antonis_wrx Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Poso bghke i metafora? Pou pas gia na kaneis aithsh foritothtas? Germano px ? Twra eida oti i Cosmote what's up einai pio f8ini kai stin omilia apo oti h CU . Eleos... πληροφορίες για φορητότητα προς cosmote http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L111_come_COSMOTE_fullstory Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 πανάκριβο, οι συσκεύες του δεν με ενθουσιάζουν, όσες φορές έχω προσπαθήσει να στείλω mms σε κινητό i-mode ούτε τις μισές δεν έχει πάει. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο νούμερο στην Cosmote που παίρνεις και σου λένε πόσο υπόλοιπο έχεις δωρεάν χρόνου ομιλίας που μεταφέρεται στον νέο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 ....Δυστυχώς.... :( Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Και εσυ θα πληρώνεις!!! Χε χε! Λές να πληρώνω? Διάβασε πιο πριν και θα καταλάβεις ότι έχω άπειρο χρόνο δωρεάν προς κοσμοτέ. Μην ρωτάς γιατίκαι πως αλλά έχω... και δεν εννοώ αυτόν του παγίου. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest asteraki Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Λές να πληρώνω? Διάβασε πιο πριν και θα καταλάβεις ότι έχω άπειρο χρόνο δωρεάν προς κοσμοτέ. Μην ρωτάς γιατίκαι πως αλλά έχω... και δεν εννοώ αυτόν του παγίου.gia pesmas file kostsour pws exeis tsampa apeiro xrono na exoume kai meis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Λές να πληρώνω? Διάβασε πιο πριν και θα καταλάβεις ότι έχω άπειρο χρόνο δωρεάν προς κοσμοτέ. Μην ρωτάς γιατίκαι πως αλλά έχω... και δεν εννοώ αυτόν του παγίου. Πολύ ενδιαφέρον. Πως γίνεται λοιπόν αυτό; :cool: Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Την προσφορα των νεων καρτοκινητων λεει ο ανθρωπος, αυτη που υπαρχει στην αρχη του θεματος αυτου! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest asteraki Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Την προσφορα των νεων καρτοκινητων λεει ο ανθρωπος, αυτη που υπαρχει στην αρχη του θεματος αυτου! e aftin tin prosfora tin exoume oloi.gia kati allo mallon anaferetai o kostour.kai otan leme kati na eimaste pio siggekrimenoi.den petame kati oti kai kala exoume apeiro xrono kai fevgoume.giati me tin en logw prosfora den exeis apeiro xrono.xrewnesai 0.12euro tin klisi kai exw xreiastei nakanw kai ananewsi tis kartas me tosa til pouxw parei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 e aftin tin prosfora tin exoume oloi.gia kati allo mallon anaferetai o kostour.kai otan leme kati na eimaste pio siggekrimenoi.den petame kati oti kai kala exoume apeiro xrono kai fevgoume.giati me tin en logw prosfora den exeis apeiro xrono.xrewnesai 0.12euro tin klisi kai exw xreiastei nakanw kai ananewsi tis kartas me tosa til pouxw parei. Νομίζω ότι αν μιλάς 10λεπτα με κοσμοκάρτα από κοσμοκάρτα Πάιρνει 10 λεπτά η κοσμοκάρτα που καλείς ( Bonus εισερχομένων ) και περίπου 1,5 λεπτό εσύ από το bonus εξερχομένων . (φτάνει μέχρι 15% ) Άρα σου έρχεται τσάμπα αν έχεις κάποια σχέση με τον δεύτερο αριθμό Πληρώνεις 12 και πέρνεται πίσω 11.5 !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest asteraki Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Νομίζω ότι αν μιλάς 10λεπτα με κοσμοκάρτα από κοσμοκάρτα Πάιρνει 10 λεπτά η κοσμοκάρτα που καλείς ( Bonus εισερχομένων ) και περίπου 1,5 λεπτό εσύ από το bonus εξερχομένων . (φτάνει μέχρι 15% ) Άρα σου έρχεται τσάμπα αν έχεις κάποια σχέση με τον δεύτερο αριθμό Πληρώνεις 12 και πέρνεται πίσω 11.5 !!!!!! kaneis lathos file mou giati an exeis to paketo afto den isxioun ta bonus.diavase analitika ti leei sto site tis cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 kaneis lathos file mou giati an exeis to paketo afto den isxioun ta bonus.diavase analitika ti leei sto site tis cosmote Με όλο τον σεβασμό αλλά και εγώ αλλά και ο χρήστης spartak έχουμε αναφέρει 8 μόλις μυνήματα πιο πάνω ότι έχουμε λάβει το bonus εξερχομένων κλήσεων :) Μάλλον εσύ δεν διάβασες αναλυτικά το site του cosmote αλλά ούτε και την συζήτηση που κάνουμε εδώ . σε πρωτρέπω μάλλιστα να το κάνεις, και να μου υποδείξης που γράφει στο site της cosmote ότι δεν ισχύει το bonus εξερχομένων . Πέραν τούτου τηλεφωνάμε σε cosmokarta παλια που δεν ειναι σε προσφορά. Σε αυτην την κάρτα που τηλεφωνάω ισχύει κανονικά το bonus εισερχομένων !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θέλω να φύσω στο εξωτερικό για ένα χρόνο και έχω ενα συμβόλαιο cosmote εδω και 5 χρόνια και δεν θέλω να χάσω το νούμερο! είναι δυνατον να το μετατρέψω σε κάρτα σε όποια εταιρία να ναι? εαν ναι ποως είναι αυτό δυνατόν?? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θέλω να φύσω στο εξωτερικό για ένα χρόνο και έχω ενα συμβόλαιο cosmote εδω και 5 χρόνια και δεν θέλω να χάσω το νούμερο! είναι δυνατον να το μετατρέψω σε κάρτα σε όποια εταιρία να ναι? εαν ναι ποως είναι αυτό δυνατόν?? Εάν δεν έχει κάνει ανανέωση συμβολαίου(με αναβάθμιση συσκευής ) μπορεί να το διακόψεις και να ζητήσεις να στο κάνουν κάρτα ...Είναι πολύ απλό :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θέλω να φύσω στο εξωτερικό για ένα χρόνο και έχω ενα συμβόλαιο cosmote εδω και 5 χρόνια και δεν θέλω να χάσω το νούμερο! είναι δυνατον να το μετατρέψω σε κάρτα σε όποια εταιρία να ναι? εαν ναι ποως είναι αυτό δυνατόν?? Θα καλέσεις 1212 από το κινητό σου (αν δεν είναι στο όνομά σου θα καλέσει ο κάτοχος της γραμμής) και θα ζητήσεις διακοπή της σύνδεσης και μετατροπή σε καρτοκινητό. Θα σου δώσουν έναν τετραψήφιο κωδικό. Με αυτόν τον κωδικό και την ταυτότητα σου (από τη στιγμή που είναι στο ονομά σου πάντα) πηγαίνεις σε έναν Γερμανό και ζητάς διακοπή. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 toso eykolo diladi!!! sas efxaristo para poli pedia!! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest asteraki Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 isxiei to bonus kanonika gia olous den antilegw ektos an eisai xristis tis prosforas.egw giafto milaw tosi wra.egw pou eimai xristis tis prosforas me 0.10 eyrw ana klisi den pira bonus ekserxomenwn.mono aftos ston opoio kalw exei parei kai mono gia ta 10 prwta lepta omilias.meta den exei allo bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Τόσο εγώ όσο και ο spartak πήραμε κανονικά το bonus εξερχομένων . Ίσως να μην πέρασες σε κατανάλωση τα 5 ευρώ και γιαυτο να μην πήρες . 5 ευρώ = 42 κλήσεις, Ναι είμαι και εγώ χρήστης της προσφοράς. και μάλιστα με δύο πακέτα . ένα από 6 Ιουλίου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου Και ένα δευτερο το ενεργοποίησα 30 Ιουλίου και ισχύει μέχρι 30 Σεπτέμβρη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Eγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έβαζα COSMOTE από Vodafone εάν δεν υπήρχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος (δηλαδή για μένα είναι το σήμα δικτύου). Στην Αθήνα έχω Vodafone. Στο χωριό μου αναγκαστικά βάζω COSMOTE γιατί είναι η μόνη που πιάνει. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 tilefonika thn ekana,diavasa diafora sto forum ala emena htan apsogoi,estilan kai kourier me thn sim card,21 eyro pige Σ'όλες τις εταιρίες έτσι λαμβάνεις τη κάρτα,μέσω κούριερ. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Η φορητότητα χωρίς δήλωση προσωπικών στοιχείων τυπικά έπρεπε να ξεκινήσει χθες Σάββατο 27 Αυγούστου. Απ'ό,τι έμαθα από το τμήμα φορητότητας της ΤΙΜ, η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί από όλα τα δίκτυα την Δευτέρα 5 Αυγούστου. Οπότε αξίζει να περιμένεις λίγο αν θελήσεις να κάνεις φορητότητα γιατί χωρίς δήλωση προσωπικών στοιχείων δεν θα χρειαστεί καν να τους δώσεις δικαιολογητικά (π.χ. φωτοτυπία ταυτότητας και τα συναφή), θα χρειαστεί μόνο ο κωδικός σειράς που αναγράφεται πάνω στην κάρτα SIM και όλα θα γίνουν μέσω τηλεφώνου. Τώρα για το θέμα αυτό καθ'εαυτό, οι χρεώσεις όλων των εταιρειών είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Οπότε αν δεν θες να κάνεις περιαγωγή στο εξωτερικό όπου η vodafone διαφοροποιείται με το vodafone passport, από θέμα τιμών τουλάχιστον δεν υπάρχει θέμα. Από εκεί και πέρα τα άλλα είναι γνωστά, οι δύο εταιρείες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχουν πάνω κάτω ίδια κάλυψη με την Cosmote να υπερτερεί σε απομακρυσμένες περιοχές ενώ επίσης η vodafone φημίζεται για τις υπηρεσίες και την πρωτοπορία της ενώ η Cosmote πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί δυσκίνητη σε θέματα υπηρεσιών. Από προσωπική εμπειρία νομίζω ότι η εξυπηρέτηση πελατών στη vodafone είναι πολύ καλύτερη... Από εκεί και πέρα η απόφαση δική σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 για Γερμανία ακριβώς;.. περίπου 0,60 το λεπτό; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Κανένα νέο με την φορητότητα? Από 27/8 θα έπρεπε να ισχύσουν αρκετές αλλαγές. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε κάτι προς το παρών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για αυτούς που καλούν από Αθήνα και θέλουν να αποφύγουν τις υψιλές χρεώσεις των τετραψήφιων υπάρχει και το 210-61 77 777. Βγάζει παντού, συμβόλαια / κάτοκινητά, ακόμα και σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Κανένα νέο με την φορητότητα? Από 27/8 θα έπρεπε να ισχύσουν αρκετές αλλαγές. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε κάτι προς το παρών? Όλες οι πληροφορίες για το θέμα φορητότητας χωρίς δήλωση στοιχείων δείχνουν ότι η ευκολία θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Τώρα, για την επιδότηση (δηλαδή τη μη διάκριση ανάμεσα σε νέες συνδέσεις και φορητότητα) όπως έχουμε ξαναπεί αυτό έπρεπε να ισχύει από τον Μάιο αλλά οι εταιρείες ακόμα δεν το εφαρμόζουν και γι'αυτό το λόγο φάγανε και πρόστιμο από την ΕΕΤΤ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts