Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες? τι γινεται? ποια εταιρια εχει το προθεμα 696????:wacko:
nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66

Καλησπερα παιδες? τι γινεται? ποια εταιρια εχει το προθεμα 696????:wacko:

Γιατι υπαρχει και 696???????????????

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ το 69601 έχει εκχωρηθεί στον ΟΤΕ ενώ το 69691 και 69692 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Άλλα νούμερα δεν έχουν δοθεί.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ το 69601 έχει εκχωρηθεί στον ΟΤΕ ενώ το 69691 και 69692 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Άλλα νούμερα δεν έχουν δοθεί.

Αρα αποκλειεται να υπαρχει 696 σε εταιρεια κινητης.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το θέμα δεν έχει σχέση με την cosmote και κατά συνέπεια κλειδώνεται.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεχτηκα την αντιπροσφορα της Vodafone.

Θα επικοινωνησω αυριο με το ΕΚΠΟΙΖΩ η καποια αλλη οργανωση καταναλωτων εχει πειρα με τετοια θεματα.

Αν μου πουν απο εκει οτι εχουν και αλλες τετοιες καταγγελιες, τοτε θα στειλω το ημεηλ που ελεγα προς την ΕΕΤΤ.

θα σας ενημερωσω.

κρατηστε το θεμα να υπαρχει σαν αναφορα οτι πολυ πιθανον να μας κοροιδευουν:

μεγαλη προσφορα και μετα απο λιγες μερες κατι αλλαζει και προσφερουν κατι λιγοτερο...

Από 28/05/10 η COSMOTE προσφέρει στους επαγγελματίες

και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

και ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΣΤΟΥΣ 

με τα νέα προγράμματα

COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

με πάγια από 10€!

Λεπτομέριες στο συννημενο αρχείο !

[sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία!

Έχω και εγώ κάνει παλιότερα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, δεν γίνεται τίποτα. Θα σου επιβεβαιώσουν ότι την έλαβαν και μετά θα σε συνδέσουν με Κάιρο...

Ούτε με τις ενώσεις καταναλωτών βγάζεις άκρη καθώς οι περισσότερες θα σου ζητήσουν... να γίνεις μέλος πρώτα, άρα να πληρώσεις.

Τί μένει; Να αλλάξεις εταιρεία και να ελπίζεις να κάνει αρκετός κόσμος το ίδιο...

Πάντως γενικά στην κοσμοτέ έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τη μύτη. Μου θυμίζουν τη voda όταν ήταν πρώτη και πριν πέσει δεύτερη. Μετά της κόπηκε ο βήχας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Η ΕΕΤΤ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα των τελευταίων ετών. Κοστίζει εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Ειδικά στα θέματα καταγγελιών καταναλωτών ο μόνος ρόλος της είναι να διεκπεραιώνει την αλληλογραφία των καταναλωτών με τις εταιρείες.

Τουλάχιστον, αφου δεν κάνει που δεν κάνει τίποτα, γιατί δεν την καταργούν, να εξοικονομηθούν και οι σχετικοί πόροι, σε τέτοια περίοδο κρίσης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ είμαι με συμβόλαιο στη Vodafone kαι το τελευταίο 2μηνο με χουν πάρει τουλάχιστον 4 φορές για προσφορές από την cosmote (δεν ξέρω αν είναι από τα κεντρικά πάντα ή οχι) και μου προσφέρουν -20 ευρώ στο πάγιο αλλά δεν έχω δεχτεί καμία. Φαίνεται αυτήν την περίοδο γίνεται χαμός.

παιδια για την ιστορια επικοινωνησα με το ΕΚΠΟΙΖΩ οπου βρεθηκε γνωστος γνωστου.

ισως για αυτο ηταν καλη η εξυπηρετηση :)

Δυστυχως μου ειπε οτι ολοι θα με γειωσουν διοτι ειναι μεγαλη διαδικασια να αναγκασουν την Cosmote να δωσει στοιχεια για την υποθεση μου. Θα πρεπει η ιδια η Cosmote να δωσει τα στοιχεια που την καινε (η καταχωρηση στο συστημα τους κτλ)

Θα ηταν πολυ καλυτερα αν ειχα την προσφορα γραπτως στα χερια μου.

Τελος! απο εδω και περα θα ζητω ολες αυτες οι προσφορες να μου αποστελλονται με ημεηλ η με φαξ!

παντως εχετε τον νου σας για προσφορες...κρατατε μια πισινη στην παλια σας εταιρια και μην αρνειστε κατευθειαν τις αντιπροσφορες τους :ninja:

Και φυσικά δεν θα σου δώσουν γραπτώς την προσφορά. Αλλά και τη συνομιλία να είχες ηχογραφημένη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, φρόντισαν γι'αυτό οι καλοί μας εκπρόσωποι του λαού ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Γενικά η κοσμοτέ την έχει δει πολύ άσχημα τελευταίως και έχει και "σήμα καμπάνα" οπότε σύντομα θα την αποχαιρετήσουν πολλοί και ίσως μάθει να φέρεται !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όχι, δεν έχει καμία σχέση με την χωρητικότητα δικτύου για κλήσεις φωνής - αντίθετα μάλιστα, στο δίκτυο κορμού 1 χρήστης EDGE αντιστοιχεί σε 4 GPRS χρήστες.

Είναι τεχνολογία με την οποία αυξάνονται οι ταχύτητες δεδομένων στο 2G. Όπως το HSPA στο 3G. Με το GPRS πετυχαίνεις κάπου 45Kbps με το EDGE μέχρι περίπου 220Kbps.

άρα προφανώς το edge είναι ταχύτητα 2,5g!. Και το Gprs ταχύτητα 2g!.

Δεν εχεις δικιο σε αυτο που λες. Εκει που σου λενε οτι "η συνομιλια καταγραφεται για διασφαλιση της ποιοτητας της υπηρεσιας", τους λες και εσυ "η συνομιλια καταγραφεται για διασφαλιση δικη μου". Απο την στιγμη που εγινε η ενημερωση η ηχογραφηση ειναι νομιμη και μπορει να παει και σε δικαστηριο. Δεν λεει πουθενα ο νομος οτι οι τραπεζες η οι διαφορες εταιριες εχουν μεγαλητερη ισχυ απο οσο εμεις.

Νομίζω ότι δε τα λες όλα.Καταρχήν γιατί ήθελες οπωσδήποτε να εξυπηρετηθείς από την συγκεκριμένη υπάλληλο?Δεν υπήρχαν άλλοι υπάλληλοι στο κατάστημα?Δευτέρον προφανώς όταν περάστηκε το αίτημα φορητότητας ή περάστηκε με λάθος αφμ ή η vodafone σε είχε καταχωρήσει με λαθος αφμ και χτύπησε άκυρο το αίτημα.Είναι δυνατόν ολόκληρη cosmote να μην θέλει καινούργιους πελάτες?Άρα η υπάλληλος έκναε λάθος ή η vodafone Στο ακύρωσε χωρίς λόγο για να σε αναγκάσει να μείνεις.

Δεν εχεις δικιο σε αυτο που λες. Εκει που σου λενε οτι "η συνομιλια καταγραφεται για διασφαλιση της ποιοτητας της υπηρεσιας", τους λες και εσυ "η συνομιλια καταγραφεται για διασφαλιση δικη μου". Απο την στιγμη που εγινε η ενημερωση η ηχογραφηση ειναι νομιμη και μπορει να παει και σε δικαστηριο. Δεν λεει πουθενα ο νομος οτι οι τραπεζες η οι διαφορες εταιριες εχουν μεγαλητερη ισχυ απο οσο εμεις.

Δεν νομίζω ότι εσύ έχεις δίκιο. Εσύ ακούς την ενημέρωση ότι θα καταγραφεί η συνομιλία και καταγράφεται απο αυτόν που σου δίνει αυτή την ενημέρωση. Δεν έχεις ενημερώσει εσύ πως θα καταγράψεις τη συνομιλία, άρα λογικά είναι άκυρη η καταγραφή. Ας μιλήσει και κανένας που ασχολείται με τα νομικά, αν υπάρχει κάποιος.

Δεν νομίζω ότι εσύ έχεις δίκιο. Εσύ ακούς την ενημέρωση ότι θα καταγραφεί η συνομιλία και καταγράφεται απο αυτόν που σου δίνει αυτή την ενημέρωση. Δεν έχεις ενημερώσει εσύ πως θα καταγράψεις τη συνομιλία, άρα λογικά είναι άκυρη η καταγραφή. Ας μιλήσει και κανένας που ασχολείται με τα νομικά, αν υπάρχει κάποιος.

Ισως να το εγραψα λιγο μπερδεμενα πριν. Ακους αυτο το μυνημα, καποια στιγμη σου μιλαει ανθρωπος, τοτε του λες και εσυ οτι και εσυ με την σειρα σου καταγραφεις την συνομιλια. Νομικα τι θα σου πουν; Οτι επιτρεπεται μονο στην εταιρια ενω δεν επιτρεπεται σε αυτους;

Ισως να το εγραψα λιγο μπερδεμενα πριν. Ακους αυτο το μυνημα, καποια στιγμη σου μιλαει ανθρωπος, τοτε του λες και εσυ οτι και εσυ με την σειρα σου καταγραφεις την συνομιλια. Νομικα τι θα σου πουν; Οτι επιτρεπεται μονο στην εταιρια ενω δεν επιτρεπεται σε αυτους;

Ελπίζω να έχεις δίκιο πάντως, γιατί όντως είναι ένα θέμα αυτό των προσφορών ( όχι ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα αυτού που σε καλεί ).

Σήμερα είδα EDGE στην Αθήνα!!

Συγκεκριμένα, έπιασα EDGE στην Άνω Κυψέλη από την κεραία 1387 με LAC 10.

Η κεραία αυτή δεν πρέπει να είναι στην άνω Κυψέλη, γιατί εγώ την έπιασα μετά από ενίσχυση του Booster, και στο ΤΑ μου δείχνει 5.

Πάντως είναι σταθερό το Ε στο κινητό μου, και η ταχύτητα που έπιασα ήταν μέχρι 10.2KB/s...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Στη θέση σου θα έστελνα email στην Cosmote και θα εξηγούσα την κατάσταση πώς έχει. Θα ζητούσα επίσης να μπει η έκπτωση -20 ευρώ στο πάγιο για έναν χρόνο.

Από εκεί και μετά εαν δεν ικανοποιούσαν το αίτημά μου θα έκανα καπάκι φορητότητα ή θα έκανα το νούμερο καρτοκινητό.

Η ΕΕΤΤ (εαν κάνεις καταγγελία εκεί) θα στείλει μια επιστολή στην Cosmote. Η Cosmote τότε για να δείξει ότι έχει καλές σχέσεις με τους πελάτες πιστεύω θα σου την έκανε την έκπτωση....

αλλά θεωρώ ότι καλό είναι να τα βρείς με την Cosmote (εαν είναι εφικτό φυσικά) χωρίς να βάλεις ενδιάμεσους να πιέσουν τα πράγματα υπερ σου.

lalista.gr

αν ειναι καρτα παρε στο 6971001313 και λεσ αριθμο και κωδικο της καρτασ και θα σου δωσουν puk.....αρκει να μην την εχεις κλειδωσει....για συνδεση ειναι 6971001212

Επιβαιβαιώνω και εγώ την ύπαρξη EDGE από την Cosmote. Από σήμερα EDGE και στην περιοχή του Βαρθολομιού αν και δεν μπορώ να καταλάβω ποιοσ ο λόγος εφόσον υπάρχει καλή 3g κάλυψη...:) Πάντως κατεβάζει ακόμα και με 28kb/sec :)

αμα καταλαβαινω καλα το EDGE ειναι πιο γρηγορο απο 3G ετσι δεν ειναι? στην αθηνα εχει EDGE? γιατι δεν θυμαμαι να το εχω δει ποτε στο κινητο μου...

αμα καταλαβαινω καλα το EDGE ειναι πιο γρηγορο απο 3G ετσι δεν ειναι? στην αθηνα εχει EDGE? γιατι δεν θυμαμαι να το εχω δει ποτε στο κινητο μου...

Το EDGE είναι πιο γρήγορο από το GPRS και όχι από το 3G. ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned