kakofonixx Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εεεεεε.... μια κουτη (?) ερωτησουλα... Εχω yahoo! messenger, στο οποιο εχω αρκετες καταχωρησεις, και θελω να μιλησω με εναν φιλο μου που εχει msn. Μπορω να τον δω και να επικοινωνησω μαζι του μεσα απο το yahoo! ? Απλα δε θελω να εγκαταστησω το msn για ενα μονο ατομο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εμενα εχει ενα προβλημα με τους ηχους..δεν ακουγονται τα nudges και γενικα οταν μου στελνουν μηνυμα..μερικες φορες ουτε αναβοσβηνει.. :what: PS:εχω το script mute ,αλλα το χω απενεργοποιησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εεεεεε.... μια κουτη (?) ερωτησουλα... Εχω yahoo! messenger, στο οποιο εχω αρκετες καταχωρησεις, και θελω να μιλησω με εναν φιλο μου που εχει msn. Μπορω να τον δω και να επικοινωνησω μαζι του μεσα απο το yahoo! ? Απλα δε θελω να εγκαταστησω το msn για ενα μονο ατομο... :O Ναι μπορείς. Κανε τον add.. εμενα εχει ενα προβλημα με τους ηχους..δεν ακουγονται τα nudges και γενικα οταν μου στελνουν μηνυμα..μερικες φορες ουτε αναβοσβηνει.. :what: PS:εχω το script mute ,αλλα το χω απενεργοποιησει.. Προφανώς αυτό θα γίνεται όταν έχεις την επιλογή ''busy'' ή ''in a call''. Σε αυτές τις περιπτώσεις ούτε nudge θα ακούς ούτε ποιος μπαίνει και βγαίνει κλπ. Σε άλλη περίπτωση δεν γνωρίζω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ειμαι στην αλλη περιπτωση..:) καποιος αλλος??? :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meganium Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Οι ηχοι στις επιλογες ειναι οκ? Τα εχεις ελεγξει γιατι μπορεις να απενεργοποιησεις τους ηχους αν θες. Αληθεια μηπως ξερει κανεις αν γινεται τα mail απο ενα λογαριασμο να στελνονται σε αλλο αυτοματα ή εστω να μου πειτε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να ερχονται στο outlook. Υπαρχει καποια διευθυνση που να εχει free emoticons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 tnx meganium..αυτο ηταν αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αλλαξαν μονα τους..μαλλον εκλεισα το pc ενω ειχα ενεργοποιημενο το script mute ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ποιες πορτες πρέπει να ανοίξω στο ρουτερ για να δουλευει γρήγορα η webcam?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 προχτες μου ηρθε μειλ για το νεο ΜΣΝ 8,1 μπετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 προχτες μου ηρθε μειλ για το νεο ΜΣΝ 8,1 μπετα! nai einai pleon public beta.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 το δοκιμασε κανεις?καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 το δοκιμασε κανεις?καμια διαφορα? Eγω αυτο χρησιμοποιώ. Ε λίγες αισθητικές διαφορές. Μη φανταστείς τίποτα δραματικό. Το καλό είναι πάντως ότι δουλεύει απρόσκοπτα. 0 προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 το messenger plus με το 8.1 ειναι συμβατο η θελει ξανα να κατεβαζουμε αλλο κ αντε ξανα τις ρυθμισεις απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Είδατε καμιά διαφορά στο 8.1; Η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι στον τίτλο που έχει ένα κόκκινο Beta και στην κάρτα επαφών που είναι λίγο διαφορετική (που εμένα η παλιά μου άρεσε περισσότερο). Αφήστε που προς το παρόν είναι στα Αγγλικά (όχι πως είναι και πρόβλημα αυτό...). Ξέρουμε πότε περίπου βγαίνει η τελική (αν και πολύ νωρίς το βλέπω καθώς δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε η κανονική 8 έκδοση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 chris twra pou vgikan ta Vista (afou to beta 8.1 itan gia ta Vista) na to perimeneis arxes Noemvriou :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 το κείμενο δίπλα στο όνομα παραμένει ακόμα και όταν γίνει sing-up από άλλο τερματικό. έτσι νομίζω έλεγε στο email. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Δηλαδή να παραμείνω στο Windows Live Messenger 8 ? :confused: Δεν αξίζει να το τσεκάρω/δω?:worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Mpa.. to olo beta test ginetai gia ta Vista parapanw Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανει καποιος ωστε να μπορεσει να παρει τις φωτογραφιες που εχει στο MSN?? Σας εχει τυχει ποτε??? Εμενα μου ετυχε χτες αλλα δεν καταλαβα πως εγινε!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 kaneto poio liana de se katalabainw! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 MSN 7.5 + Stuffplug = Steal Display Picture (ena apo ta polla features) einai plugin gia to Messenger PLUS! Distixws den exei kykloforisei gia WLM 8 http://www.stuffplug.com Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ή πολύ απλά με print screen :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ή πολύ απλά με print screen :p Το prtsc έχει γίνει ένα με το δάχτυλό σου να φανταστώ...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 a re johner moiu ti glitwses pali sto msn Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 a re johner moiu ti glitwses pali sto msn Ήθελες να μου κλέψεις τη photo μου;:lol: Έτσι που εξαφανιστηκες μόνο σε Photos με βλέπεις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 και φαντασου οτι υπαρχουν μερικοι που πιστευουν οτι φωτο πρεπει να δειχνεις μονο στο μσν για να μη σου κλεψουν τη φωτο...οι ανοητοι... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts