Jump to content

Kiriakos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kiriakos7

  • Ημ. Γέννησης 15/09/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Kiriakos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κινητό είναι απόλαυση. Όποιος το τσιμπισει θα το εχει για πολυ καιρο!
  2. Και ομως. Οταν στο καταστημα (Γερμανο & Cosmote) πατησιων σου λενε πρεπει να παρεις τηλεφωνο γιατι αλλιως δεν γινεται και οταν περνεις τηλεφωνο και σου λενε τα συστηματα δεν λειτουργουν. Επιχειρηση σου λεει μετα.
  3. Δεν με αφηνει να κρατησω τον αριθμο μου αν βαλω μονο το πακετο των 10 ευρω. Στα 30 ευρω σαφηνει να κρατησεις αριθμο μονο. Υ.Γ. Και στην vodafone στο CU, 30 ευρω ζητανε για φορητοτητα. Οι πληροφοριες σου δεν ισχυουν.
  4. Ναι αλλα για φορητοτητα απτην wind ζητανε 30 ευρω κατευθειαν. Αλλα μπορει να ειναι η μονη λυση.
  5. Οταν επικοινωνεις καθημερινα με την εξυπηρετηση πελατων για να αλλαξεις το συμβολαιο σου,που εληξε,σε καρτοκινητο και σου λενε καθε μερα το συστημα εχει προβλημα δεν βγαζει κωδικο αλλαγης. Οταν στα μαγαζια σου λενε παρε τηλεφωνο ή στείλε χειρόγραφα αιτηση τι μενει να κανει ο ανθρωπος για να το αλλαξει; Πρεπει ντε και καλα να κατσουμε στο συμβολαιο για να το ανανεωσουμε,γιατι αυτο μπορουσαν να το κανουν,15 προσφορες σου κανουν και οταν τους λες εχω ακουσει πολλα δεν θελω επιμενουν σας παρακαλω ακουστε με. Απιστεφτα πραγματα. Δεν υπαρχουν λόγια. Υ.Γ. 6η μερα και συνεχιζουμε. Τα συστηματα ακομα δεν λειτουργουν.
  6. Εδώ και κάποιες μέρες εχουν κολλήσει ταινίες στον δρόμο για να μην παρκάρει κοσμος στην Οδό Σπετσών-Κυψέλη και γραφει για εργασιες εγκατάστασης οπτικής ίνας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Απότι εψαξα στο διαδικτυο δεν βρήκα κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτήσει.
  7. Ελπιζω για τελευταιος νικητης γιατι το D3 εχω καιρο που θελω να το τσιμπησω !! :D :D :D :D :D
  8. Πανέμορφο κινητό. Καλή επιτυχία.
×
×
  • Create New...