμενο πολυμηχανημα? η αγορα θα γινει απο βοντα, λογω καλης επιδοτησης που εχω. ευχαριστωωω!
  23. αντε παλι.. ο καιρος εστρωσε με κατι καθαρισματα που εκανα. το αλλο ομως με τις ειδησεις σαν σημερα δεν λεει να παιξει. με ολα τα καθαρισματα, χαλασαν ολες οι συντομευσεις στις οθονες κ αντε φτου κ απο την αρχη να τα ξαναφτιαξω. αυτο που δεν μπορω να βρω με τιποτα, ειναι εκεινη η συντομευση σαν μπαρα στο πανω μερος που ρυθμιζει την φωτεινοτητα, το gps,το wi-fi, κ αλλο ενα νομιζω. τα φωτα σας παιδια (βασιλη)
  24. αυτον κατεβασα Βασιλη δειχνει καλος, αλλα ειναι ολο στα αγγλικα κ με μπερδευει αρκετα. σου στελνω π.μ. να μου πεις κατι..;)
×
×
  • Create New...