Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to idio ekane paliotera i Vodafone me tin TIM. Afine prota tin TELESTET na vgalei ta nea proionta kai meta akoulou8use sta sigura ...

Τι εννοείς? Η ΤΙΜ και η Τελεστέτ είναι η ίδια εταιρεία ;) . Μήπως εννοείς ότι η Vodafone παλιά αντέγραφε την Τελεστέτ?

Η cosmote για μένα δεν αντιγράφει την voda είναι η μοναδική που όταν καλείς και το έχει κλειστό ο άλλος λέει δεν απαντά!Και παλιά όταν γινόταν προώθηση κλήσεων στον τηλεφωνητή σου έγραφε στην οθόνη του κινητού η κληση σας προωθείται...,αυτό δεν μου άρεσε που το έβγαλαν!Και επίσης αν δεν έβγαινε η cosmote ποτέ θα είμασταν πολύ πίσω στην κινητή τηλεφωνία!Γιατί τότε ξύπνησαν οι άλλεσ!το i-mode που έφερε είναι πρωτοποριακό για την Ελλάδα και δεν κλειδώνει τις συσκευές όπως κάνει η voda να τα οικονομήσει μέσω vodafone live!!

Sorry αλλά όπως λέει και ο φίλος doganos οι i-mode συσκευές δεν παίζουν με κάρτες άλλου δικτύου ενώ στη voda δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Είχα καλέσει μια φορά στη κοσμοτέ για ρυθμίσεις στο sharp gx-25 και μου έδωσαν ολόκληρη διαδικασία,κάπου να πάω μετά να καλέσω κάπου αλλού κλπ.Με βόνταφον για συσκευή που δεν έχει προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις,απλώς σου στέλνουν 2 μνμ με ρυθμίσεις αποθηκεύεις κλείνεις και ανοίγεις συσκευή.Δεν κάνεις ολόκληρη διαδικασία για να μπορείς να κάνεις χρήση των mms.Με λίγα λόγια αν έχεις συσκευή i-mode και κάρτα άλλου δικτύου ξέχνα την χρήση του.Αλλάζεις αριθμό.Δεν είναι πολύ εγωϊστικό εκ μέρους της κοσμοτέ;;;

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Οσο αναφορα τις τιμες στη καρτοκινητη δεν αντιγραφει τη βονταφον αλλα τι μας ενδιαφερει εμας εαν την αντιγραφει η οχι??? :confused:

Π.χ την ειδοποιηση κλησεων την αντεγραψαν ολοι απο την ΤΙΜ ενω την υπηρεσια call me back απο τη βονταφον κτλπ :wacko:

γεια σας!

εχω το nokia 6600.

έβαλα τρεις φορες λάθος PIN και κλειδώθηκε η κάρτα SIM μου.

τώρα ζητάει ΡUΚ1 αλλα τo έχω χάσει.

μπορώ να κάνω κάτι η μονο να παρακαλεσω την cosmote να μου το πει?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif

Τι εννοείς? Η ΤΙΜ και η Τελεστέτ είναι η ίδια εταιρεία ;) . Μήπως εννοείς ότι η Vodafone παλιά αντέγραφε την Τελεστέτ?

Εννοεί πως η CosmOTE αντιγράφει την Vodafone σήμερα, όπως έκανε στο παρελθόν και η Vodafone αντιγράφοντας την Telestet.

Αυτός που έχει ανάγκη από πελάτες κάνει δυναμικές κινήσεις στην αγορά, η CosmOTE, είτε το θέλετε είτε όχι, τον έχει δεμένο τον γάιδαρό της... Σιγά μην τρέξει να πρωτοπορήσει... Ποιό το ώφελος; Ακολουθεί στα χνάρια των άλλων και δεν επαναλμβάνει τα λάθη των άλλων. Τα βλέπει και τα αποφεύγει.

logo-vwclub-2016.png

Από προσωπική πείρα, μόνο η εταιρεία σου μπορεί να σου υπενθημίσει το PUK. Θα πρέπει να μιλήσεις με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cosmote.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

γεια σας!

εχω το nokia 6600.

έβαλα τρεις φορες λάθος PIN και κλειδώθηκε η κάρτα SIM μου.

τώρα ζητάει ΡUΚ1 αλλα τo έχω χάσει.

μπορώ να κάνω κάτι η μονο να παρακαλεσω την cosmote να μου το πει?

To είχα πάθει και εγώ. Πράγματι, η εταιρεία μπορεί να σου τον υπενθυμίσει. Στην δικιά μου περίπτωση, χρειάστηκε να στείλω με φαχ φωτοτυπία της ταυτότητάς μου, όου ανέφερα ότι αιτόμουν υπενθύμισης PUK, ενώ ανέφερα και τον κωδικό χρήστη καθώς και ένα σταθερό τηλέφωνο. Σε μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου τον είπαν.

Μιλάω για cosmokarta. Στα συμβόλαια δεν ξέρω τι παίζει...

Συμβολαιο ΤΙΜ που εχω δοκιμασει, σου τον λενε απο το τηλεφωνο, μονο με αναφορα των στοιχειων σου.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Σε ολες τις εταιρειες (εκτος Q) που δεν ξερω εαν εχεις συμβολαιο και τους πεις αναλυτικα τα στοιχεια σου (ονοματεπωνυμο,διευθυνση,ταυτοτητα,ημερομηνια γεννησης, αφμ) στο λενε επιτοπου.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω από το καρτοκινητό μου μεταφορά ποσού μονάδων με sms π.χ. σε άλλο καρτοκινητό ? Το δικό μου είναι what's up και το άλλο είναι κοσμοκάρτα.

Γίνεται όχι με sms αλλά καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών αναφέροντας τον αριθμό χρηστή σου και τον αριθμό που θέλεις να μεταφέρεις !η μεταφορά είναι χωρίς χρέωση !

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Όντως το είχα κάνει κάποτε με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών, ζήταγαν και κωδικό χρήστη. Όμως έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 7 ή 9 ευρώ, δεν θυμάμαι καλά... Επίσης δεν θυμάμαι για χρέωση...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μεταφορά Υπολοίπου

Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά του υπολοίπου του χρόνου ομιλίας σας σε κάποιο άλλο καρτοκινητό COSMOTE , καλώντας την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Καρτοκινητής στο 1313 από το κινητό σας τηλέφωνο. Η μεταφορά γίνεται χωρίς χρέωση και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να μεταφέρετε, με ελάχιστο ποσό μεταφοράς € 5 και ημερήσιο όριο που δεν υπερβαίνει τα € 100. Έτσι μπορείτε π.χ. να εξυπηρετήσετε κάποιον συγγενή ή φίλο σας, μεταφέροντας το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας ή μέρος αυτού, στο δικό του καρτοκινητό COSMOTE ( COSMOKAPTA ή WHAT' S UP ).

Σημείωση : Η μεταφορά υπολοίπου είναι δυνατή μόνο μετά από αναφορά του ατομικού κωδικού χρήστη. Ο αρχικός χρόνος ομιλίας δε μεταφέρεται.

Πηγή: Κοσμοτέ

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• Η ώρα για το 3G i-mode έφτασε.

o Let’s party @ i-sland…

απο τό http://www.weeklytelecom.gr/

για να δούμε

Λοιπον σιγουρα μια απο τις πρωτες συσκευες 3g imode θα ειναι απο την nec Ν600i. Το αναγραφουν καποια site μεσα στο imenu του imode στην κατηγορια games. Περισσοτερες πληροφοριες για την συσκευη θα βρειτε εδω

Σίγουρα το Ν600 ?δε βρήκα στα χαρακτηριστικά του το 3g και γενικά μου φάνηκε πολύ μέτριο (μου θυμίζει το Ν400i που είναι και πιο καινούργιο ) όπου να ναι θα έρθει το N411i που δεν είναι 3g αλλά φαίνεται πολύ δυνατή συσκευή !

Σίγουρα το Ν600 ?δε βρήκα στα χαρακτηριστικά του το 3g και γενικά μου φάνηκε πολύ μέτριο (μου θυμίζει το Ν400i που είναι και πιο καινούργιο ) όπου να ναι θα έρθει το N411i που δεν είναι 3g αλλά φαίνεται πολύ δυνατή συσκευή !

Μιλαω για το Ν600i για μπες παλι στο site που λεω.

Μιλαω για το Ν600i για μπες παλι στο site που λεω.

Ναι τώρα έχεις δίκαιο !το προηγούμενο link έβγαζε στο gsmarena !ωραία ! ξέρεις τιμή ?κάρτες μνήμης δέχεται ?απ ότι είδα έχει Bluetooth !ουσιαστικά πρέπει να είναι ένα 3g 411i ! Ελπίζω να δώσει καλές επιδοτήσεις για 3g συσκευές !

να δουμε σε τι τιμη ομως θα ερθει.επισης απο αναλογες συζητησεις σε αλλα φορα λεγεται οτι ειναι λιγο ξεπερασμενο το σχεδιο του.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Για να πετυχει το imode στην ελλαδα θα πρεπει να βγουν και αλλες εταιρειες εκτος απο nec αλλα και να υποστηριζουν υπηρεσιες wap και mms για ολες τις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας. Αυτο για να εχουν μεταπωληση οι συσκευες. Γιατι αν δεν εχει μεταπωληση καποια συσκευη καποιος που αλλαζει συσκευες δεν θα προτιμησει imode συσκευες αλλα και αυτος που θελει να παρει φθηνες συσκευες μεταχειρισμενες δεν θα βρει καποια καλη imode. Ελπιζω να αλλαξει κατι με αρχη το 3g imode.

Αποφασισα να γραψω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα να "προστατεψω" (αν μπορω να το πω ετσι) τους φιλους μας σε αυτο το forum απο την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ των υπαλληλων που ειτε δεν γνωριζουν ή απλα δεν θελουν να γνωριζουν την δουλεια τους... :(

Προσφατα συνδεθηκα σε προνομιακο προγραμμα της Cosmote (δωρεαν-προπληρωμενος χρονος ομιλιας/μηνα ) και οπως οι περισσοτεροι, πιστευω, προγραμματιζουμε να μην ξεπερασουμε τον "τζαπα" χρονο ομιλιας που εχουμε για να πληρωνουμε ετσι μονο το παγιο...

Ομως, λογο του οτι ενεργοποιησα την συνδεση μου στα μεσα του μηνα και οχι απο την αρχη, ειχα και τον μισο δωρεαν χρονο ομιλιας απο αυτον που πιστευα και σχεδιασα να καταναλωσω, με αποτελεσμα να μου ερθει ενας αρκετα "φουσκωμενος" λογαριασμος αφου οι μοναδες μετρουσαν κανονικα για μεγαλο διαστημα ενω εγω πιστευα οτι ημουν μεσα στα ορια του "δωρεαν" !

Τηλεφωνησα αμεσως στο τμημα λογαριασμων της Cosmote το οποιο πολυ σωστα (και καλα εκαναν) μου περιεγραψε τα παραπανω που αναφερω και τα οποια ισχυουν για ολα τα προνομιακα προγραμματα... Δυστυχως ομως αυτο θα επρεπε να το ειχα μαθει απο τον/την υπαλληλο που μου εκανε το συμβολαιο ή τουλαχιστον να μου εδινε τα σχετικα ενημερωτικα φυλλαδια (οπως μου ειπαν στο τμημα λογαριασμων) που αναφερονται σε αυτη την "ιδιαιτεροτητα" των προνομιακων προγραμματων...

Στεναχωριεμαι που δεν υπαρχει σεβασμος στον καταναλωτη και πολυ περισσοτερο σε αυτη την εποχη που ο απλος εργαζομενος δεχεται συνεχομενα "οικονομικα χαστουκια"

Όπως επίσης και στην Κύπρο στη Cytamobile-Vodafone απλώς αναφέρεις τα στοιχεία σου και σου το δίνουν.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

έπισημο i-launch απο τη CosmOte ! Δείτε εδώ

και εδώ

μετά την Ιαπωνία η Ελλάδα είναι η 2ερη χώρα μου έχει 3g-imode ;) :D

Υποθέτω το παράπονό σου είναι η κακή ενημέρωση και όχι η ίδια η χρέωση. Η χρέωση είναι λογικό να γίνεται έτσι. Εγώ θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει πριν αλλά δε θυμάμαι αν ήταν στους όρους του συμβολαίου ( τους κοίταξες; ) ή σε συνοδευτικό φυλλάδιο.

Η απαίτηση για καλή ενημέρωση χωρίς ψιλά γράμματα και παγίδες είναι πολύ σωστή, ωστόσο καλώ και τους ίδιους τους καταναλωτές να είναι πιο υποψιασμένοι, πιο απαιτητικοί και να τα ψάχνουν και οι ίδιοι για να μην πέφτουν θύματα. Επίσης μην ξεχνάς ποτέ έναν χρυσό κανόνα. Οι υπάλληλοι των εταιρειών πολύ συχνά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και για τα σημαντικά να ζητάς πάντα μια γραπτή επιβεβαίωση ή επικοινωνία με κεντρικά.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned