Jump to content

eggonos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by eggonos

  1. eggonos

    OnePlus One

    Καλημέρα, Έχω την 2Ι3 και έχω ένα πρόβλημα με τα sms. Όταν πάω να στείλω νέο μήνυμα, την ώρα που προσθέτω τον παραλήπτη, η οθόνη αναβοσβήνει και συνεχίζει μέχρι να τερματίσω την εφαρμογή. Έχετε καμία λύση?
  2. Καλησπέρες. Next Scheduled Event: Thursday,11.12.2014 by 23:59 Σιγά σιγά και βασανιστικά έρχεται.
  3. Forwarding order Έγραψα electronic goods Και γω στο company κενό το άφησα.
  4. Εμένα πάλι απο τις 11:06 τοπική περιμένει το mailbox.de...
  5. DRESDEN - GERMANY [DRS] Dec 4, 2014 11:06 AM WC With delivery courier
  6. Εγώ έκανα την παραγγελία στις 28/11 και όλα ήταν διαθέσιμα, ακόμα processing.
  7. Κάποιο κόλημσ είχε φάει. Μπήκε τελικά στην σειρά και περιμένει shipment για mailbox.de. Άντε να δούμε, παρέα του μπήκαν screen protector, tempered glass, clear case και 2 καλώδια φόρτισης ακόμα. Pending Shipment , τώρα θα μας φάει η αναμονή...
  8. Μια απο τα ίδια, προσθέτει 16αρια κανονικά και στα 64αρια μου γράφει οτι δεν μπορώ να το αγοράσω. Δοκίμασα και με άλλο browser. Με έχει αφήσει να προσθέσω 18 απο τα 16αρια....
  9. Καλημέρες, Χθες μου έστειλαν πρόσκληση, την έκανα claim. Σήμερα ξαφνικά βρέθηκα να έχω δυο 64αρια στο καλάθι, τα αφαίρεσα και τώρα δεν με αφήνει να προσθέσω πάλι 64αρι... 16αρια προσθέτει κανονικά βέβαια για κάποιο λόγο... Μήνυμα που παίρνω "You can't buy this product"... Υπάρχει κανα invite για 64αρι?
  10. Δεν το ήξερα και για να αποφύγω χρεώσεις μιας και δεν έχω data plan το βάζω πάντα στο πρώτο reboot.
  11. Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Εντυπώσεις μετά απο ούτε μια μέρα με την Omega XT v24.1 με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab v2.0. Οι επαφές περάσανε μια χαρά με το pim το μόνο που πέρασα στην συσκευή ήταν το Modaco NoData. Η συγκεκριμένη ROM έχει θέμα με την αλλαγή wallpaper, για κάποιο λόγο δεν μου δέχεται σχεδόν καμία εικόνα απο την κάρτα μνήμης, επίσης 2-3 φορές μου κόλησε όταν έμπαινα στην σελίδα του today για να αλλάξω ρυθμίσεις και άφηνε σκιές χωρίς να ανανεώνει την σελίδα, με αποτέλεσμα να μην διαβαζεται τίποτα. Σήμερα θα δοκιμάσω την λύση του clio1400 και θα βάλω την Omega XT v24.1 με GTX 1.8.5 Sense Theme για να δω πως παει και αυτη. Επίσης θα περάσω και ενα Android για να δω τι λεει και αυτό μιας και η Omega ειναι Android friendly.
  12. Καλησπέρα.Αποφάσισα να αρχίσω να παίζω και γω με το HD2 μου και διάβασα άπειρα θετικά για την Omega οπότε και αποφάσισα να την δοκιμάσω.Προς το παρόν βρίσκομαι στο στάδιο που κατεβάζω όλα τα αρχεία για να αρχίσω την εγκατάσταση. Έχω ορισμένες απορείες... 1. Ποιά απο όλες τις εκδόσεις πρέπει να κατεβάσω? Έβαλα την Omega XT v24.1 με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab v2.0 που μου φάνηκε πιο φορτωμένη... 2. Πως θα τραβήξω επαφές ημερολόγια και μηνύματα για να τα έχω και μετά, θα παίζει με pimBackup? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Σώπα μωρέ που θα ζητήσεις και συγνώμη για παραπληροφόρηση, όλα καλά. Το θέμα ήταν να λυθεί.
  14. 1. Αυτό κάτι έχει να κάνει με το proximity sensor αν δεν κάνω λάθος 2. Πάς στις ρυθμισεις, ήχος και οθόνη και βάζεις στο off το σιγανο κουδ κατα το σήκωμα. 3. Ποιο igo έχεις?
  15. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Και σε μένα διορθώθηκε το θέμα που είχαμε με τα sms αλλά δεν ξέρω αν φταίει το hotfix ή η αναβάθμιση της Rom που έκανα.
  16. Δεν έχω περάσει καμία απολύτως εφαρμογή. Τα προγράμματα πλοήγησης τα έχω απλά αντιγράψει στην κάρτα και δεν τα έχω τρέξει καν. Να κάνω αναβάθμιση λέτε σαν πρώτη κίνηση?
×
×
  • Create New...