georgep800 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα, Έχω την παρακάτω αριστερή κάρτα SIM απο Cosmote. Στα δεξιά είναι η κάρτα SIM απο Vodafon που είχε μέσα το Samsung Galaxy S3. Κάπου διάβαζα ότι η αριστερή μπορεί να κοπεί και να γίνει όπως η δεξιά. Το θέμα είναι ότι η αριστερή έχει πολύ μεγαλύτερο τσιπάκι και είναι και αρκετά παλιά(νομιζω την ειχα βγάλει πριν απο καμια 10αρια χρόνια). Μπορεί να κοπεί ή θέλει αλλαγή; http://oi64.tinypic.com/nxn82b.jpg Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Χαλαρά:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πάνε σε ένα κατάστημα Γερμανός ή στα public και θα στο κάνουν δωρεάν ή το πολύ κάνα ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πας σε ένα κατάστημα Γερμανός και κάνεις αντικατάσταση σιμ απι μεγάλη σε μικρή. Κόστος 5€!!! και σου την φτιάχνουν επιτόπου!!! Μην την κόψεις μόνος σου γιατί υπάρχει πιθανότητα να την κόψεις λάθος και να έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 CO κενο αρ.κινητου μηνυμα στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Ειναι πολυ καλο και για ολα τα δικτυα! Αλλα το μηνυμα ειναι πιο πρακτικο σε οτι αφορα αποκλειστικα παντα την cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 σημερα 16/3/2016 διαπιστωνω τραγικο σημα με διακοπες και κακες συνομιλιες.:mad: το παρατηρει και καποιος αλλος? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GuardiaN Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα, έχω ήδη λογαριασμό COSMOTE κινητή και πρόσφατα έβαλα σταθερό ΟΤΕ. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να περάσω το σταθερό στον ήδη υπάρχον λογαριασμό μου. Πρέπει να δημιουργήσω νέο My COSMOTE ή να τους πάρω τηλ στο 13888; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 που λεει "μονο επειγουσες κλησεις". Που μπορει να οφειλεται, ξερει κανεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εισαι εκτός δικτύου ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εκτός δικτύου είμαι, μου το ειπαν και απο την cosmote και ας είμαι στο Στ. Λαρισης-Πλ.Βάθη ... έχει ελαττωθεί το σήμα παρα πολυ... ούτε η Vodafone πιάνει στην πολυκατοικια στους κάτω ορόφους (Ισογειο-1ος-2ος). Πρεπει να ανέβεις στον 3ο. Τόσο χάλια που σκέφτομαι μια κεραία ενίσχυσης αλλά είναι ακριβούτσικες... Εχω βρει μια στους 2100ΜΗΖ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Υπάρχει δυνατότητα να κοπεί σε μικρότερο μέγεθος αλλά το προτιμότερο θα ήταν να δώσεις €5 για αντικατάσταση κάρτας και να πάρεις το σωστό μέγεθος. Γνωστή είχε κάνει τη διαδικασία με την κοπή σε μικρότερο μέγεθος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας δωρεάν, όμως στη συνέχεια αντιμετώπιζε προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχανε το σήμα εντελώς από τη συσκευή ενώ βρισκόταν σε περιοχή με τέλεια κάλυψη και άλλοι συνδρομητές γύρω της είχαν σήμα κανονικά. Πολλές φορές κοβόταν ακόμα και η κλήση που μπορεί να πραγματοποιούσε με εξαιρετική ένταση σήματος και η συσκευή έβγαινε εκτός δικτύου. Μόλις έκανε αντικατάσταση στο σωστό μέγεθος τότε όλα δούλευαν πάλι κανονικά. Η κάρτα της Cosmote που φαίνεται στη φωτογραφία φαίνεται αρκετά παλιά και ίσως έχεις προβλήματα στο δίκτυο 3G ή 4G. Οπότε και πάλι, προτείνεται η αντικατάσταση με μία νεότερου τύπου και στο σωστό μέγεθος. Δεν είναι μόνο το μέγεθος, αλλά και το chip που παίζει ρόλο στη συμβατότητα με το δίκτυο. Edited March 22, 2016 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πήρα πριν δύο μέρες μια νέα κάρτα σιμ κοσμοτε. Τις έχουν αλλάξει τώρα. Σου την δίνουν κανονικό μέγεθος κ έχει 2 τετράγωνα και γύρω γύρω και την πιέζεις λίγο με το χέρι και την κόβεις εσύ με ένα απλό πάτημα σε Micro η nano SIM. Ανάλογα πως την θες. Χωρίς εργαλεία χωρίς τίποτα. Απλά πιέζεις ελαφρα. Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό κ άλλες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πήρα πριν δύο μέρες μια νέα κάρτα σιμ κοσμοτε. Τις έχουν αλλάξει τώρα. Σου την δίνουν κανονικό μέγεθος κ έχει 2 τετράγωνα και γύρω γύρω και την πιέζεις λίγο με το χέρι και την κόβεις εσύ με ένα απλό πάτημα σε Micro η nano SIM. Ανάλογα πως την θες. Χωρίς εργαλεία χωρίς τίποτα. Απλά πιέζεις ελαφρα. Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό κ άλλες εταιρίες. Μην πετάξεις τα "τετράγωνα"...:) Μπορεί να χρειαστούν..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μην πετάξεις τα "τετράγωνα"...:) Μπορεί να χρειαστούν..:rolleyes: Μα δεν μπορεί να ξαναμπεί μετά. Τώρα ας πούμε την έχω micro sim. Αν αργότερα πάρω κινητό με κανονική σιμ δεν μπορώ να την ξαναβάλω στο πλαίσιο που ήταν πριν...... Δεν βρίσκω και πουθενά φωτογραφία στο google να δεις τι εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μα δεν μπορεί να ξαναμπεί μετά. Τώρα ας πούμε την έχω micro sim. Αν αργότερα πάρω κινητό με κανονική σιμ δεν μπορώ να την ξαναβάλω στο πλαίσιο που ήταν πριν...... Δεν βρίσκω και πουθενά φωτογραφία στο google να δεις τι εννοώ... Λέω για τύπου multi-sim. Από Cosmote που άλλαξα sim πέρυσι για 4G εκτός από τη nano sim είχε και 2 αντάπτορες για mini και micro μέσα ο φάκκελος. Ήμουν από τους πρώτους που έπαιρναν τέτοιες sim μου'παν στο κατάστημα COSMOTE του Πειραιά. Και από τότε θα έδιναν μόνο τέτοιες στην Cosmote, μου είχαν πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Λέω για τύπου multi-sim. Από Cosmote που άλλαξα sim πέρυσι για 4G εκτός από τη nano sim είχε και 2 αντάπτορες για mini και micro μέσα ο φάκκελος. Ήμουν από τους πρώτους που έπαιρναν τέτοιες sim μου'παν στο κατάστημα COSMOTE του Πειραιά. Και από τότε θα έδιναν μόνο τέτοιες στην Cosmote, μου είχαν πει. A, όχι δεν λέω τέτοια εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer4w Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Από τις 10 το βράδυ δεν έχω καθόλου κάλυψη 3g μήπως ξέρει κανένας τι πρόβλημα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Από τις 10 το βράδυ δεν έχω καθόλου κάλυψη 3g μήπως ξέρει κανένας τι πρόβλημα υπάρχει? Υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο ήδη ελέγχεται από την πλευρά της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Πήρα πριν δύο μέρες μια νέα κάρτα σιμ κοσμοτε. Τις έχουν αλλάξει τώρα. Σου την δίνουν κανονικό μέγεθος κ έχει 2 τετράγωνα και γύρω γύρω και την πιέζεις λίγο με το χέρι και την κόβεις εσύ με ένα απλό πάτημα σε Micro η nano SIM. Ανάλογα πως την θες. Χωρίς εργαλεία χωρίς τίποτα. Απλά πιέζεις ελαφρα. Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό κ άλλες εταιρίες.Εγώ πριν από μια εβδομάδα που έκανα φορητότητα στη Cosmote, μου έδωσαν κανονική SIM, χωρίς να μπορείς να την ''κόψεις'' μόνος σου με το χέρι. Οπότε, μάλλον εξαρτάται από το κατάστημα και από το απόθεμα που διαθέτει το καθένα. Πάντως, και η Vodafone έχει αρχίσει να δίνει SIM ''3 σε 1''. Edited March 23, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Όποιος θέλει να παιξει με τη σιμ, υπάρχει οδηγός. http://d2giyh01gjb6fi.cloudfront.net/downloads/nanosim.pdf Tested προχτές Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εκτός δικτύου είμαι, μου το ειπαν και απο την cosmote και ας είμαι στο Στ. Λαρισης-Πλ.Βάθη ... έχει ελαττωθεί το σήμα παρα πολυ... ούτε η Vodafone πιάνει στην πολυκατοικια στους κάτω ορόφους (Ισογειο-1ος-2ος). Πρεπει να ανέβεις στον 3ο. Τόσο χάλια που σκέφτομαι μια κεραία ενίσχυσης αλλά είναι ακριβούτσικες... Εχω βρει μια στους 2100ΜΗΖ... Βαλε Wind τοτε,μην παιδευεσαι με ενισχυτες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ, αν οχι ζηταω προκαταβολικα συγνωμη. εχω ιμειλ της μορφης ^&%%&^@otenet.gr σε 8.1 επαιζε μια χαρα απροβληματιστα στο κινητο. το σαιτ της κοσμοτε ειχε και οδηγιες για τις ρυθμισεις αλλωστε. με το που εβαλα δεκαρια στο κινητο, δεν συγχρονιζει ολο πεταει ερορ που δεν καταλαβαινω τι ειναι. ιδιες ρυθμισεις με τα 8αρια εκανα αλλα δεν παιζει... εχει καποιος καμια ιδεα τι πορει να φτιαιει ή αν εχουν αλλαξει οι σερβερ που πρεπει να βαλω για αουτγκοινγκ κτλ? στο σαιτ της κοσμοτε δεν εχει οδηγιες για δεκαρια. οποτε ειπα να ρωτησω εδω... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Τι error σου εμφανίζει; Με την υποστήριξη της Cosmote μίλησες; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts