jabaman Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 akousa oti ama baleis alli karta sim mesa sto kinito anti cosmote i camera de 8a leitourgei opos ki alles leitourgies....ali8euei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! :) Θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως ποια είναι η χρέωση, λογικά η αποστολή e-mail με SMS χρεώνεται όσο ένα απλό SMS. 'Oταν όμως λαμβάνεις τα e-mail στο κινητό σου ποια είναι η χρέωση? Ή μήπως δεν χρεώνεται.. Επίσεις σχετικά με την ΤΙΜ εκεί εκτός απο το να στείλουμε μπορούμε να δεχτούμε κι'όλας e-mail? Aυτά τα λιγα.. ;) Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Κοιτα να δεις...Στο κινητό όταν λαμβάνεις μνμ είναι μια ειδοποίηση ότι έχει έρθει στη θυρίδα σου email απο τον τάδε με θέμα τάδε μέγεθος τάδε...κτλ...Απ'όσο γνωρίζω αυτό ειναι δωρεάν..Απο κει και πέρα όταν θέλεις να διαβάσεις το mail στέλνεις άλλο μνμ το οποίο λογικά θα χρεωθεί..Θα σου πω όμως σίγουρα...σε 10μερούλες που θα μου έρθει ο αναλυτικός...οκ? Οσο για την ΤΙΜ -δεν είμαι χρήστης της συγκεκριμένης εταιρίας,κάποιος γνωστός μου μου το ζήτησε να μάθω- και δεν ξέρω τι ισχυει..Αν μάθω κάτι πάντως θα σου πω.. Ελπίζω να βοήθησα! Καλημέρα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ok! Περιμένω νεότερα... Καλημέρα και σε σενα!! Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Σε ενα site με τοσους χρηστες, σε ενα site ειδικα για κινητα, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου δώσει πληροφορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 το πρόγραμμα Wireless Internet Easy το έχω ήδη ενεργοποιήσει. Ανοίγω τον opera και μου ζητάει να κάνει connect με κάποιο σημείο πρόσβασης. Θέλω να μου δώσετε τις ρυθμίσεις απο το σημείο πρόσβασης. Το σημείο πρόσβασης : Cosmote WAP-GPRS και Cosmote MMS τα έχω ενεργοποιήσει (τις υπηρεσίες εννοώ) και δε λειτουργούνε με τον opera. Γνωρίζω οτι τα δυο προαναφερθέντα σημεία πρόσβασης δεν είναι τα κατάλληλα για να ανοίξουν ιστοσελίδες html. Μήπως να κάνω νέο σημείο πρόσβασης? Οποια βοήθεια, σεβαστή. ,KennyDopeGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Το APN είναι internet, Το IP είναι Dynamic ο DNS server είναι 195.167.65.194 (Ο DNS μπορεί να είναι επισης Dynamic) Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jabaman (21 Ιούλ. 2004 , 16:43) akousa oti ama baleis alli karta sim mesa sto kinito anti cosmote i camera de 8a leitourgei opos ki alles leitourgies....ali8euei? Τι βλακείες είναι αυτες??? Μόνο το i-mode και τα MMS δε θα λειτουργούν... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος babikos (19 Ιούλ. 2004 , 17:58) KAI ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚ 331ι ΜΜΣ ΕΝΑ Ρ900 ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΜΜΣ `Η ΣΑΝ Ε-ΜΑΙΛ??????? Ανάλογα που το στείλεις.... Αν το στείλεις στο 69χ-χχχχχχχ τότε θα πάει σαν MMS... Αν το στείλεις σε y@y.y τότε θα πάπει στο e-mail... Όπου χ ο αριθμός και όπου y οι χαρακτήρες που αντιστοιχούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkapartz Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Φίλε είναι προφανές ότι μπορείς να δεις wap και wap2/xhtml σελίδες με ένα wap2 browser. Αν θες κάποιο "κανονικό" browser που 8α προσπαθεί να σου δείξει το περιεχόμενο των άλλων σελίδων, και το κινητό σου υποστηρίζει java, τότε δοκίμασε καμιά επιλογή τύπου WebViewer. Πάντως γενικά οι wap σελίδες φτιάχτηκαν για πολύ συγκεκριμένο λόγο και αυτός είναι ότι τα κινητά δεν είναι πισί (με ότι αυτό συνεπάγεται). Επιπλέον η cosmote χρεώνει 0,01 ευρώ το kilobyte (και οι άλλες ακόμα περισσότερο) από wap access point, οπότε για να κατεβάσεις καμιά σελίδα τύπου in.gr θα θες κάνα ευρώ τη φορά. Όσα είπα είναι (σχεδόν) αυτονόητα και γι αυτό (υποθέτω) δε σου απαντάει κανένας ("ειδικός") :blink: -- Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Καλα βρε παιδία να σας ρωτήσω? Πως καταφέρατε και κάνατε υπόλοιπο -500 ευρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Ναι κανείς δεν θα σου πει τίποτα! Εγώ έχω ένα What's up με -65,15 ευρώ!Το κατάφερα αυτό με το MYCOSMOSview όταν είχε δωρεάν πλοήγηση. Είχα καταβάσει δεκάδες εικόνες και ήχους! Ε δεν θέλει και πολύ να κατέβει το υπόλοιπο. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Ερώτηση: έχω ενεργοποιήσει τα 600 sms, αλλά σήμερα έπαιζα στο διαγωνισμό "λεπτό προς λεπτό" και η κάρτα μου έφτασε στα -0,44 ευρω. Έβαλα μια 7άρα κάρτα, αλλα τώρα πάω να στείλω SMS ΥΠ στο 1313 για να δω το υπολοιπο και λέει "ελέγξτε υπηρεσίες δικτύου"!! τι έγινε? δε πιστεύω να έχασα την προσφορά επειδή έπεσα κάτω από 0.13Ε για μισή ώρα?! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serial_killer__ Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Tomorrow einai sigouro ayto? Παράθεση My HomePage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Για να εχειs φουλ προσβαση ναι Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (19 Ιούλ. 2004 , 17:34) paidia thelo na rotiso ean to i-mode einai programa . an nai tote ginete na to kanoume egkatastasi sto 6600; :rolleyes: Όχι, το i-mode είναι σελίδες του Ιντερνετ και δεν εγκαθίστανται στο κινητό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Xeri kanis sas pos na valo mycosmos view sto siemens SX1? i cosmote mou leei oti den to ipostirizi i siskevi mou alla den to pistevo giati to view trexi kai sto nokia 3650 pou ine kai paliotero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Bebaia einai kai 8ema hardware opws kai se kinhta pou yposthrizoun yphresies edge prepei na tis yposthrizei to kinhto!!!To 6600 kai ta paliotera series 60 den yposthrizoun i-mode oute kai to 7610 nomizw!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Nai se pia selida tou thread omws???giati ama katsei na psaxnei mia mia 8a tou parei kamia ebdomada!!!As boh8hsei kapoios pou 3erei thn akribh selida tou thread giati eixa ki egw kai ton opera kai ton netfront kai den katafera pote na mpw se web selides!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest babikos Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 OK THANK`S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vbm (25 Ιούλ. 2004 , 14:57) Ερώτηση: έχω ενεργοποιήσει τα 600 sms, αλλά σήμερα έπαιζα στο διαγωνισμό "λεπτό προς λεπτό" και η κάρτα μου έφτασε στα -0,44 ευρω. Έβαλα μια 7άρα κάρτα, αλλα τώρα πάω να στείλω SMS ΥΠ στο 1313 για να δω το υπολοιπο και λέει "ελέγξτε υπηρεσίες δικτύου"!! τι έγινε? δε πιστεύω να έχασα την προσφορά επειδή έπεσα κάτω από 0.13Ε για μισή ώρα?! :blink: :wacko: Φαντάζεσαι να συνέβη τίποτε τέτοιο??? :blink: :blink: :blink: Έλεος :))) Βασικά δεν νομίζω.....ίσως να είναι προσωρινό....και μετά όταν ξαναβάλεις κάρτα να ισχύουν πάλι τα free sms!!! Ένα έχω να πώ, η προσφορά της cosmote είναι πολύ καλή και ο ανταγωνισμός που υπάρχει με τις υπόλοιπεσ εταιρίες μας βοηθάει πολύ θα'λεγα!!! (Και ειδικά με την tim) Ενημέρωσε μας...τι έγινε!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vbm (25 Ιούλ. 2004 , 14:57) Ερώτηση: έχω ενεργοποιήσει τα 600 sms, αλλά σήμερα έπαιζα στο διαγωνισμό "λεπτό προς λεπτό" και η κάρτα μου έφτασε στα -0,44 ευρω. Έβαλα μια 7άρα κάρτα, αλλα τώρα πάω να στείλω SMS ΥΠ στο 1313 για να δω το υπολοιπο και λέει "ελέγξτε υπηρεσίες δικτύου"!! τι έγινε? δε πιστεύω να έχασα την προσφορά επειδή έπεσα κάτω από 0.13Ε για μισή ώρα?! :blink: Oxi bebaia!! mallon den tha exei bgei h fragh apo ton arithmo soy akoma :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Τελικά η φραγή έφυγε και το υπόλοιπο των free sms είναι κανονικό, όπως το είχα αφήσει... απλά η φραγή έφυγε μετά από 2 μέρες! Τι κολλήματα τρώει η cosmote... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serial_killer__ Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Ragezer den kserw re file alla apo oti exw akousei to p800 i to p900 (ena apo ta dio) mpainei imode Παράθεση My HomePage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serial_killer__ Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Re paidia to z-1010 mpainei se imode selides? Παράθεση My HomePage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts