Petros the Great Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Όμορφη είναι :) space design :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Εγώ θα διαφωνήσω στα περί Visa vs American Express. Αυτός που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά του μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα μόνο για να πληρώνει το λογαριασμό του και τίποτα άλλο. Απο αυτή την άποψη η Αm.Express συμφέρει γιατί δεν σε βάζει σε πειρασμό σαν τη Visa που χρησιμοποιείται παντού και θα την χρησιμοποιήσεις κάποια στιγμή. Είμαι συνδρομητης της Vodafone εδώ και 1.5 χρόνο και χρησιμοποιώ πάρα πολύ το wap. Με την απεριόριστη χρήση θα γλιτώσω απο 15 έως 30 ευρώ το μήνα που πληρώνω και που με την πρόσφατη αύξηση της Vodafone θα πάει σε διπλάσιο ποσό. Αύριο κιόλας πάω για τη φορητότητα και ελπίζω να μην απογοητευώ απο την ΤΙΜ την οποία παλαιότερα δεν είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Υ.Γ. Το μόνο που με φοβίζει είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που απο ότι έχω καταλάβει πρέπει να σπάει τα νεύρα των πάντων με την αναμονή... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Είμαι συνδρομητης της Vodafone εδώ και 1.5 χρόνο και χρησιμοποιώ πάρα πολύ το wap. Με την απεριόριστη χρήση θα γλιτώσω απο 15 έως 30 ευρώ το μήνα που πληρώνω και που με την πρόσφατη αύξηση της Vodafone θα πάει σε διπλάσιο ποσό. Μια ερώτηση για το θέμα του wap. Η απεριόριστη χρήση στο tim plus δεν είναι δωρεάν αλλά με χρέωση 3.49 ευρώ το μήνα, όπως ισχύει δηλαδή και τώρα? Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα απο το site της Alpha Bank για την TIM American Express. Αν ισχύει αυτό δεν βγάζω την κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μια ερώτηση για το θέμα του wap. Η απεριόριστη χρήση στο tim plus δεν είναι δωρεάν αλλά με χρέωση 3.49 ευρώ το μήνα, όπως ισχύει δηλαδή και τώρα? Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα απο το site της Alpha Bank για την TIM American Express. Αν ισχύει αυτό δεν βγάζω την κάρτα... Με την έκδοση αυτής της κάρτας έχεις δωρεάν κίνηση wap, χωρίς το συγκεκριμένο πάγιο... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Με την έκδοση αυτής της κάρτας έχεις δωρεάν κίνηση wap, χωρίς το συγκεκριμένο πάγιο... :) Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Πέτρο... :) Άρα δεν πολυαξίζει να βγάλεις την πιστωτική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Πέτρο... :) Άρα δεν πολυαξίζει να βγάλεις την πιστωτική... Έχει και άλλα προνόμια, όπως διπλασιασμό των πόντων του avantage της TIM και τετραπλασσιασμό των πόντων του προγράμματος bonus, αλλά το βασικότερο που την κάνει ν' αξίζει, κατά τη γνώμη μου, είναι η δωρεάν συνδρομή για πάντα... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Έχει και άλλα προνόμια, όπως διπλασιασμό των πόντων του avantage της TIM και τετραπλασσιασμό των πόντων του προγράμματος bonus, αλλά το βασικότερο που την κάνει ν' αξίζει, κατά τη γνώμη μου, είναι η δωρεάν συνδρομή για πάντα... :) Δεν ξέρω πως λειτουργεί το πρόγραμμα avantage της ΤΙΜ. Αν ξέρεις θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Πάντως σήμερα πήγα για φορητότητα και μου είπαν ότι θα πρέπει να χρεωθώ το 30% περίπου της επιδότησης που έχω πάρει απο τη Vodafone επειδή το συμβόλαιό δεν έχει λήξει και είναι στο 8μηνο περίπου. Άρα πρέπει να περιμένω για την ΤΙΜ προς το παρόν... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δεν ξέρω πως λειτουργεί το πρόγραμμα avantage της ΤΙΜ. Αν ξέρεις θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Πάντως σήμερα πήγα για φορητότητα και μου είπαν ότι θα πρέπει να χρεωθώ το 30% περίπου της επιδότησης που έχω πάρει απο τη Vodafone επειδή το συμβόλαιό δεν έχει λήξει και είναι στο 8μηνο περίπου. Άρα πρέπει να περιμένω για την ΤΙΜ προς το παρόν... :( το avantage λειτουργεί απλά: για κάθε ευρώ του λογαριασμού που κάνεις παίρνεις κάποιους πόντους. το σύνολο των πόντων αντιστοιχούν σε κάποια "δώρα" που μπορεί να είναι από έκπτωση στο λογαριασμό σου μέχρι δωροεπιταγές για διάφορα καταστήματα π.χ. ΤΙΜ. το καλό είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις τους πόντους από το avantage με την επιδότηση κινητού. όσο για την κάρτα, το πιο δύσκολο μέρος της υπόθεσης είναι να βρεις ένα κατάστημα που να το έχουν ενημερώσει για το πως εκδίδεται... τα έψαξα όλα και τελικά την βγάλαμε παρέα με τον υπάλληλο του TIM Centre!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Πήγα σήμερα σε κατάστημα της ΤΙΜ και η υπάλληλος μου είπε ότι η κάρτα ουσιαστικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζικά. Δηλαδή όποιος την βγάλει θα τη χρησιμοποιεί μόνο για να πληρώνει τον λογαριασμό του, για εισιτήρια απο την AEGEAN και για ψώνια απο τον Βασιλόπουλο. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση σχετικά με το Avantage. Όπως έγραψα και παραπάνω αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι το τέλος του συμβολαίου, αφού θα χρεωθώ πάνω απο 100 ευρώ απο τη Vodafone για τη συσκευή την οποία είχα πάρει με την υπογραφή του συμβολαίου. Προς το παρόν βολεύομαι με μια κάρτα F2GO για να μπαίνω στο TIM Plus και έβαλα την υπηρεσία ΝΟΝ-STOP Plus με τα 3.49 ευρώ το μήνα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Πήγα σήμερα σε κατάστημα της ΤΙΜ και η υπάλληλος μου είπε ότι η κάρτα ουσιαστικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζικά. Δηλαδή όποιος την βγάλει θα τη χρησιμοποιεί μόνο για να πληρώνει τον λογαριασμό του, για εισιτήρια απο την AEGEAN και για ψώνια απο τον Βασιλόπουλο. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση σχετικά με το Avantage. Όπως έγραψα και παραπάνω αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι το τέλος του συμβολαίου, αφού θα χρεωθώ πάνω απο 100 ευρώ απο τη Vodafone για τη συσκευή την οποία είχα πάρει με την υπογραφή του συμβολαίου. Προς το παρόν βολεύομαι με μια κάρτα F2GO για να μπαίνω στο TIM Plus και έβαλα την υπηρεσία ΝΟΝ-STOP Plus με τα 3.49 ευρώ το μήνα :rolleyes: καλημέρα. δεν ισχύει κάτι τέτοιο. μπες στο site της ΤΙΜ σχετικά με το bonus και θα δεις ότι η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού σαν ΑΜΕΧ απλά η απόδοση πόντων είναι διαφορετική ανάλογα με το κατάστημα. Σύμφωνα με το site της ΤΙΜ: "Bonus program / Πως μαζεύω τους BonuS πόντους μου; * Για κάθε 1€ στο μηνιαίο σας λογαριασμό ΤΙΜ, και σε αγορές από τα καταστήματα ΤΙΜ, κερδίζετε 4 πόντους με τη χρήση της κάρτας TIM BONUS American Express. * Για κάθε 1€ αγορών με την κάρτα TIM BONUS American Express, από οποιοδήποτε κατάστημα με το σήμα Bonus, κερδίζετε από 2 έως 4 πόντους. * Για κάθε 1€ αγορών σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κερδίζετε 1 πόντο. * Μεταφέροντας υπόλοιπα καρτών εκδόσεως άλλων Τραπεζών στις κάρτες Alpha Bank ΤΙΜ BonuS µε επιτόκιο 0% για έξι µήνες, κερδίζετε 4 πόντους Bonus για κάθε 1 Ευρώ του υπολοίπου. Οι πόντοι ισχύουν για δύο (2) χρόνια από την απόκτησή τους." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Ναι, έτσι είναι... ουσιαστικά η κυρία δεν μου το απέδωσε κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cookiemonster_gr Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 ισχυει και για καρτοκινητους...απλα με μερικες λιγοτερες παροχες...πχ δεν ισχυουν τα 10 sms το μηνα κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 τελικά ισχύει από τώρα ή απο Σεπτέμβρη; Την έχει αποκτήσει κάποιος και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 τελικά ισχύει από τώρα ή απο Σεπτέμβρη; Την έχει αποκτήσει κάποιος και από που; φαντάζομαι ότι ισχύει από τώρα. σίγουρα μπορείς να κάνεις αίτηση για έκδοση της κάρτας (έκανα ήδη στο κατάστημα Βριλησσίων) αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα (θέλει 10 μέρες από την ημερομηνία της αίτησης). σε λίγες μέρες θα δείξει τι και αν ισχύει ή όχι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ισχυει και για καρτοκινητους...απλα με μερικες λιγοτερες παροχες...πχ δεν ισχυουν τα 10 sms το μηνα κτλ.... Δεν νομίζω. Πουθενά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 ξερει κανεις αν θα βγει VISA TIM BONUS ; Διαφορετικά , θα βγάλω την american που είναι ψιλοχάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ανεξαρτήτως ΤΙΜ δεν θα συμβούλευα κανέναν να πάρει American Express στην Ελλάδα... Θα βρίσκεις 10 στα 100 μαγαζιά να τη δέχονται και συνήθως δεν κάνει και άτοκες δόσεις. Αν δώσει μια VISA τότε εντάξει. Αν πάλι θες απλά μια κάρτα χωρίς συνδρομή, βγάλε από το συρτάρι ένα καρτοκινητό vodafone και σχεδόν όλη τη χρονιά δίνουν προσφορά τη citibank visa vodafone χωρίς συνδρομή για πάντα... Τουλάχιστο να πάρεις μια visa να κάνεις τη δουλειά σου... Από το να έχεις AmEx καλύτερα να έχεις απλή χρεωστική κάρτα visa electron... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 h karta einai kli paidia.sigoyra mporei na min exei poli perasi se mikra magazia alla se eponimes kai kales epixeiriseis thn dexontai. kai afou den exei kai sindromi,volevei.... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 H American Express είναι κάρτα της AlphaBank .Όπου έχουν μηχάνημα της AlphaBnk την δέχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 H American Express είναι κάρτα της AlphaBank .Όπου έχουν μηχάνημα της AlphaBnk την δέχονται κανονικά. ...και έχουν και άτοκες δόσεις! Ενώ την Citibank Visa την παίρνουν για δόσεις σε πάρα πολύ λίγα καταστήματα .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 paidia geia kai xronia polla!:lol: 8a h8ela na rwthsw kati sxetika me to tim bonus. yparxei kapoio site sto opoio mporoume na doume thn lista dwrwn? pws mporoume na ma8oume (ektos apo klhsh sto cc ths alpha) ti akrivws dwra mporoume na exoume me 5000 p.x. pontous? aa...kai epishs....oson afora thn epilogh avantage h bonus giati exw thn ais8hsh oti einai poly pio dyskolo na mazepseis arketous pontous sto bonus kai oti dinei ligotera dwra?sto avantage as poume me 500 pontous pairneis ekptwsh 17EURO ston logariasmo sou se 2 mhniaies doseis(8 kai kati ton mhna):ninja: sto bonus?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 500ποντοι=f2g 5000=bluetooth nokia BH300 10.000=κινητο νοκια 1112 15,000=Νοκια 2610 30,000=Νοκια 6103 αυτα ειναι τα δωρα που αναφερει μεχρι στιγμης. αν θελεις να μαθεις τους ποντους μπορεις να πας σ'ενα καταστημα ΤΙΜ και να δεις. επισης πληροφοριες μπορεις να παρεις καλωντας απο το κινητο σου 1211 και πατωντας το 1 :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 όποιος πιάσει 30.000 πόντους θα πάρει βραβείο βλακείας που δεν έκανε συμβόλαιο! Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 όποιος πιάσει 30.000 πόντους θα πάρει βραβείο βλακείας που δεν έκανε συμβόλαιο! Οι πόντοι TIM Bonus μαζέυονται από την κίνηση της πιστωτικής κάρτας TIM Bonus American Express! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 oooouuuuuuuuuuuups! γράψε λάθος Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts