Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αντικατάσταση της κάρτας SIM κοστίζει 13 Ευρώ (τουλάχιστον σε κατάστημα Cosmote). Η καινούρια SIM έχει χωρητικότητα 220 επαφών και built-in το MyCosmos menu. Το λέω γιατί οι παλαιότερες είχαν χωρητικότητα 200 επαφών και δεν είχαν το MyCosmos.

Ναι. Είχα την παλιά κάρτα :) Ωραία. ΑΝ είναι για 13 ευρώ και να έχω το νούμερο μου, είμαι ΦΟΒΕΡΑ τυχερός. . . .

Ευχαριστώ παίδες :)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κοιτάξω το club, αν και κατεβαίνοντας έριξα μια κλεφτή ματιά στην πινακίδα, την οποία όμως δεν συγκράτησα........

Καλά, σοβαρά μιλάς φίλε KCB; Αν είναι δυνατόν.....!

Και όμως φίλε μου, εγώ έχω να σου αναφέρω δύο περιπτώσεις ταξιτζήδων οι οποίοι επέστρεψαν κινητό, και μάλιστα σε φίλου μου ο ταξιτζής πήρε τηλέφωνο το τελευταίο νούμερο και είπε οτι το έχει βρει, και έδωσε το δικό του κινητό για να επικοινωνήσουν.

Σε μένα έτυχε να γυρίζω από ταξίδι με πλοίο απο Πειραιά, ώρα 23.30-24.00, μου έπεσε το κινητό στη θέση του συνοδηγού όπως έβγαινα, το ανακάλυψα 3-4 τετράγωνα πιό κάτω και ενστικτωδώς γύρισα πίσω στη λεωφόρο που με είχε αφήσει πριν 5 λεπτά. Σε πληροφορώ οτι ο τύπος είχε γυρίσει τα πίσω μπρος και περίμενε στο απέναντι ρεύμα για να μου δώσει το τηλέφωνο!!

Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις ήταν απλές συσκευές, και προφανώς οι δύο αυτοί ταξιτζήδες είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, απλά σου το αναφέρω γιατί μου φάνηκες λίγο απόλυτος..

Κωδικός χρήστη ή να είναι δηλωμένα τα στοιχεία σου! Αλλιώς έχεις πρόβλημα!

Πολλοί την πάτησαν με αυτό τον τρόπο με καρτοκινητά που τους έκλεψαν στο στρατό!

Eπικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης και μου είπε ότι ακόμα και αν δεν έχω κωδικό χρήστη ούτε δηλωμένα στοιχεία, μπορώ να κάνω αντικατάσταση κάρτας (για καρτοκινητό πάντα..)αρκεί να τους πω την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση, 2-3 νούμερα που είχα καλέσει. Επίσης χρειάζεται και φωτοτυπία ταυτότητας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Μηπως γνωριζει καποιος αν η cosmote προσφερει την υπηρεσια ερωτησης του ποσου οφειλης απο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει σε συνδεσεις cosmote?...Για παραδειγμα υπαρχει αντιστοιχη υπηρεσια απο τη Vodafone οπου στελνοντας κενο μηνυμα στο 1289 λαμβανεται ενα απαντητικο μηνυμα που αναφερει τον αριθμο μητρωου συνδρομητη, την ημερομηνια εκδοσης του τελευταιου λογαριασμου και το ποσο οφειλης.

Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση αλλα επειτα απο επισταμενη ερευνα σε ολο το Cosmote δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα.

Αν θυμάμαι καλά,(τουλάχιστον παλιότερα ίσχυε,τώρα δεν ξέρω)γράφεις σε ενα κενο sms το γράμμα 'Λ' (χωρις τα '') ή το λατινικο 'L' και το στέλνεις στο 1256. Απανταει με τον τελευταιο λογαριασμο που σου εχει εκδοθει.

Προσοχή: Δεν ισχυει σε εταιρικους πελατες!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

Λ ή L στο 1256 και να το!!! Εγώ έτσι πληρώνω τον λογαριασμό! Πάω με το μνμ αυτό που γράφει τον αριθμό σε κατάστημα cosmote και το πληρώνω την πρώτη μέρα, γιατί πολλές φορές ο λογαριαμός μου ήρθε σε χαρτί 2-3 μέρες ΜΕΤΑ την λήξη του!!! :mad: :wacko:

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Isxyei se ola ta atomika simbolaia, ara den paizei sta etairika!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

H ωρα ειναι 10:50πμ και ακομη η καρτα σιμ τις Κοσμοτε δεν λειτουργει :( Τι εγινε αραγε;
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

H ωρα ειναι 10:50πμ και ακομη η καρτα σιμ τις Κοσμοτε δεν λειτουργει :( Τι εγινε αραγε;

Παρε τηλ απο την παλια καρτα σιμ στο 13897 και πες τους να το κοιταξουν!

Πήρα την κάρτα μου:) Όλα μια χαρά! Να ρωτήσω κάτι: (αν και πήρα το τμήμα της Cosmote, μια επιβεβαίωση μέσα από τη ζωή δεν βλάπτει)! Παραμένω κανονικά στο προνομιακό πρόγραμμα που ήμουν, έτσι; Δεν πιστεύω να με ξαναγυρίσανε στο βασικό....

Ναι δεν αλλάζεις τίποτα!δεν παίζει άχγος ... ;)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Με εσπασαν τα νευρα σημερα. Τελικα ενεργοποιηθηκε μετα τις 12:00 το μεσημερι.

Τους περνω τηλεφ. απο σταθερο στο 13838 τους λεω γιατι δεν ενεργοποιηθηκε η καρτα σιμ, και μου λενε βγαλτε την καρτα σιμ τις βονταφον και βαλτε τις κοσμοτε. Το κανω αυτο και ηρθε το δικτυο!

Τις λεω ο.κ και κλεινω το κινητο. Παρ'ολα αυτα η καρτα σιμ τις βονταφον δουλευε και εκεινη!!!

Τωρα ενω ειχα την κοσμοτε με ανοικτο το κινητο μπορουσα να παρω οπουδηποτε τηλεφωνο. Αν επερνα ομως απο κινητο τιμ,βονταφον ή σταθερο οτε μου ελεγε οτι ο αριθμος βονταφον ειναι απενεργοποιημενος :mad:

Πηγα να τρελαθω. Ξανα περνω τηλεφ. το λεω στην υπαλληλο δοκιμαζει και αυτη και τα επεξε. Τελος παντων.. να μην τα πολυλογω οπως εγραψα και πιο πανω μετα τις 12:00 εγινε πληρη ενεργοποιηση της γραμμης.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ στο ΦΟΥΛ!!! :cry:

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Με εσπασαν τα νευρα σημερα. Τελικα ενεργοποιηθηκε μετα τις 12:00 το μεσημερι.

Τους περνω τηλεφ. απο σταθερο στο 13838 τους λεω γιατι δεν ενεργοποιηθηκε η καρτα σιμ, και μου λενε βγαλτε την καρτα σιμ τις βονταφον και βαλτε τις κοσμοτε. Το κανω αυτο και ηρθε το δικτυο!

Τις λεω ο.κ και κλεινω το κινητο. Παρ'ολα αυτα η καρτα σιμ τις βονταφον δουλευε και εκεινη!!!

Τωρα ενω ειχα την κοσμοτε με ανοικτο το κινητο μπορουσα να παρω οπουδηποτε τηλεφωνο. Αν επερνα ομως απο κινητο τιμ,βονταφον ή σταθερο οτε μου ελεγε οτι ο αριθμος βονταφον ειναι απενεργοποιημενος :mad:

Πηγα να τρελαθω. Ξανα περνω τηλεφ. το λεω στην υπαλληλο δοκιμαζει και αυτη και τα επεξε. Τελος παντων.. να μην τα πολυλογω οπως εγραψα και πιο πανω μετα τις 12:00 εγινε πληρη ενεργοποιηση της γραμμης.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ στο ΦΟΥΛ!!! :cry:

Δηλαδή για να καταλάβω απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τώρα όποιος σε πάρει του βγάζει μύνημα ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο?? :X :X

Αν είναι δυνατόν!! :w00t: :w00t:

Αυτο το προβλημα, να βλεπει τοπικα η μια εταιρια τον αριθμο σαν δικο της και η αλλη να επιμενει οτι ειναι ακομα δικος της ο αριθμος, εχει συμβει σε πολλους.. Ειναι θεμα καθυστερησης αλλαγης των 2 βασεων των εταιριων δεδομενου οτι το καθε ενα δικτυο κινητης διατηρει την δικη του τοπικη βαση με ποιο νουμερο ανηκει σε ποια εταιρια!

9 και σημερα; ή 23 και σημερα; Ενα ειναι σιγουρο οτι τα διαφημιστικα ειναι ηδη ετοιμα.

alany για δώσε περισσότερες πληροφορίες! είναι σχετικά με το i-Launch ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Σήμερα ενεργοποίησα ένα νουμεράκι Cosmote-Cosmokarta από περιέργεια κυρίως για να δω πως δουλεύει το όλο σύστημα και φυσικά να δώ αν όντως υπάρχει ουσιώδης διαφορά στην κάλυψη. Εχω το Motorola V980 και έχω και 2 νούμερα Vodafone τα οποία λειτουργούν άψογα σε 3G δίκτυο. Προς μεγάλη μου απαγοήτευση σήμερα από το CC της Cosmote ενημερώθηκα ότι δεν δίνεται 3G access σε καρτοκινητά σε αντίθεση με τη Vodafone. Γνωρίζει κανείς πότε και αν θα δοθεί 3G σε καρτοκινητά; Ευχαριστώ! ;)

Το z800i εχει dual layer firmware. μοιαζει δλδ. το firmware να ειναι 2 κομματια.

Το ενα μοιαζει να ειναι η GSM - UMTS(3G) λειτουργια (πομποδεκτης και physical layer) και το αλλο το User Interface.

Αν ειναι ετσι, τοτε διολου απιθανο να μας πεταξει η SE κανενα Z800i k600i

i-mode (κυριολεκτικα πλεον το "i") στην μαπα, και να με κανει να σκαβω τον τοιχο με το κεφαλι, που απεκτησα κοκκαλοκινητο. (με τα χαλια της voda3G καλυψης)

(πεθαμενος - νεκρος -πορωμενος - λιωμενος - ταπεινωμενος βαζελος, γαρ)

Ωραία :) Έγραψα και αυτό: http://robot.math.ntua.gr/rob σε περίπτωση που κάποιος την πατήσει σαν και μένα :P

Μια νεα εφαρμογη doja για imode συσκευες με την οποια θα μπορει καποιος να βλεπει καθως και να στελνει e-mail απο το κινητο του ειναι εδω http://imode.natygames.com (την διευθυνση αυτη την βλεπεις μονο απο imode συσκευη) αφου πρωτα αγορασει τον σχετικο κωδικο απο εδω http://www.ipopmail.net

Το κοστος ειναι 1,25 ευρω το μηνα ή 3,00 ευρω για 3 μηνες ή 5,70 για 6 μηνες ή 11,00 ευρω για 1 χρονο.

Συμβατες συσκευες ειναι οι εξης:

Mitsubishi: M341i - M342i - M420i - M430i

NEC: N341i - N342i - N400i - N401i - N410i

SAGEM: SG341i - SG342i

Samsung: S341i - S342i

Panasonic: P341i

LG: L341i

i-mode mail σε pop3 θα ήταν καλοδεχούμενο για να μπορείς να το βλέπεις πχ και από τον υπολογιστή σου. Όμως αυτή η εφαρμογή δίνει pop3 σε i-mode συσκευές;

Και όπως και να έχει, είναι καθαρή εκμετάλλευση να πληρώνω με το μήνα!

Να το κρατήσουν για τον εαυτό τους !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ωραία :) Έγραψα και αυτό: http://robot.math.ntua.gr/rob σε περίπτωση που κάποιος την πατήσει σαν και μένα :P

Σ'ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να το γράψεις!Είναι πολύ χρήσιμο και ελπίζω να μη χρειαστεί να έρθουμε σε τέτοιες καταστάσεις..

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned