zerokill Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μπορείς να δώσεις συγκεκριμένα παραδείγματα; Γιατί όσο το έψαξα τουλάχιστον στα τραγούδια που με ενδιαφέρουν έχουν τις ίδιες ελλείψεις Ναι πχ Rammstein.Οταν το ειχα δεν ειχε ουτε μισο τραγουδι μεσα.Kαι αλλα αρκετα μετα απο εναμισι χρονο δεν θυμαμαι ποια ηταν αλλα ηταν ο λογος που αφησα το spotify και προχωρησα στο apple music. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ναι πχ Rammstein.Οταν το ειχα δεν ειχε ουτε μισο τραγουδι μεσα.Kαι αλλα αρκετα μετα απο εναμισι χρονο δεν θυμαμαι ποια ηταν αλλα ηταν ο λογος που αφησα το spotify και προχωρησα στο apple music. Τώρα βλέπω ότι έχει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλησπέρα, Αυτά ισχύουν και για το mobile internet για φοιτητές; (ξέρω πως ξεθάβω αρχαίο θέμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πάντως εμένα που έχω το Cosmote 65 που το έχει δωρεάν, ενώ μου έστειλαν αρχικά μήνυμα για διακοπή, μου είπαν ότι θα συνεχίσει. Μετά ξαναέρχεται για διακοπή και μου λένε από την εξυπηρέτηση ότι επειδή το είχα από πολύ παλιά (πιο πολύ από 2 χρόνια πριν), δεν το κάνουν! Συνεχίζουν δλδ μόνο στους πιο πρόσφατους... Τρελλά πράγματα, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ όμως. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 και το δικό μου το έκοψαν. Σε σύνδεση internet on the go των 5 GB με καινούργια σύνδεση τον Ιούνιο.. Ενω στο site cosmote αναφέρει εδώ οπως είπατε και πριν οτι: Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το Προνομιακό Πακέτο Spotify σε οικονομικό πρόγραμμα που το Προνομιακό Πακέτο παρέχεται δωρεάν, και έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου με την COSMOTE, θα εξακολουθήσουν να έχουν το Προνομιακό Πακέτο Spotify μέχρι τη λήξη της δέσμευσής τους. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πάντως εμένα που έχω το Cosmote 65 που το έχει δωρεάν, ενώ μου έστειλαν αρχικά μήνυμα για διακοπή, μου είπαν ότι θα συνεχίσει. Μετά ξαναέρχεται για διακοπή και μου λένε από την εξυπηρέτηση ότι επειδή το είχα από πολύ παλιά (πιο πολύ από 2 χρόνια πριν), δεν το κάνουν! Συνεχίζουν δλδ μόνο στους πιο πρόσφατους... Τρελλά πράγματα, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ όμως. Θα δούμε. Δεν είναι αυτός ο λόγος πάντως. Κι εγώ το είχα από την 1η μέρα της συνεργασίας με την Κοσμοτέ στο 65άρι πρόγραμμα. Πότε λήγει το συμβόλαιό σου; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiriakos7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Οταν επικοινωνεις καθημερινα με την εξυπηρετηση πελατων για να αλλαξεις το συμβολαιο σου,που εληξε,σε καρτοκινητο και σου λενε καθε μερα το συστημα εχει προβλημα δεν βγαζει κωδικο αλλαγης. Οταν στα μαγαζια σου λενε παρε τηλεφωνο ή στείλε χειρόγραφα αιτηση τι μενει να κανει ο ανθρωπος για να το αλλαξει; Πρεπει ντε και καλα να κατσουμε στο συμβολαιο για να το ανανεωσουμε,γιατι αυτο μπορουσαν να το κανουν,15 προσφορες σου κανουν και οταν τους λες εχω ακουσει πολλα δεν θελω επιμενουν σας παρακαλω ακουστε με. Απιστεφτα πραγματα. Δεν υπαρχουν λόγια. Υ.Γ. 6η μερα και συνεχιζουμε. Τα συστηματα ακομα δεν λειτουργουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Έτσι κι αλλιώς για να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, θες κάνα μήνα. Οπότε έχεις να περιμένεις.... Υπομονή. Καλύτερα κανε αίτημα φορητότητας. Θα σε καλέσουν αμέσως και τότε θα τους πεις ότι αν θέλετε να μείνω στην εταιρεία, μόνο μέσω καρτοκινητής σύνδεσης. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Στην Ελλάδα δεν έχετε υπηρεσία υπεράσπισης του καταναλωτή και σύνδεσμο καταναλωτών? Στην Κύπρο ρίχνουν και πρόστιμα άμα λάχει και μια φορά που τους έστειλα email απαντήσανε. Edited November 27, 2016 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiriakos7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι αλλα για φορητοτητα απτην wind ζητανε 30 ευρω κατευθειαν. Αλλα μπορει να ειναι η μονη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι αλλα για φορητοτητα απτην wind ζητανε 30 ευρω κατευθειαν. Αλλα μπορει να ειναι η μονη λυση. Το έχουμε πει αρκετές φορές. Το κάνεις ηλεκτρονικά και πληρώνεις μόνο την κάρτα ανανέωσης 10€ που έχει μαζί. https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ εναλλακτικά καισ τη vodafone εντελώς δωρεάν http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/portabilityRequest.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Προτείνω να στείλεις το αίτημα σου γραπτώς με αλληλογραφία συστημένη και να ζητήσεις γραπτή απάντηση. Μπορείς επίσης να σημειώσεις ότι εξαναγκάζεσαι από την εταιρία να πληρώνεις πάγια για υπηρεσίες που δεν θέλεις να χρησιμοποιείς προκειμένου να διατηρήσεις τον αριθμό σου. Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να απαντήσουν επισήμως. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Συνήγορο του Καταναλωτή αν επιμένουν ή δεν απαντήσουν. ;) Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα ολοκληρωθεί. Μου θυμίζει την κλασική δικαιολογία από καταστήματα όταν θέλεις να πληρώσεις με κάρτα και για να το αποφύγουν σου λένε ότι έχει χαλάσει το τερματικό τους. Προσωπικά, απλά απαντώ με ένα 'δυστυχώς, δεν έχω μετρητά. Θα κοιτάξω αλλού που μπορούν να με εξυπηρετήσουν' και φεύγω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiriakos7 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Το έχουμε πει αρκετές φορές. Το κάνεις ηλεκτρονικά και πληρώνεις μόνο την κάρτα ανανέωσης 10€ που έχει μαζί. https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ εναλλακτικά καισ τη vodafone εντελώς δωρεάν http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/portabilityRequest.action Δεν με αφηνει να κρατησω τον αριθμο μου αν βαλω μονο το πακετο των 10 ευρω. Στα 30 ευρω σαφηνει να κρατησεις αριθμο μονο. Υ.Γ. Και στην vodafone στο CU, 30 ευρω ζητανε για φορητοτητα. Οι πληροφοριες σου δεν ισχυουν. Edited November 26, 2016 by Kiriakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Στη Wind το άλλαξαν πρόσφατα φαίνεται. Στη Vodafone δεν σε αφήνει να επιλέξεις CU. Επιλέγεις άλλο πακέτο (international, ολυμπιακός ή καρτοκινητό vodafone) και μια χαρά προχωράει. Αν γίνει η φορητότητα μεταφέρεσαι στο CU δωρεάν με μία κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα.. Έχω επιδότηση περίπου 400 ευρώ.. Μπορώ να πάρω απο κοσμοτε κινητο που ειναι σε προσφορά από black friday με την επιδότηση;; γνωρίζει κανεις; Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Έτσι κι αλλιώς για να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, θες κάνα μήνα. Οπότε έχεις να περιμένεις.... Υπομονή. Καλύτερα κανε αίτημα φορητότητας. Θα σε καλέσουν αμέσως και τότε θα τους πεις ότι αν θέλετε να μείνω στην εταιρεία, μόνο μέσω καρτοκινητής σύνδεσης. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Φιλε η αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο δεν κανει ενα μηνα μλορει να ζητησει στο καταστημα και να γινει την ιδια μερα αμ δεν ξερεις κατι μην λες πραγματα τα οποια δεν ισχυουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiriakos7 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Και ομως. Οταν στο καταστημα (Γερμανο & Cosmote) πατησιων σου λενε πρεπει να παρεις τηλεφωνο γιατι αλλιως δεν γινεται και οταν περνεις τηλεφωνο και σου λενε τα συστηματα δεν λειτουργουν. Επιχειρηση σου λεει μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το έχουμε πει αρκετές φορές. Το κάνεις ηλεκτρονικά και πληρώνεις μόνο την κάρτα ανανέωσης 10€ που έχει μαζί. https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ εναλλακτικά καισ τη vodafone εντελώς δωρεάν http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/portabilityRequest.action Για ποιο λογο το εχουν κανει ετσι οι εταιρειες? Υπαρχει κοσμος πολυς που δεν γνωριζει να χρησιμοποιεί υπολογιστες και διαδικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Για ποιο λογο το εχουν κανει ετσι οι εταιρειες? Υπαρχει κοσμος πολυς που δεν γνωριζει να χρησιμοποιεί υπολογιστες και διαδικτυο. Ακριβώς για αυτό το λόγο, κατά την εκτίμησή μου. Με το γνωστό στόχο: Το κέρδος. Είμαστε σε ένα διαρκές άγχος μην την πατήσουμε κ κάνουμε κανά λάθος. Εκεί μας φτάσανε. Αντί να είναι απλά κ για όλους. Και από όλα αυτά (όταν μαθαίνει από άλλο ή από εδώ στο myphone "τι του κάνανε, ενώ.....") μόνο οι εταιρείες βγαίνουν ζημιωμένες. Γενικά. Γιατί θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν: Καλύτερα έτσι για να επωφελούμαστε εμείς που γνωρίζουμε internet. ή Ας μάθαιναν κ αυτοί υπολογιστές. Ποιός τους φταίει; Δεν είναι έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkouboul Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το Μαιο ζήτησα μεταφορά από συμβόλαιο Cosmote σε καρτοκινητο Vodafone μέσω του link που αναφέρει ο Mark k. Όταν με πήρε ή Cosmote για αντιπροσφορα με έκπτωση σε συμβόλαιο αφού είδε ότι θέλω καρτοκινητο μου πρόσφερε 200' δωρεάν κάθε μήνα αν εμένα σε αυτούς έστω με καρτοκινητη. Να ένας ωραίος τρόπος να το μετατρεψεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η αποστολή του αιτήματος με αλληλογραφία είναι σίγουρη λύση. Μπορείτε να κρατήσετε και αποδεικτικό παράδοσης. Έχουν υποχρέωση να απαντήσουν εντός συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων. Σε αντίθετη περίπτωση ή εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό το θέμα μπορεί να περάσει στο Συνήγορο του Καταναλωτή με όλες τις αποδείξεις της υπόθεσης. Πάντα δουλεύει η παραπάνω διαδικασία για όλα τα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλησπέρα σας, Είμαι εδώ και 2 χρόνια στην Cosmote ως εταιρικός πελάτης 3 γραμμών.Το 2014 που έφυγα απ τη Wind,πήρα επιδότηση 1012€!! Και πληρώνω 88€+ συνήθως εκτός παγίου 10~15€ SMS και εξτρα MB. 28/11 Έληξαν τα συμβόλαια.Επικοινώνισα μαζί τους,θέλοντας να ανανεώσω 2 γραμμές απ τις 3.Μου είπαν ότι τα ποσά της επιδότησης έχουν βγεί,είνα για 24 Μηνη δέσμευση 150€/γραμμή για συσκευή και 180€/γραμμή για πίστωση στο λογαριασμό.. Μη μπορώντας μετά απο πολλές επικοινωνίες με όλα τα τμήματα να αυξήσω την επιδότηση,πήρα τηλέφωνο στην Vodafone για φοριτότητα μπας και με καλέσουν για αντιπροσφορά.Η κοπέλα απ την εξυπηρέτηση μου είπε ότι αν στείλει τον Courier με τα συμβόλαια και τα υπογράψω τότε θα κάνουν αίτημα για φορητότητα στην Cosmote.Ωστόσο όμως θα έχω δεσμευθει!! Τι μπορώ να κάνω;να τους πάρω στην Cosmtoe απ'ευθύας λέγοντας θα φύγω- θέλω να με αποσυνδέσετε;(δε θελω να χασω τους αριθμούς);;; Στην Voda αν έρθει ο courier και εν τελη δεν υπογράψω τίποτα σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπαλλήλου η Cosmote ειναι σα να μη ξέρει τίποτα.. Aκόμα τόνισα την επιστροφή στο παλιό δίκτυο εντός 14 ημερών και μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ στην vodafone δεν γινεται αυτο!! Απόψε πέρασα απο καταστήματα έκανα τηλέφωνα και οι απαντήσεις είναι: Πήγα σε κατάστημα Voda και Wind.Oι απαντήσεις ίδιες.σε 6 Ώρες έχουμε πάρει τη φοριτότητα,χωρίς επιστροφές κλπ. Οπώτε το να κάνω αίτημα φοριτότητας και μετά να υπογράψω απο κατάστημα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ. τα πράγματα εχουν αλλαξει όπως ΟΛΟΙ μου ειπαν απο τηλ και απο καταστημα και το εμπέδωσα χθες διαβάζοντας στην ΕΕΤΤ.Αν δεν πέσει υπογραφή ότι συμφωνώ με τα δικά σας δεν κάνουν αίτηση φοριτότητας στην εταιρία σου.Ενώ είναι υποχρεωμένη εντώς 24 ωρών να δώσει τους αριθμούς. Η που με παίρνουν μετα την υπογραφή απο cosmote η που γυριζω μόνος,γιατί να παω Voda μονιμα ΔΕ παιζει........ Και εγώ πριν 2 ακριβώς χρόνια πήγα για 2η φορα στην Cosmote μετα απο 2 χρόνια Wind.. Αυτά..Καμία ιδέα; έχω σηκώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!παλαιότερα ήταν απλή υπόθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Θα ζητήσεις φορητότητα σε καρτοκινητό. Σε περίπτωση λάθους θα γυρίσεις αμέσως πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το κατάστημα και η κάθε εταιρία γενικά αν δεν υπογράψεις δεν πρόκειται να κάνει την αίτηση φορητότητας για το λόγο ότι πρέπει να σε δεσμεύσουν για να μην μπορείς να ακυρώσεις την φορητότητα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 https://www.germanos.gr/corporate/4g_smartphones_tablets_xmas16_offer/ Τελικά, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, το ίδιο δώρο 5GB (συνολικά για 2 μήνες φέτος), Αλλά φέτος ΜΟΝΟ για 4G tablets. Υπόψιν, για όποιον/-α ενδιαφέρεται ότι η sim onthego με κάρτα έρχεται προενεργοποιημένη, ασχέτως ταυτοποίησης. Άρα, η χρήση των GB είναι μόνο για αυτούς τους 2 μήνες (Δεκέμβρη 2016-Φλεβάρη 2017) και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο χρονικό διάστημα. http://i66.tinypic.com/11vrx9g.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts