Jump to content

alert

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alert

  1. Σε περίπτωση που ένας συνδρομητής με ενεργοποιημένο στη γραμμή του το πρόγραμμα 1 cent/min προς 2 αριθμούς vodafone έχει επιλέξει και κάποιο πακέτο ομιλίας (π.χ. 30 λεπτά προς κινητά Vodafone και σταθερά), προηγείται πάντα η χρέωση του εκάστοτε πακέτου ομιλίας!Δηλαδή δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση των 2 προσφορών?Μέχρι προσφάτως το θεωρούσα δεδομένο αλλά τελευταία νομίζω οτι άλλες φορές με χρεώνει με 1 cent/min και άλλες φορές αφαιρεί χρόνο από το ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας ενώ η κλήσεις που κάνω είναι πρός τους δηλωμένους αριθμούς του πακέτου 1 cent/min. Το site της vodafone δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αλλά αφήνει να εννοηθεί οτι ο συνδυασμός πακέτων χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων διαφορετικών κατηγοριών μέσα στο μήνα είναι εφικτός. π.χ. εθνικές κλήσεις 120 + Weekend ή Εθνικές κλήσεις + Διεθνείς + 120 SMS + 10 MMS κ.λ.π Παρακαλώ όποιος γνωρίζει σχετικά με το θέμα να βοηθήσει για αυτή την απορία που αφορά πολύ κόσμο, ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Θα ηθελε να αναφερω ενα προβλημα του συστηματος που παρατηρησα ανανεωνοντας χρονο ομιλιας σε Vodafone a la carte μεσω της νεας αυτης υπηρεσιας σε καταστημα Vodafone και να ρωτησω αν το εχει παρατηρησει αλλος... Λοιπον, εαν σε Vodafone a la carte με ενεργοποιημενο το pointmania και εχοντας κανει ηδη χρηση της υπηρεσιας επεκτασης υπολοιπου κατα 2euro γινει ανανεωση χρονου ομολιας απο καταστημα Vodafone και μετα προσπαθεισετε να ξανακανεται χρηση της επεκτασης υπολοιπου θα διαπιστωσεται, οτι το συστημα δεν εχει ενημερωθει οτι εχει γινει ανανεωση του χρονου ομιλιας και ως συνεπεια δεν ειναι δυνατη η χρηση της υπηρεσιας
  3. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πραγματικά εχει παρατηρηθει και σε αλλους χρηστες οποτε θα περιμένω να ανακοινωθει καποια νεοτερη εκδοση firmware που να λυνει το προβλημα....Μαλλον θα περιμενω πολυ!
  4. Εχω δοκιμασει περιπου 4 διαφορετικες μαρκες dvd...Τα δισκακια εχουν τη συνηθισμενη ορατη χαραξη που σημαινει οτι πραγματικα εχουν εγγραφει τα δεδομενα.Υποθετω οτι κατι μπορει να συμβαινει στο τελος της εγγραφης που γραφεται ο τομεας TOC (table of contents) και κανει το δισκακι αναγνωρισιμο, "αν τα λεω καλα"....Σκεφτομαι μηπως χρειαζεται αναβαθμιση το firmware του drive αλλα δεν ξερω αν μπορει να γινει στα laptop, κυριως γιατι το drive ειναι μια πολυ αγνωστη μαρκα (TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A)
  5. Αυτο συμβαινει μονο στα dvd, στα cd δεν εχω κανενα προβλημα.Το πιο τρελο ειναι οτι η εγγραφη ολοκληρώνεται επιτυχως!Μαλιστα εχω δοκιμασει να γραψω dvd και με το προγραμμα της μανας του "NTI dvd maker" και με το Nero που συνηθως χρησιμοποιω.
  6. Αν μπορει καποιος παρακαλω ας μου δώσει μια γνώμη ή αν εχει ξανασυμβει να γραφεται ενα dvd 4,7GB και ενω η εγγραφη ολοκληρωνεται επιτυχως, μετα το dvd δεν διαβάζεται....Συγκεκριμενα βαζοντας το dvd στο drive το λαμπακι στο πλαι παραμενει μονιμα αναμενο!Αυτο συμβαίνει σε ενα laptop Acer aspire 1522wlmi
  7. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η οικογένεια Ευφρέμογλου προτίθεται να πουλήσει ή να συνεργαστεί σε/με στρατηγικό επενδυτή που θα φέρει στην vivodi ρευστό ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες επέκτασης του δικτύου της για να μπορεί να ανταγωνιτεί τον ΟΤΕ στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με υπηρεσίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ελληνική αγορά…..μακάρι η οικογένεια Ευφρέμογλου να κάνει τη σωστή κίνηση στο σωστό χρόνο ώστε να δούμε και στην Ελλάδα ευρωπαϊκές ευρυζωνικές υπηρεσίες.
  8. Μηπως γνωριζει καποιος αν η cosmote προσφερει την υπηρεσια ερωτησης του ποσου οφειλης απο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει σε συνδεσεις cosmote?...Για παραδειγμα υπαρχει αντιστοιχη υπηρεσια απο τη Vodafone οπου στελνοντας κενο μηνυμα στο 1289 λαμβανεται ενα απαντητικο μηνυμα που αναφερει τον αριθμο μητρωου συνδρομητη, την ημερομηνια εκδοσης του τελευταιου λογαριασμου και το ποσο οφειλης. Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση αλλα επειτα απο επισταμενη ερευνα σε ολο το Cosmote δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα.
×
×
  • Create New...