mixtri Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Είναι κρυπτογραφημένες, δεν θα βγάλεις άκρη. Υπάρχει και η αναλογική αντιγραφή :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Υπάρχει και η αναλογική αντιγραφή :lol: SCART FTW :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 [11,77€ 17% OFF]Grwibeou Aluminum Alloy USB to HDMI 4K HD Video Capture Card with Loop out for Live Streaming Streaming Εγγραφή βίντεο Οικιακός ήχος και βίντεο from καταναλωτικά ηλεκτρονικά on banggood https://banggood.app.link/SgCIEtWNNeb Υπάρχει κ σε κάτι τέτοιο,ή εγγραφή οθόνης σε κάνα xiaomi - realme! Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Έχει μια προσφορά το what's up της cosmote για 15 μερες απεριόριστο ίντερνετ για 15 μερες με 6.9 Λεει ενεργοποίηση εως 2 φορες μεχρι τέλους αυτου του μηνα. Το ενεργοποίησα τώρα για 1η φορά. Επειδή ήθελα να το ενεργοποιησω και μια 2η, αν το ενεργοποίησω τώρα τι θα συμβεί? Θα ισχυει μόλις ληξει το προηγούμενο (αρα θα εχω απεριόριστα για 1 μηνα συνολικά) ή ουσιαστικά θα πληρώσω τσάμπα 2η φορα? Ξέρει κανείς? Το λογικό ειναι να περιμένω να ληξει αυτο που ηδη πληρωσα και μετά να το ξαναενεργοποιησω, αλλά τοτε δε θα ισχύει πλεον οποτε αυτό δε γίνεται.. Κατεβαζω κατι τεράστιο σε μέγεθος και με εχει βολεψει. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Μέχρι 28/3 είναι αν δεν πάρει άλλη παράταση. Δυστυχώς δεν το διευκρινιζει αλλά το λογικό είναι να πάει +15 ημέρες η λήξη του από την ημέρα ενεργοποίησης της 2ης φοράς οπότε αν το βάλεις 28/3 θα ισχύει μέχρι 12/4 και επίσης γράφει ότι προτεραιότητα στα mb έχουν αυτα που λήγουν πρώτα οπότε αν πχ στις 10/4 σου λήγουν τα κανονικά mb σου από πακέτο ή reloadit θα φάει από αυτά αντί των απεριόριστων Edited March 24, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Ευχαριστώ. Ναι δεν το διευκρινίζει δυστυχώς.. Πάντως είναι πολύ καλό. Το σταθερο μου ίντερνετ κατεβάζει με 5Mb και το κινητό 20-30 με κάποιες φορές τα βράδια να φτάνει και τα 50. Εχω κατεβασει 1ΤΒ σε λιγες μέρες.. Αλλα συνολικά θέλω να κατεβασω καπου 7ΤΒ :lol: ποιος θα το ελεγε οτι κάποτε θα ανοιγουμε το κινητό για να κατεβάσουμε γιατί το σταθερο σέρνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristoksenos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 (edited) Χαίρετε και χρονια πολλά! Η οικονομικοτερη επιλογή για νεο αριθμό καρτοκινητού ποιά είναι; Ιδανικώς θα με ενδιέφερε μόνο για να δεχεται κλησεις (αν και νομίζω δεν υπάρχει τετοια δυνατότητα). Επίσης, κάθε πότε πρέπει να γίνεται ανανεωση (και ποιο το ελάχιστο ποσο) αφ`εν'ος για να μην μπει φραγή εισερχομενων αφ`ετέρου για να μην χαθει ο αριθμός; Ευχαριστώ! Υ:Αν μπορεί κάποιος να αναφέρει τί ισχυει και για τις λοιπες εταιρειες, πλην κοσμοτε, θα ηταν ιδανικά. Edited March 25, 2021 by aristoksenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Αν έχεις και άλλο κινητό σε Cosmote ( what’s up, κόσμοκαρτα) παίρνεις ακόμη ένα και μεταφέρεις τα χρήματα κάθε φορά που κάνεις ανανέωση σε όποιο χρειάζεσαι. Έτσι δεν θα μπει φραγή στο νέο αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristoksenos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Σε ευχαριστώ για την ιδέα. Είναι μια μικρη διευκολυνση κι αυτη αν και δεν με πολυεξυπηρετεί. Απαντώντας, για τυχον άλλους ενδιαφερομένους, σε μερικά ερωτήματα μου: Το χρηματικό σου υπόλοιπο διαγράφεται με την πάροδο 2 μηνών. • Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το χρηματικό υπόλοιπο εντός 3 μηνών (90 ημέρες) εφαρμόζεται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης, ενώ στους 13 μήνες, λήγει η σύνδεση και χάνεται ο τηλεφωνικός αριθμός.. https://www.whatsup.gr/energopoihsh-diarkeia Αν κάποιος μπορεί να απαντησει στα υπόλοιπα, τον ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Εχουν αρχίσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (τσεκαρισμένο) να παίρνουν από Γερμανία και Αγγλία καθημερινά. Εγώ που έχω FritzBox απέκλεισα πλέον και τις 2 χώρες και τρώνε reject! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Εχουν αρχίσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (τσεκαρισμένο) να παίρνουν από Γερμανία και Αγγλία καθημερινά. Εγώ που έχω FritzBox απέκλεισα πλέον και τις 2 χώρες και τρώνε reject!Στα κινητά γίνεται χαμος. Σχεδόν καυε βδομάδα απο ενα τηλ απο Αγγλια Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Καλησπέρα σας, Εδώ και ένα μήνα έχω διαπιστώαει ότι στο λογότυπο των κλήσεών μου κυρίως όταν είμαι σπίτι υπάρχει το σήμα wifi. Με το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και ενεργό το wifi μπορώ να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις... https://files.fm/u/rvyb4t8rr Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει? Το τηλέφωνο τραβάει σήμα από το wifi - access point μου γιατί royter στο χώρο δεν έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 με απλά λόγια 1, μόνο οταν εισαι στο wifi μπορείς να κάνεις κλήσεις 2, όταν δεν είσαι στο wifi δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις τώρα ερωτήσεις 1, ποια συσκευη εχεις 2, σου το κάνει με ολα τα wifi (δλδ οπου και να είσαι μονο με wifi μπορείς να κανεις κλήσεις?) 3, ποιον παροχο εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 με απλά λόγια 1, μόνο οταν εισαι στο wifi μπορείς να κάνεις κλήσεις 2, όταν δεν είσαι στο wifi δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις τώρα ερωτήσεις 1, ποια συσκευη εχεις 2, σου το κάνει με ολα τα wifi (δλδ οπου και να είσαι μονο με wifi μπορείς να κανεις κλήσεις?) 3, ποιον παροχο εχεις Samsung S9 Οταν είμαι σπίτι μου το έχω παρατηρήσει προς το παρόν Cosmote σπίτι και στο κινητό frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Samsung S9 Οταν είμαι σπίτι μου το έχω παρατηρήσει προς το παρόν Cosmote σπίτι και στο κινητό frog Έχει ενεργοποιηθεί το WiFi calling και volte. Για το WiFi calling μπορείς να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις όταν έχεις συνδεθεί σε WiFi ακόμη και αν είσαι σε λειτουργία πτήσης και έχεις ενεργό το wifi, επίσης δεν είναι δωρεάν, είναι σαν κανονική κλήση και χρεώνεται ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Samsung S9 Οταν είμαι σπίτι μου το έχω παρατηρήσει προς το παρόν Cosmote σπίτι και στο κινητό frog ένα απλο wifi call εχεις ενεργό τπτ λιγοτερο τπτ περισσότερο αν θέλεις μπορείς να το κάνεις disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Τι σημαίνει αυτό ? Το έχει κλειστό η υπάρχουν και άλλες πιθανότητες ? ΥΓ. Στην φραγή (προς εμένα) δεν θα έλεγε κατηλειμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Τι σημαίνει αυτό ? Το έχει κλειστό η υπάρχουν και άλλες πιθανότητες ? ΥΓ. Στην φραγή (προς εμένα) δεν θα έλεγε κατηλειμενο ? Το έχει κλειστό ή είναι σε σημείο που δεν έχει σήμα. Αν θες να δεις πότε θα το ανοίξει στείλε μήνυμα και βάλε να σου έρθει αναφορά παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Οτι σύντομα θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος στο φως στο τούνελ. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Αν έχει ενεργοποιήσει φραγή σε εσένα (αποκλεισμό κλήσης δηλαδή), κάθε φορά που καλείς το κινητό του παραλήπτη, σου το κλείνει. Το μήνυμα που ακούς είναι μήνυμα κατειλλημένου και πιθανότατα ο παραλήπτης έχει Vodafone, η οποία δίνει τη δυνατότητα να λέει πως το τηλέφωνο είναι πιθανόν απενεργοποιημένο, αντί για κατειλημμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 φιλε παρτο αποφαση.....η κοπελα δεν σε γουσταρει :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 φιλε παρτο αποφαση.....η κοπελα δεν σε γουσταρει :p:p :lol::lol::lol::lol::lol: κλαιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Αν έχει ενεργοποιήσει φραγή σε εσένα (αποκλεισμό κλήσης δηλαδή), κάθε φορά που καλείς το κινητό του παραλήπτη, σου το κλείνει. Το μήνυμα που ακούς είναι μήνυμα κατειλλημένου και πιθανότατα ο παραλήπτης έχει Vodafone, η οποία δίνει τη δυνατότητα να λέει πως το τηλέφωνο είναι πιθανόν απενεργοποιημένο, αντί για κατειλημμένο. Σε Vodafone λέει το δεύτερο. Ή κατευθείαν ή μετά τον πρώτο ήχο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Με κλήση στο 1285 μπορείς να διαλέξεις αν θέλεις να ακούγεται το απενεργοποιημένο ή το κατειλημμένο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Καλησπέρα, έχω 1 sim whats up και μια gigamax με 20 gb / μήνα. Επειδή θέλω να ελευθερώσω την 1 υποδοχή sim απο την συσκευή μου, πως θα μπορούσα να συνδυάσω τον αριθμό μου με το gigamax? To ίντερνετ είναι αυτο που με νοιάζει περισσότερο και όχι η ομιλία. Θα μπορούσε να γίνει κάποιο συμβόλαιο που να τα συνδυάζει? Απο κόστος τώρα είμαι 12 κάρτα και 13 το gigamax και είμαι διατεθημένος να ανέβω μέχρι τα 40 αλλά να έχω ΣΙΓΟΥΡΑ τα 20 gb απο το πακέτο και τον ίδιο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts