Jump to content

snb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by snb

  1. snb

    TCL 20Y

    Καλημέρα, Το έχει αγοράσει κάποιος για να μας πει την γνώμη του;
  2. Εχει ξεκλειδώσει κανείς το bootloader χωρίς να κάνει wipe τα data; Αν ναι, με ποιον τροπο;
  3. Υπάρχει κάποιο bluetooth που να συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα, και να μην κάνει αποσυνδέσεις; Έχω το SAMSUNG LEVEL U EO-BG920, αλλά δεν τα καταφέρνει τόσο καλά με 2 κινητά.
  4. Εγώ που εχω cosmoκάρτα πρεπει να την μετατρεψω πρώτα σε whatsup, και μετα να το κανω φοιτητικό; Το χρηματικό υπολοιπο, χρονος ομιλιας και mb τι γινονται σε αυτη την περιπτωση; Εχω βρει πασο απο γνωστο, και θα κανω δοκιμή.
  5. Καλημέρα και Χρονια Πολλα, Εχει εγκαταστησει καποιος το TCL TAC-12CHSA/LCI 12000BTU, τι λεει απο αποδοση; Ειναι διαφορετικο απο το TCL TAC-12CHSA/JAI 12000BTU, και δεν ξερω αν εχει διαφορες. Ψαχνω φτηνο κλιματιστικο, για να το βαλω σε εξοχικο.
  6. Καλημέρα, Έχω το Awei A920BL (σε Nexus 6p) και μερικές φορές απαντάει μόνο του, και συχνά πυκνά αποσυνδέεται από το κινητό. Το ίδια προβλήματα έχουνε και 2 γνωστοί μου (1+1 και P9Lite), οπότε δε νομίζω να είναι θέμα συσκευής. Υπάρχουν και άλλοι με τέτοια προβλήματα, υπάρχει καμιά λύση; Ξέρει κανένας πως μπορούμε να κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στα Awei? Awei A920BL, Awei A960BL, Awei A990BL κλπ
  7. Καλησπέρα, Αυτά ισχύουν και για το mobile internet για φοιτητές; (ξέρω πως ξεθάβω αρχαίο θέμα)
  8. Καλησπέρα, Ενεργοποίησα το mobile internet για φοιτητές (4GB, 5€) και θα ήθελα να μάθω μήπως λειτουργεί το port forwarding. Μήπως ξέρει κάποιος;
  9. Επειδή θα πάω Λονδίνο για 3ήμερο, θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Πως θα χρεώνομαι για ομιλία και δεδομένα; (κοσμοκάρτα)
  10. Επειδή θα πάω Λονδίνο για 3ήμερο, θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Πως θα χρεώνομαι για ομιλία και δεδομένα; (cu φοιτητικό)
  11. Με ποιον τρόπο έγινε η ενεργοποιήση; Έστειλες κάποιο sms ή έκανες κάποια αίτηση;
  12. Απο COS 12.1 σε CM13 μπορούμε να πάμε με dirty flash;
  13. Η αυτόματη ανανέωση των 200' με 5€, γινεται να απενεργοποιηθεί χωρίς τηλέφωνο στο 1330; Εχω την κάρτα σε συναγερμό και δεν είναι εύκολη η πρόσβαση.
  14. Καλή επιτυχία, super δώρο για τον τυχερό.
  15. Καλημέρα, Καμία πρόταση για θήκη και glass?
  16. Καλημέρα, Έχει gorilla glass; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω από κάπου.
×
×
  • Create New...