Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψήφισα χωρητικότητα γιατί στη περιοχή μου τις ώρες αιχμής δεν μπορείς να κάνεις κλήση. Απορρίπτονται 9/10 κλήσεις. Εδώ και 3 χρόνια προσπαθούν να αυξήσουν την χωρητικότητα και δεν τα καταφέρνουν!

Χρειάζεται αίτηση για να ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία σε όσους έχουν συμβόλαιο ή γίνεται αυτόματα η μεταφορά?

Με την ευκαιρία πάντως αυτή θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η Κοσμοτέ δεν παρέχει κανένα τρόπο στον συνδρομητή να γνωρίζει πόσος χρόνος από τον προπληρωμένο του πακέτου του απομένει κάθε μήνα... Επαφίεται στο μετρητή του κινητού του, που δεν είναι πάντα ακριβής. Αυτό ίσως σηκώνει μια παρέμβαση από τις καταναλωτικές οργανώσεις. Η Κοσμοτέ και κάθε εταιρεία κινητής γνωρίζουν και το τελευταίο λεπτό που χρεωνόμαστε αλλά εμείς δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες...

Πάντως και το cc τους άρχισαν πάλι τα παλιά.Παίρνεις τηλέφωνο σ'εχει στην αναμονή σε χρεώνει καλά καλά και μετά σου λέει όλες οι γραμμές είναι κατειλημένες καλέστε αργότερα. Χθές δηλαδή που είχα ένα πολύ προσωπικό μου σοβαρό πρόβλημα μου είχε σπάσει τα νεύρα.
London for ever

Μια χαρα ειναι το λογοτυπο της κοσμοτε,πρασινο και ανταγωνιστικο σε σχεση με αυτο της βονταφον που ειναι κοκκινο,μακρια μακρια :rolleyes:

Πάντως και το cc τους άρχισαν πάλι τα παλιά.Παίρνεις τηλέφωνο σ'εχει στην αναμονή σε χρεώνει καλά καλά και μετά σου λέει όλες οι γραμμές είναι κατειλημένες καλέστε αργότερα. Χθές δηλαδή που είχα ένα πολύ προσωπικό μου σοβαρό πρόβλημα μου είχε σπάσει τα νεύρα.

καλα αυτό το πράγμα...πέρα απο το ότι σε χρεώνει περιμένεις τόση ώρα και μετα στο κλείνουν...τουλάχιστον ας το λενε απο την αρχη και ασ το κλείνουν χωρις να σε χρεώνουν...σπάσιμο πραγματικό αυτό...έχουν ηλίθια πολιτική...

για εξυπηρέτιση να τηλεφωνείτε στο 1213 θα σας εξυπηρετίσουν κανονικά και δωρεάν !

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

αυτή την απορία την έχω κ εγώ....

θα πρέπει να κάνουμε αίτηση? θα υπάρχει κάποιο μηνιαίο κόστος για την μεταφορά αυτή?

ελπίζω να βγάλουμε άκρη με την εξυπηρέτηση...

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

ναι όντως θυμίζει ΟΤΕ παλιά που απλά σήκωνες το ακουστικό κ άκουγες συνομιλίες.... :D

δεν μου έχει τύχει με κινητό κ ούτε έχω ακούσει κάποιον γνωστό να του έχει συμβεί.....

οι συνομιλίες απο όσο γνωρίζω είναι απόρητες όπως και τα sms κ μόνο για δικαστικούς λόγους μπορούν να χρησιμοποιηθούν (με ειδική άδεια )

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Για αυτούς που καλούν από Αθήνα και θέλουν να αποφύγουν τις υψιλές χρεώσεις των τετραψήφιων υπάρχει και το 210-61 77 777. Βγάζει παντού, συμβόλαια / κάτοκινητά, ακόμα και σε καταστήματα.

ενδιαφέρον

δεν το ήξερα :)

καλύτερα με 210- γιατι αν πάρεις το 4ψηφιο σε χρεώνει και δεν το αφαιρει απο τον δωρεαν χρόνο ομιλίας.... :(

μάλλον η απάντηση είναι εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73822

επιδοτήσεις κ μετά εξυπηρετηση

Γεια. Για να μην τα πολυλογω, ενεργοποιησα ενα what's up μονο και μονο για την υπηρεσια call them all (1 ωρα κλησεις/μερα σε what's up με 0.595 ευρω). Το προβλημα μου ειναι οτι δε καταλαβαινω πως χρεωνει η υπηρεσια.

Συγκεκριμενα ενεργοποιησα την υπηρεσια στις 02:55 και πηρα sms οτι μετα τις 4 πρωτες μερες θα με χρεωνει μεταξυ 14:00-15:00. Δηλαδη μετα τις 4 μερες, η 1 ωρα κλησεων θα μετραει απο τις 15:00 (οταν παιρνω το sms) και για 24 ωρες. Μεχρι εδω καλα.

Στις 4 πρωτες μερες ομως τι γινεται; Χρεωνει σιγουρα απ'τις 03:00 μεχρι την αλλη μερα στις 03:00; Κι αν ναι, τοτε οταν τελειωσω την 4η ωρα κλησεων (4η μερα δηλαδη), στη 5η μερα δε θα μπορω να παρω τηλεφωνο απ'τις 03:00 μεχρι τις 14:00 που θα περιμενω να με χρεωσει; :blink:

Εχει κανεις εμπειρια να μου πει πως χρεωθηκε;

Ευχαριστω.

με την πρώτη ενεργοποίηση αφαιρούνται αμέσως 2 ευρώ που αντιστοιχο'υν στις 4 πρώτες μέρες.μετά τις 4 αυτές μέρες θα αφαιρούνται 0.595 ευρώ από το λογαριασμό σου κάθε μέρα την ώρα που έκανες την ενεργοποίηση!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

για εξυπηρέτιση να τηλεφωνείτε στο 1213 θα σας εξυπηρετίσουν κανονικά και δωρεάν !

Ο σκοπός φίλε μου δεν είναι να βρίσκουμε άλλους τρόπους για να μην πληρώνουμε αλλά όσοι ώρα είμαστε σ'αναμονή να μην χρεωνώμαστε .

London for ever

Επειδή αυτή την συζήτηση την είχα με ένα ακόμα άτομο πριν λίγο καιρό......πριν αρχίσετε να κράζετε τις εταιρείες΄κοιτάξτε το καλύτερα!

Υπάρχει εξυπηρέτηση στην συγκεκριμένη εταιρεία που σε χρεώνει 0.10€ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!Ακόμα υπάρχει τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.Υπάρχει μέχρι και σταθερό που σε συνδέει από εξυπηρέτηση μέχρι οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE θες και δεν πληρώνεις κάτι έξτρα!Ακόμα υπάρχει στην σελίδα της εταιρείας στο ίντερνετ μία φόρμα που ζητάς να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο την ώρα που θες εσύ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ!Και κάτι τελευταίο.....ΟΛΕΣ ΟΙ εταιρείες έχουν (δυστυχώς για εμάς) και τηλέφωνα που σε χρεώνουν αναλόγως την ώρα που μιλάς!Μία συγκεκριμένη(δεν αναφέρω όνομα για να μην με φάνε κάποιοι...!) στα καρτοκινητά ης για εξυπηρέτηση αναφέρει στο βιβλιαράκι των οδηγιών ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αυτο το καταλαβα, οτι προπληρωσα τις 4 πρωτες μερες με τα 2 ευρω+φπα. Μετα τις 4 μερες ομως, δηλαδη στην 5η, αμα εχω δικαιωμα 1 ωρας κλησεων/μερα, δημιουργειται ενα κενο (στη περιπτωση μου απ'τις 03:00 μεχρι τις 14:00). Ειναι αυτο φυσιολογικο; :D

εγώ δεν κατάλαβα και πολλά από το λινκ πάντως... Τελικά, χρειάζεται αίτηση και αν ναι σημαίνει ότι θα έχω χειρότερες χρεώσεις στο ίδιο πρόγραμμα?

Μάλλον θα πάω στο τοπικό oteshop για να πάρω οριστική απάντηση...

Κατα τη γνωμη μου το τμημα εξυπηρετησης πελατων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Περιμένεις πανω απο μιση ωρα για μια απλη ερωτηση και σε χρεωνει κανονικοτατα.

Αν ειναι δυνατον :shoot: :knife: :shoot: :knife:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

αν είσαι παλιός χρήστης δεν έχεις αυτή την δυνατότητα, για να μπορέσις τελικά να κάνεις μεταφορά θα έχεις απο οτι κατάλαβα μεγαλύτερη χρέωση σε πάγια κλπ, γιστι τα παλιά προγράμματα είναι πιο φτηνά

νομίζω μπορείς κ απο το τηλέφωνο, αρκει να πάρεις το customer care της cosmote

Εξυπηρέτηση πελατών συμβολαίου: 1212 0,0025 €/δευτ

Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών: 1200 (πρέπει να είναι η χρέωση σαν το 1212)

Εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής: 1313 0.10€ ανά κλήση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COSMOTE - INFO - EXPRESS: 1250 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Το σταθερό τηλέφωνο που σε συνδέει μέχρι και με καταστήματα Cosmote είναι το 2106177777.

Υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα να παίρνεις από σταθερό ή από κινητό όπως το 21013838.

Να μην ξεχάσουμε και την υπηρεσία από το site που σε παίρνουν τηλέφωνο αυτοί όταν τους πεις!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Κάτι ακόμα chrismasgr!Άλλο ένα παιδί επέμενε παλιότερα για κάποια πράγματα αλλά με ΡΜ του εξήγησα κάποια πράγματα όπως στο προηγούμενο Post μου και τελικά άλλαξε και ο ίδιος γνώμη και παραδέχτηκε το λάθος του!Αυτό το λέω για να μην αρχίσουμε τα διάφορα posts τζάμπα και χάνουμε χρόνο!Με λίγα λόγια την έχω ξανακάνει αυτή την συζήτηση με άλλον και είδε ότι είχα δίκιο.

Αυτό το είπα γιατί ο τρόπος που το είπες είναι και καλά....."απόδειξέ το μου για να σε πιστέψω" ή κάπως έτσι!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Το σταθερό τηλέφωνο που σε συνδέει μέχρι και με καταστήματα Cosmote είναι το 2106177777.

Υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα να παίρνεις από σταθερό ή από κινητό όπως το 21013838.

Να μην ξεχάσουμε και την υπηρεσία από το site που σε παίρνουν τηλέφωνο αυτοί όταν τους πεις!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Πριν από μια εβδομάδα περίπου, πήρα από καρτοκινητό στο 1313 τέλειωσε η κάρτα (5 ευρώ) και έκλεισε η γραμμή.

Ολα καλά σε αυτά που γράφεις εκτός το 1200 που είναι δωρεάν απο εταιρικό κινητό!!

Για αυτό το είπα με ενδοιασμό το 1200!!!

Για τον φίλο που είπε ότι χρεώθηκε ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΟΛΑΣ......συγγνώμη αλλά δεν το πολυπιστεύω!Κάτι άλλο ήταν!Και ΑΝ έγινε αυτό.......πάρτους τηλέφωνο και πες τους το!!!Έχω πάρει κι εγώ για διάφορες ερωτήσεις,πολύ απλές κιόλας για να το δοκιμάσω κυρίως ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν με χρέωσε παραπάνω την κλήση!Τώρα εσένα πως το έκανε............!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned