paanos Δημ. March 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2025 1 hour ago, AlexM2 said: Ναι! Αν βλέπεις και κάποια προσφορά ανανέωσης το κάνεις και μέσω της εφαρμογής. Και επίσης μπορείς να προσθέσεις την TV σε σχήμα Cosmote one Το σταθερό προσθέτεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2025 3 ώρες πριν, minast said: Μήπως είναι απλά η ενδοεπικοινωνία μεταξύ μελών του One; Και εγώ αυτό πιστεύω 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, paanos said: Το σταθερό προσθέτεις. Την TV μαζί με το σταθερό προσθέτεις ή το αντίστροφο. Πχ εμένα στο σχήμα Oneδεν ήταν η τηλεόραση την οποία και πρόσθεσα Edited March 13, 2025 by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 Νέος Server στο Speedtest της Ookla. COSMOTE Peiraias. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 7 minutes ago, elkons said: Νέος Server στο Speedtest της Ookla. COSMOTE Peiraias. Ωχ, τώρα στον εμφάνισε εσένα; Μάλλον Εύβοια δεν στον βγάζει συχνά και τώρα εκεί που είσαι λόγω άλλης δρομολόγησης ίσως, στον "πέταξε".. Υπάρχει εδώ και καιρό πάντως να ξέρεις 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 15 minutes ago, johnny_htc said: Ωχ, τώρα στον εμφάνισε εσένα; Μάλλον Εύβοια δεν στον βγάζει συχνά και τώρα εκεί που είσαι λόγω άλλης δρομολόγησης ίσως, στον "πέταξε".. Υπάρχει εδώ και καιρό πάντως να ξέρεις 😏 Τόσο καιρό έβλεπα μόνο Μαρούσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λαμία είμαι τώρα Εύβοια εδώ που μένω κεντρική πάντα 1ο στη λίστα είναι Cosmote Μαρούσι 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 Just now, elkons said: Τόσο καιρό έβλεπα μόνο Μαρούσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λαμία είμαι τώρα Ναι, ποιος ξέρει. Βάρα μερικά speedtests, παίζει μετά να το "κρατήσει" και να στο βγάζει τακτικά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 Δεν είναι μακριά από Αθήνα γενικά Κάθε μέρα όμως πήγαινε έλα είναι σκότωμα 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 Just now, elkons said: Δεν είναι μακριά από Αθήνα γενικά Κάθε μέρα όμως πήγαινε έλα είναι σκότωμα Τι εννοείς; Λάθος μήνυμα μήπως; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Τι εννοείς; Λάθος μήνυμα μήπως; Η Χαλκίδα δεν είναι μακριά από την Αθήνα γύρω στα 70χλμ είναι σιγά. Ήθελα να το συμπληρώσω πάνω. Απλά κάθε μετά πήγαινε έλα είναι σκότωμα ένα διάστημα δούλευα Αθήνα. Γιαυτό είπα μας εμφανίζει 1ους τους σέρβερ Μαρούσι Edited March 14, 2025 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 42 minutes ago, elkons said: Η Χαλκίδα δεν είναι μακριά από την Αθήνα γύρω στα 70χλμ είναι σιγά. Ήθελα να το συμπληρώσω πάνω. Απλά κάθε μετά πήγαινε έλα είναι σκότωμα ένα διάστημα δούλευα Αθήνα. Γιαυτό είπα μας εμφανίζει 1ους τους σέρβερ Μαρούσι Α κατάλαβα. Νταξει, νομίζω και μένα πρώτα Μαρούσι μου βγάζει κάποιες φορές και άλλες Πειραιά, και ας είμαι δίπλα στον Πειραιά, ποιος ξέρει πώς πάει.. Εννοείται Χαλκίδα - Αθήνα δεν είναι παρά πολύ μακριά, αλλά κάθε μέρα δεν παίζει να το κάνεις για πολύ καιρό ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2025 19 minutes ago, johnny_htc said: Α κατάλαβα. Νταξει, νομίζω και μένα πρώτα Μαρούσι μου βγάζει κάποιες φορές και άλλες Πειραιά, και ας είμαι δίπλα στον Πειραιά, ποιος ξέρει πώς πάει.. Εννοείται Χαλκίδα - Αθήνα δεν είναι παρά πολύ μακριά, αλλά κάθε μέρα δεν παίζει να το κάνεις για πολύ καιρό ... Το έκανα ένα διάστημα για δουλειά λέω δεν πάει άλλο άστο καλύτερα σκότωμα κ ακριβά τα καύσιμα δε με συνεφέρει Τέλος πάντων.. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 Πώς γίνεται αύτο? Ενώ στα κινητά δείχνει σωστά το my speedtest λειτουργεί..και με hotspot στo laptop επίσης λειτουργεί. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 (edited) 46 minutes ago, elkons said: Πώς γίνεται αύτο? Ενώ στα κινητά δείχνει σωστά το my speedtest λειτουργεί..και με hotspot στo laptop επίσης λειτουργεί. Έχεις δώσει δικαιώματα τοποθεσίας; Το δεξιά άμα δεν βλέπει τοποθεσία, δεν λειτουργεί.. Επίσης άμα από τον chrome είναι οκ η τοποθεσία, ανοιχτή, δες αν τα Windows δίνουν δικαίωμα το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί τοποθεσία. Επίσης μπορεί κάποιες φορές να θέλει reload το site, έχει ένα θέμα έχω παρατηρήσει και κάνει κόνξες και είναι λίγο δυσκοιλιο 😏 Edited March 15, 2025 by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 1 hour ago, johnny_htc said: Έχεις δώσει δικαιώματα τοποθεσίας; Το δεξιά άμα δεν βλέπει τοποθεσία, δεν λειτουργεί.. Επίσης άμα από τον chrome είναι οκ η τοποθεσία, ανοιχτή, δες αν τα Windows δίνουν δικαίωμα το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί τοποθεσία. Επίσης μπορεί κάποιες φορές να θέλει reload το site, έχει ένα θέμα έχω παρατηρήσει και κάνει κόνξες και είναι λίγο δυσκοιλιο 😏 Ε ναι αφού σου λέω με Hotspot ανοίγει μια χαρά και κάνει το speedtest από myspeedtest . Από χτες το κάνει και με Microsoft Edge τα ίδια κάνει 1 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 Just now, elkons said: Ε ναι αφού σου λέω με Hotspot ανοίγει μια χαρά και κάνει το speedtest από myspeedtest . Από χτες το κάνει και με Microsoft Edge τα ίδια κάνει Οκ, περίεργο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 (edited) Κάτι που δεν το περίμενα κσι μπράβο στην Cosmote. Υπόλοιπο από σύμβολαιο Cosmote Tv - 35. 57€ τα πίστωσαν μόνοι τους στον λογαριασμό Payzy. Edited March 15, 2025 by Antonio21 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 Οταν κάνεις εγγραφή στην payzy έχει κουτάκι που λέει αν συναινείς τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο να πιστωθεί αυτόματα στον payzy λογαριασμό σου. 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2025 Ευχαριστώ Κύριε Παναγιώτη δεν το θυμάμαι αυτό που γράφετε όταν το έκανα αλλά έτσι είναι όπως τα γράφετε. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2025 Καλημέρα μια ερώτηση Συνέχεια συνδέεται στο ρουτερ μου μια συσκευή χωρίς όνομα φαίνεται τύπου 2:73929292 κάτι τέτοια (ενδεικτικά) αλλάζω κωδικό πάλι υπάρχει σβήνω όλα τα κινητά βγάζω τηλεόραση Cosmote tv από ρεύμα πάλι φαίνεται και τραβάει αρκετό ίντερνετ, με ενοχλεί αλλά πάντα βρίσκει τον κωδικό. Το σήμα φαίνεται σε μεγάλο dBm απόσταση δηλαδή δεν είναι εντός σπιτιού αυτή η συσκευή. Η ερώτηση μου; πώς να κάνω ban στη συσκευή αυτή να φύγει από το δίκτυο μου ; γιατί δε το βρίσκω. Router Speedport 2 plus το μάυρο. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2025 35 minutes ago, elkons said: Καλημέρα μια ερώτηση Συνέχεια συνδέεται στο ρουτερ μου μια συσκευή χωρίς όνομα φαίνεται τύπου 2:73929292 κάτι τέτοια (ενδεικτικά) αλλάζω κωδικό πάλι υπάρχει σβήνω όλα τα κινητά βγάζω τηλεόραση Cosmote tv από ρεύμα πάλι φαίνεται και τραβάει αρκετό ίντερνετ, με ενοχλεί αλλά πάντα βρίσκει τον κωδικό. Το σήμα φαίνεται σε μεγάλο dBm απόσταση δηλαδή δεν είναι εντός σπιτιού αυτή η συσκευή. Η ερώτηση μου; πώς να κάνω ban στη συσκευή αυτή να φύγει από το δίκτυο μου ; γιατί δε το βρίσκω. Router Speedport 2 plus το μάυρο. Ακούγεται λίγο περίεργο. Θεωρώ ότι έχεις τουλάχιστον WPA2 ενεργοποιημένο, με επαρκώς περίπλοκο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τετριμμένο να μπει κάποιος απρόσκλητα στο δίκτυό σου... Αρχικά μπορείς να ελαττώσεις την ισχύ εκπομπής στο ελάχιστο που σε εξυπηρετεί. Ο σκοπός είναι να έχεις παντού όπου χρειάζεσαι ικανοποιητικό σήμα, αλλά όχι περισσότερο. Επιπλέον, το Plus 2 υποστηρίζει MAC filtering. Μπορείς να επιτρέψεις μόνο στις δικές σου συσκευές να συνδέονται στο ασύρματο δίκτυο, βάσει MAC address. Προσοχή: Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις από τις δικές σου συσκευές το MAC randomization, και επίσης το MAC spoofing είναι σχετικά εύκολο για κάποιον που είναι τεχνικά καταρτισμένος. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος συστηματικά μπορεί να παραβιάζει το δίκτυό σου. Και αυτό χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2025 Just now, minast said: Ακούγεται λίγο περίεργο. Θεωρώ ότι έχεις τουλάχιστον WPA2 ενεργοποιημένο, με επαρκώς περίπλοκο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τετριμμένο να μπει κάποιος απρόσκλητα στο δίκτυό σου... Αρχικά μπορείς να ελαττώσεις την ισχύ εκπομπής στο ελάχιστο που σε εξυπηρετεί. Ο σκοπός είναι να έχεις παντού όπου χρειάζεσαι ικανοποιητικό σήμα, αλλά όχι περισσότερο. Επιπλέον, το Plus 2 υποστηρίζει MAC filtering. Μπορείς να επιτρέψεις μόνο στις δικές σου συσκευές να συνδέονται στο ασύρματο δίκτυο, βάσει MAC address. Προσοχή: Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις από τις δικές σου συσκευές το MAC randomization, και επίσης το MAC spoofing είναι σχετικά εύκολο για κάποιον που είναι τεχνικά καταρτισμένος. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος συστηματικά μπορεί να παραβιάζει το δίκτυό σου. Και αυτό χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση. Κοίτα δεν είναι και πολύ δύσκολος τον αριθμό μου ειχα και τώρα έναν άλλο κωδικό Το χω στο 100 για να πιάνει το Wi-Fi Repeater Access Point να χω και πάνω ίντερνετ. Μπορεί και ο γείτονας να <<κλέβει>> ίντερνετ γιατί δεν βλέπω καππιο δίκτυο από κει. Έκανα Reset και αφησα έναν τεράστιο κωδικό που είχε ήδη το ρουτερ δεν έχει μπει κάποιος μέχρι στιγμής. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2025 (edited) Που είδες ότι έχουν μπει στο δίκτυο; Με κάποιο πρόγραμμα σαν και αυτό δεν μπορείς να το μπλοκάρεις; Edited March 16, 2025 by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2025 1 minute ago, Antonio21 said: Που είδες ότι έχουν μπει στο δίκτυο; Από τη πύλη μπορώ να δω τους συνδεδεμένους και ποιοι ήταν ήδη συνδεδεμένοι κάποια στιγμή 192.168.1.1 στο Connected devices 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 Πολύ καλή τιμή για Cosmote neo 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts