unemployed_ghost Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Στη δική μου περίπτωση που δεν μπορούσα λόγω εργασίας να μεταβώ σε κατάστημα για αντικατάσταση κάρτας, έκανα παραγγελία τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών και μου την έφερε ταχυμεταφορέας στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) unemployed_ghost said: Στη δική μου περίπτωση που δεν μπορούσα λόγω εργασίας να μεταβώ σε κατάστημα για αντικατάσταση κάρτας, έκανα παραγγελία τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών και μου την έφερε ταχυμεταφορέας στο σπίτι. Nαι τελικα γινεται ετσι , με αυτον τον τροπο . Edited March 15, 2023 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Το app της Cosmote δεν ξέρω τι έχει πάθει και μου γράφει αυτόματη επανασύνδεση, η οποία όμως ποτέ δεν έγινε και με γράφει ότι αποσυνδέθηκε και ότι έληξε ο χρόνος σύνδεσης! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Το app της Cosmote δεν ξέρω τι έχει πάθει και μου γράφει αυτόματη επανασύνδεση, η οποία όμως ποτέ δεν έγινε και με γράφει ότι αποσυνδέθηκε και ότι έληξε ο χρόνος σύνδεσης! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Κάνουν αναβάθμιση,έχει πρόβλημα η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Γεια σε όλους, ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο. Εχω ενεργοποιημένη την προσφορά των 15gb δωρεάν για ενα μήνα που είχε δώσει η cosmote. Είχα επίσης data απο reload it και πακέτα με μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου και ενώ έκανα streaming μου έρχεται μήνυμα οτι καταναλώθηκαν τα data του reload it. Ήταν περίπου 2gb οπότε παθαίνω ενα μικρό εγκεφαλικό. Και αυτό τη στιγμή που απο το πακέτο των δωρεάν 15 gb ειχα ακόμα πανω απο 5 gb. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και αναγνώρισαν ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα. Μου έδωσαν 1GB για ενα μηνα ως αποζημίωση γιατί μόνο τόσα λέει οτι προέκυψε ότι καταναλωσα. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι είχα 2gb αλλά ας το προσπεράσω. Αυτό που θεωρώ παράλογο είναι οτι τα data που μου έδωσαν ως αποζημίωση δεν είναι ως πακέτο reload it αλλά ενα ξεχωριστό πακέτο το οποίο δεν θα μπορέσω να μεταφέρω στον επόμενο μήνα (και πιθανοτατα ούτε πρόκειται να το κατανάλωσω γιατί είναι τελευταίο σε προτεραιότητα λόγω ημ/νιας λήξης). Έχω δει κατά καιρούς ότι και άλλοι έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα με την προτεραιότητα στην κατανάλωση πακέτων data. Πώς σας αντιμετώπισαν; Ως πελάτης το εκτιμώ ότι η cosmote έδωσε τα δωρεάν 15 gb δώρο, όμως αν δεν είχα αυτή την άνεση δεν πρόκειται να έκανα streaming χωρίς wifi και με τα 2gb που έχασα θα περνούσα αρκετές ημέρες με τη συνηθισμένη χρήση που κάνω. Συνέβη κ σε μενα. Φυσικά κ δε τους νοιαζει οτι το 1GB που σου αποδίδουν δε συμψηφίζεται. Θεωρούν πως ο,τι δεν αγοράζεις με χρήματα είναι δωρο για την ψυχή της μανας τους. Σιγα μην κοιτάξουν τον προγραμματισμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ποιος σου είπε ότι όλος ο πληθυσμός βλέπει YouTube όταν είναι έξω; Τα σπίτια που δεν έχουν σταθερό ίντερνετ και έδιναν γύρω στα 15-25€ για ίντερνετ από το κινητό, βόλεψε πολύ το μηνιαίο δώρο και το 20αρι με 4,90 και εύχονται μακάρι να το συνεχίσουν και δεύτερο 15ημερο με 4,90. Επειδή για σένα προσωπικά είναι άχρηστο, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο για όλους. Σίγουρα. Απλά θεωρώ απίστευτο εν έτει 2020 να μην έχει ένα σπίτι σταθερό ίντερνετ. :worry: Δεν συμφέρει να μην έχεις αν το χρειάζεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο mobile σε καμία περίπτωση και ακόμα χειρότερα σε προσφορές κτλ. Τέλος πάντων θεωρώ ότι αυτοί που δεν έχουν είναι η εξαίρεση. Για αυτό δεν μπορούμε να γενικεύουμε με βάση αυτούς. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σίγουρα. Απλά θεωρώ απίστευτο εν έτει 2020 να μην έχει ένα σπίτι σταθερό ίντερνετ. :worry: Δεν συμφέρει να μην έχεις αν το χρειάζεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο mobile σε καμία περίπτωση και ακόμα χειρότερα σε προσφορές κτλ. Τέλος πάντων θεωρώ ότι αυτοί που δεν έχουν είναι η εξαίρεση. Για αυτό δεν μπορούμε να γενικεύουμε με βάση αυτούς. Απίστευτο? Να ήξερες πόσοι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν σταθερό ίντερνετ λόγω κρίσης. Εκτός απ' τον εαυτό μου ξέρω πολλά ακόμα άτομα (συγγενείς και φίλους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 (edited) Την προηγούμενη εβδομάδα ( μεγαλο σαββατο ) χάλασε το κινητο της πεθεράς μου ( ενα αρχαιο sony Ericsson ) Η sim καρτοκινητου whatsup που ειχε ειναι απο την εποχή του Νώε (ευκαιρία για αντικατασταση). Φτιαχνω λοιπόν μια εξουσιοδότηση απο το gov.gr με τα στοιχεία του taxis της πεθεράς μου προς εμενα και κατευθύνομαι σε ένα κατάστημα Γερμανός που ειναι διπλα μου , ωστε να αντικαταστησω την sim. Δίνω την εξουσιοδότηση στον υπάλληλο και του λεω τι ακριβως θελω. Παίρνει τηλεφωνο στα κεντρικά της Cosmote γιατι απο οτι μου είπε έχει αλλάξει η διαδικασία. Προς έκπληξη μου, η εξουσιοδότηση του ελληνικού κρατος ( ψηφιακά υπογεγραμμένη κλπ κλπ ) δεν εγινε δεκτή απο την Cosmote η οποία ήθελε να πάρει φωνητική ηχογραφημένη εξουσιοδότηση απο τον κάτοχο του αριθμού !!! ( Είτε με κλήση στον αριθμό κινητού είτε με κλήση σε σταθερό που να είναι στο ίδιο ΑΦΜ ) Δηλαδή η Cosmote είναι υπέρ άνω οποιουδήποτε επίσημου κρατικού εγγράφου !!! ( Με την δικαιολογία πως με την ίδια διαδικασία υπάρχει κόσμος που πηγαίνει και παιρνει απο αλλους γραμμές με καλά προγράμματα κλπ και μετά γίνονται μηνύσεις προς την Cosmote ) Φυσικά το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του προς τις αρμόδιες αρχές και αναμένω απαντήσεις. Sent from my MI 8 using Tapatalk Edited April 24, 2020 by NeCrOmAnCeR19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 (edited) Και ήταν τόσο δύσκολο να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη της γραμμής ; Δεν νομιζω. Να υπενθυμίσω ότι την μέρα που δόθηκε το δικαίωμα να φτιάχνουμε εξουσιοφοτήσεις από το Internet η κυβέρνηση ζήτησε να αλλάξουμε τους κωδικούς και να μην τους κινοποιήσουμε σε κανένα ούτε στον λογιστή μας. Πως θα σου φαινόταν αν επειδή ξέρω τους κωδικούς σου σου πάρω την SIM και αποκτήσω πρόσβαση στον τραπεζικό σου λογαριασμό ; Η αυξημένη ασφάλεια δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ας κάναν ένα τηλέφωνο στην ιδιοκτήτρια. Όπως λές και εσύ "Φτιαχνω λοιπόν μια εξουσιοδότηση απο το gov.gr με τα στοιχεία του taxis της πεθεράς μου προς εμενα " δηλαδή την έκανες εσύ και όχι η πεθερά σου. Δίνω απόλυτο δίκιο στην Cosmote και μπράβο της. Edited April 24, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 (edited) Δηλαδή ο 70αχρονος - 80αχρονος πατέρας , παππούς κλπ θα αλλαξει μόνος του τους κωδικους taxis , δεν θα τους κοινοποιήσει ποτέ σε κανέναν , θα φτιάξει μόνος του την φορολογική του δήλωση ( που πάλι θα πρεπει να εξουσιοδοτήσει τον λογιστη του μεσω taxis ) και ολα τα σχετικά ... Το να μιλήσει μαζι της ήταν φυσικά δύσκολο στην παρούσα φάση, εφόσον δεν υπάρχει άλλος αριθμός στο ΑΦΜ της και η sim ήταν απενεργοποιημένη. Επίσης δεν νομίζω τα στοιχεία του taxis κάποιου να τα ξέρει ο άσχετος κόσμος. Τα ξέρει σίγουρα κάποιος λογιστής ή κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο. Αποφάσισε το Ελληνικό δημόσιο να γίνει ελαφρώς ποιο εύκολο και ευέλικτο Και αποκτήσαμε την κάθε Cosmote ..... Και για να μην μακρυγορουμε , ελα στην θεση ενός 70αχρονου και μπες με τους κωδικους του taxis να εξουσιοδοτήσεις τον γιο σου , γαμπρό σου whatever να σου αλλαξει μια sim !!! Μάντεψε ποιος θα αναλάβει να βγαλει εις πέρας αυτη την διαδικασία και να εκτυπώσει το έγγραφο !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk Edited April 24, 2020 by NeCrOmAnCeR19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σίγουρα. Απλά θεωρώ απίστευτο εν έτει 2020 να μην έχει ένα σπίτι σταθερό ίντερνετ. :worry: Δεν συμφέρει να μην έχεις αν το χρειάζεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο mobile σε καμία περίπτωση και ακόμα χειρότερα σε προσφορές κτλ. Τέλος πάντων θεωρώ ότι αυτοί που δεν έχουν είναι η εξαίρεση. Για αυτό δεν μπορούμε να γενικεύουμε με βάση αυτούς. Αγαπητέ σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι χωρίς σταθερό - ίντερνετ λόγο οικονομικών προβλημάτων και μια χαρά βασίζονται στο mobile. Και ακόμα χειρότερα σε προσφορές; Σε προσφορές βασιζόμαστε όλοι, ακόμα και αν έχουμε οικονομική αυτάρκεια, πόσο μάλλον συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα στον οικονομικό τομέα. Η εξαίρεση που αναφέρεις, τείνει να γίνει μια φυσιολογική άσχημη πραγματικότητα για ακόμα περισσότερους με τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας. Τα σχόλιά σου είναι όλα άστοχα. Φιλικά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ξέρω τι γίνεται στην Ελληνική οικογένεια δεν μου φαίνεται περίεργο. Αλλά όταν όλες οι συναλλαγές τραπέζης πλέον εγκρίνονται από το κινητό τηλέφωνο δεν θα με χάλαγε λίγη παραπάμω ασφάλεια Αλλά είμαστε σε μία μεταβατική κατάσταση όπου οι άνθρωποι 70 και 80 ετών δεν έχουν ενημερωθει ακόμα για τους κινδύνους. Επίσης να σου θυμίσω ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σου δώσουν ένα πληρεξούσιο να κάνεις τα πάντα για αυτούς αν το επιθυμούν απολύτως νόμιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ένα σταθερό σήμερα με τις προσφορές το παίρνεις γύρω στα 16 ευρώ αν πηγαίνεις από εταιρία σε εταιρία κάθε δυο χρόνια η αν πάρεις το προπληρωμένο της forthnet που βγαίνει στα 15,75 τον μήνα. Όσο και αν προσπαθήσεις μέσω κινητής το κόστος είναι ασύμφορο αν χρειάζεσαι δεδομένα πολλά πχ να έχεις παιδί και να βλέπει συνεχεία youtube κλπ και ιδιαίτερα πλέον που από εδώ και στο εξής μέχρι να βγάλουν εμβόλιο θα είμαστε στην ουσία μέσα ποιο πολύ. Τώρα ναι υπάρχουν άνθρωποι σε τραγική κατάσταση που δεν μπορούν να ξοδεύουν πάνω από 5 ευρώ τον μήνα για τηλεποικοινωνίες και τους καταλαβαίνω και αυτούς. Το θέμα είναι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική με το οικονομικό κομμάτι και ότι όλες οι απόψεις που ακούγονται είναι σωστές. Δεν ισχύει μόνο η μια ή η άλλη άποψή ισχύουν όλες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σίγουρα. Απλά θεωρώ απίστευτο εν έτει 2020 να μην έχει ένα σπίτι σταθερό ίντερνετ. :worry: Δεν συμφέρει να μην έχεις αν το χρειάζεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο mobile σε καμία περίπτωση και ακόμα χειρότερα σε προσφορές κτλ. Τέλος πάντων θεωρώ ότι αυτοί που δεν έχουν είναι η εξαίρεση. Για αυτό δεν μπορούμε να γενικεύουμε με βάση αυτούς. Άμε να ξεκολλήσεις λίγο να βγείς απο το σπίτι γιατι το πολύ ιντερνετ σου κάνει κακό.Και φαίνεται οτι ουτε καν επαφή με τον γύρω κοσμο έχεις οταν δεν ξέρεις τα ποσοστά ανέργων φτώχειας στην Ελλάδα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Άμε να ξεκολλήσεις λίγο να βγείς απο το σπίτι γιατι το πολύ ιντερνετ σου κάνει κακό.Και φαίνεται οτι ουτε καν επαφή με τον γύρω κοσμο έχεις οταν δεν ξέρεις τα ποσοστά ανέργων φτώχειας στην Ελλάδα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Τα έγραψε πολύ ωραία και όμορφα ο cmvr χωρίς την ειρωνεία σου. Την επόμενη φορά που θα απαντήσεις έτσι δεν θα είμαι ευγενικός. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Άμε να ξεκολλήσεις λίγο να βγείς απο το σπίτι γιατι το πολύ ιντερνετ σου κάνει κακό.Και φαίνεται οτι ουτε καν επαφή με τον γύρω κοσμο έχεις οταν δεν ξέρεις τα ποσοστά ανέργων φτώχειας στην Ελλάδα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk ProΣυγνώμη, αλλά τι σχέση έχει η οικονομική κατάσταση έτσι όπως την χρησιμοποιείς ως επιχείρημα; Αφού για να έχεις σταθερή γραμμή χρειάζεται να δίνεις 15-20€ το μήνα, ενώ για να κάνεις την δουλειά σου με mobile internet - που και πάλι δεν συγκρίνονται άμεσα λόγω ογκοχρέωσης - θέλεις χαλαρά περισσότερα από αυτά. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, σε ένα what's up αν παίρνεις το εβδομαδιαίο πακέτο των 3gb θες 12€ σε υπόλοιπο. Αν πεις ότι θες να παίζεις YouTube και Netflix, και βάλεις και ένα πακέτο play now πας στα 27€. Τα οποία για να τα έχεις διαθέσιμα, θες 31€ σε κάρτα. Και πάλι καλύπτεσαι για μια βασική χρήση. Μην πεις να κατεβάσεις τίποτα ογκώδες, δεν φτάνει ούτε για πλάκα. Με αυτά τα δεδομένα δεν το βλέπω να συμφέρει το σενάριο αυτό. Και μιλάω από προσωπική εμπειρία, μιας και ο αδερφός μου για 3 μήνες δούλευε στο σπίτι του με 4G ρούτερ μέχρι που έβαλε σταθερή γραμμή. Ένα 50αρικο το μήνα το θέλαμε. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Άμε να ξεκολλήσεις λίγο να βγείς απο το σπίτι γιατι το πολύ ιντερνετ σου κάνει κακό.Και φαίνεται οτι ουτε καν επαφή με τον γύρω κοσμο έχεις οταν δεν ξέρεις τα ποσοστά ανέργων φτώχειας στην Ελλάδα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Το επισημο ποσοστο στην Ελλαδα για την ανεργια ειναι 16,4% με τελευταια επισημη μετρηση τον Ιανουαριο του 2020. Φιλος μου που ειναι επισημα ανεργος και παιρνει και το αντστοιχο επιδομα εχει κινητο που εγω δεν εχω και δεν ειμαι ανεργος. Συν 2 καρτουλες των 8,5 ευρω καθε μηνα. Κατα συνεπεια μπορει να πληρωνει 17-20 ευρω για σταθερο τηλεφωνο , κι αν δεν το κανει ειναι απο επιλογη του. Ναι υπαρχει προβλημα με συνανθρωπους μας που κυριολεκτικα δεν εχουν να φανε αλλα αυτοι πιστεψε με δεν γραφουν στο myphone. Προφανως και ο φιλος πιο πανω δεν εννοουσε αυτους αλλα το υπολοιπο 84%. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εγώ είμαι υπέρ του ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Καλό όμως είναι να υπάρχουν και οι συνδρομητές σταθερών συμβολαίων για ευνόητους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εγώ είμαι υπέρ της χρήσης του κινητού δικτύου μόνο εκεί που χρειάζεται, δηλαδή όπου δεν έχεις σταθερή σύνδεση. Κυρίως δεν συγκρίνεται η αυτονομία της συσκευής με mobile data έναντι του WiFi. Δεν διανοούμαι να χρησιμοποιώ μόνο 4G στο σπίτι και να μου κρατάει με μια φόρτιση 40% λιγότερο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εγώ είμαι υπέρ της χρήσης του κινητού δικτύου μόνο εκεί που χρειάζεται, δηλαδή όπου δεν έχεις σταθερή σύνδεση. Κυρίως δεν συγκρίνεται η αυτονομία της συσκευής με mobile data έναντι του WiFi. Δεν διανοούμαι να χρησιμοποιώ μόνο 4G στο σπίτι και να μου κρατάει με μια φόρτιση 40% λιγότερο. Sent from my Galaxy S10e Εγώ προτιμώ να σερφαρω με 10πλασιες ταχύτητες και να τις έχω παντού μαζι μου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όσο αφορά την μπαταρία, έχω 4000 μπαταρία και αδιαφορώ κιόλας για τις φορτίσεις, αφού ποτέ δεν έχω μείνει από μπαταρία, ακόμη και παλαιότερα που δεν είχα τόσο μεγάλη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Για σερφάρισμα δεν έχει διαφορά είτε έχεις 50 είτε 150. Άντε αν κατεβάζεις κάτι μεγάλο αλλά σιγά. Όσο για τη μπαταρία, έχει να κάνει και με άλλα εκτός της αυτονομίας. Την συσκευή μου εγώ θέλω να την προσέχω και να την διατηρώ όσο γίνεται καλύτερα. Η μπαταρία λοιπόν φθείρεται όχι μόνο με τις παραπάνω φορτίσεις, αλλά και με την θερμοκρασία που αναπτύσσεται, που σαφώς είναι μεγαλύτερη όταν είσαι μόνιμα με mobile data. Για αυτό και λέγονται mobile, είναι για χρήση εκτός εμβέλειας σταθερού δικτύου. Από εκεί και έπειτα ποσώς με ενδιαφέρει να βλέπω τις ταχύτητες και να "φτιάχνομαι". Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Για σερφάρισμα δεν έχει διαφορά είτε έχεις 50 είτε 150. Άντε αν κατεβάζεις κάτι μεγάλο αλλά σιγά. [...] Sent from my Mi A3 Εχω 50αρα σταθερή. Εκτός του ότι είναι πάντα στην ίδια ταχύτητα το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μέσω αυτής μοιράζω ίντερνετ σε όλη την οικογένεια. Στα mobile αφενός αν έχεις 3-4 συνδέσεις πολλαπλασιάζεται το κόστος αφετέρου δεν έχεις την σταθερότητα της ταχύτητας παντού όπως υποννοεί ο Laz5. Δεν είναι λίγα τα παράπονα κι εδώ μέσα ότι υπάρχουν τρύπες στην κάλυψη. Δεν συζητάω να είσαι σε τουριστικό μέρος.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παιδιά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Εγώ ας πούμε βάζω μια κάρτα το μήνα (αυτό βέβαια δεν είναι παντα εφικτό, υπάρχουν και μήνες που δεν κάνω καθόλου ανανέωση) και την βγάζω μόνο με τα δώρα, δεν βάζω πακέτο ίντερνετ, δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Προτιμώ να έχω καρτοκινητό και να κάνω ανανέωση όποτε και αν έχω χρήματα παρά να κάνω ένα συμβόλαιο και να το έχω έννοια πως θα το πληρώσω απ' την στιγμή που δεν εργάζομαι. Σίγουρα το σταθερό ίντερνετ προσφέρει περισσότερα και σε καλή τιμή αλλά όταν δεν έχεις κάποιο εισόδημα βολεύεσαι είτε το θες είτε όχι με αυτά που σου προσφέρει το καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αδερφέ κατανοητό. Προσωπικά δεν κατηγορώ ούτε κοροιδεύω κανέναν όπως υποννοήθηκε από κάποιον εδώ μέσα. Απλά οικονομοτεχνικά για την συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δεν συμφέρει να μην έχεις έστω μία τυπική adsl24. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ούτε εμένα μου περισσεύουν. Δεν είμαι άπλας. Η μόνη διασκέδασή μας έχει γίνει το ίντερνετ πλέον οπότε δίνω 30 ευρώ το μήνα σε αυτό και παίρνω πολλά περισσότερα πίσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εχω 50αρα σταθερή. Εκτός του ότι είναι πάντα στην ίδια ταχύτητα το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μέσω αυτής μοιράζω ίντερνετ σε όλη την οικογένεια. Στα mobile αφενός αν έχεις 3-4 συνδέσεις πολλαπλασιάζεται το κόστος αφετέρου δεν έχεις την σταθερότητα της ταχύτητας παντού όπως υποννοεί ο Laz5. Δεν είναι λίγα τα παράπονα κι εδώ μέσα ότι υπάρχουν τρύπες στην κάλυψη. Δεν συζητάω να είσαι σε τουριστικό μέρος.:lol:Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε στην ουσία η ταχύτητα που βλέπεις σε ένα speed test σου δείχνει πόσο γρήγορα επικοινωνείς με τον πάροχό σου. Η οποία ταχύτητα μπορεί να διαφέρει πολύ είτε λόγω φόρτου, όπως τώρα, είτε ακόμη αν από την άλλη πλευρά από εκεί που θέλεις να κατεβάσεις δεδομένα δεν μπορούν να τα ανεβάσουν τόσο γρήγορα. Δηλαδή η μεγαλύτερη ταχύτητα του 4G πολύ συχνά μπορεί να είναι πλασματική. Δεν συζητάμε καν το θέμα του διαμοιρασμού σε άλλες συσκευές όπου στη σταθερή σύνδεση είναι πολύ πιο εύκολο και σταθερό. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts