billakosss Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Κάνε άλλη μία θυσία τότε και έλα και στο δικό μας!! δυσκολο πολυ.... ενω θελω παρα πολυ... αν το κανατε τελος του μηνα θα ερχομουν...100% Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GT_ Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εεεε, συγνώμη...όσοι έρθουμε με ελικόπτερο που μπορούμε να παρκάρουμε να μην εμποδίζουμε;;; ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ !!! http://www.danasoft.com/sig/__GT__.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 δυσκολο πολυ.... ενω θελω παρα πολυ... αν το κανατε τελος του μηνα θα ερχομουν...100% Κρίμα :( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγώ δεν γνωρίζω κανένα από εδώ, τι παίζει να κάνω καμία προσπάθεια να έρθω? mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγώ δεν γνωρίζω κανένα από εδώ, τι παίζει να κάνω καμία προσπάθεια να έρθω? εννοειται :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ante tha ertho kai ego me psisate atimoi....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εεεε, συγνώμη...όσοι έρθουμε με ελικόπτερο που μπορούμε να παρκάρουμε να μην εμποδίζουμε;;; Την ίδια απορία έχω και εγώ.... Παρακαλώ μία υπεύθυνη απάντηση! :lol: :lol: :lol: Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 θα πεταχτώ και 'γω,έστω και για μια ωρίτσα μόνο,γιατί έχουμε και το Μουντιάλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εγώ δουλεύω ρε παιδάκια... Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 θα πεταχτώ και 'γω,έστω και για μια ωρίτσα μόνο,γιατί έχουμε και το Μουντιάλ. Θα υπάρχουν και ικανά κινητά για 3G Live TV! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Θα υπάρχουν και ικανά κινητά για 3G Live TV! :p proswpika protimw tis 42ares tft hd :P! N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 proswpika protimw tis 42ares tft hd :P!Θα υπάρχει προτζέκτορας στο μαγαζί, αλλά όχι ήχος. Για τα ελικόπτερα νομίζω μέχρι 2 χωράει νόμιμα. Ο τρίτος ας το διπλοπαρκάρει με alarm:p ενημέρωση λίστας: rigasnic nikoskat Βασίλης kotetsi nervous stardrive kostas_pav killing_you2 arfi-gorgona GeoGlx cmaniac theka_2003 antonis_wrx Hunter dimangelid AquaSonic luke kakiasmeno DrStorage KCB teitzis paparoach nikkosnet Μaggie titinaki_1 GreekCharmed theoni mona-liza Spyros86 Billakosss?? Petros the Great?? GFGO WoW elektron L3f panagiotispa Εεεε, συγνώμη...όσοι έρθουμε με ελικόπτερο που μπορούμε να παρκάρουμε να μην εμποδίζουμε;;;εσύ είσαι μέσα; Την ίδια απορία έχω και εγώ.... Παρακαλώ μία υπεύθυνη απάντηση! :lol: :lol: :lol:εσένα με το μπλε ελικόπτερο σε υπολογίζω;:rolleyes: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 proswpika protimw tis 42ares tft hd :P! τσ τσ τσ, πως φαινονται τα ΒΠ...:p 36 ατομα θα'μαστε; να το δω και να μην το πιστεψω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Bale 37 :D 8a er8o kai as min ksero kanenan,mono me duo treis exo milisei me PM...:rolleyes: Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 38 me erothmatiko... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Αν όλα πάνε καλά θα πάρουμε το Punto του billakosss και θα έρθουμε να πούμε ένα γεια :) τίποτα σίγουρο ακόμη... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 εσένα με το μπλε ελικόπτερο σε υπολογίζω;:rolleyes: Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα....:O :O Θα ενημερώσω τελευταία στιγμή... Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και εμενα,γιατί θέλω να δω το κακιασμένο που έχω να το δω από τότε που γεννήθηκα :lol: Και τον σπύρο τον φίλο μου που ξενυχτήσαμε για το PSP ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και 'γω, και 'γω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plimper Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εύκολο :) Κατεβαίνεις όλη την εθνική μέχρι το τέλος που έχουν κάνει τις καινούριες γέφυρες και ακολουθείς ταμπέλες για ΣΕΦ και μετά για καφέ ΝΑΙ:) Υπάρχει αρκετός χώρος για πάρκινγκ. Πάρα πολύ ωραία φίλε μου. Θα τα πούμε εκεί παιδιά.... Visit My Website!!!Full and Free - Everything you need..... To follow the path: Look to the master, Follow the master, Walk with the master, See through the master, Become the master. Plimper. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά όποιος είναι απο ΒΠ και έχει πρόβλημα μετακίνησης ας μου στείλει ενα PM να κανονίσουμε να πάμε μαζί by car ;) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Πάρα πολύ ωραία φίλε μου. Θα τα πούμε εκεί παιδιά.... Οπότε θα έρθει και ο plimper και το μέλος iasonas ! Και εγώ θα φέρω κάτι φίλες μου :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και εγώ θα φέρω κάτι φίλες μου ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Το καλό που σου θέλω να βλέπονται, έτσι;... :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 ρε παιδια...ο teitzis που ανοιξε και το θεμα θα ερθει?? :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και εγώ θα φέρω κάτι φίλες μου :p καλες;; :lol: @kotetsi, λιγο μεγαλοι δεν ειμαστε; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts