hercoulis Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. 3 Παράθεση
p_k Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Πώς γίνεται αυτό; Πρώτη φορά το συναντώ. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 3 minutes ago, hercoulis said: Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. Τι; στη πόση ώρα κλείνει; χτες μιλούσα 2,5 ώρες σερί και δεν έκλεισε. 3 Παράθεση Hlias.
hercoulis Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Κλείνει η γραμμή μετά από ένα μισάωρο. Παλιά υπήρχε σε όλες τις εταιρίες προς αποφυγή υπερβολικών χρώσεων και είχες τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις. 4 Παράθεση
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Just now, hercoulis said: Κλείνει η γραμμή μετά από ένα μισάωρο. Παλιά υπήρχε σε όλες τις εταιρίες προς αποφυγή υπερβολικών χρώσεων και είχες τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις. Ούτε καν που το ήξερα. Εάν μπεις τσατ κ τους το πεις ; 3 Παράθεση Hlias.
hercoulis Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Καλά, θα τους ενοχλήσω αύριο. Έλεγα μήπως υπάρχουν μηνύματα με αυτοματοποιημένες εντολές. 4 Παράθεση
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 14 minutes ago, hercoulis said: Καλά, θα τους ενοχλήσω αύριο. Έλεγα μήπως υπάρχουν μηνύματα με αυτοματοποιημένες εντολές. Ρώτησα μια και εγώ μ λέει Δεν υπάρχει υπηρεσία που να κλείνει την γραμμή σε μισή ώρα. Για την διασφάλιση της εξυπηρέτησης, θα χρειαστεί να επικοινωνήσει ο κάτοχος του αριθμού ώστε να ελεγχθεί. Τη ρώτησα εάν υπάρχει τέτοια υπηρεσία για αποφυγή χρεώσεων μήπως και απάντησε Όχι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία. 2 3 Παράθεση Hlias.
hercoulis Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα αλλάξω το τηλέφωνο, όχι πως έχει πρόβλημα αλλά η κατασκευή των πλήκτρων μάλλον θα δημιουργεί το πρόβλημα. 4 Παράθεση
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 1 minute ago, hercoulis said: Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα αλλάξω το τηλέφωνο, όχι πως έχει πρόβλημα αλλά η κατασκευή των πλήκτρων μάλλον θα δημιουργεί το πρόβλημα. Τσέκαρε και πες μας κάποια στιγμή όταν μπορέσεις 😉 3 Παράθεση Hlias.
memoriesradio Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 (edited) 43 minutes ago, hercoulis said: Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Edited March 3, 2025 by memoriesradio 3 1 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης
p_k Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Από πότε ισχύει αυτό; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 47 minutes ago, memoriesradio said: Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Μήπως εκτός από τον παροχο το ορίζει η συσκευή; δε μου έχει τύχει βέβαια δεν συνηθίζω να μιλάω τόσες ώρες και δεν ξέρω αν μετρούν από την αρχή της κλήσης πριν το σηκώσει ο άλλος. 5 Παράθεση Hlias.
memoriesradio Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 11 minutes ago, elkons said: Μήπως εκτός από τον παροχο το ορίζει η συσκευή; δε μου έχει τύχει βέβαια δεν συνηθίζω να μιλάω τόσες ώρες και δεν ξέρω αν μετρούν από την αρχή της κλήσης πριν το σηκώσει ο άλλος. Καμία σχέση με την συσκευή. Είναι θέμα ρύθμισης δικτύου. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης
minast Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 5 Παράθεση
Antonio21 Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Λίγο άσχετο αλλά για όσους δεν γνωρίζουν και δέχονται κλήσεις.. https://www.odigostoupoliti.eu/mitroo-11-anepithymites-tilefonikes-kliseis-kai-apozimiosi-10-000-evro/ 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
cu2goup Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 Δεν είχε η Voda μία διαφήμιση όταν πρωτοβγήκε το απεριόριστο προς Voda που έδειχνε ένα ζευγάρι να συγκοιμάται εξ αποστάσεως με τα κινητά στο διπλανό μαξιλάρι;; Απάτη κι αυτό;; 😂😂😂 8 Παράθεση
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 Cosmote δε το τηρεί πολλές φορές 5 Παράθεση Hlias.
tasosat Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Δεν είχε η Voda μία διαφήμιση όταν πρωτοβγήκε το απεριόριστο προς Voda που έδειχνε ένα ζευγάρι να συγκοιμάται εξ αποστάσεως με τα κινητά στο διπλανό μαξιλάρι;; Απάτη κι αυτό;; 😂😂😂 Το είπαμε και χτες,τουγκεδερ γουι καντ 3 Παράθεση
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Ερώτηση Στο Cosmote app πως είπαμε βάζουμε μητρώο 11; δε το βρίσκω μόνο στο What's Up στις διαφημιστικές επικοινωνίες. Επίσης έχω κινητό και σταθερό στο ίδιο ID όταν ανοίξω σε αυτό το μητρώο 11 ισχύει και για κινητό και σταθερό σωστά; 4 Παράθεση Hlias.
Antonio21 Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 Προσωπικά δεδομένα, επιλογές και σου έχει το κάθε αριθμό να διαλέξεις. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
elkons Δημ. March 3, 2025 Δημ. March 3, 2025 💩💩💩 θα κάνω αύριο έξοδο και θα σβήσω τα δεδομένα της εφαρμογής μήπως ξεκολλήσει 🗿 Ευχαριστώ. 6 Παράθεση Hlias.
Antonio21 Δημ. March 4, 2025 Δημ. March 4, 2025 (edited) https://techmaniacs.gr/i-mitriki-tis-cosmote-anakoinonei-to-apolyto-smartphone/ Αν και πρόσφατα μόλις η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι το Cosmote θα διατηρηθεί. Edited March 4, 2025 by Antonio21 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
tasosat Δημ. March 4, 2025 Δημ. March 4, 2025 5 minutes ago, Antonio21 said: https://techmaniacs.gr/i-mitriki-tis-cosmote-anakoinonei-to-apolyto-smartphone/ Αν και πρόσφατα μόλις η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι το Cosmote θα διατηρηθεί. Ξέρουν τι κάνουν οι Γερμανοί δεν πρόκειται να αλλάξουν ονομασία από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός ξέρει πολλά χρόνια το brand COSMOTE γιατί έχει χτίσει μια εμπιστοσύνη, είναι ριψοκίνδυνη η αλλαγή πολλοί μπορεί να μη θέλουν τη telekom για πολλούς λόγους. Το κινητό έχει βγει καιρό. Δε νομίζω να το λανσάρουν στην ελληνική αγορά μπορεί να πάει άπατο όπως της Nova επειδή ο κόσμος δε γνωρίζει τη μάρκα ούτε τη Telekom οι περισσότεροι. 7 Παράθεση
elkons Δημ. March 4, 2025 Δημ. March 4, 2025 (edited) Ερώτηση για τους γνώστες. Ένας φίλος αναβάθμισε από ADSL 24 (έπιανε 16 στη πύλη) πήγε σε VDSL 50 η οποία πιάνει 39 στη πύλη και 5.89upl Όταν έκανε την 24αρα από WIND σε Cosmote έβγαλαν το παλιό zyxel και έβαλε της Cosmote αλλά άφησε τα παλιά καλώδια κατευθείαν όπως ήταν κ στο άλλο, πάνω στη πρίζα κ το σταθερό στο Phone 2. Τώρα με τη 50αρα λογικά VoIP έχει,βάζει κάποιο splitter κτλ π έχει στα βίντεο τους ή όχι; χρειάζεται να κάνουμε Reset στο ρουτερ; επίσης αν βάλουμε τα καλώδια της Cosmote λετε να έχει διαφορά; https://ibb.co/JR16h0ts https://ibb.co/ynTjYFDD Edited March 4, 2025 by elkons 3 Παράθεση Hlias.
MIKU Δημ. March 4, 2025 Δημ. March 4, 2025 Η Cosmote στις 2 ώρες ρίχνει τη γραμμή. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
Recommended Posts