Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

lisaki, καλωσήρθες στις ενότητες του myphone.gr. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι απαγορεύονται τόσο τα greeklish όσο και η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Επόμενα μηνύματα που θα είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο, θα διαγράφονται.

Επειδή είσαι νέο μέλος, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στους Όρους Χρήσης.

Ευχαριστώ.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρειάζομαι βοήθεια!Έχω το msn 2011, windows 7 και δεν μπορώ να μπω! Μου λέει ότι έχει μη έγκυρη διεύθυνση IP. Τί φταίει? :worry:

Οταν μπαινω στη σελιδα στο hotmail για να δω τα emails, αυτο αυτοματα με κανει log in και στο messenger, χωρις να το εχω ανοιξει το messenger απο πριν. Κατι που εννοειται δεν το θελω. Δειχνει δηλαδη αριστερα στη σελιδα ποιοι ειναι online, και ειναι σαν να εχει ενσωματωθει με τον messenger. Αυτο μου το κανει τις τελευταιες δυο μερες, αλλαξε κατι? Πως μπορω να το απενεργοποιησω?

Οταν μπαινω στη σελιδα στο hotmail για να δω τα emails, αυτο αυτοματα με κανει log in και στο messenger, χωρις να το εχω ανοιξει το messenger απο πριν. Κατι που εννοειται δεν το θελω. Δειχνει δηλαδη αριστερα στη σελιδα ποιοι ειναι online, και ειναι σαν να εχει ενσωματωθει με τον messenger. Αυτο μου το κανει τις τελευταιες δυο μερες, αλλαξε κατι? Πως μπορω να το απενεργοποιησω?

Το παρατηρησα και εγω πραγματι αυτες τις δυο μερες... βεβαια δεν το κανει παντα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι, μπορεις να πατησεις εκει αριστερα που εχει τα emails, που λεει εξοδος απο το messenger, και υποτιθεται δεν ξαναμπαινει, αλλα μου το εκανε παραπανω απο μια φορα. Ισως να εχει να κανει που μπηκα και απο το κινητο, και μετα με καποιο τροπο το ξανανοιγει μονο του απο το pc. Θα το τεσταρω οσο μπορω.

Αυτό το Look το έχω διαπιστώσει στο hotmail.com πάνω από μήνα.

Φορτώνει αυτόματα και το messenger.

Πώς γίνεται εσύ να το είδες πριν 2 μέρες??Εκτός αν δεν μπαίνεις συχνά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό το Look το έχω διαπιστώσει στο hotmail.com πάνω από μήνα.

Φορτώνει αυτόματα και το messenger.

Πώς γίνεται εσύ να το είδες πριν 2 μέρες??Εκτός αν δεν μπαίνεις συχνά.

Καθημερινα μπαινω για να δω τα emails πιο πολυ, αλλα ποτε δεν μου ανοιγε αυτοματα το messenger απο τη σελιδα. Απλα μπηκα απο το κινητο με κανα 2 διαφορετικα προγραμματα για msn, και μαλλον απο εκεινη τη στιγμη κατι μου αλλαξε και εμπαινε κατευθειαν online οταν εμπαινα http://www.hotmail.com. Απο τη στιγμη που δεν ξαναμπηκα απο το κινητο, δεν μου το εκανε παλι...

Καθημερινα μπαινω για να δω τα emails πιο πολυ, αλλα ποτε δεν μου ανοιγε αυτοματα το messenger απο τη σελιδα. Απλα μπηκα απο το κινητο με κανα 2 διαφορετικα προγραμματα για msn, και μαλλον απο εκεινη τη στιγμη κατι μου αλλαξε και εμπαινε κατευθειαν online οταν εμπαινα http://www.hotmail.com. Απο τη στιγμη που δεν ξαναμπηκα απο το κινητο, δεν μου το εκανε παλι...

Και εγώ από κινητό μπαίνω μέσω ebuddy, αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό έχει επηρεάσει κάπως.

Λογικά από τις ρυθμίσεις του hotmail.com θα μπορείς να απενεργοποιήσεις στο pc την αυτόματη φόρτωση του messenger.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα εχω το messenger 2011 σε windows 7 64bit και ενω κανω συνδεση σαν εμφανιση εκτος συνδεσης μετα οταν παω να δω ειμαι συνδεδεμενος χωρις να το εχω αλλαξει εγω...

Το ιδιο παλι οταν βαζω απασχολημενος μετα αλλαζει παλι μονο του σε συνδεδεμενος :mad:

Ξερετε αν υπαρχει καμια ρυθμιση για να μην συμβαινει αυτο?

Μάλλον ανοίγεις τα email σου και φορτώνει ο web messenger, ο οποίος σου αλλάζει την κατάσταση. Μπες στη σελίδα των email σου και δες αριστερά αν λειτουργεί, οπότε και επιλέγεις "έξοδος" αν θυμάμαι καλά (κάνει έξοδο μόνο από τον web, όχι από τον κανονικό).

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Και επίσης μπορείς να ανοίξεις την σελίδα του messenger 2011 & πάνω αριστερά να πατήσεις και να βγείς απο το messenger web.

Όσον αφορά την αλλαγή κατάστασης κατά την είσοδο.. μου το κάνει και μένα. Βασικά κρατάει την κατάσταση που είχες σε κάθε άτομο την τελευταία φορά που ήσουν στο msn πριν κάνεις έξοδο. Δηλαδή αν αλλάξω την κατάσταση σε εκτός σύνδεσης και κάνω έξοδο, την επόμενη φορά που θα μπω θα το κρατήσει σε εκτός σύνδεσης και δεν θα το αλλάξει.

Καλησπερα ειχα κατεβασει τον msn9 το εκανα αναβαθμισει του 11 δουλεψε κανονικα εχει καποιες μερες δεν μπορουσα να μιλησω με καμια επαφη αναγκαστηκα και το πεταξα προσπαθω εδω και μερες να το κατεβασω και δεν μπορω μου λεει οτι εχετε την ποιο καινουρια εκδοση δοκιμασα μεχρι και ποιο παλια εκδοση. Δεν μπορω να το βρω μεσα στο pc εχω τα windows7 αν γνωριζει καποιος να μου πει.

Κατάλαβα τι έκανες , δεν το έκανες unistall αλλά το έσβησες απο τα προγράμματα σου ,ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκανες, διότι το πρόγραμμα υπάρχει και δεν σε αφήνει να κατεβάσεις άλλη έκδοση. Σου προτείνω να κατεβάσεις το ccleaner.com .

Και να κάνεις καθαρισμό σε ότι προγράμμα έχεις κατεβάσει.

επειδη δεν βλεπω να αναφερεται πουθενα...

να ενημερωσω πως κυκλοφορησε το messenger plus! 5

http://www.msgplus.net/DownloadMsgPlus.aspx

• 3 weeks later...
  • Administrators
Αλλαξα email, πώς θα μεταφέρω τις επαφές του παλιού email στο καινούριο;

Export (εξαγωγή) επαφών από το παλιό και το αρχείο που θα σου βγάλει Import (εισαγωγή) στο καινούργιο. Με μια απλή αναζήτηση στο internet θα βρεις πολλούς οδηγούς.

Καλό θα ήταν βέβαια να αναφέρεις και για ποιους e-mail clients μιλάς.

Modpic.gif

Από hotmail.com σε hotmail.gr. Το έκανα αυτό με το export και import αλλά οι επαφές είναι στα αλαμπουρνέζικα. Επίσης πρέπει να σε κάνουν όλοι σου οι φίλοι accept.

• Administrators
Επίσης πρέπει να σε κάνουν όλοι σου οι φίλοι accept.

Αυτό δεν το γλυτώνεις μιας και πρόκειται στην ουσία για διαφορετικός λογαριασμός.

Από την άλλη... δεν βρίσκω το λόγο να πας από hotmail.com σε hotmail.gr.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
παιδια θελω τα φωτα σας.λοιπον.επειδη μου κολλουσε τραγικα το λαπτοπ του εκανα μια επαναφορα,φορματ κλπ.μετα ολα δουλευαν ρολοι μεχρι που εφτασε η ωρα να εγκαταστησω το μσν...κανει εγκατασταση,αλλα οταν κανω sign in μου λεει οτι λειπει το adobe flash player το οποιο εχω εγκαταστησει 5 φορες :mad: .παταω ακυρο,συνδεετε κ ολα καλα μεχρι τη στιγμη που θα κανω video call με καποιον.εκει μετα απο 5 sec κολλαει η cam κ αποσυνδεετε το μσν.εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει?

κάθε φορά που κάνεις sign in σου λεει για το adobe?

ναι καθε φορα μου το λεει.το οποιο εχω κανει install-uninstall 100 φορες,αλλες τοσες restart το μσν κ το λαπτοπ κ συνεχιζει να μη το βλεπει σαν εγκατεστημενο...