Jump to content

Nickmem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nickmem's Achievements

  1. Καλημέρα έχω προσφορά από vodafon για σταθερο internet με ρουτερ 4G και κάρτα sim γιατί τους είπα ότι οι υποδομές ADSL στην περιοχή είναι κατεστραμενες και η κεραία κινητής τηλ είναι πολύ κοντά. μου λένε για απεριόριστα GB αλλά στην vodafone βλέπω κάτι για μετά τα 300GB ισχύουν κάτι άλλα πακέτα....γενικά πολύ μπέρδεμα. Η προσφορά λέει για 20 ευρώ + 2 μήνες και ήταν από συνεργάτη της VODAFONE
  2. 2η φορά που μου είπανε από την Wind (chat) ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου και ακόμα περιμένω👎 . Ελπίζω μέχρι Τσικνοπέμπτη να βγάλω άκρη. Αν έχουν τόσους πολλούς νέους πελάτες στην ουρά να πάω να βοηθήσω αφιλοκερδώς το έχω κάνει και είναι συναρπαστικό.
  3. Μετά από πόσες ημέρες την ενεργοποίησαν?
  4. Ναι θα γίνει και αυτό αλλά σκέφτομαι να σηκώσω και τις άλλες SIM και να την κάνω. Η κοροϊδία δεν αντέχεται. Τουλάχιστο να μου έδιναν κάποια λογική δικαιολογία θα το καταλάβαινα!
  5. Ακριβώς!!! Μάλιστα τους έστειλα και αρκετά email και με γειώσανε κανονικά 🙄
  6. Απίστευτο!! καλά δεν πρόκειται να τους την χαρίσω, με κάποιον τρόπο θα βρώ την λύση και μάλλον δεν θέλουν άλλα πελατάκια!
  7. Την παρακάτω προσφορά όπως φαίνεται στο link την έχει πάρει κανείς? Εδώ και πάνω από ένα μήνα αφού έφερα τον αριθμό στην Cosmote υποσχέθηκαν ότι θα την ενεργοποιήσουν τουλάχιστον πριν 25 μέρες. Τους έχω γράψει αρκετά μηνύματα, με γράψανε στα παπάρια τους και τώρα τι θα πρέπει να κάνω εγώ να ορμήξω σε καμία Cosmote και να αρχίζω να βρίζω??? Έλα online στην COSMOKAPTA με μοναδική 3μηνη προσφορά!
  8. Λογικά τα 500 mb θα λήγουν με κάθε ανανέωση του πακέτου άσχετα εάν τα κατανάλωσε η όχι.
  9. Μου ήρθε πριν λίγο το παρακάτω μήνυμα. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες. ...?NEA MONAΔIKH YΠHPEΣIA ΠOY ΣOY ΔINEI AYTOMATA 300' ΠPOΣ OΛOYΣ & 500MB ME MONO 8,5€ AΠΛA KAΘE ΦOPA ΠOY ΣOY TEΛEIΩNOYN TA ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ! ME THN EΓΓPAΦH ΣTHN YΠHPEΣIA ΔIAΓPAΦEΣAI AΠO TO AYTOMATO ΠAKETO '' 250' ΠPOΣ OΛOYΣ ME 6€'' ΠOY EXEIΣ ΣHMEPA. ΓIA EΓΓPAΦH ΣTEIΛE B300500 ΣTO 1330.
  10. Καλησπέρα σε όλους με αυτό τι προβλήματα θα έχω βασικά γιατί βλέπω έχει και Ελληνικά!
  11. good luck.....καλή επιτυχία ...BUONA FORTUNA.....HELD OG LYKKE.......グッドラック....... 행운을 빕니다......LYCKA TILL :):):)
  12. καλοφόρετο στον Τυχερό & καλές γιορτές.
  13. Θέλω να προτείνω το κινητό σε ένα φίλο μου και έχει τηλεόραση SAMSUNG SMART TV . Το screen mirroring σε SAMSUNG δουλεύει απροβλημάτιστα? και επίσης με τη έκδοση android είναι οι τελευταίες συσκευές? ευχαριστώ!
  14. Έχει παρατηρηθεί ύστερα από ενημέρωση gmail πολλά note 3 είχαν αντίστοιχο πρόβλημα με το δικό σου. Εαν δεν γίνετε να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση θα χρειαστεί να κάνεις hard reset αλλά καλύτερα πρώτα να ελαχιστοποιήσεις της πιθανότητες δοκιμάζοντας και άλλα καλώδια και φορτιστές. Καλό θα ήταν επίσης να καθαρίσεις καλά την υποδοχή usb του note γιατί μπορεί κάτι μέσα να μην κάνει καλή επαφή
  15. Καλή μας επιτυχία σε όλους. Το s6 ειναι :kill:
×
×
  • Create New...