chris_2005 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μόλις το δοκίμασα. Έδειχνε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Θέλω να χρησιμοποιώ το msn messenger και σε έναν άλλο υπολογιστή εκτός του δικού μου. Μου ζητάει λοιπόν εκτός από το e-mail να συμπληρώσω ένα πεδίο με το Windows Live ID. Δεν θυμάμαι όπως πώς το βρίσκω στον δικό μου Η/Υ. Μια μικρή βοήθεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 καλημερα! :) θα ηθελα να ρωτησω ποιες πορτες ανοιγουμε στον ρουτερ ετσι ωστε να γινονται απροβληματιστα οι κλησεις ομιλιας και video??:confused: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 καλημερα! :) θα ηθελα να ρωτησω ποιες πορτες ανοιγουμε στον ρουτερ ετσι ωστε να γινονται απροβληματιστα οι κλησεις ομιλιας και video??:confused: δοκιμασε αυτες: 1863,5190,6891-6900,6901. απο portforward.com τις πηρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Γιατί πρέπει να ανοίξουμε πόρτες για να μιλήσουμε ή να κάνουμε χρήση βίντεο; Προσωπικά, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τις εν λόγω υπηρεσίες χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 re paidia giati to messenger mu trwei 25mb apo tn ram mu? yparxei kapoio fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 re paidia giati to messenger mu trwei 25mb apo tn ram mu? yparxei kapoio fix? γιατι το'χεις συνεχεια ανοιχτο το παραθυρο του; γιατι εχεις πολλες επαφες; πατα το "Χ" για να γινει minimized στο task tray. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 γιατι το'χεις συνεχεια ανοιχτο το παραθυρο του; γιατι εχεις πολλες επαφες; πατα το "Χ" για να γινει minimized στο task tray. dn eimai noob!!! Oxi sto tray enow.... Exw 80 epafes... alla dn simainei kati auto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 dn eimai noob!!! Oxi sto tray enow.... Exw 80 epafes... alla dn simainei kati auto... δεν ειπα οτι εισαι νουοπας!!!!!!!!!!!!!!!!:p εγω εχω 14 και τρωει 5mb...αρα καποιο ρολο θα παιζει(noob :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Kai mena me kamia 70aria epafes kai 1 syzhthsh anoixth mou trwei 21MB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ρε συ άλλο ρωτάω! Σε περίπτωση που εγώ τον έχω διαγράψει (όχι αυτός)..αν μπορεί να με βλέπει Με σκετο block δε βλέπει τίποτα ο άλλος Με σκέτο delete σε βλέπει κανονικά Αν θες να ξεμπερδέψεις τελείως κάνεις block + delete Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 που θα μπορούσα να βρώ διάφορα scripts για το msn,και που θα μπορούσαν να βοηθήσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 που θα μπορούσα να βρώ διάφορα scripts για το msn,και που θα μπορούσαν να βοηθήσουν? http://www.msgpluslive.net/scripts/ Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 http://www.msgpluslive.net/scripts/ ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Έχουν πρόβλημα τα services της MS ή μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω σήμερα; ΑΚΥΡΟ. ΄Εκλεισα τον msn και τον ξανάνοιξα και μπήκε αμέσως. Ότι να ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Μπορει να εχει σχεση με την κυκλοφορια του 8.1 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ναι κάποιο πρόβλημα το είχε... Εγώ για περίπου μία ώρα χθες προσπαθούσα να μπω και δεν μπορούσα με τον βασικό λογαριασμό μου. Με άλλους έμπαινα κανονικά. Μετά όμως διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Windows Live Messenger 8.1.0178 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ναι και? Βγήκε χτες.Εγώ πάντως χτες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 egw exw to exis paraxeno.. apo mia topothesia mpenw kanonika me to 8.1 kai otan paw allou kai mpenw me 8.0 thimatai allo "nickname" pou eixa pio palia kai to vazei ekeino.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 One important and worthy change in the just released Windows Live Messenger 8.1, is a new and currently still secret emoticon that will raise money for a good cause when used. a "UN Refugee Agency led campaign to raise awareness and funds for education and sport programs for refugee youth, many of whom are forced to spend years of their young lives away from home with little hope of returning." Microsoft partnered with them and will donate money for every Live search performed at this site until March 31st 2007. They also have special Windows Live Space about the agency and we just learned from Inky that Windows Live Messenger 8.1 is also involved in the fundraising. If you put one of the shortcuts below in your display name, Microsoft will contribute to ninemillion.org every time you start a conversation. *sierra *bgca *9mil *hsus *komen *one *mssoc *care *acs *oxfam *mod *help *red+u *unicef *wwf *naf This has yet to be announced officially so we have no idea whether they're already tracking this, but if you already downloaded Windows Live Messenger 8.1.0178 it wouldn't hurt putting of these keyboard shortcuts in your nickname and start chatting :) Expect people wondering where you got the new emo from! It's been two years since a new emoticon was introduced into Messenger, and this is a respectable way to do it! It's a bit like the nickname advertising that exists in China, but in a noble way. UPDATE: If you right-click someone with the i'm emoticon, you'll see a new menu item called What is i'm that links to a yet unavailable website about the campaign. http://img260.imageshack.us/img260/2934/whatisimemoticon52aa0a6wf4.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ειναι καλη η 8.1?να την βαλω?αυτο το mess patch καλο?αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγώ την έβαλα. Όχι και τεράστιες διαφορές από την Beta πάντως -αισθητικά τουλάχιστον. Η ελληνική πότε βγαίνει; Μου τη δίνει ο Messenger να είναι στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 μα βγηκε στα ελληνικα.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Αφού στο http://ideas.live.com/ το έχει ακόμη σε Beta έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts